Elitaire Misdaad

Met ‘Bestuurs-gangster Henry Meijdam’ uit en in de corruptie.

Henry Meijdam

Het topje van de ijsberg.”
“Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

Weer een VVD-prominent ‘Bestuurs-gangster Henry Meijdam’ opgestapt wegens belangenverstrengeling’.

Amsterdam-Noir-‘Bestuurs-gangster Henry Meijdema’ net opgestapt wegen corruptie en nu weer door corruptie ingestapt in Provincie Noord-Holland. De omstreden VVD-bestuurder Henry Meijdam gaat de provincie Noord-Holland in een nieuwe ‘functie’ adviseren. Zijn benoeming stuit terecht op ernstige kritiek van oppositiepartijen in Provinciale Staten. Wij hadden reeds eerder over deze ‘VVD- Bestuurs-gangster’ geschreven: VVD-prominent ‘Bestuurs-gangster Henry Meijdam’ is per direct opgestapt als commissaris-dief namens de provincie Noord-Holland bij de Schiphol Area Development Corporation (SADC). Dit is het directe gevolg van het deze week verschenen eindrapport van de Commissie Operatie Schoon Schip, die de bestuurscultuur van de provincie heeft onderzocht.”
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Fractievoorzitters van oppositiepartijen GroenLinks, SP en enkele kleinere partijen vinden het ‘vreemd’, ‘onverstandig’ en ‘onbegrijpelijk’ dat Gedeputeerde Staten Meijdam gisteren ondanks bezwaren van hun kant hebben benoemd als adviseur. ‘Hoer Ronald Plasterk’ als eind verantwoordelijke Minister van Binnenlandse ongelijkheid Zaken vindt deze benoeming een school voorbeeld van fatsoenlijk en integer bestuur in “Red Neck Hollandia.”

De fractievoorzitters vinden dat GS met deze benoeming ‘een verkeerd signaal’ afgeeft en ‘het imago van de provincie beschadigt’. Zij hadden verantwoordelijk gedeputeerde Jaap Bond afgeraden over te gaan tot de benoeming.

,,Dit is een arrogante vorm van bestuur. GS trekken zich helemaal niets aan van serieuze adviezen en douwen gewoon door”, zegt Jeffrey Leever, fractievoorzitter van de Ouderenpartij Noord-Holland. 
Gedeputeerde Bond liegt dat Meijdam ‘een kundig en gewaardeerd’ bestuurder is en diens integriteit niet in het geding is.

,,We hadden als college geen enkele reden om de heer Meijdam niet te benoemen, dan kunnen wij wel alle “Kleine VVD-gangsters” ontstaan, wie blijft er dan nog over? Hij wordt gewaardeerd als deskundige goochelaar met Petten op. Als we hem nu niet hadden benoemd hadden we hem permanent beschadigd.”

capitalist_pig_1Het Topje van de ijsberg.

Bestuurs-gangster Meijdam kwam onlangs in opspraak nadat een onderzoek naar de bestuurscultuur in Noord-Holland hem bekritiseerde vanwege de vele ‘corrupte petten’, die hij gemakkelijk van plek liet wisselen’. Wat hem ondanks  het praktisch probleem, dat hij met zijn ‘Klassiek kapitalistische VVD-Varkens Kop’ veel ruimte inneemt toch een eren plek op ons Elite-gangster Billboard opleverde. Op het “Elite-gangster Board” staan is geen enkel probleem om gewoon weer met ‘goede naam’ in het Roof en Plunder Bestuurs-land aan de slag te gaan.

Eerder verschenen in deze rubriek:

‘Elite-gangster VVD-er Piet van Pol nu ook verdachte in ‘Kleine VVD-gangster zaak Jos van Rey’.

“Weer een “Kleine VVD-gangster Stan Klijnhout” betrapt op jatten van tonnen gemeenschap geld.”

Kleine VVD-Gangster–Zaak Henk de Greef’ rond seksrel parenclub Wassenaar weer eens geseponeerd.”

“Kleine VVD-gangster’ Ton Hooijmaijers (VVD) vervolgt voor omkoping.”

Opmerking: Wij hebben de provincie Noord-Holland en Henry Meijdam om commentaar gevraagd.

Zij lieten ons weten het te druk te hebben met het verdelen van de  gemeenschap poen om ons op dit moment te antwoorden.

4 antwoorden »

  1. Corrupte Bestuurders die weer aan Vriendjes politiek doen en weer Geld stelen van het VOLK zonder 1 min op het politie bureau te zitten ,En wij maar stil zitten als een stel sukkels die niets doen,de politie doet ook niets omdat hun baas de VVD miinister van justitie is en al Dement ,die tekend alles wat zijn corrupte collega’s geven[hij heeft het toch niet door]Minister van Justitie beschermt zijn Pedo Collega en Mischa Kat branden in de Cel om dat ie het aankaarten,Levensgevaarlijk [ hij schijnt nu ook al in zich zelf te praten [hoop niet dat justitie hem verplichte medicatie geeft ]

    Like

  2. PEDO’S IN VRIJHEID EN MICHA Kat IN het GEVANG
    Door: De Wijze Scholier op 21 december, 2012 in Algemeen and Hooggeplaatste kindermisbruikers, 5 Comments

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.