Elitaire Misdaad

Amerikanen bezorgd over bedreigde aangevers van ‘Pedo-Demmink’.

Congress of the United States

PETER R. DE VRIES, DE EIND-AFREKENING

Amsterdam-NoirMoord en afpersing rond het Heineken Bloedboek van Peter R de Vries.

bloedboek2-1

Werd in het verleden aan Patrick van de Eem, een betaald ( zwart? Met toestemming van de Top van justitie Herman Bolhaar?) Junkie lid van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ de toegang geweigerd in Amerika ziet het er naar uit dat ook Peter R. de Vries als ‘Pedo-Pr-man van Demmink’ ook de toegang zal worden geweigerd of erger datAmerika om zijn arrestatie gaat vragen? Zal “VVD -Zwijn-Opstelten” dan ook toestemming geven tot uitlevering van zijn Maffioso en politie-informant Peter R. de Vries? En hoe moet het dan met zijn Amerikaanse film gebaseerd op zijn Heineken-Bloedboek?

Hoe het ook zij de meeste vrienden van Peter R. de Vries mogen al jaren de USA niet in met Holleeder en Patrcik van de Eem voorop. Die zijn alleen nog maar welkom bij de VARA en SBS en op de redactie van Peter R. de Vries zijn misdaadgroep. Maffioso Peter R. de Vries kreeg nog wel een compliment uit een ‘onverdachte’ hoek, namelijk van één van zijn vrienden Willem Holleeder, die stelde in het Kerstnummer van Revu, dat Peter R. de Vries een goede journalist is en dat hij hem zo vertrouwd dat hij Peter direct als eerste persoon wilde spreken in het Bos na negen jaar gevangen gezeten te hebben. Nou, daar is de Top van justitie Herman Bolhaar en Harm Bouwer het ook mee eens en bevinden zij zich in goed gezelschap met Willem Holleeder. Zouden Herman Bolhaar en Harm Brouwer en Joris Demmink de USA nog in mogen?

De Amerikaanse congresleden Ted Poe, Jim Costa en Christopher H. Smith hebben in een brief aan de Turkse ambassadeur in Washington hun zorg uitgesproken over het welzijn van de Turkse mannen, die de voormalige Nederlandse secretaris-generaal van Justitie mr. Joris Demmink ervan beschuldigen hen verkracht te hebben.

Zoals Katholiek Nieuwsblad eerder ook al meldde, zouden zij ernstig worden bedreigd en geintimideerd om de beschuldiging in te trekken.

‘Openlijk aangevallen’
“Naar verluid is de slachtoffers geld aangeboden en zijn hun levens en gezinsleden bedreigd. Volgens de advocaat van de slachtoffers zijn de bedreigingen en intimidaties gemeld bij de openbaar aanklager in Diyarbakir, maar de slachtoffers hebben nog geen bescherming gekregen of enige andere vorm van ondersteuning,” aldus de congresleden, in de vertaling van de brief door website De Demmink Doofpot. “Als leden van de werkgroep Slachtofferrechten in het Congres baart het ons grote zorgen dat deze kwetsbare individuen openlijk worden aangevallen en geen rechtsbescherming krijgen doordat Turkije verzuimt te antwoorden op zowel de aanklachten als op de bescherming die deze slachtoffers behoren te krijgen.”

Diverse getuigen
“De slachtoffers zijn zo moedig geweest aanklachten in de dienen tegen een machtige overheidsfunctionaris in een ander land, Joris Demmink. Deze slachtoffers (Mustafa en Osman) en de politiefunctionaris die beide jongens naar verluidt bij Demmink heeft gebracht, zijn in Turkije naar voren getreden met gedetailleerde aanklachten van verkrachting door Demmink tijdens diens bezoeken aan Turkije in de tweede helft van de jaren ’90. Het Nederlandse onderzoek naar deze zaken is gestaakt op grond van de beweringen van Demmink dat hij na 1987 niet meer in Turkije is geweest. Echter, diverse getuigen van zowel overheidswege als daarbuiten hebben zich in Turkije gemeld en deze bewering van Demmink tegengesproken”, aldus de drie Amerikaanse politici.
Bron: katholieknieuwsblad.nl

2 antwoorden »

  1. Het mooie in deze ontwikkelingen is gelegen in het feit dat wij, als verontruste Nederlanders, zelf bijna niets meer hoeven te doen om de onderste steen boven te krijgen. Het volgen van het nieuws in de alternatieve media is voldoende om te zien en te volgen hoe de spartelende overheid en hun sympathisanten zichzelf steeds strakker de strop om hun hals wringen. Hun nieuwste wapenfeit is het uit de lucht halen van de site van de werkgroep Morkhoven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s