Elitaire Misdaad

‘Vestia Godfather Erik Staal’ gooide tonnen over de balk, maar zit als een Pauw in zijn miljoenen villa.

Eric Staal‘Misdaadgroep Vestia’ wil miljoenen van hun Ex-Godfather Eric Staal terug (kuch).

‘VVD-Justitie’ kijkt weer de andere kant op.
“Wanneer wordt Vestia Top-Godfather Eric Staal gearresteerd? Nooit!”

( van onze klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- ‘Kleine criminaliteit mag niet lonen, Grote Criminaliteit uiteraard wel’ Terwijl deze week “Pretty Boy Herman Bolhaar” , de hoogste Boss van het OM de Totale Oorlog (kuch) heeft verklaard aan die paar Volkse onopgeleide dronkelappen, die een keer per jaar wat al te luidruchtig met wat bommetjes gooien
(meestal nog naar elkaar ook), loopt de meest succesvolle ‘Vestia Godfather Erik Staal’ van Nederland gewoon vrij in de rondte te smijten met de gestolen gemeenschap miljoenen in zijn villa te Aruba.

TopGodfatherEricStaal

Klassenjustitie? Nee, geen Klasse Justitie.

Voormalig Godfather van de noodlijdende woningcorporatie Vestia, Erik Staal, is kwistig geweest met zijn  ‘gemeenschaps-creditcard’. Zonder dat hij de betalingen kan onderbouwen gaf hij 600.000 euro uit met zijn zakelijke  ‘gemeenschaps-creditcard’.  Nou, dat is nog eens andere koek dan dronken met bommetjes gooien! Geen totale oorlog  van het OM tegen de rovende en plunderende Bestuurs-gangsters en Bankier-gangsters á la Erik Staal, helemaal niets. Deze Elite-gangsters kunnen het hele jaar ongestraft door gaan met hun mega- misdaden in de Straf de arme maatschappij van het  “Pretty Boy Herman Bolhaar-OM.”

Billboard Elite- Gangsters

Het gaat vooral om bedragen die in het buitenland zijn betaald, meldt de NOS. De huidige Vestia-directeur, Gerard Erents, zegt dat het bedrag in acht jaar tijd is uitgegeven aan onder meer auto-, reis- en representatiekosten. Dat het geld uit zou zijn gegeven aan Top-Callgirls en drugs kon Gerard Erents zich niet voorstellen. Erik Staal is geen Dominique Straus Kahn of geile beer SNS-Bankier-Gangster-Directeur Buck Groenhof. aldus Gerard Erents

Godfather Eric Staal kon volgens Gerard Erents niet uitleggen om welke uitgaven het precies gaat. Hij heeft Eric Staal al enkele keren gevraagd om de uitgaven te onderbouwen, maar die kon zich zo’n klein bedrag van zes ton niet meer herinneren.

3 antwoorden »

  1. hij verdient zeker een plek in de top 3 van de Elite gangster list ,100.000euro aan onkosten per jaar naast zijn top salaris en niet te vergeten zijn goudenhandruk van 3,5miljoen euro.Een hard werkend mens [jan modaal]verdient tussen de 25.000/30.000 per jaar en die Corrupte elite ganster smijt met een ton [belastinggeld]om zich goed voor de dag te laten komen[hij stal effe 2000 per week 6 jaar lang ]en als wij onze rekeningen niet op tijd betalen zetten Hun [de elite criminelen ]je eigen huis uit en als je dan nog niet kan betalen kunnen ze je gijzellen[in he gevang stoppen tot je betaald] en die elite Criminelen zullen wel weer met een sorry vanaf komen [of misschien niet eens sorry]Ze worden niet eens verhoort ,die Eric Staal Chillt gewoon op aruba ,met carte blache van de boss pretty boy laffaard Bolhaar en volksonderdrukker Bighead teeven die maken zich liever zorgen over tieners die rotjes afsteken en broodje rosbief van badr hari of komen ze bij Eric Staal zelf op visite tijdens hun werkvakanties naar Aruba de coke schijnt er erg zuiver te zijn en volop hoeren [en ze gaan werkelijk op werkbezoek naar Aruba]

    Like

  2. Nee, dat begrijp ik, dat zou ik mij namelijk ook niet meer kunnen herinneren. Een dergelijk groot bedrag en dan ook nog over een periode van 8 jaar. Dat moeten dan, althans volgens mijn beperkte verstandelijke vermogens, een redelijk groot aantal bonnetjes c.q. rekeningen zijn geweest.

    Als ik dat had moeten uitgeven in ieder geval wel. Maar ja, wie weet?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.