Elitaire Misdaad

Ruim 100 ‘Bestuur-gangster–wethouders’ met stille trom gedwongen weg in 2012-niemand gearresteerd.

Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

( van onze Corrupte Gemeente redactie)

Amsterdam-Noir- Topje van de ijsberg.
Totaal 105 ‘Bestuurs-gangster wethouders’ hebben in 2012 gedwongen het veld moeten ruimen. Dat beweert VNG Magazine, het officiële blad van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, op basis van eigen doofpot-onderzoek. Het werkelijke aantal ligt vele malen hoger en pronken o.a. trots als een pauw op het  “Elite-Gangster Billboard” van het Volksnieuws Amsterdam-Noir. 

Billboard Elite- Gangsters

Het gedwongen vertrek van ongeveer twee ‘Bestuurs-gangster–wethouders’ per week is zelden geëvenaard. Alleen in 2004 en 2008 vielen de wethouders ook in een dergelijk tempo. Nou, dan dat is het niet zo zeldzaam wat ons betreft. In nog geen 10 jaar zijn er al in drie jaren meer dan 200 ‘Bestuurs-gangsters’ de laan uitgestuurd. Behoorlijk crimineel percentage.

Opvallend genoeg gaat het telkens om het tweede volledige jaar dat de wethouders in het zadel zitten na raadsverkiezingen. Kennelijk hebben de Heren (en Dames zoals o.a.: ‘Top-VVD Chocalate Hoer Wilma Verver’) Bestuurs-gangsters dan al hun zakken gevuld.

De voornaamste reden voor het gedwongen vertrek van een wethouder-Laaienlichter is officieel financieel wankel beleid. Als er kosten-of budgetoverschrijdingen dreigen, is de kans reëel dat de wethouder zijn biezen moet pakken, concludeert VNG Magazine.

De werkelijke reden zijn de Bestuurs-gangster misdaden. En dat laatste wordt angstvallig geheim gehouden. Wie weet wat het Volk zal gaan doen als zij achter de ware omvang komt van de “Kleine VVD-Gangsters”en hun ‘companen in crime’ van de “Huur een Hoer-Partij’ ( PvdA).

Integriteitsproblemen komen het vaakst in de media (kuch) maar het meeste gaat gewoon in de doofpot. Zo ging bijvoorbeeld het vertrek van de Roermondse ‘VVD- wethouder Bestuurs-gangster Jos van Rey’, die inmiddels verdacht wordt van ambtelijke corruptie, met veel rumoer gepaard. Maar aan het vertrek van een wethouder ligt maar zelden een integriteitsprobleem ten grondslag wil de VNG ons doen geloven.

Hoe het ook zij schokkender is het dat geen van deze Bestuurs-gangster-wethouders ook maar één dag in de gevangenis heeft door gebracht. En dat het door hen gejatte geld ook niet wordt teruggevorderd. Waarom?

Klasse Justitie? Nee, geen Klasse justitie.

Opmerking: wij hebben de VNG om commentaar gevraagd: redactie@vngmagazine.nl en verenigingsnieuws@vng.nl

3 antwoorden »

 1. Is er ook onderzoek gedaan naar de ‘financiële pleister’ op de wond die de wethouders opgeplakt krijgen bij het verlaten van hun functie? Daar zou ik nu heel benieuwd naar zijn.

  Like

 2. VS zien olympisch kampioen telkens aan voor terrorist
  Bewaar artikel artikel
  9 reacties Door: redactie
  30/12/12 – 16u26 Bron: AD.nl
  © afp.
  De Britse tweevoudig olympisch kampioen Mo Farah heeft telkens grote moeite om de Verenigde Staten binnen te komen. “Het is ongelooflijk, maar vanwege mijn Somalische afkomst word ik elke keer weer vastgehouden bij de grens”, vertelt de atleet, winnaar van het goud op de 5.000 en 10.000 meter in Londen, in de tabloid Sun on Sunday. “De laatste keer heb ik zelfs mijn medailles getoond om te bewijzen wie ik ben, maar het hielp niet.”

  Farah is ook flink tegengewerkt bij het vinden van tijdelijke woonruimte in de VS, omdat hij vaak in Amerika traint. “Ik kreeg een brief waarin stond dat ze onderzochten of ik een terroristische bedreiging ben.” Pas nadat zijn trainer Alberto Salazar een bevriende en atletiekminnende medewerker van de FBI inschakelde, kreeg Farah toegang.

  Lees ook

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.