Media -Maffia

Breaking Albert-‘Fart’ Verlinde-News: Klacht tegen Mr.Nico Meijering.

De RTL ‘Boule-Fart’ show goes on.
RTL BouleFart

De ‘Hoeren van de Telegraaf’ hebben vanmiddag samen met RTL ‘Boule-Fart’ bij de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten een klacht ingediend tegen advocaat Nico Meijering.

Albert Fart-Verlinde

Amsterdam-Noir- t.a.v. mr. G.J. Kemper, Deken

Geachte Deken,

Ter info: “Albert ‘Fart’ Verlinde volledig Drolgedraaid nu Mr. Nico Meijering advocaat van Estelle de ‘Moszkowicz- Beerput’ heeft open gegooid.

Wij hebben Albert Verlinde , alsmede de Telegraaf, alsmede Mr. Bram Moszkowicz’, alsmede John van den Heuvel in de gelegenheid gesteld tot wederhoor en commentaar. Alle betrokkene hebben niet gereageerd. Met het oog op de ( “Fart”)  klacht ter zake tegen Mr. Meijering van betrokkene verzoeken wij u dit artikel te voegen als bewijs, c.q. feit van algemene bekendheid ( 180.000 bezoekers per maand) dat de ( ‘Fart”) klagers hetgeen alhier gesteld niet betwisten. Derhalve dient hun ‘Fart-klacht’ tegen Mr. Meijering kennelijk een ander duister doel dan dat zij zich in hun (niet bestaande) eer en goede (pulp-media) naam achten aangetast in deze.

de redactie en het Anti-Media-Maffia- Volkstribunaal

you hit me we hit you

Opmerking: wij hebben in het kader van weder riool hoor en stank dit artikel voorgelegd aan Albert Verlinde, RTL en de redactie van RTL Boulevard en De Telegraaf.

3 antwoorden »

  1. Beste Steve,

    Jezus man, kijk toch uit voor je hart. Ik begrijp heel goed je frustraties maar denk ook aan jezelf man, al die rioolratten hebben schijt aan alles en ze zetten jou toch altijd neer als iemand die de weg kwijt is, zo zwak graf volk is t, en jij stelt t wel aan de kaak allemaal maar nogmaals, denk een beetje aan je persoonlijke leven. Begrijp wel dat ik met jou ben en absoluut niet tegen, ben zelf ook pas 2 jaar buiten na 10 jaar, en alleen omdat de pedofielen van het o.m. de 2 zaken niet wilden voegen, dus kreeg even 7 en 8 jaar bij elkaar. Geen verlof, geen half open, helemaal niks. En dan vinden ze het vreemd dat de meeste die binnen hebben gezeten zo weer terug zijn. Nou ben ik gelukkig blij met me familie maar na vrijlating kreeg ik pas 9 weken later web voorschot van de sociale dienst??? Dus mijn kleine vraag aan jou, kijk daar is naar als je een keer tijd heb.

    Grt, Henk

    Like

  2. wat zal albert fart verlinde en brammela de pauw doen als ze de clienten van Meiering tegen komen Ali Aygun alias chemicali Dino Soerel alias commisaris Broodje Badr Hari Gwennete Marta alias Lokko [kan zo ff doorgaan]ik denk dat ze het zwaar in hun broek doen en spontaan beginnen te janken zoals Hoerjong Bas bij de raad van journalestiek,die Lafnichten zijn nog zo onbeschoft dat ze een klacht indienen tegen een respectabele Advocaat terwijl die andere jood slash leugenaar slash zwart moord bloed drugs geld aanneemt en zelfs met de Naziblad samenwerkt ¨en uit zijn ambt is gezet en besteeld het normale werkvolk ,hij moet teslotte nog 2.8miljoen terug betalen aan de staat ,ons dus .En hij maar de charlatan ,hoer ,suggardaddy uithangen in de P.C hoofdstraat en liegen staat op zijn voorhoofd gegrieft o.a met de bedreiging van Willem Enstra op zijn kantoor met machine pistolen door een stel ossenën die had ie z.g niet gezien 3 gasten van 2 m en anabool breed en dan nog het andere verhaal met zijn vriendin uit Z.Frankrijk die hem maandelijks een paar ton cash gaf-geeft al met al ik zou die maffia advocaat nog geen rooie cent geven ,hij werkt met Peter de V samen met Criminelen en Politie , zelfs van justitie mog hij de laffe neus niet verdedigen omdat hij tot over zijn oren in de tang zat van de maffia ,en nu de bitch uithangen bij albert de fartnicht scheinheillige Maffia vriendje nep advocaat en hun nazi blad vriendje de telegraaf=john van de heuvel=wat allemaal niet kan in 2013 een Jood en Nazi die samen werken om een respectabele advocaat kapot te maken ,ze hebben tenslotte vaker met elkaar gewerkt de telegraaf alias john van de heuvel en rtl4 ,brammella en relfartnicht verlinde ook rtl4 dit is een gezammelijke actie van zogenaamde bilvriendjes onder leiding van de televisieman akka stacher

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.