Elitaire Misdaad

Misdaden ex-top Bankier-gangster Filip Dierckx van ‘misdaadgroep Fortis’ beloont met bonus van €1 miljoen. Nu geen snelrecht!

‘Bankiers—Tuig’ geen snelrecht, maar een miljoen beloning voor hun miljarden misdaden.

Kartelboef krijgt geen cel maar lintje in Nederland.
 Klasse Justitie? Nee, geen klasse justitie. Het is ‘VVD-Justice’.

( van onze corrupte justitie redactie)

Filip DierckxAmsterdam-Noir 2012- Het jaar van de “Media-Pulp-Politie Staat”: “VVD-Justice.”
Oud-Fortis Godfather Filip Dierckx, die wordt verdacht van misleiding van beleggers bij de val van het misdaad-bankconcern, kreeg in 2007 en 2008 een bonus van 1 miljoen euro op zijn rekening overgemaakt als dank voor zijn gepleegde miljarden-misdaden. Dat meldt de Belgische krant De Tijd vandaag. De Tijd meldt ook dat er geen snelrecht zal plaatst vinden, want dat is alleen van toepassing op het door hem leeg geroofde Volk. Ook heeft deze Bankier-gangster nog niet één dag in de cel door gebracht. De beroeps-leugenaar woordvoeder Dhr. E. (Erwin) Schievink van de ‘Bolhaar Justitie’ ( Show-Biz naam: “Pretty Boy”) liet ons weten dat de reden is dat deze Mega Bankier-gangster niet één dag in een cel heeft door gebracht is, omdat hij beleefd praat tegen de politie en niet dronken bommetjes naar ander Bankier-gangsters of de politie gooit. En daarnaast tot de juiste Kasten behoort van Ons kent ons. Ook zei deze OM- beroeps-leugenaar Schievink dat zij het verder te druk hebben met het vervolgen van Menschen (“a person of integrity and honor.”) als Joke Kaviaar, die  zich geheel belangeloos  inzetten voor de aller armste rechteloze Vluchtelingen.

Klasse Justitie” Nee, geen klasse Justitie.
Op basis van zijn verhoren door de politie in Brussel ontving Godfather Dierckx zijn laatste bonus van ‘slechts’ een miljoen euro in maart 2008, ruim een half jaar voordat de bank misdaadgroep met miljarden van de ondergang moest worden ‘gered’ door de Nederlandse Top- Bankier ‘Hoer Wouter Bos’ en Belgische ‘overheid’. Godfahter Dierckk komt met zijn misdaden gezellig naast zijn ‘gabber in crime Top-Hoer Wouter Bos’ op het Elite-gangster Bilboard te hangen.

Billboard Elite- Gangsters

De Belgische politie doet een onderzoek naar ex-top-Godfather bij Fortis vanwege koersmanipulatie en valsheid in geschrifte. De overige Bankier-gangsters Herman Verwilst, Maurice Lippens en voormalig financieel directeur Gilbert Mittler staan ook in het verdachtenbankje. Ook geen snelrecht en ook niet één dag in de cel. Waarom ook, er is immers slechts miljarden gejat van de Belgische en Nederlandse gewone man.

Godfather Dierckx was tussen augustus 2007 en september 2008 onder meer het hoofd van de zakelijke roof en plunder afdeling van de misdaad-bank en zelfs even kort de hoogste gangster-boss bij misdaad-bank-Fortis.

Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

Klasse Justitie? Nee, geen klasse Justitie. Het is “ VVD-Justice”.

Noot:

Noot:
A third strand of the traditional CLS school is that far more often than is usually suspected the law tends to serve the interests of the wealthy and the powerful by protecting them against the demands of the poor and the subaltern (women, ethnic minorities, the working class, indigenous peoples, the disabled, homosexuals, etc.) for greater justice. This claim is often coupled with the legal realist argument that what the law says it does and what it actually tends to do are two different things. Many laws claim to have the aim of protecting the interests of the poor and the subaltern. In reality, they often serve the interests of the power elites. This, however, does not have to be the case, claim the CLS scholars. There is nothing intrinsic to the idea of law that should make it into a vehicle of social injustice. It is just that the scale of the reform that needs to be undertaken to realize this objective is significantly greater than the mainstream legal discourse is ready to acknowledge.

6 antwoorden »

 1. Er ging van alles mis inzake het inloggen na mijn eerste reactie op deze site. Daardoor was alle tekst verdwenen en heb ik in de haast een nieuwe reactie opgesteld. Ik schaam me dood, want er zitten taalfouten in, excuses! Nico.

  Like

 2. Sinds enige tijd lees ik elke dag jullie berichten met veel interesse. Ik ben niet zo jong meer, maar heb nog wel eens dromen. Ook dagdromen. Laatst dagdroomde ik hoe fantastisch het wel niet zou zijn, als een handige technische jongen ’s avonds om 19.30 uur het gecensureerde RTL 4 nieuws en even later om 20.00 uur het gesencureerde NOS Journaal, door middel van een van zijn handigheidjes, een sterke zender of iets dergelijks, al dat pulp nieuws van de zender kon blazen met het ‘STEVEN BROWN JOURNAAL’.
  Half acht Steven Brown journaal. Acht uur Steven Brown journaal. Zo over die andere pulp heen. De weervoorspelling zouden ze nog wel zelf mogen doen, de andere dag zien we vanzelf wel hoe het weer is. Dit is geen grapje! Ik weet dat het niet kan, maar ik mag toch ook wel eens dromen? Ga alsjeblieft door met jullie nieuws het is een hele goeie interesante site en bezoek hem elke dag. Bedankt Nico

  Like

 3. 600 000 000 000 000 (zeshonderdduizend miljard) aan belastingontduiking via Nederland. That’s different cook! Een kopje koffie erbij?
  Nederland is het belastingparadijs:

  Like

 4. Klopt, het wordt ook eentonig. En er kom geen eind aan de roofpraktijken met de wet en pen in de hand van deze gangsters in het nette pak. In die zin hebben deze miljoenen rovers geen centje last van de Crisis. En erger dat er nooit een van die Mega-gangsters de bak in verdwijnt, laat staan dat ze kaal worden geplukt met de z.g. plukse wetgeving. Ik begrijp er geen snars van.

  Like

 5. Dit soort artikelen begint een beetje eentonig te worden, nooit een uitschieter, bijvoorbeeld in de richting van dat wat een normale burger onder ‘recht’ verstaat.
  Dat laatste zal vast te maken hebben met een gebrek aan kennis. Lol.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.