Elitaire Misdaad

Frauderende ex-burgemeester Bestuurs-gangster Harry de Vries (CDA) strijkt 2.5.ton wachtgeld op en arrives met ‘Big-Stip’ op het Elite-Gangster Billboard.

(Bron: MWNW goed gekeurd door de waarheid-commisie van het Volk.)

Het Topje van de Ijsberg.
Harry de Vries
Ruim 100 ‘Bestuur-gangster–wethouders’ met stille trom gedwongen weg in 2012-niemand gearresteerd.
We stellen aan u voor: de bijna ex-burgemeester van Lingewaard, Harry de Vries (CDA). En Volksnieuws uit Amsterdam-Noir geeft Harry de Vries een fijne plek op het Elite-Gangster Billboard. Eigenlijk had Harry al ex-burgemeester moeten zijn per 25 oktober 2012, toen hij alweer (ja, u leest het goed, alweer) betrapt was op gesjoemel en foute declaraties. Hij kondigde aan op te stappen nadat de bonnetjesuitpluizers van RTL4 voor de tweede keer uitgevogeld hadden dat verkeerd declareren bij Har in het bloed zit. In 2008 declareerde hij voor 28.000 euro foutief en in 2011 is De Vries wederom opzichtig in de fout gegaan. Zo declareerde hij een reis naar een congres in Rotterdam waar hij helemaal niet geweest was. Overigens mogen we dit van Harry niet vergelijken met de bonnetjesaffaire van Co Verdaas, want bovenop de de 28.000 euro foutief in 2008 is er van 2009 tot 2011 maar 21.000 euro en een beetje gedeclareerd, dus dat is een stuk minder dan Co heeft gedaan. Het gore lef! Alsof het bewust foutief declareren an sich al niet genoeg is. Wij noemen het overigens ook geen bonnetjesaffaire, Harry. Wij noemen het gore belastingcenten verduisterende graaierij. Want bij die bonnetjesaffaire alleen blijft het namelijk niet. Het is nog veel erger allemaal.

Lalala wachtgeld
Hoewel Harry ‘geef mij gratis geld’ de Vries eigenlijk in een verklaring toegezegd had per 25 oktober op te zouten en zo snel mogelijk zijn ontslag in te dienen wegens een vertrouwensbreuk (goh), staat Harry nog gewoon op de loonlijst als burgemeester. Want Harrepar heeft zich op 24 oktober ziek gemeld. Sindsdien houdt hij vol dat de arbo-arts hem ‘volstrekt niet in staat acht arbeid in enigerlei vorm te verrichten’ en krijgt hij dus gewoon zijn volledige salaris doorbetaald. Je zou willen dat we het verzinnen, maar dat doen we dus niet. Nou Harry, zo’n ondertekening van een ontslagbrief is niet zoveel werk hoor. Wij willen hem zelfs wel uittikken, als je dicteert. We durven er trouwens donder op te zeggen dat jij als EX-burgemeester wel een stempeltje hebt met je handtekening. Dus hop hop, stempelen die handel. En dan wel graag voor de 31 maart die je nu weer hebt toegezegd. Want wat gebeurt er op 31 maart, lief belastingbetalend gepeupel? Dan zit de eerste volledige ambtstermijn van Harry ‘ik declareer er lekker op los’ de Vries er op en heeft hij recht op zijn volledige wachtgeld. Je verwacht het niet.

‘Laat me toch met rust’
De schaamteloosheidsmeters staan ver in het rood hier, helemaal na deze hemelschrijende oproep van Harry: ‘Ik hoop dat iedereen het op kan brengen om mij met rust te laten en zich niet te laten verleiden tot uitlatingen die niet gebaseerd zijn op kennis van feiten.’ Nou Harry, we laten je dus niet met rust. 38 maanden wachtgeld krijg jij nog mee en je strijkt daarmee een luttele 258.000 euro op. 38 Maanden lang kan jij nog uit staatsruif vreten terwijl er in jouw gemeente zelfs een speciaal armoede-meldpunt is waar al ruim 43 mensen zich hebben aangemeld omdat ze geen andere uitweg meer zien. Jij, Harry de Vries, bent een vieze criminele graaier en je zou je ogen uit je kop moeten schamen en eigenlijk gewoon het cachot in moeten. Iets zegt ons dat dát er helaas niet in zit.

Opmerking; Wij hebben justitie verzocht ons te laten weten of zij deze schaamteloze Bestuurs-Gangster Harry de Vries gaan vervolgen en zijn gestolen gemeenschapsgeld middels de plukse wetgeving terug te vorderen.

Wij hebben daarnaast aan Burgemeester en Wethouders en de Gemeente raadsleden verzocht ons te laten weten of zij aangifte gaan doen bij justitie tegen Harry de Vries en het wachtgeld stop zetten, zoals zij o.a. ook bijstandsuitkeringen stop zetten voor veel minder overtredingen/misdaden.

2 antwoorden »

  • Heer Goedhart,

   Betreft het bij U nou een dwangneurose of is het iets anders dat U op werkelijk elk artikel een commentaar heeft?

   Vriendelijke groet van Johnny.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.