Elitaire Misdaad

De “Gekke Henkie’s” Willem Vermeend en Rick van der Ploeg:“Weg met de doemdenkers, slik LSD”.

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

willem vermeend rick van der ploeg

Curriculum Vitae van Rick van der Ploeg is van de Gekke Henkie.’Meer dan honderden (wetenschappelijk) publicatie door van der Ploeg (kuch)? Nou daar mag ook wel eens iemand kritisch naar gaan kijken.Gekke Henkie Willem Vermeend tevens voor al uw communie- en huwelijksfeesten met  party cateraar Maison van den Boer ‘.

Amsterdam-Noir. Narco State Mexico verovert de Nederlandse Telecommarkt. En de  twee ‘Gekke Henkie ‘s’ Van der Ploeg en Vermeend vullen hun zakken.

De ‘Telegraaf-economen’ Willem Vermeend en Rick van der Ploeg ( zijn tot heden nog niet betrapt op plagiaat en hebben dankzij LSD er geen erg in dat zij in een voormalig Nazi-krant staan) menen dat we een chagrijnig volk zijn dat met doemdenken een bijdrage levert aan de neergang van onze economie. Daarom presenteren ze de zogenoemd de “Gekke Henkie ’s Power Eleven”, verplichte kost voor pessimisten en doemdenkers na het nemen van LSD.

Groei moet van het Narco-Maffia- bedrijfsleven komen en het slikken van LSD en het lezen van de ‘Nazi’-Telegraaf -Economen de Twee “Gekke Henkie’s”.


( promo “Gekke Henkie’s ‘LSD-Power Eleven voor Nederland’)

De economie van de Europese Unie verkeert in zwaar weer. Veel landen hebben te maken met een economische krimp en een oplopende werkloosheid. Ook in Nederland is dit het geval. Hoewel in Europa overal de noodzaak wordt onderschreven van het terugdringen van begrotingstekorten en staatschulden zien we gelukkig dat steeds meer landen pogingen doen om daarnaast de groei van hun economie aan te jagen. Extra groei leidt tot meer werkgelegenheid en inkomsten voor de schatkist waarmee gemakkelijker het begrotingstekort kan worden verminderd.

De meeste landen beschikken niet of slechts over beperkte financiële middelen om de groei op te peppen nadat zij volledig zijn leeg geroofd door onze gabbers van de misdaad -banken. De vraag is dan ook langs welke weg de groei het best gestimuleerd kan worden.

Het antwoord is slik met zijn alle LSD en laat je hoereren door De Telegraaf.

Volgens de Europese Commissie spelen de rovende en plunderende ondernemers een cruciale rol. Extra groei hangt vooral af van een goed presterend bedrijfsleven ( hier kan men de werking van de LSD duidelijk waarnemen bij de twee “Gekke Henkie’s”) .Wie dat nu naar jaren van roof de ‘arme scheel Crisis’ nog gelooft moet wel van de “Gekke Henkie ‘s” zijn en zwaar onder de invloed van de LSD. “Ondernemerschap en in het bijzonder het midden en kleinbedrijf is de sterkste kracht voor economische groei’, zo stelt Brussel. Alle Europese landen zouden daarom ondernemerschap en LSD gebruik meer moeten bevorderen. Wij delen die opvatting, maar dat kan alleen als regeringen zelf ook een duit in het zakje doen. Dat hoeft de schatkist niet per se veel geld te kosten.

De belangrijkste belemmering voor ondernemerschap is momenteel de afgenomen vraag naar goederen en diensten en LSD. Daarom is het nu geen goed moment om de economie nog onnodig verder af te knijpen door te hard te bezuinigen. Daarnaast worden ondernemers geconfronteerd met bureaucratische overheidsregels en een verstikkende administratieve lastendruk die voor een deel ook door Europese regelgeving wordt veroorzaakt. Ondernemerschap wordt eveneens afgeremd door de beperkte mogelijkheden om aan financieringen  en LSD te komen en door knelpunten op de arbeid en drugsmarkt. Regeringen en Brussel moeten op dat vlak een bijdrage leveren aan oplossingen en zo ondernemerschap en groei in Europa stimuleren van het gebruik van LSD.

Een chagrijnig land van somberaars en doemdenkers
Los van deze belemmeringen voor ondernemers heeft vooral Nederland last van een negatief stemmingsbeeld dat zeker niet bijdraagt aan het herstel van onze economie. Gaan we af op de teneur in de pulp media maffia en op het internet dan zien we een chagrijnig volk, een stelletje zeurpieten, mopperaars, somberaars en doemdenkers. Wij adviseren die mensen dan ook dagelijks LSD te slikken en dan zal hun wereld veranderen in een fantastische wereld, ook al zitten zij zonder werk en eten.

Bovendien wordt Nederland door veel Europese lidstaten beschouwd als het landje met het opgestoken vingertje dat anderen de les leest. Dat wekt wrevel, levert ons niets op en daar moeten we dan ook snel mee stopen en hoe anders kan dat door LSD te slikken.

Ook is het nodig dat we onmiddellijk een eind maken aan het gesomber, het zeurpieten gedrag en het doemdenken in ons land. Daarom presenteren wij hier vandaag de zogenoemde LSD-Power Eleven van Nederland’. Het gaat om een lijstje van sterke punten van ons land waarmee we internationaal opvallen en waar we best trots om mogen zijn. Bovendien maken deze punten duidelijk dat we over een solide LSD fundament beschikken om met een gezamenlijke polderaanpak onze economie uit het slop te halen.

Verplichte kost voor alle pessimisten en doemdenkers na het nemen van LSD
Onze “Gekke Henkie’s Power Eleven”:

Excessief drugsgebruik jongeren op technofeesten Amsterdam

 1. Met ons kleine landje en 17 miljoen inwoners zijn wij er in geslaagd in de top twintig te komen van de grootste economieën in de wereld. We staan op plaats 17. En daar merken al die mensen die onder de armoede grens leven niets van.
 2. We wonen in een geweldig land. Op de wereldranglijst van beste landen om in te wonen staat Nederland op de derde plaats, na Noorwegen en Australië. Ook erg goed om te weten als men behoort tot die groepering die zonder werk of huis zit.
 3.  Nederland staat bovendien op de laagste plaats van de zogenoemde Wereld Misère Index van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP). Ons land is wereldwijd het land met de minste misères.  Waar is die onzin op gebaseerd? LSD?
 4. Op de wereldranglijst 2012-2013 van economieën met de sterkste concurrentie kracht staat Nederland op de vijfde plaats. Dat is een formidabele prestatie. Wij laten landen als Duitsland, VS en Engeland achter ons. Het is maar met wie men zich vergelijkt. De Ghetto’s in de USA puilen uit van de ellende.
 5. Ons land behoort tot de top drie van de ‘rijkste’ landen van Europa. Op de internationale ranglijst van BBP per hoofd van de bevolking staan we op de tweede plaats, na Luxemburg. En gemeten in zogenoemde koopkrachtpariteiten staat Nederland op drie, achter Luxemburg en Noorwegen. Hier ontgaat het de twee LSD-slikkers dat die rijkdom in handen is van slechts 1 % tot 2 % van de Ultra-rijken.
 6. Nederland maakt deel uit van de wereldtop van exportlanden. Ons land is de zevende exporteur van de wereld. In Europa is Nederland na Duitsland het grootste exportland. Nou en.
 7. We behoren tot de grootste investeerders in de wereld; op de wereldranglijst staat ons land op de zevende plaats. Het merendeel daarvan is van witwassers uit het Narco-Maffia-Buitenland-Offshore, dus daar kan zelfs LSD niets aan veranderen.
 8. Nederland heeft het beste zorgstelsel van de wereld. En daarom worden bejaarde in verzorging tehuizen soms dagen lang niet naar de toilet geholpen.
 9. Vorig jaar is het Nederlandse pensioenstelsel uitgeroepen als het tweede beste van de wereld. Denemarken staat op nummer 1. En ondertussen worden de kleine gepensioneerde van hun pensioen berooft met of zonder LSD.
 10. Nederland en Noord-Korea staan in de wereld top tien van landen met het beste onderwijs en de gelukkigste bevolking. Geen commentaar, de LSD is uitgewerkt.
 11. En last but not least: Nederland is het land met de gelukkigste kinderen in de wereld. Onze kinderen behoren bovendien tot wereldtop als het gaat om het gebruik van internet ( www.ebusinessbook.nl) en om hun geluk te vieren zijn zij al o.a. vanaf hun 14 -16  Excessief drugsgebruikers.

Geen reden om achter over te leunen als men onder LSD zit en aan hallucinerende hoogmoed waanzin lijdt met een vette Elite -Gangster bankrekening zoals de twee Gekke Henkie’s

Ons LSD lijstje is niet bedoeld om achterover te leunen. Integendeel, als we niet flink LSD aanpakken lopen we de kans dat Nederland de komende jaren op belangrijke internationale ranglijsten weg zal zakken naar een plaats buiten de top tien. Zo loopt Nederland nu al achterop als het gaat om innovaties en zitten we ver in de internationale achterhoede bij het milieubeleid. Bovendien loopt de werkloosheid snel op. In het belang van onze welvaart( is niks van ons bij) moeten we er alles aan doen om te voorkomen dat onze sterke punten worden aangetast. Dus meer LSD slikken.

Rick van der Ploeg denkt dat hij hoogleraar economie in Oxford en hoogleraar politieke economie aan de UvA. Van 1998 tot 2002 was hij PVDA-staatssecretaris in het kabinet-kok II. Van der Ploeg studeerde economie aan de Universiteit van Sussex en promoveerde in 1981 bij de Universiteit van Cambridge. Hij heeft circa 100 publicaties op zijn naam staan met onder meer de titels ‘Is de Telegraaf- econoom een vijand van het volk?’ en ‘een schaap in wolfskleren.’ Ja dus.

Willem Vermeend  denkt dat hij internetondernemer en bijzonder hoogleraar Economics and E-Business aan de Maastricht School of Management ( MSM). Daarnaast vervult hij diverse bestuur –gangster-functies en commissariaten bij nationale en internationale bedrijven, waaronder Randstad. Vermeend had ook een actieve rol in de politiek. Vanaf 1994 tot 2002 was Vermeend PVDA-staatssecretaris van Financiën en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de kabinetten Kok I en II. Hij schreef diverse boeken onder invloed van de LSD, zoals de Kredietcrisis, de Wij Jat–Economie en de Wereld van het Internet.

Opmerking: Wij hebben deze keer de twee” Gekke Henkie ‘s” niet om commentaar gevraagd , aangezien zij zich bij voorgaande gelegenheid altijd op hun zwijgrecht beriepen. Zo Gek zijn de twee Gekke Henkie’s nou ook weer niet. Wel hebben wij uit beleefdheid dit artikel naar De Telegraaf en de Jelle kleniek  gestuurd.

5 antwoorden »

 1. Hun adoratie voor Jopie is oneindig. Jopie was voor WOII gebiologeerd door het fascisme. Na WOII in zoverre gefascineerd dat hij de biografie van de masseur van Himmler en intimus van KW en PB, dr Kessler uit het Duits in het Nederlands vertaalde. Gebiologeerd door de Oranjes en veegde Jopie zo goed als het kon de smerige zaakjes van PB onder het tapijt.
  Deze Henkies zijn niet anders. Zij zijn ook voor het corporatisme, een ander woord voor fuck you.
  Nogmaals, een nieuw specimen ontdekt: de NEPOOT.
  Signalement:
  1. is als maar met zelfverheerlijking en verrijking bezig.
  2. spreekt trouw uit aan Paus Jopie
  3. lult links, vult rechts
  4. zegt opvolger van de SDAP te zijn

  .
  .
  Vul de rest maar zelf in.

  Uit de Haagse krochten

  Like

 2. Niets is wat het zomaar lijkt. De MSM/politiek/bedrijfsleven zijn allemaal te blind om de NWO tekenen aan de wand te zien.
  Dat blijkt wel uit de verborgen NWO symbolen die we dagelijks overal steeds meer tegen komen.
  Volgens mij zullen ze nooit wakker worden en blijven deze “zonnegoden” baäl aanbidden.
  In het land der blinden is één oog koning.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.