Elitaire Misdaad

Tip van de Week tegen De uitzuigers ‘Deurwaarders-Tuig’ staat op: Therewillbenojustice.blogspot.nl

BREAKING! Boedelbeslag behoort definitief tot het verleden!

incassobureau

Vandaag gaan we in gesprek met Vincent D. die in een wel heel bijzondere situatie is terechtgekomen. Net als zoveel andere mensen werd bij Vincent beslag gelegd op zijn inboedel door gerechtsdeurwaarder Otten Agin te Heerlen. De inboedel zou per openbare verkoop op 11 januarie 2013 worden verkocht.

RYOS stak daar echter een hardhandig stokje voor met het gevolg dat Vincent zijn spullen gewoon mocht houden. De brief die de deurwaarder terzake de openbare verkoop ontving, begon als volgt:

Geachte heer/mevrouw

Namens onze cliënt, de heer Vincent D., geboren 15 december 1970, bericht ik u het volgende:

Cliënt berichtte ons van uw voornemen om op vrijdag 11 januari 2013 om 10.00 uur de volgende in executoriaal beslag genomen goederen per adres … 87, 6414 RJ te Heerlen te verkopen.

1 telefoontoestel, merk Profoon, 1 televisie, merk Nokia, 1 modem, merk Cisko,
1 strijkijzer, 1 koelkast, merk Bosch, met vriesvak, 1 wasmachine, merk Blomberg, 1 2zitsbank, bruine stoffen bekleding, 1 fauteuil, bruine stoffen bekleding, 1 houten salontafel, 1 mobiele telefoon, merk Avance, 1 wasrek, 1 gasfornuis met oven, merk Avance, 1 koffiezetapparaat, merk Philips

Artikel 2.1 van het huurcontract van cliënt gebiedt echter het volgende: Het gehuurde is uitsluitend bestemd om voor huurder en de leden van zijn huishouden als woonruimte te dienen.

De door u aangekondigde verkoop per adres …. 6414 RJ te Heerlen op vrijdag 11 januari 2013 om 10.00 uur vormt een ernstige inbreuk op het contract tussen cliënt en verhuurder (Woningbouwvereniging Weller) daar op de gehuurde ruimte uitsluitend een woonbestemming van toepassing is.

Van ‘Openbare Verkoop’ danwel ‘Opslag van goederen toebehorend aan een derde ten behoeve van commerciële doorverkoop’ kan op het door u verkozen adres dan ook in wettelijke zin geen enkele sprake zijn.

Het resultaat was dan ook opmerkelijk en moet wat ons betreft dan ook zo snel, breed en wijds mogelijk over het net te worden verspreid. Luister hier naar het interview.

Mail RYOS via achterhetnieuws@hotmail.com als u of iemand die u lief is op eigen spullen wil blijven zitten …
Door: Francis Capelle
Bron: Therewillbenojustice.blogspot.nl

SP: Mensen met schulden niet kaalplukken.

Beslag deurwaarder: wat valt er niet onder

3 antwoorden »

  1. LS…
    In de Google kantlijn staat het dan plotseling vol met advertenties van Deurwaarders Tuig. Maar ja… Je hoeft maar een scheet te laten in welke richting dan ook; Big Google is watching You !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s