Elitaire Misdaad

Vaticaan stak Bloed-miljoenen van Mussolini in geheim vastgoedproject.

‘ ‘Jezus’ en zijn Paus hebben bloed aan hun handen’

vatican money

(Door: Robin de Wever – en bewerkt door de waarheid commissie.)

Amsterdam-Noir-Het Vaticaan blijkt stiekem eigenaar van een vastgoed imperium met een reeks dure panden in het centrum van Londen. Is er dan helemaal niemand van de Elite-(gangsters) eerlijk en zonder bloed aan zijn handen? Zelfs de Paus niet?

Het Vaticaan had nu financiële zekerheid: het zou nooit meer arm zijn
.
Historicus John Pollard over de Bloed- steekpenningen van Mussolini

Dat meldt dagblad The Guardian, dat de structuur van de talloze firma’s en de geschiedenis van de investeringen heeft nagetrokken. 

De Italiaanse dictator Mussolini betaalde het bedrag in 1929 als financiële genoegdoening voor de Vaticaanse erkenning van zijn fascistische regime. Nu, vele lucratieve investeringen en belastingtrucs later, is de portefeuille meer dan 680 miljoen euro waard. 

Een deel daarvan zit sinds enkele jaren in vastgoed. In 2006 kocht een van de ondernemingen van het imperium voor miljoenen euro’s een pand aan het St James-plein. Elders in de stad heeft de kerk onder meer panden in een chique juweliersstraat en is ze eigenaar van een bankgebouw. Ook flatgebouwen in Parijs en Zwitserland zijn uiteindelijk onderdeel van het Vaticaan.

‘Bloed- Kerk’ en Witwas- firma’s zwijgen
De panden staan op naam van vrijwel onbekende ondernemingen, die terug te leiden zijn op fondsen die worden beheerd door een van de belangrijkste bankiers van de paus,  Gangster Paolo Mennini. Een van de dochterondernemingen werd tot voor kort beheerd door de katholieke bankier-gangster John Varley, directeur van Barclays misdaad-Bank.

Waar de kerk de winsten voor gebruikt is niet duidelijk. Zowel de bedrijven als het Vaticaan weigeren ieder commentaar. Ook de vraag waarom de investeringen geheim moesten blijven is vooralsnog onbeantwoord. Het Vaticaan streeft sinds enkele jaren naar meer financiële transparantie en heeft zich onlangs laten onderzoeken door een gerenommeerd toetsingsbureau.

Van Luxemburg naar Zwitserland
Het Bloed- kapitaal is in de loop van de 20e eeuw enkele malen verhuisd. In de jaren ’30 stond het op een  zwarte rekening in Luxemburg, destijds een van de weinige belastingparadijzen. Bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog bracht de kerk het naar de Verenigde Staten en het neutrale Zwitserland, maar centrum van de Top-Bankier-gangsters.

 Dat Mussolini de kerk  bloedgeld toestopte is al langer bekend. The Guardian citeert daarover historicus John Pollard, die de transactie beschreef in een van zijn boeken: ‘Het Vaticaan had nu financiële zekerheid: het zou nooit meer arm zijn’.

‘Vaticaan nog niet transparant genoeg’
De Bloed en moord bezittingen van het Vaticaan vormen een goed beschermd geheim.  Alleen ‘God’ weet de waarheid. De eigen misdaad-bank, Instituut voor Religieuze Werken genaamd, beschikt volgens recente cijfers over minstens 6 miljard in activa.

 Het grootste gedeelte van de tegoeden wordt geïnvesteerd in obligaties die vanwege hun financiële gezondheid minstens een A-rating hebben. Vijf procent zit in aandelen. Toetsingsinstituut Moneyval constateerde afgelopen zomer dat het  ‘Bloed-Geld-Vaticaan’ op weg is naar meer transparantie. De huidige situatie kreeg een krappe voldoende, daar waar de gewone man al jaren in de lik zou hebben gezeten.

4 antwoorden »

  1. Caesar Lion Cachet, vergeet je je familie niet of ben je een mislukt product van de Ashkenazische dr Frankenstein of zijn broer Herr Doktor Goebels?

    Like

  2. LS…
    Kom nou jongens… De Paus, Mussolini, Hitler, Barroso, Rothschild, de Ashkenazi Khazaren, Het Huis van Oranje etc. etc. Allemaal een pot bloed ! Satanische bloedlijnen zoals u wilt ! De Jezus figuur heeft daar niets mee te maken. De kerk en het Katholicisme is een lucratieve uitvinding van de Romeinen voor het schapen volk. Het Vaticaan en zijn Paus zijn het huis en de vertegenwoordiger van Satan op aarde.. Laat je niets meer wijs maken

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.