Media -Maffia

‘Held Peter R’. dapper geboren in zijn wildste natte-fantasieën.

PolitiefotoPeterRdeVries

Exclusief: Nooit eerder vertoonde röntgenfoto kogel in het hoofd Peter R. de Vries.

VARA Schandknaap Miljonair Matthijs van Nieuwkerk gelooft alles. 

( van onze Corrupte News of the Word redactie en het Anti-Media-Maffia Volkstribunaal)

‘Held- Peter R’.: “Kogel in mijn hoofd, ontvoerd met shot gun op mij gericht, pistool van Steve Brown op mij gericht en ik verblikte of verbloosde niet”.   ‘O, Peter wat ben jij mijn ‘Bed- Held’ ( Nimfo Heleen van Royen, Parool) en Held aan Tafel bij zijn VARA Schandknaap Miljonair Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Graait Door.

Amsterdam-Noir-Wat de Nederlandse ‘Pers’ en pulp-media in het algemeen en VARA Miljonair Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk in het bijzonder aan infantiele opschep- fantasieverhalen voor zoete koek slikt van hun ‘Held Peter R’. Waarom? Omdat anders hun ‘Held’ Peter R. en zijn Maffia-Boss John de Mol boos wordt!

Wij schrijven de ‘Held- periode’ van voor het Schopje onder de derrière van Peter R. de Vries van Steve Brown. En daarna het ordinaire pak slaagt dat ‘Held’ Peter R. de Vries bij de RAI te Amsterdam in aanwezigheid van een groot publiek heeft gekregen van Steve Brown en dankbaar kreunend en piepend om politie als een eerste klas lafaard zonder enige verzet in ontvangst heeft genomen. Thanks Steve!


(Steve Brown veroordeeld wegens mishandeling van Peter R. de Vries. )

Heldensyndroom van Peter R de Vries.
De tijd  dus dat Peter R. de Vries kennelijk nog zijn eigen ‘Natte- fantasieën’ dat hij een echte Held is geloofde. Zeg maar de ‘Helden periode Peter R. de Vries’, althans op zijn eigen fantasie-weblog en bij zijn  groupies, de gangstersletjes en zijn persoonlijke VARA Schandknaap Miljonair Matthijs van Nieuwkerk.

Heldensydroom goed voor Gangstersletjes en Schandknapen.
Gangstersletjes als Nymphomaan Heleen van Royen krijgen spontaan een natte doos als ‘Held Peter R. zijn Helden fantasie daden vertelt ( zie Parool Rectificatie Peter R de Vries ‘Held gezocht’) en publiceert zoals: “ toen Steve Brown een pistool op mijn hoofd richtte verblikte en verbloosde ik niet’ , aldus jaren lang door Peter R. op zijn fantasten-weblog gepubliceerd, terwijl hij wist dat het gelogen was.

Toen Steve Brown na het lezen van die Natte doos-‘Column’ van de Nymphomaan Heleen van Royen in Het Parool, alwaar zij haar natte hysterische bewondering  uitsprak voor die Heldendaad tegen Steve Brown van Maffiose en politie-informant Peter R. de Vries heeft Steve Brown  ‘Held-Peter R.’  direct aan zijn oren getrokken: of De Vries dat fantasie verhaal per omgaande wilde verwijderen van zijn fantasten-weblog. Dat heeft de ‘Held Peter R’. dan ook gelijk slaafs met angst en beven gedaan.

email Pete r de Vries aan Mr Brown

Daarnaast moest het Parool dat fantasie Peter R. Helden-  ‘kolommetje’ van  hun ‘Nimfo –Heleen’ van Royen rectificeren. (Rectificatie Peter R de Vries ‘Held gezocht’)

Enige tijd later was het exit Parool ‘Nimfo- Heleen van Royen’. Niks Heldendaden. Pure gefantaseerde ‘Helden Peter R’.  ‘natte dozen-Sprookjes’ van hem zelf of van zijn VARA Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk:.
“Maffia- VARA-Schandknaap Matthijs’ van Nieuwkerk te huur voor poen door iedereen.

VARA Schandknaap Matthijs Nieuwkerk van Peter R. : “Dapper geboren.”
Wat de Nederlandse Pers en pulp-media voor zoete ‘Peter R. Helden- koek’ slikt grenst aan het ongelofelijke. De angst voor Maffia-Boss John de Mol en zijn Held De Vries is hier zeker debet aan.

We gaan verder met de ‘Peter R. Helden daden’. Zo ontdekte Peter R. in de media opeens dat hij al jaren een kogel in zijn hoofd heeft (kennelijk op dat moment niet genoeg aandacht). Was hij gewoon eventjes vergeten. De foto als bewijs daarvan heeft nooit niemand gezien, behalve nu exclusief en voor het eerst ooit bij ons:

Kogel in hoofd Peter R de Vries

Wat een Held. Er is zo vaak op hem geschoten dat een kogeltje meer of minder in zijn hoofd gewoon door hem is vergeten. Wederom al zijn gangstersletjes en VARA Schandknaap Miljonair Matthijs van Nieuwkerk spontaan een natte doos.

Dan, er zijn nog veel meer helden daden is Held-Peter R. nog ontvoerd ook. Daders zijn uiteraard nooit gepakt door zijn corrupte gabbers van justitie en de politie (kuch). Peter bang, nou vooruit dan maar: ‘ ik was heel even bang toen mijn ontvoerders een afgezaagde shot-gun op mij richtte , maar ben daarna als Held direct zelf  ontsnapt ‘Nou zijn dat heldendaden of niet?

Opmerking: wij hebben Het Parool, De Volkskrant, Heleen van Royen, de VARA , Matthijs van Nieuwkerk, Gazet van Antwerpen en Peter R de Vries om commentaar gevraagd. Niemand was moedig genoeg om te reageren.

Noot:
Let op wie dit volslagen uit de grote duim Helden Peter R. stukje “Dapper geboren- Peter R. de Vries-” heeft geschreven: zijn VARA Miljonair Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Graait door.

31 antwoorden »

 1. @Steve Ik lees dit voor het eerst. Geweldig wat een openbaring. Martin Vrijland volg en lees ik veel, ook zeer goed en scherpzinnige betogen. Veel mensen hier zeggen het hier wel recht voor zijn RAAP! Op de taal foutjes let ik niet, Sommige hebben een geweldige stijl Direct uit het Hart en via hun Gedachten recht voor z’n raap op papier!!

  Groot respect voor jou en ook voor de vele anderen hier, niet te vergeten!.

  Het probleem in mijn omgeving is steeds dat de mensen niet -ik zeg TOTAAL NIET- kunnen begrijpen hoe ROT en Misdadig de top hier in Nederland is. Dat heet met een mooi woord cognitieve dissonantie, maar wil gewoon zeggen dat zulke zaken hier haaks staan op hun (excuse niet beledigend bedoeld) simpele, zeer beperkt wereldbeeld en alten we wel wezen gebrek aan inlevingsvermogen. Want om een misdaad en een misdadiger te begrijpen moet je je (enigszins) in hem of haar kunnen verplaatsen.

  Groet S.

  Like

 2. @Ada,
  Die hysterische Heleen van Royen is helmaal niet relevant, De mail van De Vries bevestigt dat hij de ‘natte hysterische pulp BN-ers doos’ leugens die hij aan Heleen had verteld waarna zij het als column in Het Parool had gezet en daarna zijn eigen helden leugens op zijn eigen website gezet, terwijl hij wist dat het niet waar was. M.a.w. hij had Heleen deze onzin verteld kennelijk om haar het bed in te krijgen (terwijl dar toch echt niet veel voor nodig is voor een ieder ander) M.a.w De Vries handelde willens en wetens met hem bekende Leugen/onwaarheid ten koste van mij om zich zelf ten onrechte als Held neer te zetten.
  Maar goed dit feit het zal ook wel weer tegen doven mans oren gericht zijn.

  Like

 3. @Ada ‘Held Peter R’. dapper geboren in zijn wildste natte-fantasieën.

  Ik weet dat het tegen dovenmans oren is gericht, maar goed we doen hier nou eenmaal een bewustwording en dus het volgende:
  Deze mail hierna van Peter R de Vries is op zich al een bewijs dat hij willens en wetens liegt ten einde zich voor te doen als Held en daarbij zet hij mij weg als een laffe crimineel , die De Vries alleen maar durft te benaderen met een pistool.

  zie de mail van De Vries: https://stevenbrownsblog.files.wordpress.com/2013/01/email-pete-r-de-vries-aan-mr-brown.png

  Like

 4. @Ada says:

  Sneu is dat De Vries als zg Top Misdaadjournalist met zulke aantoonbare helden fantasie verhaaltjes aan moet komen.

  Het zijn alleen maar feiten. Wel erg sneu voor je dat zelfs die feiten van je kennelijke SBS Held Peter R de Vries niet aankan. Op zich vreemd Ada. want je Held De Vries zou jou als je foto correct is nog geen blik waardig geven. Of denk je van wel? Ik heb hem namelijk ooit eens horen praten over zijn doorsnee SBS-Kijkers publiek en dat was zeer grove minachting. Behalve als zij het uiterlijk hebben van een Top-Callgirll. Nou met alle respect ik denk niet dat De Vries jou als zodanig ziet.

  Like

  • Wie heeft het dáár nu weer over? Ik geil niet op Peter de Vries, wat jullie ook denken. Daar heeft het niets mee te maken. Ik waardeer hem om zijn werk en zijn gezonde misdaad verstand. En niets meer dan dat.

   Like

   • Jawel, je geilt wel op Petertje. Als je ook maar even aan hem denkt, heb je meteen een natte flots.

    Like

   • Laat je maar opsluiten met al die engbekjes die dagelijks pedo gillen naar iedereen die ze tegenspreekt… SNEU VOLK!

    Like

 5. BahBahBah, wat een sneu verhaaltje… nog los van de zielige reakties. Lekker zeker, Brown, al die veren in je reet? Pure haat gaat maar zover mee, daarna wordt het zielig. Tis maar dat je het weet.

  Like

 6. Kostelijk Artikel. Overigens mis ik peterr die fries op Tv sinds zijn Kinder tehuizen in Ghana Vermeldt werden en dat hij Kinderen misbruikte en betrok uit zelfde gezelschap als waar joris demmink Ze betrok…

  Slaat Mijn Fantasie Gelijk Helemaal op Hol en Zie Ik hem op snuffparties waar de Marianne Vaatstra´s gespietst worden en Meisjes en Jongetjes gepááld tot Ze dood zijn en hem op feestjes bij de sander v´s en verjaardagen van de Milly Boele´s en die befaamde “rondjes park waar op hij gearmd met de burgemeesters academici studenten en minions to be de bestuurders ministers en president aan Peuter trappen 2 tm 6 Jaar Oud doét Ze verkrachten Vermoorden en misbruiken terwijl Ze als voetbal misbruikt worden zo als die ronny naftaniel job cohen ernst hirsch ballin jph donner ruud lubbers wim kok dries van agt frits bolkestein en zo ook deden. Hem mét dat kliekje in hun saunaatjes zitten als volgevreten hansworsten terwwijl ze Peutertjes en Hun Moeders tegelijk doodneuken en afraggen zo als Mij en Mijn Moeder ook gebeurde door frits bolkestein hans wiegel en de senatoren die dit Land kúch rijk was in 1961.

  Het is van daders uit die metiers ook Bekend dat ze zélf zich persoonlijk moeien om Publiciteitszaken en Onderzoeken die hun misdaden Betreffen met spin en damagecontrolwerken. En anders ze er Minstens dán wél zijdelijks primair (family/bendelid zijn) mee te maken hebben en dan Roept Mijn Fantasie Gelijk “Kindtjes uit Ghana aanleveren. Mischien dat ie dán nog een winkeltje in extrascherpe spietspalen hééft en rohypnol versjacherd?

  En zijn werkzaamheden prachtig dan om de boel te verdraaien en bij Getuigen en Bewijzen te kunnen komen als die immers al deep in de justitiearchieven mocht van ze na een koehandel om een aangifte massaal jaarlijks Kinder misbruik met misbruik scholen en religien met teeven brouwer en demmink dat ook hém toe gestuurd wás!

  Heeft die NOOIT 1 TÒÒN van Gezegd in zijn darkroom programma´s en zo vele mis en schanddaden meer verzorgde daar die verzwegen simpel dóór gingen. Wél ten Gelde gemaakt! Geeft Geen veilig Idee dan over een Kinder tehuis in Ghana dan ook!

  Precies zó deed die wim dankbaar ook en kreeg een smak géld er om van die heerschappen en mocht van ze klokkenluideronline naar de klote leiden. EN de Bevolking in slaap zeuren met een dode wegen ingehouden Vaatstracampagne van Niks! Vóór ál wég ván de Ware daders was het motto!

  Verder gaat dé roddel dat ie een van vollenhovenkloon of bastaardje van ze is. Dat moeten wim dankbaar willem holleeder diederik samsom karel appel joris demmink ook zijn. De banksters en adel die misdaad van uit hun forten en burchten op de Bevolkingen neerschijten. Enig bron alle ziekten onrusten perversies misdaad geweld en Ongeluk. Van verkrachtingen en geweld tegen Kinderen ook ! De adel en banksters dé mafiabaronnen van de Wereld. Met hun families in politiek besturen burgemeesterschappen industrie media religien schoolsystemen instanties wetgevingen en DÈ SATANTISTEN OP AARDE!

  Satanist Betekent misdaad dienen en Babies en Kinderen verkrachten misbruiken drogeren martelen doden mutileren en in hun ban brengen van Geboorten en zeer jongs af aan zo als met 1 en 2 jarigen AL satanische onderwerpings en gehoorzaamheidsrituelen tussen dé monsterlijkste verkrachtingen en misbruiken dóór! Mensen/Kinder Vlees eten en Mensenbloed drinken 1 onderdeel dezer rituele machtsbeoefeningen.

  Met hun christendom dat ze uit asie meebrachten deden ze die satanische werken al en U Gekend als oa kersteningen en de doop en via de wetgevende misdaadmachten als straf en veroordelingen in een moderner jasje en U aangeleerd van jongs af aan dat zijde goet ….en U “slécht.

  Kerstenen bestaat uit Volksverkrachtingen martelen Moorden onderwerpen en er onder houden al melkende. OOk alle eeuwen Babies en Kinderen zo gepakt waar de rabbis prietsers imams voor zijn ook die datzelfde doen om Volken er onder te houden en geen enkel uitgezonderd. De doop IS gebaseerd ÒP Babies Pas Geborenen LETTERLIJK VERZUIPEN en dan reanimeren om een klein hoopje Ongeluk van Gebroken Dromen aan te mogen zeggen dé almachtige gat van Leven en rot te zijn over Dát Arme Hoopje Weerloosheid! Zó onderwierp die van orgine faroas/eurasiaat de millenia door Volk na Volk Kind na Kind ter uitvreting en laagste wéllusten en lieten zich onze adel elite en stáat van haat én édél die réchter dié krómmer niét kón en die officiér die hét niet Ziét ook noémen

  *Tm 1920 scheiding kerk en staat van haat dwongen ze Ons officieel BIJ WÈT om Onze Kinderen zélf voor ze te moéten verkrachten om Dezen devóót gebroken en dankbaarst gedienstig aan hen uit te moeten leveren voor hun lusten en industrien.

  Heel de wetgever verzwijgt dit en laat Ons mét de generationále Gevolgen dwanghandelingen én Ongeluk er ván DÒÒDRÒTTEN ÉN VREET ZICH VÒL AAN DE VEROORDELINGEN EN VERVOLGINGEN én collaterál damage ER OM!

  Dáár BUITEN per 1920 stiekem tóch dóór gegaan met verkrachten en misbruiken Van Onze Kinderen via de dan maar snel opgelegde schoolsystemen wat tot jaarlijkse massrapes martelen drogeren Móórden verprostitueren én Mensenhandel tm GISTER leidde. OOK DÀÀR ÀÀN VRÈTEN ZIJ ZICH – wetgevers justities diensten instanties politiek besturen – AAN DE GEVOLGEN VÒL!!

  PÙÙRST SATANISME WHILE YOU WATCH IT ALIVE AND KICKING TO DEATH!
  Uw overheit Uw scheinhéil Uw judas Uw staat van háát en enig misdáád!

  Onthoudt U ook dat edelachtbare pieter kalbfleisch het landelijk monopolie over alle Creches had genomen met misbruik wetgeving en vergunningsverleningen. For abusing gangmembers only! Sja dán zijn de robertjes m en de drentjes wel onder de pannen.

  Like

 7. Hij wordt steeds gekker. De man raakt helemaal van het padje af. Dat komt ervan als je denkt dat je boven de wet staat. Dan slaat de gekte toe. Als ik malle johnie v.d. Heuvel was zal ik maar uitkijken.

  Like

 8. Steve,
  Ze kruipen allemaal weg achter hun maffia graai vriendjes en MSM hoeren , nemen een zielige slachtoffer houding aan en spelen toneel net zoals hollywood acteurs die zich zelf ook als goden zien.
  Het achterlijke volk / media dringt zich ook nog op om maar te mee te zwaaien naar hun of over hun te schrijven in zieke roddelbladen.
  De rechters zijn ziende blind en zullen eigenlijk ook maar alles eraan doen om hun goed betaalde baantje te kunnen blijven houden.
  Peter Kippevelletje denkt dat hij een “held”is maar in wezen heeft hij zijn ziel verkocht aan……………
  Saviour & Super Hero Syndrome Enhanced by Hollywood

  Like

  • Vanwege diens achtergrond/relaties en welk metier die dient een slecht idee.
   Zag je aan holleeder ook. Jaren Onderzoek naar die brave man. En hij komt wég met een erwtje! Dan wordt er aan touwtjes getrokken.

   Like

 9. LS…
  Ooit heb ik wat on-aardigs over Peterrr R. de Vries op zijn webblog gezet. Tegen alle regels in heeft hij toen mijn e-mail adres gepubliceerd… Haha ! Weken lang heb ik Peters Bruinhemden op mijn adres mogen ontvangen met de nodige bedreigingen ! Peter R.de Vries: De grootste flapdrol aller tijden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.