Elitaire Misdaad

‘Bestuurs-Gangster Noël Philippen’ betrapt op o.a. jatten van tweehonderd duizend euro-Geen dag in de bak.

Geen één van de 10.000 ‘Bankier-gangsters’ of ‘Bestuur-Gangsters’ in de bak.

( van onze Klasse Justitie redactie)

Misdaad-Groep Vitaal Wonen

Nederland wordt fatsoenlijk bestuurd, aldus Minister Plasterk. Slikt Ronald Plasterk misschien LSD?

Amsterdam-NoirPuntje van de Corrupte Bestuurs- ijsberg.
Stelende en rovende Directeur Noël Philippen woningcorporatie Vitaal Wonen ontslagen. Maar mag zijn gestolen poen houden en heeft nog niet één dag  in de cel door gebracht. Klassenjustitie? Nee, het is “VVD-Justice”.

Bestuurs-Gangster directeur Noël Philippen van de beruchte Limburgse Bestuurs-Gangster familie van de Limburgse woning misdaad-corporatie Vitaal Wonen is ontslagen. Aanleiding is de uitkomst van een onafhankelijk Doofpot onderzoek. Daaruit blijkt dat de bestuurder zich schuldig gemaakt heeft aan belangenverstrengeling en malversaties, waaronder privéreisjes en privé-uitgaven aan callgirls, cocaïne en champagne en kaviaar op kosten van de ‘Maffia familie Philippen woningcorporatie’. Tot nu toe hebben wij niets vernomen van de VVD Crimefighter, Volksonderdrukker Fred “Big Head” Teeven dat hij deze gewetenloze Bestuurs-Gangster gaat vervolgen. Nu zwijgt deze z.g. VVD-Crimefighter “Big Head Fred’ in alle talen in zijn pulp-media.

Helaas konden wij ook geen hysterische youtube filmpjes vinden van de criminele aktiviteiten van Bestuurs-Gangster Noël Philippen van de politie of de z.g. onderzoek commissie. Kennelijk zijn dat soort van hysterische sensatie filmpjes wederom een exclusief voorrecht van Kruimel Crimineeltjes, die dronken en stoned elkaar  gewelddadig te lijf gaan. En de volgende dag nuchter niet echt meer weten wat zij gedaan hebben.

Minister Blok van Wonen en Rijksdienst ( van de Kleine VVD-Gangster partij ) informeert vanavond nog de familie leden en vrienden  van Bestuurs-Gangster Noël Philippen die in de Tweede Kamer kroeg zitten per brief over de situatie bij Vitaal Wonen. De raad van  slapend hun zakken vullende commissarissen heeft in het onderzoek erkend dat zij onvoldoende toezicht gehouden heeft op de handelwijze van de Bestuurs-Gangster-directeur Noël Philippen en zijn papa.

Op aandringen van Blok volgt nog nader onderzoek naar enkele vastgoedprojecten. Daaruit moet blijken of de schade op de ontslagen directeur kan worden verhaald (kuch). De raad van commissarissen heeft besloten in zijn geheel af te treden en met zijn alle af te reizen naar Aruba. Of aangifte gedaan wordt tegen de directeur wordt later beslist. Dus nooit!

Onderzoek naar Bestuurs-Gangster  Noël Philippen na publicatie NRC.
Het onderzoek naar Philippen begon in augustus vorig jaar na een publicatie in NRC Handelsblad. Daaruit bleek dat Philippen privé 184.000 euro verdiend heeft aan een vastgoedtransactie van Vitaal Wonen met corrupte aannemers, waaronder een dochter van bouwconcern misdaadgroep VolkerWessels.

Uit het onderzoek van de krant bleek eveneens dat Vitaal Wonen een villa kocht die, na te zijn opgeknapt, verhuurd werd voor een appel en een ei aan de voorzitter van de raad van commissarissen Henk Ritzen. De Bestuurs-Gangster voorzitter De heer Henk Ritzen, en die is inmiddels teruggetreden, hoewel hem volgens de onderzoekers geen strafrechtelijk of civiel verwijt gemaakt kan worden. Immers die vorm van ‘Bestuurs-Corruptie’ is zo algemeen dat als justitie en of de FIOD daar tegen zou optreden morgen heel Bestuurs-land in de bak zit.

De gewetenloze dief Henk Ritzen met de wet in de hand blijft lekker zitten in zijn met geroofd gemeenschapsgeld ‘opgepimpte Villa’. Ook hield de huisnotaris-gangster van Vitaal Wonen in strijd met de Notariswet een verkoopbedrag uit een openbare akte. Daar wordt door justitie niet eens naar gekeken of die strafrechtelijk vervolgd zou moeten worden De man  schijnt een prominent VVD-lid te zijn.

Familie Bestuurs-Gangsters- Is geen Maffia.
Uit het onderzoek is voorts gebleken dat de situatie bij Vitaal Wonen mede kon ontstaan doordat directeur Philippen zijn papa Jos opvolgde als directeur-Bestuurs-Gangster, waarbij zijn vader aanbleef als adviseur hoe het geld te jatten van de Gemeenschap.

Regelmatig corporaties in opspraak voor misdadige praktijken. niemand de cel in.
Afgelopen jaren zijn grote corporaties regelmatig in opspraak gekomen door risicovolle investeringen, fraude en gebrekkig toezicht. Vitaal Wonen in Limbricht (304 woningen) is één van de kleinste corporaties.

De corporatie zit financieel krap bij kas, aldus bronnen rond de corporatie. Het Centraal Fonds Volkshuisvesting, dat financieel toezicht houdt op corporaties, heeft het advies gegeven een fusiepartner te zoeken.  Misdaadgroep Vitaal Wonen wordt sinds augustus bestuurd door een interim-directeur.

Directeur Philippen was niet voor commentaar bereikbaar. De ex-voorzitter-Bestuurs-Gangster Henk Ritzen van de raad van commissarissen wilde niet reageren vanuit zijn villa.

Afijn, beide fijne Heren in het Nette-Pak hebben zich met hun criminele Bestuurs- capriolen een plekje verworven op het Elite-Gangster Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Opmerking: Wij hebben commentaar gevraagd aan ‘Vitaal wonen en roven’ van de gemeenschap.

10 antwoorden »

 1. Toch wel opvallend dat een waarheidsgetrouwe & objectieve inhoud vaak evenredig samenhangt met een correcte toepassing van de Nederlandse spelling & grammatica. De auteur lijkt me zowaar een ongeschoolde analfabeet met het IQ van een asbak… Leve de vrijheid van meningsuiting, echter in dit geval zou een beetje censuur een positief effect hebben op het niveau en de vooruitgang van de maatschappij. #Afvoerendiehandel #Opzijnbakkes #Schrijvenismoeilijk #Verrektekoekwousjonge

  Like

  • @Toon Bedankt voor u constructieve laffe, anonieme commentaar beledigingen.
   Bent u toevallig Noëll Philippen en/of Jos Philippen of één van zijn nageboorte adder gebroed?
   U geeft alleen nergens aan wat niet waar is.

   Deze auteur heeft toevallig HBO-MW en kandidaat andragogie en zijn propedeuse recht UVA in één jaar gehaald. (zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/about/)

   Daarnaast en dat is u kennelijk met u uitzonderlijke hoge IQ het betreffende artikel voor 90% door de NRC geschreven en niet door ondergetekende. Maar goed voor jatten in een incest sfeer is natuurlijk niet veel inzicht nodig. M.a.w. het is niet wat men kan maar wie men kent.

   Kennelijk kunnen wij u rekenen tot de ras laffe Ratten in pak van de VVD (Of de oude CDA-Ratten te Limburg) en/of andere Graaiers met de wet in de hand . Deze Graaiers hebben de facto één ding gemeen; ze zijn zo laf als de pest en rennen bij het minste geringste naar hun corrupte (dorps) politie en dat weten wij uit ervaring. Dus kom langs in Amsterdam voor een goede discusie, neem wel grote zak geld mee en herhaal dan die beledigingen in mijn gezicht.

   Hoe het ook zij mochten wij en onze Street Soldiers redactie bij u in de buurt zijn, wippen wij zeker aan voor een goed gesprek en dan kan u en de uwe uw beledigen toelichtten,. Wederom zorg wel dat er dan een grote zak met geld klaar staat, want wij laten ons door niemand straffeloos beledigen Mafketel!

   Like

 2. Wat een waardeloos stuk tekst… En de comments zijn nog kortzichtiger,,,. Dat ik hier eigenlijk op reageer…. Zal wel mijn woede zijn na het lezen van deze crap….

  Like

 3. De ene mafioso is alweer ingeruild voor de volgende mafioso. Ditmaal W. van der Meulen. De servicekosten worden vanaf 1 juli 2013 met meer dan 50% verhoogd terwijl de “service” hetzelfde blijft.

  Like

 4. Ach, de bewoners van die 304 woningen weten in ieder geval waar ze hun jaarlijkse huurverhoging kunnen gaan halen, of zouden ze te stom of te laf zijn?
  Tip: neem een leeg flesje cola, vul het met afgewerkte olie en benzine 50/50, prop er een lap in en laat het zijn werk doen. (uit handboek der soldaat van het koninkrijk der Nederlanden)

  Like

  • Ik ben een van de bewoners. De meeste bewoners zijn hoogbejaard, enkele zijn verstandelijk beperkt en we leven bijna allemaal op of rond bijstandsniveau. Ik ben de enige die in actie is gekomen. Bij de huurcommissie werd ik in het ongelijk gesteld en toen ik de rijdende rechter inschakelde gaf dhr. Phillippen meerdere malen aan de rijdende rechter te kennen niet te willen meewerken. Op 8 maart 2017 is de uitspraak van de rechter dat dhr. P hilippen € 533.000,- aan de woningstichting terug moet betalen maar daar zien wij als bewoners niks van terug. 😦

   Like

 5. Mss heeft Plassterk wel wat onsjes gekregen van de verdwenen kiloos coce in de tijd dat plofhead Teefen actief crimineel was onder het mom van ovj.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.