Elitaire Misdaad

Doofpot-Onderzoek ‘Campagne-Witwas-bv’ van/voor de ‘misdaadgroep-VVD’.

( van onze Klasse justitie redactie.)

Jos van ReyKarin StrausFrans Weekers

Amsterdam-Noir- Het Openbaar “SBS”Ministerie (‘Bolhaar-justitie’) onderzoekt voor de Show in de corruptiezaak tegen  de VVD ‘Top Bestuurs-Gangster Jos van Rey’ de witwas- rol van het ‘fake-bedrijf’ dat verkiezingscampagnes zwart financierde van prominente VVD’-gangsters als Karin Straus en Frans Weekers, die nu de bink uithangen in de Tweede Kamer Kroeg en in het “Rechts-Links Kabinet” en op het Elite-gangster Billboard.

Billboard Elite- Gangsters

De Rijksrecherche bekijkt daarbij of donaties aan deze bv, Liba Adviesbureau, steekpenningen waren (kuch).

Dat bevestigen goed ingevoerde lekkende politie-bronnen aan ons. Nou, als er een dienst bij de politie is die nog nooit met zijn onderzoeken tot veroordeling is gekomen van ontkennende/liegende Bestuurs-Gangsters en/of politie collega’s is het wel de Rijksrecherche. Die dienst kan beter heten: De “Rijks-Doofpot” van de ‘VVD-Justice’.

Het ‘SBS-OM van Herman Bolhaar’ (Show-Biz naam: “Pretty Boy Herman” ) onderzoekt z.g. of er sprake was van giften van bedrijven waar een tegenprestatie tegenover stond. Een aantal donateurs zal aan de tand worden gevoeld zonder ooit een dag in de cel te hoeven doorbrengen. De cel is er alleen voor het ‘klootjes Volk’, en al helemaal niet voor VVD-partij leden met dikke sigaren en vet gesubsidieerde bedrijven. Kom nou zeg!

Liba, dat wordt z.g. gerund door twee kinderen van de Bestuurs-Gangster Van Rey, betaalde kosten die Van Rey zelf maakte tijdens zijn campagnes. Maar ook trok de onderneming in 2011 de beurs voor de Provinciale Statencampagne van de Venlose Kleine ‘VVD Gangster-Mark Verheijen’, nu lid van de Tweede Kamer. Daarnaast heeft ook VVD- Bestuurs-Gangster annex staatssecretaris Frans Weekers in 2012 – onwetend – geprofiteerd van Liba-geld (kuch). Bestuurs-Gangster Frans Weekers liet ons weten dat op geld dat hij van de ‘VVD Maffia-bestuurs- Familie Van Rey” had gekregen nergens gedrukt stond op het geld dat het afkomstig was van de Liba BV. Ook ontkend hij met klem LSD te slikken.

Opmerking: wij hebben de VVD-partij verzocht osn te laten weten wanneer zij eindenlijk eens al die witte boorden criminelen royeert. Justitie mailen wij niet meer, die zijn kennelijk zolang de twee VVD-ers Ivo Opstelten en Fred Teeven daar de baas zijn zo corrupt dat het geen zin heeft in deze.

2 antwoorden »

  1. LS…
    Ik hoor het mijn moeder nog zeggen toen ik 18 werd en voor het eerst mocht stemmen… Stem maar VVD want daar zitten tenminste behoorlijke mensen ?! Tot en met de tijd van Wiegel wilde ik het nog min of meer geloven. Tot dat iemand vertelde dat Wiegel een notoire hoerenloper was en ook nog op kleine jongetjes viel en de godfather was van de hele pedofiele VVD kliek. Daarnaast ook nog eens twee echtgenotes die zomaar verongelukken etc. etc. En dan wat hier nog allemaal voorbij komt… Het is godverdegodver toch allemaal niet meer te vatten !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.