Elitaire Misdaad

Opinie onderzoeken door msm over de populariteit van Koningin en haar zoon nemen Noord-Koreaanse vormen aan.

Ook voor het koningshuis moet de balkenendenorm gelden’
‘Koninklijke familie Nooit Genoeg’ kost 110 miljoen per jaar- Kan niks missen. Het is een morele crisis.

(Door Sander Terphuis en bewerkt door de waarheids-commissie.)

Amsterdam-Noir- De koning is dood. Lang leven de Koning.
Persoonsverheerlijking van de “Grote Leider” Beatrix en zoon. De opinie–onderzoeken van de msm kwamen met resultaten dat de Koningin  door 87 %  van de Nederlandse bevolking als prima “Grote leider” met de titel Vorst wordt gezien.  Het zijn massa hysterische Noord-Koreaanse resultaten.

North Korean Propaganda

Opinie-onderzoek “Grote Leider Beatrix” en zoon EenVandaag:
“Koningin Beatrix heeft het prima gedaan als koningin. In een onderzoek van Een Vandaag onder 11.000 mensen krijgt ze een 8,2 als rapportcijfer voor de manier waarop ze het koningschap heeft ingevuld. Ook als mens wordt Beatrix gewaardeerd.

Dergelijke hoge scoren dat een “Grote leider” zo populair en zo goed en onfeilbaar  is voor het Volk komt men doorgaans alleen tegen in landen als Noord-Korea. Maar in die landen worden de mensen gedwongen op hun “Grote leider” te stemmen. Of er wordt voor ze gestemd. Kennelijk is dat in Nederland niet eens nodig als het opinie–onderzoek van bijv. EenVandaag  klopt en eerlijk is uitgevoerd. Wat zou dan de reden zijn dat in Nederland zonder dwang of hersenspoeling maar liefst 87 % verklaart dat de Koningin een prima “Grote Leider”- Vorst is?

De Telegraaf leek wel het Noord-Koreaans partij blad met hoofdredacteur. Kim Jong-il.  Wat bezielt een krant om zich zo extreem te hoereren als een propaganda Koningin “Grote Leider Beatrix’s “blad. De persoonsverheerlijking  in de Telegraaf van de” Grote Leider” Beatrix nemen bizarre vormen aan. Beatrix werd verheerlijkt alsof zij een goddelijk persoon is.

Nergens in de Telegraaf ook maar een kritische kant tekening over ‘onze’ “Familie Nooit Genoeg”. Waarom?
Nu de “Grote-Leider-koningin” afstand doet van de troon is het een goed moment om het “Koningshuis Familie Nooit Genoeg” winterklaar te maken voor de 21ste eeuw, De koning-miljardair hoort niet thuis in de regering.

En als het gaat om het voorlezen van de troonrede tijdens de Prinsjesdag, dan speelt de majesteit de rol van een voorleesmoeder die een tekst leest die door het kabinet is opgeschreven
. Moet dat vandaag de dag het Nederlandse Volk 100 miljoen aan uitkeringen per jaar kosten?

Nu de koningin afstand doet van de troon is het een goed moment om het koningshuis grondig te hervormen, of beter nog gewoon op te heffen.  Een hervorming die tot doel heeft om het koningshuis te moderniseren. Deze modernisering is nodig om de koningin en andere leden van het koninklijk huis te behoeden voor de kwetsbare positie waarin zij soms verkeren ( denk aan ‘Prins Pooier Bernard‘), en om het koningshuis toekomstbestendig te maken. Enkele voorstellen daarvoor.

Uit de regering
en en geen 100 miljoen per jaar meer
De koning(in) maakt nu deel uit van de regering. Bovendien staat in onze Grondwet dat de koning onschendbaar is en dat de ministers verantwoordelijk zijn. De koning draagt nu zelf in principe geen verantwoordelijkheid voor wat hij zegt. Deze regelingen dateren uit 1848. Wij zijn inmiddels ruim 160 jaar verder. Andere tijden verlangen andere constructies en een andere aanpak. 

De huidige constructie leidt in de praktijk tot problemen. Neem als voorbeeld de jaarlijkse kersttoespraken van de koningin. Het is weliswaar haar persoonlijke toespraak, maar ieder jaar weer leidt het tot de discussie over de vraag in hoeverre de minister-president verantwoordelijk is voor de uitspraken van de koningin in haar kersttoespraak. Deze grondwettelijke constructie maakt de koningin kwetsbaar. Alsof zij als een autonome persoon geen eigen mening mag hebben. En het brengt het kabinet soms in een lastige situatie. 

De ene keer werd onder meer door Wilders gezegd dat de kersttoespraak van de koningin vol zat met multiculti, toen zij in 2009 sprak over respect voor elkaar, over tolerantie en over solidariteit. In 2011 brak de vorstin in haar kerstrede een lans voor de natuur en het milieu. Ook toen volgde de nodige kritiek. Sommigen vroegen zich af of Beatrix lid was geworden van GroenLinks met zo’n kerstrede.

 In haar kerstrede van vorig jaar zei de majesteit: ‘Europa, dat zijn wij zelf.’ Alleen al deze ene zin uit haar kersttoespraak leidde tot een felle discussie. Sprak zij toen als lid van de regering of was het de persoonlijke mening van Beatrix, en zijn deze twee echt van elkaar te scheiden, was weer de vraag.

Beatrix, Rutte en Pechtold op ‘geheimzinnige’ Bilderbergconferentie.
Bildenberg beatrixOman
- Staatsbezoek miljardair Beatrix met haar ‘PvdA Hoeren’ aan ‘Olie-Gangster Staat Brunei’ voor Shell.

Een belangrijke taak van de koningin is de Elite-Gangsters van Nederland in het buitenland te vertegenwoordigen. In het buitenland wordt Beatrix gezien als de “Grote Leider” van  ‘Zaken-Nederland’; ongeacht de vraag of ze nou wel of niet deel uitmaakt van de regering. Ook in dat opzicht is er geen meerwaarde om de koning deel te laten uitmaken van de regering. Tijdens haar staatsbezoek aan Oman in 2011 droeg de vorstin een hoofddoek bij het bezoeken van een moskee uit respect voor het volk van Oman en om orders binnen te krijgen voor het  Elite-gangster-bedrijfsleven van een moorddadig dictator regime. En er werden Kamervragen gesteld over haar moskeebezoek en het dragen van een hoofddoek. Dat gebaar van de koningin werd toen door dat land zeer gewaardeerd. In Nederland leverden sommige mensen felle kritiek.

En als het gaat om het voorlezen van de troonrede tijdens Prinsjesdag, dan speelt de majesteit de rol van een voorleesmoeder van 100 miljoen euro die een tekst leest die door het kabinet is opgeschreven. Daarnaast is het zo dat de politiek bezig is om de politieke bevoegdheden van koning stapsgewijs te ontnemen. Denk aan de snelle formatiepoging van dit “Rechts-Links kabinet”. Het niet mogen benoemen van de informateur door de koningin was een belangrijke stap in het verkleinen van haar macht. Meer stappen zullen ongetwijfeld volgen.

Kortom, haal de koning uit de regering. De vorming van een regering is de uitkomst van de bij de verkiezingen tot stand gekomen meerderheid. De regeringspartijen bezitten een democratisch mandaat. De koning ontbeert dit. Des te meer reden om te zeggen dat de koning niet thuis hoort in de regering.

Balkenendenorm
Eén andere hervorming van het koningshuis dient te zijn: maximeer het salaris van de leden van het koninklijk huis, die van staatswege geld ontvangen, tot de balkenendenorm. In veel discussies over het koningshuis gaat het over de hoogte van het salaris-uitkering dat deze mensen ontvangen en hun rijkdom. 

Het kabinet wil de top-uitkeringen zoveel mogelijk in overeenstemming brengen met de balkenendenorm. Waarom zou dit niet moeten gelden voor de leden van het koninklijk huis? Ook dit aspect maakt de positie van de koning en andere leden van het koninklijk huis kwetsbaar. Bovendien zal een dergelijke stap prima passen in deze tijden van economische crisis, waarbij van iedereen wordt verwacht om iets in te leveren.

Verder hervormen
Het is raadzaam om een commissie van wijze dames en heren in het leven te roepen die onderzoekt op welke wijze het koningshuis het beste winterklaar kan worden gemaakt voor de 21ste eeuw.Dit betekent een koningshuis dat effectief en doeltreffend kan functioneren in het belang van het land, en dat beschermd wordt tegen allerlei invloeden van buiten door zich zelf op te heffen en ergens op een Belasting Paradijs Eiland hun Luxe ledige dagen buitenzorg te gaan slijten.

Misschien een idee dat het Koningshuis zich permanent gaat vestigen in de Melogomane Villa van de Prins in Griekenland of  op Guernsey waar Prins Christina al de belasting ontduikt. Vakantie “Kroonprins Nooit Genoeg” kost 250,000,- euro per jaar in Griekenland.

( Een constructie wordt bijv. door onze in Londen wonende prinses Christina gebruikt. Door een Trust op te richten en haar geld op Guernsey te stallen, met een brievenbusfirma op adres van Paleis Noordeinde, betaalt ze geen vermogensbelasting en bespaart ze ook inkomstenbelasting. Ondanks de uitwisseling van informatie zijn er nog meer dan genoeg mogelijkheden om op legale manier minder belasting te betalen,
Bron: Geldrubriek.nl 

Eerder verschenen in deze rubriek:

Breaking News: Koningin doet afstand Troon en één miljard euro!

 

11 antwoorden »

 1. De corrupte kliek rond de fascistische dictator Beatrix versus de Geliefde Leider van de Democratische Volksrepubliek Korea… laat me niet lachen:

  Like

 2. Volgens mij is Kamerraad Rianne eens toe aan een welverdiende vakantie in de Volksrepubliek. Val toch dood allemaal in jullie fascistische dictatoriale kaasmonarchie en bekijk het maar:

  Like

 3. LS…
  Gisteren nog even langs Huis den Bosch gereden. De dranghekken stonden voor de poort maar er stond niemand te dringen. Geen hond te bekennen. Zelfs geen Homo’s in het Grote Haagse Homobos op zoek naar Claus. Slechts drie radiowagens, rijp voor de sloop en een verzopen reporter die wanhopig natte fietsers probeerde aan te houden voor een interview… Om je te bescheuren ! (Als het niet zo droevig was !)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.