Elitaire Misdaad

Breaking News: 3.7 miljard foetsie door ‘Misdaad-bank SBS-real’. Niemand de bak in.

Boele Staal‘Misdadige-Bankier-Gek Boele Staal’: Banken hoeven geen sorry meer te zeggen’, want de buit van 3.7 miljard is binnen.

 Jan met de Pet draait weer op voor de peperdure SNS-Callgirls. 

Vrije Markt ‘VVD-Snake Rutte’ Werking: “Misdaad-banken worden gered-Burgers niet”.

( van onze Elite-gangster redactie)

SNS Reaal Misdaadgroep

Amsterdam-Noir- Bezuinigen, bezuinigen, bezuinigen.De Nederlandse ‘misdaad-banken’ hebben afgelopen jaar 8 miljard winst gemaakt en de gewone, eerlijke werkende burgers krijgen het verlies van 3.7 miljard van die misdaad-banken voor zijn kiezen. Vrije marktwerking? Hoe durft dat ‘Politieke Haagse Bankiers-tuig’ dat nog te verkopen aan het Nederlandse Volk?

Het ‘Politieke-Tuig in Den Haag’ loopt niet anders dan te roepen dat de gewone man moet inleveren van zijn kleine pensioentje, AOW-tje en arbeids-loontje. Er is z.g. geen geld! De gewone werkende sloebers hebben net vandaag moeten horen dat hun karige met jarenlang eerlijk werken opgebouwd pensioentje misdadig worden gekort. De ‘SNS Real misdaad-bank’ heeft de afgelopen jaren gesmeten met ware orgie’s aan bonussen, callgirls, cocaïne en mega-salarissen met goedkeuring van zijn SNS- Real Godfathers Bankier-Gangsters Ronald Latenstein, Ference Lamp,Dick Okhuijsen en Wim Henk Steenpoorte en  dat gaat de gewone man dus nu weer 3.7 miljard kosten. Kijk eens aan nu is er opeens wel geld en niet zo een klein beetje ook: 3.7 miljard. En wie weet komt daar nog eens 5 miljard boven op. Waarom niet? Nu even niet “Vrije Snake Rutte marktwerking”.

Burgers grijp Bankers-tuig bij kladden.
Ook nu even geen hysterisch, lynch mob gekrijts om extreem strenge straffen van de gebruikelijke types als de VVD-ers “Zwijn Ivo Opstelten”, “Fred Big Head Teeven” en ‘Burgmeester Mafketel-Rob Gijzel’ van Eindhoven voor deze Bankier-Gangsters Ronald Latenstein,Ference Lamp,Dick Okhuijsen en Wim Henk Steenpoorte. Ook geen roep hun persoonlijk vermogen te plukken. Nee, die oproepen worden alleen gedaan als de kruimel crimineeltjes weer eens dronken zijn geweest.

De Bankier-Gangsters van 3.7 miljard Ronald Latenstein en Ference Lamp en Dick Okhuijsen en Wim Henk Steenpoorte gaan met stip op het Elite-gangster Bilboard bij hun PvdA ‘Bankier-Hoer Jeroen Dijsselbloem’.

Billboard Elite- Gangsters


Straf de arme maatschappij
 is in goede handen bij het “Rechts-Links Kabinet” blijkt maar weer eens,want er gaat helemaal niemand de bak in. En ook word er op deze stuk voor stuk met crimineel wanbeleid veelvoudig miljonair geworden Bankier-Gangsters geen Plukse wetgeving toegepast. Nee Pluksewetgeving wordt alleen toegepast op de Volks-criminelen. Hun miljoenen mogen zij houden.
Nee, natuurlijk niet!  De bak gaat alleen de kleine man in, die zich schuldig maakt aan ‘brood-criminaliteit’.

Straf de arme maatschappij is in goede handen bij het “Rechts-Links Kabinet” en hun ‘Bankier- PvdA Hoer Jeroen Dijsselbloem’.

10 antwoorden »

 1. More or less on-the-record.
  http://www.telegraaf.nl/overgeld/consument/21268569/__Samsom__ouderen_rijkste_groep__.html
  Deze criminele onbenul, die jat van de zwakkeren, zei tegen een man, een zeventig-jarige om hem te overtuigen van zijn gelijk, dat hij natuurkundige was. De oude man, soepeltjes van geest, riposteerde dat met de opmerking:”Daarvan heb ik honderden opgeleid.” Daar kon hij wel gelijk in hebben, want hij is een bekend e.m. hoogleraar in de theoretische fysica.
  Dat deze onbeschaafde vlegel/politicus opgeleid to ingenieur in de de toegepaste natuurkunde niet wist wie hij was, liet zien dat zijn diepgang niet verder reikt dan boerenslootjes rond de TU-Delft.

  Uit de Haagse krochten betreffende natuurkundige onbenullen.

  Like

 2. Mismanagment.

  Oh,,zei “dun lange boggel” knijpt nog een puistje uit,,en gaat verder met rekenen hoe de burger,,zijn volk,,verder op de pijnbank kan komen, en vind van zichzelf dat ook hij straks 600000 excl moet verdienen.
  Kwaliteit moet worden betaald,,aldus de weledele lange tonpraoter Rutte.

  Like

 3. Ik vind dat het dan ook wel tijd wordt om die Gerrit Zalm met zijn lachebek in het BillBoard van EliteGangsters toe te voegen.
  De zogezegde lach van die bloedzuiger zegt al meer dan genoeg.
  Hoe bedoelt u “met voorbedachte rade’?
  Was het nu niet zijn latere opvolger Dijselbloem (lees: DijsselDROL) die zij aan zij met Gerrit ‘Flipperkast’ Zalm ook helemaal in een deuk ligt over de schade die zij berokkend hebben?
  Lekker blijven flipperen jongens!!
  Aan de schandpaal met al die mafiaterroristen.
  De vaten met pek en de veren staan al op jullie te wachten.

  Like

 4. Ik verdenk ook veel ambtenaar van drugs gebruik.
  Ken iemand niet een wet voorstel doen om een verplichte drugs test
  te doen bij mensen die bij de overheid werken,
  of bij de banken.
  Een op de vier inwoner van nederland gebruikt drugs.
  Echter alleen de mensen die geld problemen hebben worden erop aangesproken.
  Maar idioten die veel meer snuiven, sliken en pijpen
  kunnen helemaal gebased naar hun werk gaan en de boel verzieken.
  Rare coke humor aan de balie terwijl je een zakelijk bespreking wil
  maar niet tot de coka head door dringt van de personeel.
  Die helemaal paranoid zich bedreigt voelt om dat die mij ziet
  voor zijn drugs dealer die hij nog moet betalen,
  tewijl ik niet die ding doe.
  En de coke schijnt tegenwoordig ook heel slecht te zijn,
  dus voor dat je weet is de bali dame schuim bekkend van angst
  paranoid geworden om dat je tonatie verhoogt,
  en er een klere kast te voor schijn moet komen, die lijp van de drank
  van de vorig avond, even me de deur wijst.
  Hoelang moet dit nog gebeuren?

  Like

 5. na 70 jaar zeuren de mensen nog over ss en nsb maaaaar? wat is dit dan is dit geen landverraad? reaal en sns waren zijn toch pvda speledingetjes en dijselbloem dan en aschol er zijn oude mensen die de oorlog hebben meegemaakt die zeggen dit is hetzelfde .[ in 1929 ging er ook een bank falliet]

  Like

 6. De waterdragertjes van de Pvd Aso’s en Giflinks belegden graag via ASN, want dat was verantwoord beleggen! Nu moeten de waterdragertjes niet teveel schade lijden, want anders haken die waterdragertjes af. Dus wie krijgt de rekening door financiële hoer Distelplant gepresenteerd? Wel dat is de kleine man met zijn confectiepakkie aan. Wanneer worden die financiële criminelen nou eens tot levenslang veroordeeld. Veel oude van dagen en andere zwakkeren zijn door deze criminelen aan de bedelstaf geraakt. Dit houdt pas op met de klop van Magere Hein op de deur. Dat moet ook gelden voor deze nietsontziende criminelen met hun pandjes en vrinden in Wassenaar.
  De dichtheid van VVD-(ex) Tweede Kamerleden in Wassenaar is niet voor niets zo hoog.
  Dit is een oproep om naar Wassenaar op te trekken en verantwoording te eisen. Dit is ook de plek waar de risee van de Oranjes zo nu en dan logeert, de familie Zorreguieta, dus met SS-ers in zwarte pakken beveiligd.
  .
  Uit de krochten van Parnassia, waar narren – volgens de Opsteltense mores – zoals Erwin Lensink en Micha Kat zijn opgesloten.
  PS. Narren worden uit de Nedergandse samenleving.gestoten, een Ruttese oekaze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.