Elitaire Misdaad

Tsunami van ‘Elite-gangsters-Corruptie’ gaat verwoestend over Nederland.

De Tsunami van Bankier, Bestuur en Politieke Corruptie krijgt steeds meer een gezicht in  Elite-Gangster Paradijs in Nederland ”

Billboard Elite- Gangsters

‘PvdA Hoer-Ronald Plasterk’ de grootste leugenaar van 2012: “Ons land wordt fatsoenlijk bestuurd”.

(van onze Elite-Gangster redactie i.s.m. onze bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir De gewone (werkende) burgers, de oma’s ,de gehandicapten en de chronisch zieken wordt dagelijks kaal geplukt door Bestuur, Bankier en Politieke –Gangsters. Niemand de bak in. Het is ‘VVD-Justice’.

Zo maar een willekeurig dag uit het nieuws:

“Extra geld voor zorg blijkt verdampt door bestuur-gangsters”

Zorgmedewerkers bezetten verpleegtehuis.

Amsat Maffai Zorg

Ruim 100 medewerkers-sloebers van de Amsterdamse Maffia- Zorginstelling Amsta hebben zaterdagmorgen hun verpleeghuis het Sarphatihuis bezet. Ze willen een gesprek met de directie-gangsters Mw. J.C. (Anneke) Groenenberg  en Mw. drs. J. (Joke) Jansen Schoonhoven en Mw. drs. R.J. (Relinde) Weil  over „de besteding van het extra geld voor extra handen aan bed”.  ‘Zorg Maffiagroep-Amsta’ krijgt daarvoor 3,5 miljoen euro, maar de medewerkers zeggen dat ze daar niks van terugzien zoals te doen gebruikelijk bij de ‘Zorg-Maffia’. Vakbond Abvakabo ondersteunt de actie. Uit interne stukken zou blijken dat het extra geld onder meer gaat naar de Mega-salarissen, het ontwikkelen van  verdamp de miljoenen subsidie beleid, extra coördinatoren en rooster flexwerkers-planners, zegt de vakbond.De vakbonds- en personeelsleden blijven het pand bezetten, tot de Bestuurs-Gangsters en de Blinde Raad van Toezicht  Dhr. B.G. (Ben) de Valk , Prof.dr. J.R. (Jan Robert) Bausch

Voorzitter  en Mevr. B.P.N.M. (Bernadette) van Dam van Amsta komt praten over de inzet van het ‘Foetsie-geld’. „Tot nu toe zijn ze niet gekomen, want ze waren ‘druk’ aan het vijf sterren dineren ( uiteraard op kosten van de subsidie) dus we vertrekken zeker nog niet”, zei een woordvoerster van de vakbond zaterdag aan het einde van de middag.

Onderwijl gaat de zorg aan de cliënten gewoon door. „Het werk-personeel wisselt elkaar af. Tegelijk krijgen we steun van bewoners, hun familieleden en ook buurtbewoners. Zij zien ook dat het zo niet langer kan en dat deze actie wordt gevoerd juist voor de cliënten”, aldus de woordvoerster.

De Raad van Bestuurs-Gangsters van ‘Amsta- Zorgmaffia’ betreurt de „onaangekondigde acties” en stelt dat „de AbvaKabo steeds acties organiseert op basis van onjuiste beeldvorming van hun kant”. Volgens het Gangster-bestuur is de besteding van middelen keurig volgens de regels gegaan en heeft het Graai maar raak bestuur daar verantwoording over afgelegd aan elkaar.

„Wij vinden het buitengewoon belangrijk om met medewerkers direct in gesprek te blijven en doen dat graag. De AbvaKabo is tenminste vier keer uitgenodigd voor een gesprek en heeft tot nu toe geen vervolg gegeven aan deze uitnodiging”,  liegt het bestuur in een verklaring.

Volgens de woordvoerster van de vakbond is dat „pertinente gelogen onzin”. Volgens haar wil Amsta alleen overleggen over extra bezuinigingen ten koste van de bejaarde, maar niet praten over de inzet van het extra verdwenen geld.

FNV Bestuurs-Gangster bejaarde afperser Willem Linders geen dag in de bak.
willem-lindersFNV-Bestuur-Gangster baas Willem Linders weg om  gangster-afpersing van hoog bejaarde. Maar hoefde in tegenstelling tot bijv. Willem Holleeder ( 11 jaar) voor die afpersing geen dag de bak in. Waarom? Vindt de “Bolhaar-Justitie” ( Show-Biz naam: “Pretty Boy” ) het afpersen van een hoogbejaarde burger door een hoge Bestuurder minder erg dan het afpersen van de vermoorde Willem Endstra door een ‘Volks-gangstertje’? Het antwoord is volmondig ja!

Kennelijk zit de Top van het Bestuur van de FNV vol aan de LSD van de PvdA dealers  Willem Vermeend en Rick van der Ploeg aka ‘de Gekke Henkies’. En zijn  daarnaast ook nog een keer volledig gehersenspoeld door de pulp-media van de Vrije VVD-“Snake Rutte” Marktwerking en volledig gedeformeerd door jarenlang in de directie-Chambres van de Bankier-gangsters gefêteerd te zijn.

Extra laffe afperser van bejaarde Willem Linders is opgestapt als voorzitter- Bestuur-gansgter bij FNV Bouw, omdat hij verwikkeld is in een strafproces wegens afpersing. Dat schrijft BN De Stem. De dreigende publiciteit rond die zaak deed hem besluiten om na twee weken alweer te vertrekken bij de misdaad-bouwbond. Formeel treedt hij terug ‘wegens privéomstandigheden’. Donderdag moet de afperser Linders in Den Bosch van de hoogbejaarde ( was zij eren lid van deFNV?) voor de rechter verschijnen. Hij is vorig jaar juni door de politie opgepakt voor het versturen van drie dreigbrieven naar een 79-jarige plaatsgenote en is toen gezellig met koek en koffie een paar uurtjes verhoord. Doel was om veel geld van de  hoogbejaarde vrouw los te krijgen. Kan het nog laffer?

Bejaarde afperser Bestuurder-gangster Willem Linders zegt erover: „Ik heb iets totaal verachtelijks gedaan en weet zelf niet waarom. Wat ik gedaan heb, is het tegenovergestelde van wie ik eigenlijk ben.” En het feit dat deze extreem laffe bejaarde afpersen ‘FNV- Willem’  niet in voor arrest zit is ook het tegenovergestelde van Justice!  Linders: “mijn dank daarvoor gaat uit naar de VVD-er ‘Zwijn Ivo Opstelten’ en zijn Crimefighter ‘Volksonderdrukker Fred Big Head Teeven”.

‘PVDA- Drol Karin Heynsdijk’ van de FNV: geen moeite met 5,5 ton voor SNS Top-aap-directeur.
Karin HeynsdijkFNV Bondgenoten met ‘Bankier-gangsters mentaliteit’ heeft geen moeite met het Mega -Staats-salaris dat de nieuwe top-Aap Gerard van Olphen van SNS Reaal misdaadgroep gaat ontvangen. Dat zegt bestuurder en kennelijk ‘PvdA-drol Karin Heynsdijk’ in een reactie op het nieuws dat de Top-Aap Bankier-gangster Gerard van Olphen 550.000 euro gaat verdienen ( ontvangen, verdienen doet hij niets) bij een Staatsbank. Zij solliciteert hiermee vast verkapt naar een Bestuur of Bankier-Gangster baantje bij de overheid en/of de huidige regering en/of bij de ‘Hoeren van de PvdA’ en/of een Staatsbank voor een tonnetje of vijf……

De laatste show van de FNV van de neoliberale staat.
Volgens mij valt het binnen de norm van maximaal een factor 20 meer dan de laagst betaalde binnen een organisatie en ik heb geen LSD geslikt”, zegt  Bestuurs-Gangsterin Heynsdijk. Deze Bestuur-gangsterin Karin Heynsdijk ( vermomt zich qua kleding als linkse progressief met Lelijk eend autootje) vergeet even voor het gemak de loonslaven die voor dag en dauw als zombies voor 4-6 euro per uur door de gangen en toiletten dwalen om de boel op te ruimen achter de reet van de Bankier-gangsters van minimaal een half miljoen . Deze Bestuurs-Gangsterin  Karin Heynsdijk is dusdanig de weg kwijt dat zij deze grote groep uitgeperste schoonmakers niet eens meer ziet als werkers en mensen en moet haast wel aan de ‘PvdA- LSD’ zitten, anders is zij kennelijk haar Socialisten vakbond- geweten totaal kwijt geraakt.

Crisis? Voor wie dan?
Mahatma Gandhi:”Armoede is de ergste vorm van misdaad”.

,,En het is minder dan het basissalaris dat zijn voorganger Bankier-gangster Ronald Latenstein.” Die verdiende slechts een basissalaris van 580.000 in 2011 en kwam inclusief pensioen- en andere vergoedingen uit op 697.000 euro en het is ook minder dan Kartel leider Escobar of de VVD-Bankier-gangster Zalm en de rest van het “Bankiers-Tuig” rooft. 

( Econoom en ing. Steve Brown schrijft al in 2007 het Elite-Gangster Paradijs in de wereld)


Bij een medewerkers bijeenkomst vandaag waren volgens deze idioot Heynsdijk ,,heel veel vragen en nog weinig antwoorden. Het nieuws is deels met opluchting en deels met zorg voor zichzelf en de dienstverlening ontvangen. Heel professioneel eigenlijk en ik zou ook bijna zeggen warm.”

De FNV zegt zich zorgen te maken en wil op korte termijn duidelijkheid voor de  werknemers (kuch). ,,Wij maken ons wel zorgen, maar het moet de komende tijd duidelijk worden wat de plannen zijn van de straf de arme staat.”

Het probleem van de FNV is dat ze zelf ook besmet zijn geraakt met het grijp en graai-virus. Ze willen ook een dijk van een salaris en auto van de zaak met chauffeur. Eten in vijf sterren restaurant, overnachten in luxe hotels en callgrils en cocaïne. De tijd dat deze bestuurders met een lelijke eendje aan kwamen rijden ligt ver achter ons. Ze zijn hun doelgroep geheel uit het oog aan het verliezen! Soberheid broeders en zusters, anders verlies je je geloofwaardigheid en weet je zelf niet meer wat er speelt op de werkvloer!

Opmerking: wij  hebbende FNV verzocht ons te laten weten of zij mevr. Karin Heynsdijk per omgaande gaan royeren. Indien de FNV niet mevr. Karin Heynsdijk Royeert roepen wij iedere FNV-er op zijn lidmaatschap op te zeggen bij de FNV.

(k.heynsdijk@bg.fnv.nl,f.polhout@bg.fnv.nl,a.ossel@bg.fnv.nl,j.veenhuizen@bg.fnv.nl,g.vanhees@bg.fnv.nl,g.klinkenberg@bg.fnv.nl,c.kiburg@bg.fnv.nl,b.bolte@bg.fnv.nl,r.smeets@bg.fnv.nl)

En wij hebben commentaar gevraagd aan Amsta.
(info@amsta.nl, csbvenv@amsta.nl, communicatie@amsta.nl, persvoorlichting@abvakabo.nl )

8 antwoorden »

 1. Ja dat zijn de internationale plunderploegen van de centrlae bankiers aan wie zij de landen met handen en voeten uitleveren. De fourminutemen de economische hitmen van de bankiers. En misbruiken onze eigen universiteiten er voor om ze ook nog eens op onze kosten te drillen en grillen voor die plundertaken met premie en baan after.

  Meesten zijn ook egyptisch pakistaans joods asiatisch allochtoon. mafiatruckje om buitenlanders te gebruiken zoals heel onze politiek en regering en wetgever er nu ook uit bestaat en alles family van de centrale bankiers en mafiafamilys. Alle instanties en diensten leveren ook al alle geld en werk aan ze uit wat alles internationaal verdwijnt.

  Zo werken die banken al eeuwen en ook via religien als met de rabbis als handlangers en sloofjes. Die doen de drugs prostituties mensenhandel en massale drogeringen en verkrachtingen dan weer meer voor ze. Mafiabaronnen onder religieus dekmantels.

  Schering en inslag > http://nypost.com/2013/10/10/rabbis-busted-in-alleged-husband-torture-plot/?utm_source=SFnewyorkpost&utm_medium=SFnewyorkpost

  Like

 2. copy and paste :

  de aap komt uit de mouw :

  en vergelijk het gewone personeel niet met Achmea maar met de V.V.D.M.

  en niet met Achmea en de A.V.D.M. en lees en huiver van het navolgende :

  D i s b a l a n s ….

  in personeel – o o r z a a k – kwakkelend Sarphatihuis ….

  Voor de verpleeg – z o r g – in Amsterdam is bij lange na niet genoeg hoger opgeleid personeel te vinden.

  copy and paste (correctie):

  Veel goedgeschoolde verpleegkundigen werken volgens Actiz en Achmea liever in een rustigere werkomgeving dan in een groot – v e r p l e e g – huis in de binnenstad.

  SPEL VERDER MAAR DE PRANGENDE VRAAG IS NU AL:

  IS DAN HET NAVOLGENDE : SMALL TALK …. ONDER DE GOEDE INZENDERS WORD EEN FOOITJE MINDER DAN 1 EURO UIT HET GECOLLECTEERDE SMEERGELD VAN 350 EURO VERLOOT ….

  ….

  Een – d i s b a l a n s – in hoog- en laagopgeleid verplegend personeel zou één van de hoofdoorzaken zijn waardoor het Sarphatihuis er al jaren niet in is geslaagd de – z o r g – op orde te brengen.

  Het – v e r p l e e g – huis kreeg vorige week een aanwijzing van de staatssecretaris; een zeer ernstige maatregel die bijna nooit wordt gegeven.

  René Verfaille, specialist ouderen – g e n e e s k u n d e – en manager – B e h a n d e l i n g – en – B e g e l e i d i n g – van het Sarphatihuis:

  ‘De inspectie en koepelorganisaties zijn al jaren geleden gewaarschuwd dat dit aan de hand is.

  Elk halfjaar ligt er wéér een slecht rapport over een Amsterdams – v e r p l e e g – huis.

  Het is gewoon gebleken dat er eigenlijk geen – z o r g – aanbieder is die dit probleem alleen kan oplossen.’

  Actiz en Achmea, de koepel van – z o r g – aanbieders, kennen het probleem.

  ‘Er is een steeds groter overschot aan mensen met een lager niveau en een tekort aan mensen met een hoog niveau.’

  Veel goedgeschoolde verpleegkundigen werken volgens Actiz en Achmea liever in een rustigere – w e r k – omgeving dan in een groot – v e r p l e e g – huis in de binnenstad.

  Ook zou er grote – c o n c u r r e n t i e – zijn van de vele – z i e k e n – huizen – in de stad en van de geestelijke gezondheids – z o r g.

  Verfaille pleit voor een grotestedenbeleid in de – z o r g.

  ‘De Amsterdamse – p o l i t i e – heeft dit – p r o b l e e m – ook gehad.

  Daar is toen een grotesteden – b e l e i d – voor gekomen.

  Hierbij kregen medewerkers van de – p o l i t i e – een toeslag voor het – w e r k e n – in de grote stad.

  Dat was erg succesvol en droeg bij aan een forse verbetering van de kwaliteit.

  Het – g e l d – kwam uit – D e n – H a a g – en de – b o e r e n – gaan naar de – h o e r e n – in de grote stad en veroorzaken overlast.

  De – z o r g – binnen Amsterdam heeft dezelfde investering nodig.’ ….

  Like

 3. oeps …. : amsta amstelstad amstelhof amstelring osira : traditioneel overwegend blank joodsch christelijk engelsch nederlandsch russische bagger

  Like

 4. haagse harrie je begint goed maar dan ?? zie ik toch dat je een haagse bluffert bent ha ha ik help je verder naar de klo mollenkamp!!! pvda!!! en gl!! amsterdammer!! grachtengordel kontjeneukers en kinderverkrachters stad pedograaf. als die mol vervolgd wordt sleept hij heel amsterdam mee het graf in .

  Like

 5. Pas op, ze zijn zich al aan het voorbereiden op een bevolking die in opstand gaat komen.
  De geschiedenis zal zich herhalen, het (bijna) hele politiekorps van vernederland ging na de bezetting door de nazi’s werken voor hun!
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee!
  http://www.defensie.nl/landmacht/actueel/nieuws/2013/01/29/46202593/Rampenoefening_Wake_up_in_Zeeland_van_start (Onder het mom van rampenoefening en terrorismebestrijding???)

  Like

 6. Gevraagd te googelen op de politieke positie van de directeuren van zorginstellingen.
  Ooit gelezen of Huub Mölllenkamp, directeur van Rochdale, aka mr. Maserati is vervolgd?
  Zie http://www.binnenlandsbestuur.nl/ruimte-en-milieu/nieuws/oud-directeur-rochdale-strafrechtelijk-vervolgd.3779201.lynkx
  Natuurlijk niet hij is een PvdA-bobo, een garantie voor criminelen om niet vervolgd te worden.
  Kijk eens naar drie hulpjes van de massamoordenaars van 8000 Moslims in Srebrenica, Thom Karremans, zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Thom_Karremans, is speciaal door de MID uitgezocht om deze klus te klaren, niet optreden vanwege een militair karakterdefect: LAFHEID. Deze informatie is Harry ingefluisterd door een oud-medewerker van de MID. Niet verder vertellen – Feind hört mit.
  De andere twee waren door minister van de VS, mr. Holbrooke via Trix van Oranje ingelicht over de door Serviërs ophanden zijnde inval, de heren, Kroonpilseke eerste bediende Wim Kok – lul voor Holbrooke – en Kroonpilseke bediende van defensie Joris Voorhoeve.
  Groot bier- en dansfeest in Zagreb voor de uit het 200 km verder liggende Srebrenica terugkerende soldaten met als belangrijkste feestvierders, de Kroonpils en zijn eerste aan zijn moeder ondergeschikte bediende Wim Ko. Tijdens het feest werden er 8000 Moslims vermoord zo u wilt geofferd ter ere van de terugkomst van de verloren zonen uit het door Nederland verklaarde Safehaven voor Moslims. Geen woorden maar daden, waar hebben we dat meer gehoord?
  Dat is ultieme dommecratie. Kortgeleden werd nog een vrouw gearresteerd met een karton met de tekst “Weg met de monarchie” zie http://www.ppe-agency.com/preview.php?start=0&id=91871&zoektype=2&search=01-02-2013+Utrecht
  Zou zij ook gearresteerd zijn met een bord met daarop de tekst “Weg met de democratie?”

  Uit de bruine krochten van de Nederlandse samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.