Elitaire Misdaad

Belgen boos over duur Haags diner en Volksnieuws Amsterdam-Noir woest.

Bezuinigen, bezuinigen, bezuinigen, het geld is op (kuch) voor de gewone man.

( van onze Tweede kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- Lekker beschaafd allemaal.
Het voltallige Haagse Bestuurs-Gangster-college van burgemeester en wethouders is deze week flink gefêteerd door hun Antwerpse collega’s. Geld geen probleem als er gefressen und gesnopen ( snuiven en zuipen) moet worden door de Bestuurs-gangsters. Het bestuur rolde met dikke buiken zo uit het restaurant het luxe sexhuis in.

Wij zijn trots als enige met de twitter primeur te komen uit het Heren-sexhuis van standing.

herensexhuis van standing

Ons was niet bekend of dit sexhuis gerund wordt door de ‘Wassenaarse VVD-parenclub- group’. Een betrouwbare bron uit het ‘Heren-sexhuis van standing’ twitterde ons dat een paar Haagse Bestuurder niet meer hun pikkie over hun buik heen konden zien. Of dat kwam door die gesubsidieerde vreetpartij zo even daarvoor of dat een dikke buik standaard bij de Bestuur-Gangsters is kon onze bron niet zeggen. Het zou ‘PvdA-Hoer- Hans Spekman’ sieren als hij zijn ‘beschavingsoffensief’zou richten op deze ongekende, schaamteloze gesubsidieerde vreet en zuip praktijken van zijn partij genoten en die van zijn coalitiegenoten de ‘VVD-misdaadgroep’ i.p.v. wat gefrustreerde mailtjes van de aller armste en de gewone werkende man aan zijn adres.

Jozias van AartsenOp uitnodiging van de Belgen deden burgemeester Jozias van Aartsen ( van de kleine ‘VVD-gangster’ partij ) en de wethouders zich tegoed doen aan een copieus diner in het met twee Michelin sterren bekroonde toprestaurant ’t Zilte. De rekening: 5500 euro, ex. cocaïne en callgirls & schandknapen. Het vreet en zuip festijn zorgt terecht voor flink wat ophef in de Antwerpse politiek en in het sexhuis.

Dat schrijft Omroep West ,,Er moet hier flink worden bezuinigd en daarom zouden ook de schepenen minder commissiezittingen houden en geen dure lunches meer nuttigen. Maar nog geen week later gaan ze voor 250 Euro per persoon eten. Dat is wel schijnheilig”, aldus een witheet gemeenteraadslid Wim van Osselaer (Vlaams Belang).

Het diner maakte onderdeel uit van een ‘werk’, vreet en hoereer-bezoek van het Haagse Bestuurs-Gangster college van burgemeester en wethouders aan Antwerpen. De afgelopen dagen voerde het overleg met de Belgen over een rechtstreekse treinverbinding tussen Den Haag en Antwerpen en Brussel en het praat nu eenmaal makkelijker als men zich eerst op kosten van de kleine man super de luxe heeft volgevreten en gesnopen en geneukt.

Sinds half januari is Den Haag bezig met een marktonderzoek naar een nieuwe intercity verbinding tussen Den Haag en Brussel (kuch). Op 9 december verdween de aloude Beneluxtrein die de hofstad verbond met de Belgische hoofdstad. De Fyra kwam ervoor in de plaats maar die deed Den Haag niet aan en kampte bovendien met veel problemen.

Schandpaal VVD-Gangster Burgemeester Jozias van Aartsen.
Voor deze schaamteloze gesubsidieerde uitspatting in deze barre tijden voor de gewone man zou het gehele college van burgemeester en wethouders van Den Haag op het n.b. bedachte Schandpaal billboard op digitale schermen door heel Den Haag van Jozias Aartsen zelf kenbaar moeten worden gemaakt als gesubsieerde Bestuurs-Gangster veelvraten. Overigens kwam die corpuleuze Jozias van Aartsen toen ook tijdens het gesubsidieerde zuipen en vreten op dat idee voor zo’n schandpaal billboard. Men moet maar durven.

2 antwoorden »

 1. Oranje is bloedend geel en dood rood.

  Idd, Samsom de zoveelste, qweelt oude schouders en pensioenhouders om een bijdrage.
  Er is een goed vooorbeeld voor Samsom -dat hij niet over zijn nerveuse gespannen lippen krijgt- en dat voorbeeld wat er uiteindelijk velen zijn is drieletterig en heet KOK.
  Ga daar maar bijdrages vragen,,de welgestelde oud politiekers,,,de doodroden.

  De volksverraders.

  Like

 2. Tja de Veel Vraat Democraten hebben allang geen weerstand meer van geen ene volks partij. Tegendeel als helloten leven wij en denken dat het ergens anders erger is
  maar wat is erger?
  Rechts zekerheid is een Nederlands gemeengoed voor de Veel Vraat Democraten en de Parasiet Vreet De Arbeiders gangster die geen ene schaamte hebben.
  Al jaar en dag moet de doorsnee bijstand moeder werken met behoud van uitkering,
  vernedert worden als hun kroos ziek is, geen ene vakbond die iets van zegt want de here vakbondleiders parasiteren op een politieke baan .
  Gemeentens in nederland hebben van de werkelozen hun groep slaven gemaakt en geen haan die er naar kraait….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.