Elitaire Misdaad

‘ASN–Leugen-bank’ voorzitter Femke Halsema ‘Kampioen–Hoer’ van de Bestuurs-Gangster Doofpot.

Femke HAlsemaMorgen exclusief:

Waarmee wordt Femke Halsema gechanteerd ?Of is zij gewoon vol grachtengordel imbeciel?

Politiek en seks en wat speelt zich af achter de schermen bij Femke’s ASN-Leugen-bank?

Wat wij niet mogen weten.

Groenlinks blijkt Inktzwart met Super ‘Doofpot Hoer’ Femke Halsema van het Casino grachtengordel ASN- Kapitalisme.

Bestuurs-Gangsters Amarantis nét niet over de schreef, niets is strafbaar –alles kan en mag bij Groen Zwartlinks ‘Doofpot-Hoer Femke Halsema’

Lees morgen uitgebreid hoe deze Grachtengordel ‘Lady’ Femke’ de Universiteit van Tilburg en Vluchtelingenwerk Nederland en het laatste beetje Bestuurs-fatsoen ten schande maakt.

6 antwoorden »

 1. Nóg een Waarneming met dit soort metier is dat als er wat over ze Geschreven /Vermeldt wordt dezen prompt in de media-op tv te zien zijn in éxtra ontspannen ambiance met een of ander kabbelend ontspannen glimlachend babbelen áls óf ZIJ NOOIT die Vermeldde ZOÙDEN Kúnnen Zijn! Any Other Noticed Already?

  Like

 2. Als en bijstand familie in nederland fraudert zonder rijker van geworden te zijn moeten ze twee honder procent terug betalen en moeten ze de bak in.
  ja steve je hebt gelijk ze is niet allen en hoer maar en veraderlijk hoer

  Like

 3. Wil nog een al heel lang chronisch akkefietje/Feitje Opmerken: Alle tijd dat Nederland waarmee en waarin dan ook afspraken kontrakten projecten heeft. Of met bedrijven of eucommisie projecten en noem maar op ALTIJD als Nederland zich er uit Wil Terugtrekken blijken de regeltjes dermatig nádelig stééds opgesteld te zijn dat Terugtrekken of onmogelijk is of heel duur/nóg duurder is. ÀLS ÒF er ALTIJD aan beide kanten van de partijen dé twee advocaten van de duivel aan 1 kánt staan.

  Dan Kan Men ook wel de crimineelmafieuze samenspan van banksters en hun familyklonen en handlangers in Onze Eigen Regering en Politiek Bedenken > Dé halsemaatjes de balkenendes(family in Afghanistan oilpipeline naar pakistan)donners ballins en consorts(kabinet laten vallen(donner ballin) en demisssionair houden en Geert Wilders uit de weg houden via wetshandlangers om Afghanistan te volvoeren) .

  Ook geheel dé aanpak van de bankenperikelen die in Werkelijkheid aan Òns extreme Schulden Hebben weten ze nog tot een eenzijdige zegen whatever crime om te smeden in serienadeel voor de Volken en serievóordeel voor die banken. Kan Men zich volcontinuschendingen van ambsteden en ambten en frauden/bedrog bij voorstellen anders kan dat nooit zó gaan steeds maar!

  Dé rechters met hun raadslidmaatschappen commisies bijverdiensten. Geven dat meestal niet op aan register laat staan belastingdienst. Dat weten al die bedrijven en banken verzekeringen industrie waarvoor ze werken. Ergo zijn pér uitkering/bijverdienste/uitbetaling via die weg een tien jaar lang af te persen corrumperen!

  Like

 4. Ze liep ooit een keer door de Prinsentuin in Leeuwarden vlakk voor de verkiezingen van 2010 volgens mij en dan weet je weer woorden zeggen niks maar een attitude …..
  Onderbuikgevoelens het wordt ons allemaal afgeleerd in het onderwijs, maar ben inmidddels 51 en weet dat dit ongelooflijk belangrijk is dit niet te vergeten is!

  Like

 5. Wellicht anders om? En kreeg ze de bankaire functie als loon voor bewezen diensten via de politieke partij? Anders had ze uiteráárd nooit zo een functie kunnen krijgen.
  Banken hebben afgelopen decennia alle Landen leeg geroofd en gezogen. Dát had Nóoit gekúnd zónder collaboraties handlangerschappen samenspan in besturen politiek en wetgevingen media en diensten. Over ZÒ VÈÈL MAJOR mega misdrijven en fraudes hebben ÀLLE partijen ALTIJD AL gezwegen als hét gráf!

  Ze pleegde nog pensioenfraude en kiezersbedrog door een half jaar extra aan haar baan te plakken om in aanmerking te komen voor minderjarigenpensioen.(eis minimaal 12,5 jaar) Ze was nog geklist met een maatje met dé klauw in hulpgelden voor Haiti. Ze deed een mediamedelijdenshowtje om haar Niét bestaande imago op te kalefatéren á la stijl dé Valse emails van herman van veen waarbij een Kind er voor misbruiken haar wel toe te vertrouwen is. Een Heus psychopatenshowtje. Haar handlanger eckhart haar even joodse maatje van venijn en zwijn. Ze kroop wég(agressief en gewelddadig zelfs) bij elk Poging te Vragen wát ze ván joris demmink vond. Voor de Rést IS het een dode hoér die van de misbruiken en Kinder misbruiken samenhangt. Kinderen met heroine en slaag africhten als sexpoesjes is haar niet onbekend en doen wel meer joden en joodse vrouwen als loor van loorschrijft dát ook deed en dé vaste ca 50.000 junkies allemáál ex Kind hoertjes/slaafjes van oa dit soort tyfushoéren zijn! *an*er onder élke oksel vóor haar! *Notitie: Gerdi verbeet ook nog eens Vragen óf ze dát ook dééd!

  Wéés Niét bevreemd áls een hoér zich dán óok áls hoér gedraagd!
  Integriteit is voor haar dus als Zonlicht voor een vampiér! Èn altijd als ze sprak hallucineerde Ik daar een hitlersnorretje bij want zó is ze dan ook weer wel !

  *Het Kán dus zijn dat ze die bank TIJDENS haar politiéke loopbaan bovenjan geholpen heeft…….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.