Elitaire Misdaad

Crimineel-Wanbeleid gevoerd bij Van der Moolen. Iedereen in het Pak dus niet in de Bak!

( van onze klasse justitie redactie)

ichard den Drijver Hans Kroon

Amsterdam-Noir-Crisis? Voor wie dan? Don’t Give Up Till It’s Over
De rechter oordeelt zowaar weer eens een keer dat het weer echt fatsoenlijk “Rechts-Links” was toegegaan bij het rovende en plunderende Vrije Markt Jongens handelshuis Van der Moolen. Zij hadden namelijk geen vervelende, gefrustreerde, wanhopige mailtjes  gestuurd aan de zich fatsoenlijk voordoende PvdB ( =Partij voor de Bankiers) Voorzitter Hans Spekman.

Bovendien zijn alle rovers en fraudeurs netjes in het pak en dus fatsoenlijk gekleed. Zo Spekman ook weer tevreden.

Bij het failliete ‘Elite-Gangster- handelshuis Van der Moolen’ is op onderdelen crimineel wanbeleid gevoerd. Oud-topman, de Elite-gangster Richard den Drijver was daarvoor verantwoordelijk. Maar voor een deel valt dat ook toe te rekenen aan de gebruikelijke z.g. slapende en zakken vullende corrupte raad van commissarissen van het handelshuis en aan oud-directeur Hans Kroon (=Dikke Deur).

Voorbeeldje van Klassiek miljoenen straffeloos  stelen met de wet en de pen in de hand:
“De RDD family Foundation oefende grote druk uit op Van der Moolen om eigen aandelen in te kopen, een gekende methode om de koers van een aandeel hoog te houden.  Begin 2008 besluiten bestuurder Richard den Drijver en zijn raad van commissarissen om zonder enige noodzaak voor bijna 30 miljoen aan eigen aandelen in te slaan.”
Bron: veb.net

Dat heeft de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam vrijdag geoordeeld.
Het wanbeleid leidde tot het faillissement van Van der Moolen in september 2009. Een maand daarvoor was al surseance van betaling aangevraagd. Volgens de Ondernemingskamer werd onder meer wanbeleid gevoerd in de samenwerking met entertainmentbedrijf Avalon en bij de inkoop van eigen aandelen.

Den Drijver en Kroon draaien op voor de kosten van het onderzoek naar de gang van zaken bij Van der Moolen. Voor dat onderzoek stelde de Ondernemingskamer in 2010 twee onderzoekers aan. Het onderzoek bestreek de ontwikkelingen bij Van der Moolen in de periode tussen 1 januari 2005 en 10 september 2009. Het onderzoek werd aangevraagd door de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) en grootaandeelhouder ASR Nederland en die waren wel zo slim om niet een type als de “Kampioen Doofpot-Hoer Femke Halsema” te nemen, want dan was de uitkomst op zeker dat er niets aan de hand  was geweest.

De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) noemt de kwestie-Van der Moolen ,,een schoolvoorbeeld van de manier waarop bestuurders een onderneming de vernieling in kunnen draaien”. De VEB spreekt van ondoordachte plannen, misleidende informatie en grootschalige belangenverstrengeling. De VEB vindt de uitspraak van de Ondernemingskamer ,,een belangrijke stap richting compensatie voor gedupeerde beleggers”.

De ‘Bolhaar-Justitie’ ( Show-Biz naam: “Pretty Boy” )  heeft ons laten weten dat zij in overleg met hun ‘Pulp-Media-Maffia’ geen vervolging zal gaan instellen o.a. omdat dergelijke witte boorden-criminele-zaken geen goede SBS-Kijkcijfers opleveren en ten tweede omdat deze Elite-Gangsters-verdachten over het algemeen allemaal goede bekende, zaken relaties en vrienden zijn van bijv. “Maffia-Boss John de Mol”.

Het Elite-Gangster-Bilbaoard is vandaag weer verrijkt met vier nieuwe ‘Heren’ in het ‘nette pak’.

Billboard Elite- Gangsters

Don’t Give Up Till It’s Over

10 antwoorden »

 1. Heerlijk zo iemand met oer-reflexen op de bank te hebben. Mag ik je voor een test, een test om een theorie betreffende het brein te toetsen, uitnodigen? Je bent een uitstekende testcase. Men geeft een woord en een stortvloed van woorden komt naar buiten die mogelijk een patroon vertonen, die ieder persoon eigen is, maar bij jou door je ongeremdheid een bron van associaties naar buiten brengt. Heel bijzonder. We kunnen het ook nog wat anoniemer doen.
  Zou je je dan willen melden bij de afdeling voor forensische geneeskunde, die deel is van de subfaculteit geesteswetenschappen van de VU. Als u aks Spotje zich bij de receptie meldt wordt u direct opgehaald voor een intake-gesprek. Schroom niet om te komen.
  Tot ziens, Harry.

  Like

  • Dat Weet Ik en daar bent ulieden vérder Blijkbaar nooit meer in geevolueerd!
   hoeiboei.blogspot.nl/2011/11/mongools-monetair-beheer.html

   Aan uw schrijfwijze vermoed ik iemand die meent joods te zijn als zo velen maar het niet is. Zo als een leon de winter dat ook meent maar niet is. Of volledig weg gerotte en geperverteerde cryptos als donner en hirsch ballin. Alleen maar een verrader van zijn eigen vlees en bloed gebrainwashed en gek sindsdien een minion van de bank. Hoe bankiers hun minions van zeer jongs af aan africhten > twitter.com/Bonusje/status/303229462122749952

   Wel vind ik uw reactie rascistisch en dat vind ik minder. Kom met een argument en val geen mensen aan waarvan u meent ze leden van een ander ras zouden zijn en dat dan uw oplossing voor alle misdrijven dan wel zou moeten zijn. Zoals gezegd evolueer eens.

   Alfred nobel een asiaat die rijk is geworden aan de vaselinehandel in Rusland en bedenkelijk rijk in landelijk monopolie zelfs. Diens nobelprijzenstichting wordt al jaar en dag misbruikt voor raciaal disciminerende politieke en criminele doelstellingen. Dat is algemeen bekend en ook bij de laatste sinds obama er ook 1 kreeg. Die nobelprijzen hebben duidelijk een debiliseringstendens ingezet/veroorzaakt daar commisieleden zeker geen integriteit en aan de nobelvoorwaarden zelfs vijandige bedoelingen en plannen hebben.

   1 der raciaalcriminele bedoelingen waarvoor dat misbruikt wordt oa:

   veteranstoday.com/2012/09/09/jews-and-black-americans-shaming-their-own-history/comment-page-1/#comment-451159
   Didi
   September 12, 2012 – 10:52 pm

   An example how you STIL ARE a slave at jewish command as nelson and mandela are and exactly do what they want with what you and your brothers and sisters are doing.

   officialelkapitan.blogspot.com/2011/11/download-zo-zwart-als-roet.html?showComment=1322807211341#c1194262005212947669

   The Jewish Plan for Genocide of USA Whites

   ISRAEL COHEN (1912) top of page

   “We must realize that our party’s most powerful weapon is racial tensions. By propounding into the consciousness of the dark races that for centuries they have been oppressed by whites, we can mold them to the program of the Communist Party. In America we will aim for subtle victory. While inflaming the Negro minority against the whites, we will endeavor to instill in the whites a guilt complex for their exploitation of the Negros. We will aid the Negroes to rise in prominence in every walk of life, in the professions and in the world of sports and entertainment. With this prestige, the Negro will be able to intermarry with the whites and begin a process which will deliver America to our cause.”

   Israel Cohen, A Racial Program for the Twentieth Century, 1912. Also in the Congressional Record, Vol. 103, p. 8559, June 7, 1957

   jewwatch.com/jew-genocide-USA-Plans%20for%20White%20America.html#anchor394560

   AND SOME of about how they poison and raise their own children

   samuel-heinemann.blogspot.nl/2011/12/rascist.html

   And manual for their mayors rabbis politicians and leaders

   jrbooksonline.com/PDF_Books_added2009-1/BrainwashingHandbook.pdf

   veteranstoday.com/2012/09/09/jews-and-black-americans-shaming-their-own-history/comment-page-1/#comment-451847
   Didi

   Het is u niet kwalijk te nemen na een helft leugen op school de ander helft indoctrine door persisterende mediacampagne en niets van die oorlogen te weten verder. Noch dat ze – 3 wereldoorlogen – 1887 bedacht en gepland waren door de rotchildbanksters en *academicus herzl de brenger van zionisme en antisemitisme. Wereldgeschiedenis is duidelijk uw stokpaardje niet maar dan raciale slogans er voor in de plaats zetten is de oplossing niet.

   Enig Respect en Fatsoen van het domste jongetje van de klas Verwacht Ik dan WÈL! Helemaal omdat u 2000 al verdampt had moeten zijn door uw grote idealen en een nietjood er voor zorgde dat u nu nog leeft.

   Hier nog wel wat om u te herscholen en dan niet met bankaircrimineelpolitieke slogans en indoctrine zoals uw scholen bolstaan Maar Waarheden. U weet wel die dingen die ook een ander zo aantreft en beschrijft. Daar We toch dezelfde instelling lijken te hebben ten opzichte van misdrijven had ik zo het idee hoop ik dat u uw rascisme overwinnen kunt.

   samuel-heinemann.blogspot.nl/2011/12/germany.html
   samuel-heinemann.blogspot.nl/2011/12/rascist.html
   samuel-heinemann.blogspot.nl/2012/01/oorlog.html
   samuel-heinemann.blogspot.nl/2012/03/banksters-kkk-and-dope.html
   bijdragenelders.blogspot.nl/2012/03/censuur-des-doods.html

   Like

  • Daar naast zoek eens jodenmarkt 1942 op youtube op. En let voor al bij die van joden overlopen zeer goet gevulde markt goet op dat bordje verboten voor Nederlanders. Weet u dat prins bernard een joodse ss commandant was in eindhoven? Dat dé jodenjagers allen stuk voor stuk joods waren? Dat ww1 al de rode baron richthofen joods was? Dat de cohen en assherraden 1 miljoen Nederlanders en Kinderen op transport de dood in hebben gezet? Dat er 3 miljoen Aangiften van Nederlanders Tegen joden liggen wegens door hen tegen Nederlanders gepleegde oorlogsmisdaden?
   Zelf kunt u toch gemakkelijk 100% joodse uni fotos van onmiddelijk na ww2 zoeken? En de raciale bezetting van lagere schooltjes onmiddelijk na die oorlog al van amper nog maar 30% Nederlandse Kindtjes? Of de politie opleidingsfilmpjes 1942 waar alle agenten joods zijn ook? Dat geheel het Duitse oorlogskader en bestuur joods was incluis hitler? Dat deze nazis eind oorlog meestendeels hierheen gevlucht zijn en het bestuur van het Land uitmaken? Weet u eigenlijk wél hoé een jood er uit ziet? Al 65 jaar over hitler kankeren zegt Mij van Niet! Kijk voortaan anders eerst eens even na voor uw klachten poneert? Uw geschiedenis is nu eenmaal mijlen meer Beschamender dan u ooit gedacht had. Daar zijn Geen helden Maar lafste soort honden en verkrachters alleen maar. Waar elke cent en élk bezit ván deze misselijke misdaden stammen. Voortvloeiende oa uit een asiatisch banksterplan de Wereld te extermineren en koloniseren. En om het nóg weerzinwekkender en allerlaagst misselijkst te maken – twitter.com/Bonusje/status/303229462122749952

   Like

 2. Laten ze nu ook al zoveel Nobelprijzen winnen, vooraan staan in de wetenschap (www.jinfo.org) en relatief tweemaal meer vertegenwoordigd zijn in de collegebanken en hoger onderwijs. Het is Gods geklaag, maar die geeft ook niet thuis, want is het niet Gods volk? Het zit ook zo tegen. Het enige land waar presidenten en ministers de bak in gaan voor malafide praktijken ligt in het Midden-oosten. Hoe heet dat land ook weer?
  Straks komt een moderne Freud, ook weer zo een, je schedel lichten zoals ze ook met Adolf hebben gedaan. Wat voor licht zal er nu weer in die hersenpan van Spotje schijnen?

  Uit de Haagse hersenpannen.

  Like

 3. De communistische joden hebben met misbruik schoolsystemen alle hoge en hoogste functies OVERAL onmiddelijk met en na oorlog bezet en zijn toen op bevel internationaal in een enkele decennia durende plunder en rape operatie INTERNATIONAAL met militaire precisie geleidt gaan plunderen Ons ondertussen afhoudende met steeds erger vormen van belagen stalken en bedriegen van wets en staatswege. De invoeringen bonus en handshakes etc bedoeld om de opkomende gewetensbezwaren van deez en geen te dempen om de roof zo lang mogelijk te rekken.

  De hoogste adel banken en elitentop de li clan family van ruud lubbers berlusconi dirupo dipiro en ook israel was 2000 al met hoofdmoot dermating klaar dat ze heel de Westerse Wereld Rusland Engeland Scandinavie USA en Europa in een atoomoorlog wilden vernietigen tesaam met handlangers en ook al de familieleden van de liclans hier in het Westen er bij. Het tevens uitroeien van eigen familie noemen de li evolutie.

  Aan de tijd dat berlusconi in Italie voor hen om zich heen greep en allen overweldigde wat door Ons beter te Zien was dan wat exact hetzelfde in eigen Huis gebeurde kon je sommig van de werken zien, Aan beeldwerk van scholen schooltjes universiteiten nu en gelijk na de oorlog de enorme overvloed aan asiaten opeens en amper nog Natives die immers meestendeels uitgeroeid waren in die oorlog oa met wegvoeringen en een holomodor alias hongerwinter. De zoveelste genociden.

  China azerbadjan turkeye israel zijn heden dan ook booming van uit het niets evenals alleen al een roof en plunderbanker 2011 100 triljoen al weer aan eigen assets mocht toeschrijven laat staan alle andere banksters nog en dan de nog eens viermaal rijkere hoofd/centrale tak van de chinese li clans nog.

  We ziten nu met de overlevende achterblijvers/bendeleden in besturen politiek en instanties en wetgevingen aan te kijken die en niet verdampt zijn en tussen wal en schip zitten nu ze weten wat israel ze wilde doen en ze liet vallen als hete aardappelen eenmaal dé buit binnen.

  WTC islamterrorismen reccesies inflaties landenfaillisementen euhysterien wetshysterien en rare wetjes intimidaties moorden klokkenluidermoorden belagingen beschuldigingen stalkingen en gevangennamen …alles verbloeming rekken afleiding voor de plunderingen massamoorden massrapes Kinder misbruiken Mensenhandels drughandels snuffparties en genociden Wijkterrorismen die ze pleegden decennialang. En Natuurlijk wat Krasjes op hun gevoel van Eerbaarheit en eigenwaarden!

  Zo als de adel en bankiers Duitsland 1939 achterlieten berooid beroofd en verkracht na het met ww1 al overlopen te hebben en eerder ook al geinfiltreert zo wilden ze Ons ÒÒK achterlaten na roof rape en plunder en kwamen evenals ze Duitsland deden mét oorlog en wilden ook evenals ze Duitsland deden verlaten met oorlog of in dit geval vernietiging.

  Ook dé Òns ZÒ gekende extreme massamigraties kende Duitsland mét en na ww1 ook al. EXACT hetzelfde! En dé bedoeling WÀS ÒOK EXACT hetzelfde!

  Ga nóg eens géén Rékening Houden mét Kindér verkrachter/Ménsen eterculturen. De Gevolgen ZIJN er na! Heel Onze Economie een Mensen vreter verworden Òók! Liefst Kleine verse Kindertjes! Toevallig zijn nou net hún landjes heel booming om mysterieuse Ons geheel niet Bekende redenen. En Alle Genoemde Landen aan dé bedelstaf ….BIJ HÈN!

  Like

 4. Eerst moeten de leden van de Raad van State de bak in samen met de leden van de wetgevende macht.
  Deze politici lobbyisten hebben deze megafraude met voorbedachte rade dmv wetgeving mogelijk gemaakt en in gang gezet. De Raad van State is een vergaar bak van uitgerangeerde politici die de bagger wetgeving afkomstig van hun broodheren goedkeuren en afstempelen, ze plegen hiermee hoog verraad.

  !!!!! Elizabeth Warren’s First Senate Banking Committee Hearing: ‘Why aren’t more bank execs in jail?’
  Posted on February 14, 2013

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.