Elitaire Misdaad

Doofpot-Burgemeester Hilko Mak van Deurne doet aangifte wegens lekken uit zijn Bestuurs-Gangster-Doofpot.

( van onze omgekeerde werkelijkheid redactie)

Hilko Mak gerard daandels

Amsterdam-Noir -Kill the messenger.
De omgekeerde wereld van ‘Doofpot-Burgemeester Hilko Mak’.In de USA krijgt een Klokkenluider 25% als tipgeld van hetgeen gestolen is. In Nederland met zijn ‘VVD-Justice’ wil men de klokkenluiders de bak in hebben. Is er eens iemand bij een Gemeentebestuur eerlijk en democraat doet de Burgmeester als echte hardleerse Bestuurs-Gangster tegen die persoon aangifte.

‘Doofpot-Burgemeester Hilko Mak van Deurne’ gaat aangifte doen vanwege het uitlekken van een conceptrapport over de verkoop van een oud mobilisatiecomplex aan een ondernemer. Hij doet geen aangifte tegen zijn voorganger de Bestuur-Gangster Burgemeester Gerard Daandels, die corrupt was/is tot op het bot.

Hij heeft dat vrijdag besloten na overleg met het SBS-Openbaar Ministerie.
Het Eindhovens Dagblad en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir berichtte over het conceptrapport en noemde de handelswijze van voormalig ‘Burgemeester-Gangster Gerard Daandels’ bij de verkoop ‘bestuurlijk gesjoemel’. In gewoon Nederlands dus misdadig, maar omdat het hier gaat om een Gold Old Bestuurs-Gangster Boy met vette kin en een volgevreten varkens uiterlijk wordt hij de facto niet vervolgt. Onze corrupte betrouwbare justitie–lek liet ons weten dat behoudens Klasse Justitie er nog een praktische reden is waarom al die Bestuurs-Gangsters niet vervolgd worden en dat is dat er dan ten eerste een hele nieuwe luxe gevangenis zou moeten worden bijgebouwd met allerlei extra voorzieningen als geen drempels, butlers, zwembaden, sauna ander beter voedsel, etc.: “Een Bestuurs-Gangsters-gevangenis”.

Uit de definitieve gekuiste versie van het onderzoek dat maandag werd gepubliceerd, blijkt dat de voormalig burgemeester buiten zijn wethouders om via een privé e-mailadres 250.000 euro zwart bood aan de laatste bezwaarmaker. Het bedrag zou worden betaald door de  Bouw Maffia-ondernemers en het topje van de ijsberg corrupte overheid maar is nooit uitgekeerd omdat de bezwaarmaker niet op het aanbod inging.

Verder werd duidelijk dat het complex voor 70 euro per vierkante meter is verkocht aan  gabber in crime ondernemer Peter Driessen, ruim onder de 118 euro die de gemeente minimaal voor bedrijfsgrond vraagt. Driessen verkocht de grond vrijwel direct door voor een aanzienlijk hoger bedrag.

Niemand tot heden gearresteerd  door het VVD- Crimefighter Volksonderdrukkers   “Zwijn Ivo Opstelten” en Fred “Big Head” Teeven van Klasse- justitie. Zij waren niet in staat voor commentaar volgens hun beroeps-leugenaar woordvoeder Wilfred Kortman. 
Hoofd persvoorlichting en beleidspresentatie, plaatsvervangend directeur omdat zij zich voor overleg een weekend hebben terug getrokken in het All inclusive Wassenaars VVD-resort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.