Elitaire Misdaad

Bedreigde ‘roofdier-Bankiers’ veilig bij WNF.

‘Bankier-Gangster Sjoerd’ van Keulen veilig in WNF reservaat.

( van onze bedreigde roofdieren Bankier-gangster  redactie)

Gerard van OlpenAmsterdam-Noir-Het WNF heeft zijn doelstelling van het beschermen van bedreigde diersoorten uitgebreid met ‘bedreigde’ Bankier-Gangsters. De WNF heeft ons laten weten dat zij op zoek zijn naar een 5 sterren resort, met veel Volkse Callgirls, champagne, kaviaar, cocaïne en grote kluizen voor de te verwachten grote toeloop  van de met uitsterven bedreigde “Aap-Bankiers” en de nog zeer zeldzame “Zwarte Bank-Prinsen”.

Hoor hierna hoe het WNF zijn nieuwe beleid  van het beschermen van bedreigde Bankier-gangsters en Lease-Prinsen uitlegt:


( WNF legt hun nieuwe bescherm de Bankier-gangsters beleid uit )

Dus mensen als u weer wat van uw zuur verdiende geld doneert aan het WNF dan wordt het helaas ook zeer goed besteed aan het bedreigde roofdier-soort de Bankier-Gangsters en de lease “Black money-Prinsen”.

Opmerking: wij hebben het WNF verzocht ons te laten weten hoeveel Roofdier-Bankiers zij inmiddels hebben opgevangen. (dgruijl@wwf.nl )

1 antwoord »

  1. Ook de beruchte financieel Euro-crimineel Boele Staal, directeur van de Vereniging van Banken en D-66 bobo net zo´n als voorzitter van de Oranje-feestcommissie Hans Wijers, loopt nog steeds vrij rond. Hij, een grotere gangster dan de gezochte Sjoerd van Keulen en adjunct van onze Prins ‘Kent geen Kwaad’, heeft nog steeds geen bounty-prijs op zijn hoofd.
    Waarom Hans Wijers voorzitter van die feestcommissie is geworden is wel duidelijk, hij was nl. voorzitter van AKZO of AKU zo u wilt. Haar rol in WOII sluit naadloos aan op die van de familie Zorreguieta in Argentinië. Dus dat wordt hossen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.