Elitaire Misdaad

VEB wil bonussen criminele Imtech-top terugvorderen. VEB gaat het werk van het ‘SBS-OM’ doen.

VVD-Justice: ‘Rat in pak’, niet in de bak, maar wel op het Elite-Gangster Billboard.

Imtech

(door Pim van den Dool en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir-De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) wil dat de bonussen van het criminele bestuur van Imtech worden teruggevorderd. “Zwijn  Ivo Opstelten” en zijn Crimefighter Volks onderdrukker Fred “Big Head” Teeven van Klasse Justitie en Veiligheid Bankier-Gangsters weigeren gehoor te geven aan het verzoek van het VEB.:” ‘VVD- Rat in pak’ vervolgen wij niet.”

Volgens de VEB is het overduidelijk dat het bedrijf, dat al wekenlang in opspraak is door fraude, een te positief beeld heeft geschetst over de financiën.
De beleggersvereniging reageert op de afschrijving van driehonderd miljoen euro die de technische dienstverlener vanochtend meldde. Daarop daalde het aandeel van Imtech op de AEX direct met bijna veertien procent.

‘Iedereen’ moet bezuinigen roepen ze in koor in Den Haag.
Elite-Gangster ‘Rat in pak’ Topman René van der Bruggen ontving jatte in 2010 en 2011 jaarlijks iets meer dan een half miljoen euro aan bonus, bovenop zijn vaste Mega- Graaisalaris van ongeveer zevenhonderd duizend euro. Zijn gabber in crime Financieel  Crimineel-Goochelaar Top-Elite-Gangster Boudewijn Gerner jatte beide jaren rond de 250 duizend euro aan bonus.

Schade voor fraude in Polen 150 miljoen euro foetsie.
De technische dienstverlener maakte eerder deze maand bekend dat er mogelijke fraude was gepleegd in Polen. Door de schade die Imtech in Polen leed, voldeed het bedrijf niet meer aan de leningvoorwaarden van de banken. Vanochtend meldde het bedrijf dat de schade in Polen waarschijnlijk 150 miljoen euro betreft.

‘VVD-Rat in pak’, niet in de bak.
Nou, dat zien wij die Kleine Volks Criminelen alwaar de ‘VVD-Misdaadgroep’ met zijn pulp-media keihard, verbeten jacht op maakt niet met zijn alle bij elkaar jatten in een jaar. Toch zit er geen één van deze Mega-dieven en plunderaars in de bak. ‘Rat in pak’, niet in de bak. Met de ‘Volkse Criminele  Schlemielen’ loopt het standaard slechter af:

Ook in Duitsland blijkt het bedrijf er slechter voor te staan dan gedacht. Daar wordt een even groot bedrag afgeschreven. Het bedrijf stelde vandaag ook dat “onze financieringsstructuur onvoldoende robuust is gebleken”. Om de financiële klap op te vangen, wordt voor vijfhonderd miljoen euro aan nieuwe aandelen uitgegeven. Wie daar nog intrapt is rijp voor een onderzoekje in het Pieter Baan centrum.

“Lange tijd ging de overnametrein van ‘Misdaadgroep- Imtech’ voort en werd de topman bewierookt”, stelt een woordvoerder van de VEB tegenover persbureau Novum en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Volgens de zegsman blijkt uit de mededelingen van Imtech dat het bedrijf inmiddels zelf ook kritisch is op de gang van zaken de afgelopen jaren. “Ze fakkelen alles uit het verleden af.”

VEB: Bonussen terugvorderen via ‘Claw Back’.
De VEB wil dat de slapende en blinde raad van commissarissen de bonussen van de Elite-Gangster-top terugeist. Volgens de beleggersvereniging kan dat via een zogeheten ‘claw back’, als blijkt dat de beloning is gebaseerd op onjuiste financiële gegevens. De VEB-woordvoerder benadrukt daarbij het terugvorderen van de gejatte bonussen geen prioriteit moet krijgen boven het weer gezond maken van het bedrijf.

Topman-Godfather Van der Bruggen legde vanochtend de voorzittershamer neer en gaat tot zijn pensionering in april door als gewoon ‘Rat in pak’ bestuurslid. De financiële Roof en Plunder-Topman stapte eerder deze maand al op en wordt sindsdien regelmatig gesignaleerd in de selectieve, exclusief,  crisis bestendige “Luxe Gent-Clubs”.

6 antwoorden »

 1. ‘Rat in pak’, niet in de bak” hahahaha We worden nota bene allemaal steeds meer poet van de Ellende.

  Sja stockmarkets effecten “kuch adviezen?

  Dan zal die VEB zich nog op Mars wanen als ze doorkrijgen HOÈ ze al eigenlijk Levenlang bedonderd zijn op internationale megaschaal door allerlei tóp adviseurs banken politici ministers presidenten waarbij Ik Herinner dat oa in “the 6 million mythe” Beschreven staat hoé de mossad ook nog eens de stockmarkets beroofde met hun electronische systemen.

  DÀT heel de Wereldindustrie regeringen wetgevingen en banking 1 groot kartel Zélfs raciaal IS! Die Ons aan Handen en Voeten verlamd tot slaaf hielden.

  visionair.nl/ideeen/wereld/wereld-gecontroleerd-door-147-bedrijven/comment-page-1/#comment-88436
  visionair.nl/wetenschap/ted-wie-controleert-de-wereld
  hoeiboei.blogspot.nl/2011/11/mongools-monetair-beheer.html

  Dan wil Ik ze nog wijzen op dé rabinale protocollen waar in DUIDELIJD STAAT dat ze van meet van plan waren alle Landen “BAD ADVICE ” te geven en op te dringen. De bad financescams en Gevolgen waar We mee zitten maar een apestaartje er ván en alle staatsschulden ook! webarchive.yolasite.com/henry-ford.php

  Zelfs rtl7 opgezet en gebracht om Ons hun Rotten stocks leningen en verzekeringen op te dringen indringen en aan te smeren incluis die al van tevoren klaar gestoomde reccesies van ze die ze opzettelijk boekhoudkundig hadden geproduceerd om begin 2009 officieel “reccesie te kunnen roepen. Wat naast meer staatsterruermiddelen middel is om Ons nóg meer te kunnen beroven Monddood te houden en intimideren. Vrindjes van oa donner rouvoet rutte pechtold cohen en koos spee ook.

  De stockmarkets opgezet om Geld te lokken en dán af te slachten.

  Ook hun nieuwere monster beria uit zich in gelijkelijke termen opnieuw. Ik Plaats maar eens Wat Hier voor de Duidelijkheid van een Wereldwijde raciale terreur en plunderclub via Onze Eigen overheden politiek wetenschappen scholen religien diensten instanties verzekeringen media en industrien etc etc wat oorspronkelijk van uit Egypte de Wereld plunderde en verkrachtte en sindsdien van uit allerlei plekken creches en beloofde landen aaneen met Wereldwijde manipulatie en aftapnetwerken wat oa hun banken als enige doel en middel waren. ( vlak Trouwens ook hun nieuwste scams als eucommisie vn un democratie Niét uit als onderdrukkingswapens en Ontdek eens dat hun religien wetgevingen justities schooltjes dat al waren en hun zeer populaire Valse schuld en schulden toeschreeuwingen steeds om wát ze zélf deden al maar waarbij hun effectiefste wapen alle tijden al zo Jong mogelijk verkrachten en geweld wel meest populair was. Daar begon de zee van chaos en haat mee)

  stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/02/27/lust-pedo-kindermoordenaar-jasper-s-is-volledig-toerekeningsvatbaar-wie-is-hier-nu-maf/
  “”Sex Offenders Confined on an Island in de USA tot ze genezen zijn.””

  Ehhh Wegens Exténsiéve Ervaring Weet Ik Tóch Zéker dat dit “Sex Offenders Confined on an Island “Called Holland” tot ze genezen zijn.” …Moét Zijn Hóór!

  Zeg Zélf Onze straten besturen wetgevingen Kinder tehuizen ziekenhuizen scholen creches tót In Onze Huizen druipt van dé ziéke sperma der gedégenereerden en uitschot. Laat stáán dezen werden met opzet ingevoerd voor juist deze raciale terreurdaden waar dutroux dé stompjes bij af likt en mochten ze zelfs Onze burgemeesters rechters ministers worden mede als onderdeel der beriaprogrammas. En aan Ons vóorkrássen/dikketaatteuren elke dág wát waar is en wát niét. Dát had die Arme dutroux geen eens zó één bruinhémdenparadijs van fascistische Kindér pooiérs!

  BERIA: “Het (psychopolitiek) is minder bekend omdat het noodzakelijkerwijs het hoger opgeleid personeel aangaat, de uiterste toplaag van de “geestelijke geneeskunde”.(LEES – ALLE ACADEMICI)

  BERIA: “Met psychopolitiek worden onze voornaamste doelen effectief bereikt. Het produceren van maximale chaos in de cultuur van de vijand is de eerste en de meest belangrijke stap. Onze vruchten groeien in chaos, wantrouwen, economische depressie en wetenschappelijke verwarring…”.

  BERIA: “Jullie moeten bewerkstelligen dat zelfmoord voortkomende uit een geestelijke onbalans normaal wordt gevonden en niet om een speciaal onderzoek vraagt of opgemerkt wordt.”

  BERIA: “Met de instituten voor krankzinnigen hebben jullie in jullie landen gevangenissen waar een miljoen mensen rechteloos opgesloten kunnen worden zonder hoop op vrijheid. En op deze personen kunnen shocks en operaties worden uitgevoerd tot ze nooit meer een verstandige hap lucht kunnen nemen. Jullie moeten ervoor zorgen dat deze behandelingen gewoon en geaccepteerd worden. En jullie moeten elke behandeling of elke groep personen die met effectieve behandelingen komt, wegvagen.”

  BERIA: “Jullie moeten als gerespecteerde personen het veld van de psychiatrie en de psychologie domineren. Jullie moeten de ziekenhuizen en universiteiten domineren.”

  We hebben een zinvolle aanval uitgevoerd op een aantal beroepen. De twee gemakkelijkste waren natuurlijk het onderwijs en de Kerk; de twee moeilijkste zijn justitie en de geneeskunde”.

  Waar mogelijk moeten percentages van genezingen, het maakt niet uit hoe fictief, verwerkt worden in wettelijke papieren die daarmee een achtergrond van ‘bewijs’ vormen waarmee onmiddellijk elke poging weerlegd moet worden om iemand te vinden die ooit geholpen is door de psychiatrie of psychologie”.

  Op dit moment is het zo dat de psychiatrie zich beroept op wetenschappelijkheid en in al haar publicaties in de media, zinnen gebruikt als: “vele studies tonen aan” of “volgens recente onderzoeken”.

  Als zij dit soort mediacampagnes voeren, vragen wij dan ook altijd naar de genoemde studies en onderzoeken. Er zijn dan twee mogelijkheden; A. je krijgt het onderzoek niet, of B. dat wat ze claimen dat er in zou staan, staat er simpelweg niet in.

  Tevens staat het volgende in “Brain-Washing” beschreven:

  “Door het gemakkelijk beschikbaar maken van allerlei soorten drugs, door het verstrekken van alcohol aan tieners, door zijn wilde opstandigheid te prijzen en aan te moedigen, door het stimuleren met sekslectuur en het aanbevelen van seksuele praktijken via de ideeën die uitgedragen kunnen worden door de seksuele voorlichtingsbureaus, kan de psychopoliticus de benodigde houding van chaos, ledigheid en nutteloosheid creëren…”

  “Een psychopoliticus is niet geïnteresseerd in “therapeutische oplossingen” of “genezingen”. Des te groter het aantal krankzinnigen is in het land waar hij werkt, des te groter wordt het deel van de bevolking dat onder zijn toezicht valt en des te groter worden de voorzieningen waar hij gebruik van kan maken”.
  antipsychiatrie.nl/
  hersenspoeling.nl/

  #
  Gevalletje Milly Boele. Zij wás Ook een Kind mét vernietigde Jeugd dat via de scholen aka Kindér bordélen tót Kind hoertje was gemaakt door het bestuursscum. Even als Marianne Vaatstra even als Manuel Schadwald even als een Tom oldenbroek wiens moeder wel zeer close mét joris demmink gerelateert Bleek. Alles Kinderen Die Hún Mónd gewóon niet meer konden houden vanwége dé Wálging en Weerzinwekkendheid van deze bestuurders en notabelen…nou já Wáren ze dát nog eens Máár!

  _________

  Ik Mag Tóch Wel Stellen dat dit Ons dagelijks Leven en Bestaan is of niét?

  Neem dit Maar Bloedje Serieus! Daar vullen ze immers ook hun bordelen ván!
  Beria en de protocollen en dé zieke talmudgeest in Onze Creches Schooltjes kerkjes wetenschappen media ziekenhuizen wetgevingen staat politie en politiek én zelfs áls politieke agenda´s! Én áls main adviseurs aka wijzen uit het Oosten met gebruikelijk al een immuniteitsclausule in eu of zwitserland!

  Ik Hoop deze Quotes Doen Begrijpen dat We met grote hoeveelheden gedegeneerden en geperverteerden opgescheept zitten die via raciale seperatistenwerken als scholing en wetgevingen overal boven Ons geplaatst zijn als hun 5de legers de ze in meeste Landen hebben.

  Like

  • En jullie moeten elke behandeling of elke groep personen die met effectieve behandelingen komt, wegvagen.”

   Kennen We dé hetsen terrorismen Moordaanslagen bom en aidsnaald aanslagen nog tegen Geert Wilders tegen Jan Maat tegen Pim Fortuyn? En Zóooo Véél meer Slachtoffertjes Getuigen Klokkenluiders media`disciplines Wetenschappers …bestuurlijke bedreigingen en Bedrog van en tegen de Bevolking…etetetetc?

   Like

  • Men Mag diensten rechtbanken justities wikileaks occupy anonymous en meer dan 80% alt media en zelfs dé Valse staatsschulden Valse reccesies Valse economieberichten ÉN regering Òók tót de beriaprogrammas Rekenen. En occupyadam(Amsterdam) flikkeren Volk simpel uit de twit als die Misbruiken van Kinderen Vermelden waarbij Geregistreerd dat ze bevolen waren anders hun twitter geblokt zou worden. Dus twitter zelfs waar de staat een onmiddelijk ingrijpen mogelijkheid heeft zo als Ik al vaker moest ondervinden!

   Zeer vele Supposed anti misbruikverenigingen zijn er ook enkel Máár óm staatsgesubsidieert Kinderen en Getuigen áf te vangen en het zwijgen te continueren. Zo stierven er door wikileaks ook al drie Klokkenluiders die naief Hun Materiaal om triljoenenroven en globale megamisbruiken hadden op gestuurd!

   Like

  • Nog wel meer beriageest van lang vóór beria:

   visionair.nl/ideeen/misvattingen/all-wars-are-banker-wars/comment-page-1/#comment-89772
   e
   28 februari 2013 at 17:54 · Reageren
   Geld is van Waardebewijs(het Stamt uit de tijd van de pandbrieven) van Werk en Bezit  Handel tot geheel eigen industrie van Geldhandel/markt/artikel  gemaakt dat alle Anderen ontwrichtend aantast. En Dezen Allen ook onvermijdelijk uiteindelijk opvreet. Wat tot Gevolg had dat We allen steeds harder moesten rennen en Moorden om aan die schulden te voldoen wat helemaal niet kan.  De Geldmarkt en bankenstelsels dan ook van begin aangelegd om ALLE Waarden uit Bezit Eigendom Werk en Handel te trekken cq transformeren naar eigen bezit bankster&adel overhevelen! Wij niet Meer dan de hoeren en prostituees van dat monster.  hoeiboei.blogspot.nl/2011/11/mongools-monetair-beheer.html

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.