Media -Maffia

Pedo-Maffioso Berlusconi doet alles om uit de bak te blijven. Ushi uw geld is foetsie.

Ook Italiaanse Maffia toestanden bij het 100% gesubsidieerde Filmfonds.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. onze Maffia-Endemol redactie) 

John de Mol en Silvio BerlusconiAmsterdam-NoirOmkoping is norm in de showbizzvuilnis wereld van Endemol en het Filmfonds.
De Endemoleigenaar Berlusconi en volle compagnon van “Maffia Boss John de Mol”  heeft weer eens senator ‘omkocht’. Deze keer voor 3 miljoen euro, maar hoe zit het met ‘onze’ fijne 100% gesubsidieerde ‘Ratten in pak’ van het Filmfonds in dit verband?

Geen nul lijn voor de Ratten in pak in Banana-Nederland.
Tot heden hebben wij nog geen antwoord gehad van het filmfonds of zij ook zijn omgekocht om een kleine 700.000 euro ‘Ushi uw geld is foetsie’  Gemeenschap geld direct of indirect  in de zakken van de Misdaadgroep-Endemol’ te dauwen. Nog een paar weken en dan mogen wij dus aannemen op grond van het adagium hetgeen niet betwist, mag voor waar worden aangenomen in deze dat de Ratten in pak van het Filmfonds corrupt zijn. M.a.w. het filmfonds is dus omgekocht zoals te doen gebruikelijk in de Maffioso wereld van Endemol met o.a. hun Misdaadgroepje Peter R. de Vries.

Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980

Ex-premier Pedo- Maffioso Silvio Berlusconi van Italië zou een senator hebben ‘gekocht’ voor 3 miljoen euro. Het Openbaar Ministerie in Napels is een onderzoek tegen hem begonnen wegens corruptie. Er is dus nog wel  een klein beetje hoop voor Italië, want daar doen ze in tegens stelling tot Banana-Nederland ten minste nog onderzoek naar het “Corrupte Politieke Tuig”. 

Dit heeft de krant la Repubblica donderdag gemeld. Senator Sergio De Gregorio stapte in 2006 over van de anticorruptiepartij IdV naar het kamp van Pedo-Maffioso Berlusconi. Daarvoor zou betaald zijn.
Het OM kwam de zaak op het spoor na een aangifte van de boekhouder van de senator. Ook is een brief in beslag genomen van een naaste medewerker van Berlusconi, waarin die spreekt van het ‘kopen’ van De Gregorio.

Opmerking:  Aan de raad van bestuur en directie van het filmfonds, t.a.v. Prof.drs. Geralch Cerfontaine en mr. Susi Zijderveld e.a. personen.
Hierbij een herhaald verzoek tot antwoorden op hetgeen hier aan u gevraagd: “Silvio Berlusconi: Rechters Italië en Nederland erger dan maffia.Ushi uw geld is foetsie.
Wij wijzen u er op indien u meent te moeten blijven stil zitten in deze wij gerechtvaardigd zijn te concluderen dat u en/of de uwe bent omgekocht en/of afgeperst en/of gechanteerd inzake het verstrekken van de bijna 700. 000 euro m.b.t Uschi uw geld is foetsie. Wij overwegen dan om ter zake aangifte te gaan doen bij het OM en /of de FIOD in deze tegen u en het Filmfonds o.a. op grond van het algemeen belang en in het belang van de Geestelijke Volksgezondheid en het Wetboek van Strafrecht.

Daarnaast wijzen wij u er op dat wij uw misdaad reeds gemeld hebben als ‘goed’ NSB- Burger bij meldpunt misdaad anoniem met onze naam erbij.

((d.boonekamp@filmfonds.nl, b.beyer@filmfonds.nl,)

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.