Media

Econoom en ing. Steve Brown in de Vrije en academische Media.

Afgelopen tijd was onze redacteur Steve Brown weer in de Vrije en Academische Media :

Steve Brown bij Talk2Myra.com

Fiat Justitia: “Think different”

Steve Brown:” Ik ging de deur niet uit zonder een pistool in mijn hand”.

Opmerking: In het interview bij Fiat Justitie zijn drie foutjes geslopen:

Daar waar staat “John de Mol in pychophaat” dient te worden gelezen: “John de Mol is Media Maffia-Magnaat in Nederland waar niemand tegen in durft te gaan.”

Daar waar staat “Amerika vecht samen met Thailand tegen de Russen” dient te worden gelezen “Amerika vecht samen met Mudjehadin tegen de Russen in Afghanistan”.

Daar waar staat “Brown is getrouwd en heeft drie kinderen” dient te worden gelezen “Brown is getrouwd en heeft vier kinderen”

Steven Brown inteview Fiat Justitia maart 2013

2 Steven Brown inteview Fiat Justitia maart 2013

2 Steven Brown inteview Fiat Justitia maart 2013 2

2 Steven Brown inteview Fiat Justitia maart 2013

2 Steven Brown inteview Fiat Justitia maart 2013 3

13 antwoorden »

 1. Die bommelding van b v hout die tot de vriesmetier behoord en dus overheids gelinkt zal wel van teeven of hirsch ballin af gekomen zijn op bevel van van vollenhoven of zo. Holleeder was ook een van vollenhoven en zat in die hoek. Cohen en ballin zaten ook al zo in de onderbroeken en valse terrorismenalarm te grossieren om die scanners vanwaar de contracten al getekent waren er door te persen. Dat kostte politiechef Welten Amsterdam nog zijn imago als zondebokje in de media voor die laffe job cohen. Toneelspel en false flag hun moedermelk en industriebelang. Denk niet dat een meeloper als hout zelf nou bomaanslagen fabriceert.

  Die woonde toch ook al zo tegen dat Zandvoort aan waar die ca 83.000 Kinderen misbruikt zijn? Hoe diep peter r de vries zelf dan er in zat daar die immers de door hem te misbruiken kinderen uit dezelfde hand verkreeg als dat demmink dat kreeg is dan toch geen vraag zonder bodem. Toen dat op internet kwam was de vries (een van vollenhoven)nog even snel Nederland uit gevlucht van de paniek. Vast naar zijn Kinder tehuis in Ghana waar myra mbye ook zegt vandaan te komen. Mischien dat de eliten in Ghana verrassend veel blanke Kindertjes hebben ronddolen op hun landgoederen? Dat hebben ze zelfs midden in afrika immers ook op hun natuurparklandgoederen.

  Like

  • Dat de van vollenhovens alle misdaad zo treiteren en stuk maken zie ik zo voor ogen. Doen ze armste burgers immers ook viavia. Ze hebben vast wel belang aan dat hun distributie en prostitutienetwerken in stand blijven. En zullen misdaadleden dan wel op alle manieren in die hoeken houden door ze kansloos te houden er uit te kunnen stappen. Saboteren corrumperen criminaliseren arm en afhankelijk houden lijkt me dan wel hen van dienst. Zo met misdaad en armoeden zaaien kweekt de lagere mafia zich immers ook de komende bendeleden bijeen. En de overheden hun industrieslaven. Kijk ook maar wat rutte al voor elkaar kreeg. Hele koperbenden zagen door hem het licht. Nou ja als er het koper dan is nog.Anders moet je daglicht afwachten… om te zien dat de eucommisie niet dat beloofde welzijn en vrede en einde aan alle oorlogen bracht maar heel wat anders.

   Like

  • @Lurch,

   “Toen dat op internet kwam was de vries (een van vollenhoven)nog even snel Nederland uit gevlucht van de paniek. Vast naar zijn Kinder tehuis in Ghana waar myra mbye ook zegt vandaan te komen”.

   waar myra mbye ook zegt vandaan te komen ??
   Verklaar u zelf

   Like

  • Heel grappig. Een nul voor de Supergetuige weer:

   nieuwsbreker.wordpress.com/2013/11/15/talk2myra-radio-uitzending-over-vaatstra-zaak-met-wim-dankbaar-en-micha-kat/comment-page-1/#comment-43405

   nieuwsbreker.wordpress.com/2012/09/07/email-aan-peter-r-de-vries/

   Btw wat ze ook getuigde van die injectienaalden in de nekjes van de slachtoffertjes weet ik ondertussen ook al. En dat is stamcellen er uit zuigen en bij zich zelf inbrengen als soort verjongingskuur of zo. Charlie sheen deed dat ook. Waarschijnlijk een reden waarom er in alleen Europa al 1 miljoen Kinderen per jaar verdwenen en heel die eucommisie en alle diensten en media hun smoelen er over dicht gehouden alle tijden al. Including zulken als interpol fbi europol etc. Wereldwijd verdwenen er 8 miljoen Kinderen per jaar.

   Like

 2. das snel !! lijkt stevenbrownsblog wel, zie je nou hoe machtig dat internet is . bij de pedograaf liggen ze nog te gapen en half nederland weet al van die corrupte burgermeester
  hee hee pompelepee ideeeeee! het nieuws brengen voor dat de pedograaf uit is dan is hun nieuws gelijk oud nieuws ze staan voor skut ik tank niet bij schell en kijk geen rtl 4 en sbs

  Like

 3. Ik ben meer een lezer dan een luisteraar, dus ik heb het geschreven interview gelezen en ik moet zeggen, je staat er mooi en vooral ook geloofwaardig op!…Je kinderen kunnen inmiddels toch wel trots op je zijn. En je vrouw moet wel heel bijzonder zijn om met zo’n man om te kunnen gaan, dacht ik zo, want je zult ’t allemaal maar zo meemaken, toch?!…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.