Elitaire Misdaad

Bij de Telegraaf zijn ze de weg helemaal kwijt: 36,5 miljoen verlies op Hyves.

Maffia-Boss John de Mol woest: “ik hou gvd van Holland en van Beatrix!”

John de Mol

Amsterdam-Noir-Wat hebben we gelachen toen de Telegraaf Media Groep (TMG), de deftige naam van het beursgenoteerde moederconcern, een paar jaar geleden een vermogen betaalde voor Hyves.
De overname som zou 43 miljoen zijn geweest plus een earn out voor de verkopende aandeelhouders, waardoor ze nog veel meer zouden kunnen verdienen als het de jaren erna ook goed zou blijven gaan. Nou, van die earn out is het nooit gekomen want TMG kocht met Hyves het brandende gebouw van de sociale media. Mede-oprichter Raymond Spanjar schreef er nog een hilarisch boek over, op die manier kon hij er ná de verkoop van zijn geesteskind toch nog wat aan verdienen.

Dranghekken voor adverteerders
.
Het moet de heren aan de Basisweg in Amsterdam volstrekt zijn ontgaan dat er zoiets als Facebook was en dat ook in Nederland Hyves in toenemende mate iets was voor basisscholieren. De plannen waren groot: nu zou bijna iedereen bereikt kunnen worden, er werden nog net geen dranghekken voor adverteerders geplaatst.

TMG heeft, net als alle printmedia in Nederland en wereldwijd, te maken met snel krimpende advertentie-omzetten. Dat, en het gedoe met Hyves, leidt tot een verlies voor de marktleider in Nederland van ruim 15 miljoen over 2012. Het dividend wordt gepasseerd. Inmiddels hijgen boze aandeelhouders, waaronder een paar heel grote zoals indirect (via beleggingsvehikel Cyrte) Maffia-Boss John de Mol en direct van de Elite-Gangster Marcel Boekhoorn(Een van Boekhoorns eerste vennootschappen heette Bowolar, wat naar verluidt stond voor Boekhoorn wordt lachend rijk).  in de nek van het zittende management dat geen verwachting voor 2013 durft uit te spreken en sowieso alle doelstellingen voor de periode 2012 – 2016, eerder met veel bravoure aangekondigd, laat vallen.

Temeer ‘Maffia Boss John de Mol’ zijn miljarden ook al bij de ‘Walking Dead’ van SBS  en Endemol als een raket aan het opdrogen zijn. Tja, in deze tijd van ‘Jan met de Pet crisis’ kost het de Media-Maffia Magnaat Octopus John de Mol  miljarden verlies dat hij over zijn  corrupte witwas tentakels in heeft. De kijkers laten zich niet meer alle hersendoden-  ik hou van Holland of Beatrix’ pulp-troep voor schotelen. M.a.w. het kijkers en lezerspubliek wordt steeds meer echt Wakker en begrijpen zo langzamerhand ook wel dat de enige van wie de familie de Mol echt houdt is de Familia Mol zelf en de poen. We zullen zien als Jon de Mol zijn miljarden zijn opgedampt of hij nog zo veel van Holland houdt.

Permanente staat van oorlog
Het worden interessante tijden voor de voormalige Nazi krant van ‘wakker’ Nederland. De redactie – naar verluidt in een permanente oorlog over koers en kosten met de uitgever verwikkeld – zal het waarschijnlijk niet lang meer droog kunnen houden. Want de directie van TMG is over één ding wel duidelijk: die 70 miljoen aan bezuinigingen, die gaan er nu in versneld tempo komen.
Door: Dr. Doom

5 antwoorden »

 1. de pedograaf ze hebben mij op de zwarte lijst gezet 50000 mailtjes aan hun klanten gestuurd reckame voor mischa maakt niets uit iedere advertentie wordt dooe hen toch zwaar gecencureerd
  die pedograaf toch ze snappen het echt niet

  Like

 2. Ik lig krom van de lach hier,hoe al die msm hoeren met al hun satanisme afdruipen nu. 🙂

  Eindelijk: Nederland is wakker. Hoer(a) Hoer(a) 🙂

  Like

 3. LS…
  Uiteraard is dit leedvermaak maar toen ik onze Botox Queen Linda de Mol voor het eerst hoorde kirren dat ze zo graag een programma met Pedo Paul de Leeuw wilde maken, kon mijn lol niet op… Doooomed, was mijn gedachte en zie hier. Ook aan het blad Linda kan je zien dat het van kunstgrepen aan elkaar hangt… Linda was goed in Gooise Vrouwen want daar speelde ze zichzelf. Maar het leukse zou ik vinden als de darmtourist en rioolnicht Albert Verlinden definitief door de stront zakt. Sjessus wat zal dat de luchtkwaltiet verbeteren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.