Elitaire Misdaad

Fatsoenlijk burgemeester Harry de Vries vervalste declaraties straffeloos als Top- Bestuurs-Gangster.

CDA Burgemeester Harry de Vries: “ ik kon niet fatsoenlijk rond komen van negen duizend euro per maand”.

PvdA Hoer-Ronald Plasterk’ de grootste leugenaar van 2012: “Ons land wordt fatsoenlijk bestuurd”.

Ruim 100 ‘Bestuurs-Gangster–wethouders’ met stille trom gedwongen weg in 2012-niemand gearresteerd.


AMSTERDAM-NOIR- Salaris, vergoedingen en pensioen Bestuurs-Gangsters burgemeesters’ in Banana Nederland. En  daar boven op wat zij stelen en plunderen met de Harry de Vrieswet in de hand.
Frauderende ex-burgemeester Bestuurs-gangster Harry de Vries (CDA) strijkt 2.5.ton wachtgeld op en arrives met ‘Big-Stip’ op het Elite-Gangster Billboard.
We stellen aan u voor: de bijna ex-burgemeester van Lingewaard, Harry de Vries (CDA). En Volksnieuws uit Amsterdam-Noir geeft Harry de Vries een fijne plek op het Elite-Gangster Billboard. Eigenlijk had Harry al ex-burgemeester moeten zijn per 25 oktober 2012, toen hij alweer (ja, u leest het goed, alweer) betrapt was op gesjoemel en foute declaraties. Hij kondigde aan op te stappen nadat de bonnetjesuitpluizers van RTL4 voor de tweede keer uitgevogeld hadden dat verkeerd declareren bij Harry in het bloed zit. In 2008 declareerde hij voor 28.000 euro foutief en in 2011 is.
Bron: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Crisis? Voor wie dan?
En nu blijkt er nog meer gejat te zijn door Harry de Vries aka ‘De CDA-Rat’. Bestuurs-Gangster ex-burgemeester Harry de Vries aka ‘De CDA-Rat’ van de Gemeente Lingewaard heeft lange tijd declaraties vervalst. In totaal verrijkte hij zichzelf met 2695 euro, blijkt uit een rapport van onderzoeksbureau van Kafi Integrity.Had Bestuurs-Gangster Harry de Vries geld nodig? Verdiende hij zo weinig? Moest hij leven van een bijstandsuitkering van rond de 1000 euro per maand? Moest Harry een keer in de maand naar de voedselbank? Als dat het geval zou zijn geweest konden wij wel begrijpen waarom Harry de boel loopt te pikken. Maar nee, niets van dat alles Harry verdiende tussen de 6 ruggen ( een rug =1000 euro) en 10 ruggen per maand, plus een kleine bijstands uitkering als onkosten vergoeding.
( Een burgemeester verdient minimaal € 5.747,72 (kleinste inwonersklasse) en maximaal € 10.325,86 bruto (grootste inwonersklasse).
Daarnaast krijgt hij of zij een onkostenvergoeding van minimaal € 661,43 (kleinste inwonersklassen) en maximaal € 712,21 per maand (grootste inwonersklassen) bron: Rijksoverheid.nl.
Zo declareerde hij ritten met de auto die niet hebben plaatsgevonden. Ook rekende hij meer kilometers dan er werkelijk was gereden. In totaal gaat het om ruim 3700 kilometer. Het onderzoek werd ingesteld nadat CDA-Rat Bestuurs-Gangster Harry de Vries opnieuw was betrapt op gesjoemel met declaraties en reiskostenvergoedingen. Om die reden stapte de CDA-Rat vorig jaar onmiddellijk op naar Spanje.De gemeentesecretaris ontdekte bijvoorbeeld dat hij kosten declareerde voor een eindejaarsbijeenkomst in het Duitse Kleef, terwijl hij daar niet was geweest. Toen zij hem wees op de fouten, corrigeerde De CDA-Rat-De Vries de bonnen over het vierde kwartaal van 2011 en het eerste half jaar van 2012. Hij schakelde ook de gemeentesecretaris en andere ambtenaren in om zijn probleem op te lossen. De gemeentesecretaris werd daardoor in januari op non-actief gezet.

Klasse Justitie.
De gemeente kan het bedrag z.g. niet terugvorderen, omdat het onderzoeksbureau heeft ontdekt dat er fouten in de gemeentelijke regelingen zitten en zal daarom hetgeen Harry de Vries aka ‘De CDA-Rat’ gaan verhalen op de lokale bijstandsmoeders. Ook doet de Gemeente geen aangifte tegen Harry de Vries aka ‘De CDA-Rat’ bij de politie en justitie, want in de gemeentelijke regelingen staat dat de Gemeente alleen aangifte doet tegen alleenstaande moeders in de bijstand.

Harry de Vries liet ons nog weten schijt te hebben aan de Gemeente en de publiciteit, aangezien hij al lang een breed met zijn corrupte Burgemeesters naad in Zuid-Spanje zit tussen de Russische bestuurs-Maffia en hun Hoochie mama’s Top- call girls.

Harry doet dan ook iedereen  die in Holland aan de G-honger ligt de hartelijke groeten uit zonnig, zwart Spanje; Olé!

11 antwoorden »

 1. nou nou spotje wat schrijf je nou allemaal over woonwagenbewoners dat is niet aardig van je toevallig ken ik die mensen redelijk goed en ze doen ook hun best om hun kop boven water te houden spotje je zou er goed aan doen om ze te mobiliseren en om er voor te zorgen dat ze zich bij ons aansluiten dan kunnen ze een fuist maken tegen die razzias . en spotje als er op een kamp een pedofiel zit dan vermoorden ze die eigenhandig leiden bravo dat kun je van de mensen die in huizen wonen niet zeggen kijk maar naar die lamme amsterdammers 8000 megabite kinderporno 3 man veroordeelt en ze gaan gewoon door terwijl de bobo pedo s in portugal en belgie verder gaan met baby s verkrachten ik krijg moornijgingen en afschuw tegen amsterdammers een kamper ruimt zijn eigen rotzooi op gr gerrit gerrits

  Like

 2. Gezien het gehalte nu toch wél zeer degelijk gewéten Gevolgen van dit soort van plunder bedrog en gegraai dat maar onder dé Onverjaarbare misdaden tegen de Mensheid en Menselijkheid Voegen? Waar naast nog een zéé van bijkomende misdaden dan wél dé das omdoen!

  Enig probleempje is dat wetgevers besturen politici partijen burgemeesters hoge ambtenaren bankiers en media deze misdrijven ook mee pleegden en plegen en het daarom niet tót zuiveringen arrestaties en gevangenzettingen alsmede verhaal en terughalen van geroofde en gestolen gelden en eigendommen kan komen.

  Niet alleen aan Kinder verkrachtingen en drogeringen op schooltjes en schoolreisjes deden meesten van dezen mee ook aan faciliteren en verzwijgen en zwijgens áf dwingen inzake misselijkheden als dit deden ze mede vol op van uit plaatselijke besturen vol op mee:

  boinnk.nl/blog/55318/een-zeer-terechte-vraag-van-waterman/comment-page-1/#comment-164470
  Sjonnie says:
  15 maart 2013 om 23:07
  Oh woonwagenkamp? Die stukken ratten en vuilnis slepen kinderen naar hun verrotte plunder en verkrachtersnestjes en gangbangen ze met enkele tientallen ratten dermatig uren en dagenlang dat die voorgoed daar nooit meer van bijkomen en hun uit dé handetende devote hoertjes voor het leven zijn.

  Hier bij sas van gent sleepten ze oa nog een driejarig meisje een dergelijk noodlot in en een tienjarig meisje waar ze mee sleepten was geestelijk helemaal naar de filistijnen. Laat staan dat het met die Leventjes nooit meer Goed Komt en Ze een hel zolang te verduren hebben van geweld en misbruik drugs en criminaliteit!

  Ik zou Zéggen dát dé Straat ze Àllemáál Kápot Make! En Alle ONgeluk ze Moge Treffen zolang ze dé brutaliteit hebben nóg te dúrven ádemhálen!

  Buitendien zijn die kampers woonwagenbewoners zigeuners scharensliepen of wá else is in a name …dé slavenhalers ván millenia en en waren dé slavencaravanen die Europa léég sleepten voor hun heren naar afrika asie semietenlanden in samenspan met de kerken banken adel en overheden.

  Die hebben Géén tientallen Máár honderden miljoenen Levens óp hun geweten. Stáán jou een beetje zielig in jé gezicht te hijgen met hun scheinheilig gitaartjes en leugenverhaaltjes terwijl ze met hun pantsermercedessen door je Land en je Kinderen scheuren. China schoot ze mét tienduizenden gelijk áf toen die er achter kwamen wát ze dáár óok deden. Jammer dat we geen chinese provincie zijn! Dat Moet Hier ook Gebeuren!

  En laat je maar niet weekmaken dat dit een meisje dan is want hun al even verrotte jongeren en kroost en veel jonger al die slepen dan de te verprostitueren kinderen na verkrachting wel door de straten en wijken . Zorgen er ondermeer voor dat je geen toegang krijgt geen vraag stellen kunt. Daar naast heb je de schier eindeloze overlast terreur gewelddaden drughandel mensenhandel massieve financiele delicten en frauden en dan die prostitutie nog.

  38

  Zo als het nu staat is de kans op misdaad en corruptie bij erfopvolging een feit. Die zullen heus geen Integere Mensen aan de Sturen laten maar family en handlangers en liefst gehalte sexueel delinquent gesloten afdeling tbskliniek.

  Daar naast waren die woekerlonen woekerbonusjes woekerhandshakes door mafialeden naut wellink en alexander pechtold ingevoerd om de uitdieping der plunderingen en mededaderschappen te kunnen versterken en verlengen. En maarten van rossum bedacht dé Slechte financiele producten wel waarmee ze Ons oa via het speciaal er om opgezette rtl7 bedonderden en aansmeerden alsmede een kunstmatig en opzettelijk aangelegde valse reccesie. En ondermeer de Huizenmarkt ziek maakten met doomsdayberichten en koopprijsopdrijvingen met hun internationale kartels en monopolies. Wat tót massieve problemen voor de Burgers voerde alsmede dat de collaborerende belastingdienst er 900.000 dwangbevelen de deur uit deed begin 2009 aan huizenbezitters die geflest waren om die kunstmatige reccesie en opzettelijk de problemen voor de huiseigenaren te kunnen veroorzaken wat hun roofbanken en speculaten weer tot eigen winsten converteerden en de Burger en Huiseigenaren uiteráárd dé Gevolgen kosten schuld en rekeningen! Terwijl ruud lubbers zich nog wát Land van de geroofde 200 pensioenmiljarden aankocht in Engeland Franrijk en Amerika en edje nijpels vast nog een krat Kind hoertjes bestelde! En die zalm maar lachen met zijn grijnz ván 7 miljárd er aan meeverdiend via zijn familie in shrilanka!

  Mark rutte had weer 1 miljard gekregen van mario draghi himself op family account in tunesie voor het helpen rond maken van dé extra 200 miljard aan griekenland.

  Dat zijn Geen Landsleiders Maar mafiageboefte van de banken! Tot in dé wetgevingen politiek en burgemeesterschappen!

  Like

 3. ik woon helaas in lingewaard (staat lingerwaard in je tags) en ik kan binnenkort maandelijks gaan betalen voor mijn hulpmiddelen uit de WMO, wat ze niet weten is dat ze de hele rotzooi maar lekker komen halen ik betaal nergens voor, en de woz waarde is weer flink gestegen, bij de gemeente zijn ze alleen maar bezig om bemmel/huissen te kunnen pluggen als toeristische trekpleister, en waar t maar kan drempels plaatsen, wij inwoners betalen gewoon de prijs voor al het gegraai en de verspilling

  Like

 4. voor een burgermeester geld artikel 65 daarop moet hij zweren dat. deze pauper is al eerder gepakt wegens diefstal en nog zodemieteren ze hem niet in de bak wat steld die eed dan voor en en en art 1 iedereen is voor de wet gelijk als ik naar die dikke volgevreten varkenskop kijk moet ik gelijk denken aan de andere onderkruipers teeven en opstelten en demmink punt is de wet de gehele rechterlijke macht is dus gewoon corrupt tot op het bot wel een bijstandsmoedertje de nek om draaien voor een paar eurotjes en de kinderen afpakken maar zon vieze vuile gore landverrader die steeld laten lopen ik vind zulk volk moet helemaal geen proces hebben ophangen klaar op de zwarte lijt met dat varken heb er nog eentje die kan er ook bij vander drift belastingdient den haag en rotgans gr gerrit gerrits is de naam

  Like

 5. van een christen had ik niets anders verwacht , met de linker hand gooien ze een eurotje in het colectje zakje en met de rechterhand graaien ze de euro s weg van de bijstands moeders bekentenis ik heb vroeger wel eens wat in het colekte zakje gegooid en toen stiekem er wat uitgehaald en de kouwgom automaat gemanipuleerd ach 1955 ha ha oja en de sigaretten automaat leeg getrokken heb er zon spijt van he

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.