Media -Maffia

Invallen rosse buurt Alkmaar bij panden Cor van Hout- Peter R. de Vries weer niet aangehouden.

 “P.R. de Vries Pr-man van de vrouwenhandel van Cor van Hout in het nauw.

 ( van onze Klasse justitie redactie i.s.m. met onze bijna failliet SBS-redactie)

Amsterdam-Noir– Het Kruitvat ontkent wederom alle betrokkenheid in deze. En ontkent bovendien rigoureus dat het “Maffia-Boek” van de Bejaarde zelf verklaarde Rebel, de Laffe, Leugenaar Peter “L”. de Vries cadeau wordt gegeven bij de aanschaf van condooms. Wij wachten nog steeds op antwoord van dhr. Milo Laseur
 directeur marketing & winkelformule Benelux van de A.S. Watson Group in deze of zij en het product dat kennelijk gepromoot moet worden geen bezwaar hebben dat te doen middels de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980

OM-Boss Herman Bolhaar beschermt  zijn informant Peter “L” de Vries.
De politie heeft een grote actie tegen mensenhandel gehouden in de rosse buurt van Alkmaar, de Achterdam. Daarbij is een 27-jarige Roemeen opgepakt op verdenking van mensenhandel en uitbuiting. De Pr- man van Cor van Hout  de ‘Maffiose en Loverboy Peter “L” de Vries’ is niet aangehouden. De actie werd gecoördineerd door de gemeente en de regionale politie met steun van de Nationale Recherche onder persoonlijke supervisie van de hoogste Boss van het ‘SBS-OM’ Herman Bolhaar aka “Pretty Boy”. De “Pretty Boy Herman”, een volgens eigen zegge zeer goede ‘vriend’ en bewonderaar van Peter “L” de Vries was bij hoge uitzondering persoonlijk aanwezig bij deze actie om er zorg voor te dragen dat zijn Top-informant Peter ”L” de Vries niet in opspraak zou komen en/of zelf per ongeluk door een eerlijke, eenvoudige diender worden aangehouden.

Onze corrupte betrouwbare Lekkende justitie bron liet ons weten dat er op dit moment barstende koppijn heerst bij de Top van zijn  ‘Herman-Bolhaar-justitie’, omdat De Vries en zijn vrienden de laatste tijd te veel in de criminele kijker lopen.

P.R. de Vries pleegt meineed in de Passage liquidatie zaak.
Zo is zijn criminele handelen ook al bij de Liquidatie-Passage zaak opgevallen, maar kon nog worden weg gemoffeld door justitie.

Tsjakka alle Peter R. de Vries zijn medewerkers in de Baka.
En speelt nu het feit dat gisteren in het ‘SBS-Tsjakka-proces’ tegen zijn medewerkers  Rob Zigerius en Koen Scharrenberg meer dan 20 jaar gevangenis straf is geëist.

P.R. de Vries Pr-man van de vrouwenhandel van Cor van Hout.
Het laatste wat  de ‘Herman-Bolhaar justitie’ er nu nog bij kan gebruiken is dat Peter “L” de Vries zijn criminele rol als jarenlange loopjongen van Cor van Hout en zijn vrouwenhandel in de publiciteit zou komen. Dan laten wij nog maar buiten beschouwing dat het een feit van algemene bekendheid is dat Peter “L” de Vries ten tijde dat Cor van Hout nog leefde een vaste gratis klant was in de panden van Cor van Hout.Enkele honderden agenten vielen de panden aan de Achterdam binnen.De omgeving werd hermetisch afgesloten. De prostituees zijn met bussen afgevoerd naar een locatie om daar te worden gehoord door zedenrechercheurs.

Doorn
Prostitutie op de Achterdam is de gemeente Alkmaar een doorn in het oog. De gemeente probeert al jaren de ramen van een flink aantal panden te sluiten. In 2009 telde de Achterdam nog 124 ramen. Het overgrote deel daarvan werd verhuurd door een ondernemer. De gemeente trok zijn vergunning in omdat hij panden zou verhuren die gekocht zijn met een deel van het losgeld van de Heinekenontvoering uit 1983.

Het “Heineken-Bloedboek” en de Hoerenpanden.

bloedboek2-1

Die panden zouden nu eigendom zijn van de erven van de vermoorde Heinekenontvoerder Cor van Hout.  Ook het “Heineken-Bloed Boek” is volgens Peter “L” de Vries voor 75 % in handen van de erven Cor van Hout. De overige 25 % is in handen van Peter “L” de Vries. Daar moest wel eerst van der Bijl voor worden vermoord’:Moord en afpersing rond het Heineken Bloedboek.

De ondernemer beweerde altijd dat hij de panden slechts huurde en de ramen verhuurde, als tussenpersoon.In augustus 2011 besloot de gemeenten dat de exploitant toch een vergunning voor 34 ramen kreeg.

Gedwongen
De actie van vrijdagavond is niet speciaal tegen de raamexploitant gericht, maar zijn zaken worden ook onderzocht. Gemeente en politie hebben het vermoeden dat sommige prostituees op de Achterdam gedwongen achter de ramen zitten. Door de gesprekken met de prostituees hoopt de politie eventuele mensenhandelaren op te sporen.

Wat de actie heeft opgeleverd is nog niet bekend en blijft “het Geheim” van OM-Boss  Herman Bolhaar aka “Pretty Boy” als het om zijn  bejaarde Top-informant  Peter “L” de Vries gaat

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.