Elitaire Misdaad

Angstcultuur,vriendjespolitiek en ‘slaven’ bij ‘Werkkampen’ Orionis op Walcheren.

Waar zijn de echte Christelijke gebleven op Walcheren?

( van onze ‘VVD-concentratie kampen’ redactie)

Joost Struijk Ingrid Kleingeld -Grul

Amsterdam-Noir– De slag om Nederland is verloren. Echte Christen weggevlucht uit Walcheren.
Walchren weer bezet door de Nazi’s ‘sociale ‘dienst Orionis Walcheren.
‘Slaven Werkkamfen Orions’  is het goed bewaarde oogappeltjes geheim van de “VVD-Minister Henk Kampf “. Het is de bedoeling dat deze ‘VVD-Slavenkamfen’ stiekem door heel Nederland worden geopend, zodat de “Kleine VVD-gangsters “ als ‘Bestuur-Kapo’s’ hun zakken kunnen blijven vullen tijdens de ‘Jan met de Pet Crisis’.

De “VVD-Chiwawa Asscher” beroept zich op ‘ich habe das nich gewust’ en krijgt in ruil  daarvoor wat Bestuurs-gangster functies voor zijn partij genoten  her en der in de nieuwe geheime ‘VVD- Slavenkampen’.

De leiding van deze illegale VVD ‘Slaven–Kampen’ is in handen  van de extreem, gewetenlozen en bikkelharde ‘Kampfuhrer Joost Struijk‘ (ceim)  ‘VVD-Organisatievernieuwer- slavendrijver’ van weerloze, radeloze en zwakkere cliënten  van de voedselbank.

‘Kampf-gangsterin Ingrid Kleingeld-Grul’ aka HeSSa is zijn rechterhand als z.g. geheime slaven projectleider Orionis Walcheren at L’éte, Orionis Walcheren i.o.
Beide hiervoor genoemde Bestuurs-Gangsters hebben dan ook per omgaande een plekje verkregen op het “Elite-Gangster Billboard” en staan met stip op de Most Wanted List van de Volks-politie.

Schending van mensenrechten door Ratten in pak.
Bij de onmenselijke, a-sociale dienst Orionis Walcheren heerst willekeur,  corruptie, vriendjespolitiek, uitbuiting en een angstcultuur en worden systematisch de mensenrechten geschonden. Dat zegt een aantal anonieme in doodsangst en op het randje van de hongerdood cliënten die in opdracht van ‘Misdaadgroep-Orionis’ verplicht moeten werken als rechteloze slaven om hun uitkering te behouden. Het ‘Gangster-Bestuur’ van ‘Misdaadgroep- Orionis’ liegt door te stellen zich niet te herkennen in die noodkreten, alhoewel wellicht bedoelen zij als Volgevreten corrupte zwijnen dat zij geen idee hebben hoe het is te ‘leven’ van een bijstandsuitkering.

Omroep Zeeland heeft een aantal ‘cliënten-slaven’ van ‘Misdaadgroep-Orionis’ gesproken die uit extreme angst anoniem willen blijven. Volgens hen worden collega’s op de werkvloer publiekelijk door de werkleiding onder druk gezet. Als iemand zijn werk niet goed doet, wordt er gedreigd met het stopzetten van de uitkering. “Je moet de juiste vrienden hebben, dan ben je zeker van je baan. Mensen worden compleet uitgebuit en vernedert door de werkleiding”, aldus een anonieme cliënt.

Ongegrond zonder geweten en menselijkheid.
Volgens het Gangster-Bestuur van ‘Misdaadgroep -Orionis zijn de beschuldigingen ongegrond. “Elke cliënt heeft een ‘Show-klantmanager’ die bekijkt of alles op een goede manier verloopt voor zijn eigen hachie. Het handhaven van de uitkering wordt juist weer door andere mensen beoordeeld”, aldus liegt de dagelijkse Bestuurs-Gangster Chris Simons van Orionis.

Zie video interview Omroep Zeeland met slachtoffers van ‘Misdaadgroep-Orionis’.

Bedreiging gesprek.
De Godfather Kampleiding van ‘Misdaadgroep- Orionis’ wil graag met de mensen slaven in gesprek. “Mocht het kloppen dan hoort dat niet. Ze kunnen zich uiten zonder dat hun uitkering geschrapt wordt. Dat zou een hele gekke wereld zijn en dat is niet de bedoeling”, aldus liegt  de gewetenloze en bikkelharde Simons.

Fusie voor meer Criminele Mega- Winst.
De Sociale Dienst Walcheren fuseerde in 2011 met de Kredietbank Walcheren. Een jaar later vond nog een fusie plaats, met het z.g. reïntegratiebedrijf Lété en zo ontstond ‘Misdaadgroep Orionis’.

Grens overschreden van de mensenrechten.
De rechtbank in Breda bepaalde deze week dat ‘Misdaadgroep–Orionis’ mensen met een honger-uitkering niet mag verplichten om 32 uur per week te werken als slaven. Twee bijstandsgerechtigden slaven hadden de werkverplichting geweigerd. ‘Misdaadgroep- Orionis’ kortte daarop hun uitkering om hen uit te hongeren.Volgens de rechtbank mag iemand best verplicht worden een tegenprestatie te leveren in ruil voor een uitkering. Maar het gaat de rechtbank te ver iemand een volle werkweek van 32 uur te laten maken als rechteloze slaven. Daarmee wordt volgens de rechtbank een grens overschreden.

Waarom wil Minister Asscher nu geen sluiting van de Orioni’s slaven kampen?

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan Burgemeester en Wethouder van Middelburg en Vlissingen met het verzoek ons te laten weten wanneer zij aangifte gaan doen bij justitie en/of de politie wegens slavendrijven tegen de ‘Misdaadgroep Orions’ en/of de leiding per direct te ontslaan en als taakstraf een maand mee draaien met hun slachtoffers. Daarnaast hebben wij dit artikel, tevens strafklacht gezonden aan Minister Plasterk met de vraag of hij hetgeen Orion pleegt volgens hem fatsoenlijk besturen is. Daarnaast hebben wij dit artikel voorgelegd aan Minister Asscher met de vraag waarom hij als eind verantwoordelijke niet ingrijpt.
(info@middelburg.nl, benw@middelburg.nl, griffie@middelburg.nl, brauwer26@zonnet.nl, ernstpvda@zeelandadsl.nl, info@mekabouwadvies.nl, krijniehoek@zeelandnet.nl, wimkant@icloud.com, jolijndelissen@gmail.com, Alex.Achterhuis@zeelandnet.nl, ghj.blom@kpnmail.nl, jacastel@zeelandnet.nl, raadslid.cvandalen@gmail.com, johndooms@zeelandnet.nl, gjeckhardt@zeelandnet.nl, elliott.hilverdink@gmail.com, rgomperts@zeelandnet.nl, ffennema@minszw.nl, elaine.boer@minbzk.nl, nieuws@omroepzeeland.nl  )

17 antwoorden »

 1. Nederland is door en door VERROT! Je kunt nog beter naar Duitsland gaan waar in deze tijd de ouderenzorg bijvoorbeeld wel normaal werk biedt met een normaal loon aan werkwillende mensen. (Hopelijk ook in andere arbeidssectoren). Nederland is een verradersland van zijn eigen volk! Geen onfatsoenlijk werken met behoud van uitkering! Normaal werk met een normaal loon en arbeidsomstandigheden. Ik zou bij wijze van spreken zelfs mijn Nederlandse paspoort inleveren als Duitsland mij wel een gewoon bestaan zou WILLEN geven! Weg met dit huidige SCHIJTLAND!

  Like

 2. Als ex voorzitter van de o.r van dit bedrijf kan ik nog veel meer vertellen de dieven blijven zitten waar ze zitten en niemand durft hier iets tegen te doen deze praktijken zijn al jaren bezig men verrijkt zich ten kosten van de mensen van de werkvloer de beloftes zijn niet van de lucht maar uitvoeren ho maar ,nee alles is voor de ambtenaren en hun vriendjes, als je lid bent van het kerkje zit je goed en krijg je alles voor elkaar de mensen worden gekleineerd waar of hun collega’s bij staan met de gedachten zie je wat er gebeurd als je je mond open doet, je word er gewoon ziek van heb ook de media in zeeland hier al over in gelicht en gesproken maar er gebeurd niks ,het is net of iedereen bang is voor het zootje daar ben gewaarschuwd door de oude directeur als je stopt als voorzitter en ik ben weg, gaat je kop er af en dit is gebeurd ,dat ze daar de dood van me vrouw voor gebruikt hebben is gewoon misselijk en dat ze me zoon ook nog eens kapot gemaakt hebben is het smerigste wat men kan doen maar ja je kan van deze mensen ? ook niks beters verwachten er zitten nog wel wat goede mensen tussen maar ook deze zijn bang voor hun baan en houden zich op de achter grond ik laat het hier bij als jullie meer willen weten ben altijd bereid om meer te vertellen.

  Like

 3. ja ik werk ook in dit nazi kamp ze hebben mijn functie af gepakt ik zou allrounder plus meewerkt voorman worden maar als je een brief schrijft naar het bestuur hoe je behandelt wordt en met beloftes en dat je het zoontje bent van de oude voorzitter van de or dan gaat je kop er af ik weet veel van het bedrijf van diefstaal van ander zakken wat die ambtenaren en werk leiders hebben gedaan het buurt niet lang dat ik een zwarte waas voor mijn ogen krijg

  Like

 4. Sinds wanneer hebben joden blauwe ogen ?Rolodex is allemaal al bekend Gerrit of moet jij kijken of de mensen nog meer weten?Iets wat ze over het hoofd gezien hebben als weerzinwekkende doofpotdienders misschien?En dan gelijk de boel ophitsen en uitlokken tot geweldadige uitspraken want daar heeft het veel van weg.Auto’s van de aivd zijn bekend en zo verschillend dus het heeft geen nut ze op te sommen en is een totaal nutteloos gegeven.Wat doen ze in de straat zitten ze op de koffie bij je?

  Like

 5. Kunt Beter een steen door de ruiten van een politieburo lazeren dán heb je gratis dak boven Hoofd. Wil Jé er Nóg koffie en brood Bij roep jé “klotejood!

  Wil wat langer dak boven Hoofd bij voorbeeld dé Winter Dóor dan is het binnenhof een uitgelezen inboekkantoor met vele ramen.

  Klokkenluider of Slachtoffertje dat Klikt worden wil ook Heel Goed helpen een gratis Kostje en Inwoning te Regelen!

  Like

  • En anders kun je nog naar het park waar de asshers cohens demminken gratis warme hapjes verstrekken, Ivo zal de soep wel verstrekken? Maar Pas Òp dát ze Je niet trappen áls je dat warme hapje hebt bemachtigt dát wilden ze nog al eens doen met de Peuterjes van twee tm en zes jaar oud die zó ook Hun hapjes ván ze los zogen! Arbeit macht frei riepen die altijd als ze klaar kwamen in dé uitgemergelde gulzige Kindermondjes en traptén ná

   Dús héb Je honger? Óp naar jop en assher zijn neukpop. En iemand die struijk heet kon ook nog wel eens wát flokken in dé aanbieding hebben….óf erwtensoep

   Like

 6. Ik denk dat de holocaustende en vergassende assher en cohenraden nooit wege geweest zijn als Ik dit zo zie. Die cohens zullen hier aan dan ook via een of ander aan betrokken zijn. Mogelijk dat zij die slavenwerkkampen drijven. Wat voor dé hand liggend is daar cohens toen ze nog calvijn heetten zelfs hele volken menden en massa en seriemoordden.

  Dan mogen we wel oppassen voor het aanrukken van die gaskamers en treintunnels als men niet hard genoeg werkt. èn Pás òp Je Gouden Vullingen he!

  Like

 7. is er ook iemand die weet in wat voor auto s de aivd rijd want er staan al een paar dagen vreemde
  leasbakken bij mij in de buurt zal eens even zon pedo graaier een stroomstoot op zijn kloten zetten zodat die de eerste 60 jaar alleen maar brokken pist ha ha gr kalas nikov

  Like

 8. als ik een zeeuw was en zo gekoeieneerd was door die graai pedos dan wist ik het wel dat beeld van de ruiyter machiel zou ik in 1001 stukken rammen want dat staat er ook alleen maar om het volk te kleineren

  Like

 9. het spijt me als ik het verkeerd zie maar er is bij mij wel enig leedvermaak als ik die blerende zeeuwen hoor jaren als gestoorde christenen achter de kerk aangelopen en als goedgepraat en hosanna enzv en nu komen ze er plots achter dat ze zich in een concentratie kamp situatie bevinden gecreerd door de o zo gevoelige christenen en vooral de joodse medelanders want daarover praten we toch dit kabinet wordt grotendeels beheerd door de joodse pedofielen graai bende samsom dijselbloem asscher kampf en nou ja kijk zelf maar zal de victorie dan in zeeland beginnen

  Like

 10. Heb zelf een jaar gewerkt als ‘klantmanager’, maar ben ziek geworden van de respectloze manier waarop bij die ‘sociale’ (kuch) dienst werd omgegaan met de ‘cliënten’. De collega’s die fouten maakten waardoor mensen ten onrechte geen uitkering kregen werd de hand boven het hoofd gehouden (“ze (=de cliënten) kunnen toch bezwaar maken?”). Degenen, die dit werk op zo’n GOEDE manier uitvoeren, stromen door naar de hogere posities (en dus de hogere salarissen, waardoor ze helemaal niet meer weten hoe het is om te moeten overleven met een bijstandsuitkering).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.