Elitaire Misdaad

1.5 miljard Duister-Foetsie dankzij PvdA Oud- Minister Wouter Bos.

Wouter Bos: geen commentaar en schijt aan de wet en bij mij thuis is het altijd mooiweer. 

Accountant-Gangster Wouter Bos de Nederlandse ‘PvdA- Hoer’ van Poetin en de Russische Maffia.

( van onze Tweede kamer Kroeg redactie i.s.m. onze Accountant-gangster redactie)

wouter bosAmsterdam-Noir-Tijdens  het feestelijke duistere Narco-bewind van de PvdA  ( PvdB = Partij voor de bankiers en accountants) Oud-Minister van Financiën Wouter-Foetsie- Bos heeft hij 1.5 miljard laten verdampen in bepaalde Elite-Gangster zakken en tegelijkertijd de Tweede Kamer Kroeg voorgelogen. Voor hongerde arbeiders kinderen in Banana-Nederland had hij geen cent!

Zijn opvolger de Onbenul ‘Het VVD-Hoertje Jeroen Dijsselbloem’ wenst ook geen commentaar te geven aan Reporter. Beide beroepen zich als volleerd beroepscrimineel op hun zwijgrecht. De z.g. ‘PvdB Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ is nu even net zo als de misdaad-banken op het Witwas centrale Eiland Cyprus gesloten. Als beloning (omkoping)  is Wouter-Foetsie-Bos daarna ‘Accountant-Gangster’ geworden bij één van de vier grootste en machtigste misdaadgroepen in Nederland de KPGM voor minimaal een tonnetje of vijf per jaar.

Was hij een Socialist als Minsister? Een Leugenaar? Een Fraudeur? Een Elite-Gangster Crimineeltje? Een Corrupte ‘Top-Hoer van de PvdA’.?

Oordeelt u zelf over deze Ras Rat in pak:

Bijna de helft van de ondergrondse gasopslag in de Bergermeerpolder bij Alkmaar komt in handen van het Russische Gazprom. Vanuit die gasopslag gaan de Russen hun gas aan Nederland en andere afnemers verkopen. Dat verklaart Gazprom-topman Medvedev donderdag 28 maart in het KRO-programma Brandpunt Reporter.

“We krijgen een capaciteit van bijna 2 miljard kubieke meter gas per jaar”, aldus Alexander Medvedev, CEO van Gazprom Export. Gazprom zegt te mogen beschikken over 42 procent van de ondergrondse opslag die in de Bergermeer wordt gebouwd.

Aan de vooravond van het staatsbezoek van de Russische president Poetin wordt daarmee duidelijk dat de Russen een groter belang in de Bergermeer krijgen dan tot nu toe werd ingeschat.
Na jarenlang slepende procedures met omwonenden realiseert energiebedrijf TAQA Energy in de Bergermeer momenteel de grootste gasopslag van West Europa die toegankelijk is voor derden. TAQA heeft tot nu toe nooit willen verklaren hoe groot het aandeel is waarover Gazprom mag beschikken.

Wapen
De terughoudendheid is mogelijk te verklaren door de reputatie van Gazprom in Europa. Die liep grote schade op toen de Russische president Poetin het bedrijf in 2006, 2008 en 2009 inzette als politiek wapen. Hij draaide midden in de winter de gaskraan naar Oekraïne dicht waardoor een groot deel van Europa in de kou kwam te zitten.
De toenemende afhankelijkheid van Gazprom brengt risico’s met zich mee, zo waarschuwen betrokkenen in Brandpunt Reporter. Volgens de Russische oud-minister van Energie Vladimir Milov zal president Poetin er niet voor terugdeinzen de gaskraan opnieuw dicht te draaien. “Poetin’s houding is: als we het kunnen doen, laten we het dan ook doen.” De vooraanstaande Russische energie-expert Mikhail Krutikhin zegt over Gazprom: “Niemand kan dit bedrijf vertrouwen, want het heeft bewezen dat het niet betrouwbaar is.”

Gasrotonde
Gazprom is niet alleen betrokken bij de gasopslag in de Bergermeer. Het bedrijf participeert ook met het Nederlandse Gasunie in de Nordstreampijpleiding onder de Baltische Zee. Gasunie wil daarmee van ons land de zogenoemde gasrotonde van Europa maken. Om dat mogelijk te maken heeft het energiebedrijf delen van buitenlandse pijpleidingen aangekocht. Recent werd duidelijk dat daarbij ruim anderhalf miljard euro teveel is betaald voor het Duitse netwerkbedrijf BEB.

Uit onderzoek van Brandpunt Reporter blijkt dat toenmalig minister van Financiën Wouter Bos voor de aankoop van de pijplijn op de hoogte was van de financiële risico’s die ermee gemoeid waren. Bos heeft de Tweede Kamer daar niet over geïnformeerd.
 De Algemene Rekenkamer bevestigt de bevindingen van Reporter. “De minister van Financiën wist dat er sprake was van een reguleringsrisico. (…) Hij had dat wat ons betreft aan de Tweede Kamer moeten melden omdat dit een mogelijk significant risico was”, aldus collegelid Kees Vendrik van de Algemene Rekenkamer.

Bron: Reporter  

4 antwoorden »

 1. Ze stelen allen met belastinggeld opgezette voorzieningen alsof ze er eigenaar van zijn. Ze handelen met rijks bezittingen en dat is pure diefstal van het Nederlandse volk.

  Maar ja, een volk van slaven pikt dat toch allemaal zonder verzet.

  En daarom gaan ze maar door.

  Like

 2. LS…
  Ik zie hem nog zitten bij die altijd lachende voetbal idioten… En maar mee lachen ! Hij was natuurlijk bang om vergeten te worden toen hij voor zijn vrouwtje en kindjes ging zorgen en geen tijd meer had voor de politiek. Nou Woutertje Bosje, zo gemakkelijk vergeten wij je niet. Daar zorgen ze hier wel voor !

  Like

  • Inderdaad. In dat soort programma’s zit Samson die vertelt over zijn balende kinderen omdat ‘Oranje’ niet won, Bos vertelt over de spitsen van Feyenoord, Plasterk veinst een ‘normale nederlander’ te zijn. Opstelten schoof wel eens aan bij Radio Rijnmond om co-verslag te doen bij een wedstrijd van Feyenoord. Zo worden de ‘gewone’ mensen het beeld voorgehouden dat het net gewone mensen zijn, die politici.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.