Elitaire Misdaad

Wanneer gaat Justitie ‘De Gas-Hoer’ van Dictator Poetin Wouter Bos vervolgen.

Waarom wordt Dictator Poetin niet gearresteerd  zoals zijn Afrikaanse collega dictators en uitgeleverd aan het Internationale Strafhof te Den Haag. Discriminatie, Klasse- Gas-justitie of gewoon te machtig?

( van onze Internationale Elite-gangster redactie i.s.m. onze corrupte Pedo-VVD-justitie redactie)

poetin rutteAmsterdam-Noir- Het ‘Maffiavrije’ Nederland is een schuilplaats voor de Russische ‘Harde’ Maffia waarbij Cyprus in het niet valt.

Morgen is het eerst is bon ton feest bij de Hermitage in Amsterdam met “Koningin Nooit Genoeg”, want de ‘Gas-Dictator-Poetin’, de Boss van de “Harde Russische Maffia” en Wouter Bos is in Nederland. En natuurlijk is Poetin eregast bij “Koningin-Shell Beatrix”.
Dat er 40.000 klachten liggen bij de Raad van Europa van Russische Burgers wegens schending van hun mensenrechten is geen enkel punt. Daarnaast zijn ontelbare journalisten vermoord of in de gevangenis en ook dat zal de feestelijke ‘Royaal-Oil-Gas’ V.I.P. –pret niet drukken.

Daarna gaat deze bloedige dicator door met de VVD “Snake Rutte” bootjes varen in het Amsterdams Scheepvaart Museum.De “VVD- Snake Rutte” geeft nu al licht van zwarte Gas-Dollars-voldoening. En is apenrots dat hij de bloedige hand van Poetin weer mag gaan schudden, zoals te doen gebruikelijk uiteraard wel bij deze ‘schurken-feesten’ op kosten van u, de domme kleine man die als enige belasting betaalt.

Het is schering en inslag in het buitenland met betrapte corrupte (ex)-Ministers, Prinsen en Prinsessen, maar niet in Nederland. In Nederland zijn alle (ex)-Minister en Royals eerlijk. En dat de ‘VVD-misdaadgroep’ de ‘(Pedo)-Top  justitie’ in hun macht heeft, heeft daar echt niets mee te maken (kuch).

Wouter Bos één van de Nederlandse Hoeren van Poetin.
Om maar een voorbeeldje te noemen uit een oneindige reeks van duister verdwenen miljarden Gemeenschapsgeld in dit verband de ‘eerlijke’ ex-PvdA Minister Wouter Bos, tegenwoordig gewoon open en bloot ‘Account-Gangster, die 1,5 miljard gemeenschap geld foetsie heeft gemaakt naar de ‘Russische Poetin-Gas Maffia’ is geen feit dat door de ‘VVD-justitie’ in Nederland wordt onderzocht. Wat is tenslotte 1,5 miljard?

Hoeveel hongerde kinderen had de fatsoenlijk ogende PvdA  ‘Account-Gangster Wouter Bos’( en zijn toenmalige Boss Jan Peter Balkenende) als sociaal democraat te eten hebben kunnen geven  in Nederland? Wij denken allemaal, maar dat was hij ( en Jan Peter Balkenende) nu geen ‘Account-Gangster’ geweest met een uitkering van meer dan 500 duizend euro per jaar. Corruptie? Niet in Nederland. Het gas is immers reukloos.

Het Openbaar Ministerie in Brazilië heeft de politie opdracht gegeven onderzoek te verrichten naar omkoping door voormalig ‘President-Bestuurs-Gangster Luiz Inacio Lula da Silva’. Wanneer geeft de Nederlandse justitie een opdracht voor onderzoek van bijv. ‘onze’ corrupte (ex)- Ministers en minister Presidenten en Royals?

Fractievoorzitter “Loek-Veelvraat- Hermans” van de ‘VVD-Misdaadgroep’ voorbeeld voor Braziliaanse politici.
‘Bestuurs-Gangster Silva’ zou gedurende zijn bewind stelselmatig parlementsleden hebben betaald in ruil voor hun steun. In Brazilië is met nog niet bekend met de zeer geraffineerde ogenschijnlijk eerlijke ‘Banen-Corruptie’, die in Nederland al jaren wordt gehanteerd in plaats van de ouderwets, ordinaire, eerlijke omkoping met geld. Die ‘domme’ da Silva had de ‘VVD-Banen Koning Loek-Veelvraat- Hermans’ als voorbeeld moeten nemen dat had hij nu helemaal nergens last van.

En de Nederlandse ‘VVD-justitie’ kan een voorbeeld nemen aan de Braziliaanse justitie, die onderzoekt tenminste nog de corruptie van zijn ex-Presidenten.

Het besluit werd genomen naar aanleiding van een belastende verklaring die is afgelegd door zakenman Marcos Valerio. Die werd eerder tot 40 jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij volgens het Braziliaanse Hooggerechtshof leiding had gegeven aan de omkopingsoperatie. Leden van het Congres die toenmalig president Silva steunden, werden in ruil voor hun stem contant betaald.

Veroordeeld
In tal van rechtszaken die tot dusverre vanwege de omkoping zijn gevoerd, zijn een aantal van Silva’s naaste medewerkers uit die periode inmiddels veroordeeld tot gevangenisstraffen. Silva zelf ontsprong tot nog toe de dans. De belastende verklaring van Valerio is de eerste waarin de oud-president, die Brazilië regeerde van 2003 tot en met 2010, rechtstreeks wordt beschuldigd door een van de betrokkenen.

Het omkopingsschandaal kwam in 2005 aan het licht en werd in Brazilië ‘mensalão’ genoemd, ‘hoog maandsalaris’. Congresleden ontvingen tot 10.000 dollar (7.600 euro) per keer.

Populariteit
De torenhoge populariteit van Silva, die de boeken in ging als de eerste Braziliaanse president van het volk, had niet onder het schandaal te lijden. Bij zijn vertrek op 1 januari 2011 genoot hij de steun van 87 procent van de bevolking.

De ex-president wilde zaterdag niet reageren op de aankondiging van het Openbaar Ministerie. En Nederland? Nederland als schijn-democratie Straf de arme maatschappij blijft een waar Paradijs voor de “Ratten in pak” en dat gaan ze  dan ook uitbundig vieren op 30 april 2013 met de “Royal Dance Macabre”. Uiteraard weer op kosten van het “Klootjesvolk” aan het Gas.

Opmerking; wij hebben dit artikel voorgelegd aan justitie met het verzoek ons te laten weten waarom zij bijv. geen onderzoek doen naar de verdwenen 1,5 miljard door gedragingen van Wouter Bos c.s. Daarnaast hebben wij de PvdA verzocht ons te laten weten waarom zij Wouter Bos alleen al uit oogpunt van fatsoen en geloofwaardigheid niet uit de partij hebben gezet. (w.kortman@minvenj.nl, l.b.hekking@minvenj.nl, pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, voorzitter@pvda.nl,)

33 antwoorden »

  • Wij stellen corruptie , onderdrukking en uitbuiting aan de kaak van de Heersende Klasse en van wie dan ook. Of het nou van de zogenaamde linke of rechte kant komt. M.a.w. als Poetin ergens bij betrokken is dat riekt naar corruptie publiceren wij dat ook . Indien wij van mening zijn dat de Elite- gangsters en hun politieke lakeien van het Westen Poetin misbruikt voor hun eigen misdaden te verbloemen dan publiceren wij dat ook. Wij dus niet voor Poetin. Integendeel , want dat is natuurlijk ook een KGB Boef, maar de leiders in het Westen zijn een pot nat.

   Like

 1. “”Dat er 40.000 klachten liggen bij de Raad van Europa van Russische Burgers wegens schending van hun mensenrechten is geen enkel punt.””

  Daar krijgt Putin dan de schuld van. Terwijl sinds ca 1900 wel duidelijk is dat de joodse bankenmafia Rusland en Haar Maatschappij volkomen bezit en in alle instanties als hier ook dé raciaaldisriminerende roofscepters zwaaien en enig bron van ALLE Mensen Rechten schendingen zijn.

  Bij ALLE organisaties kun Je Aangiften Doen of Zaak Aanhangen inzake Rechten Rascismen Discriminatie en zelfs tm zwaartse misdrijven als Kinder verkrachtingen en dáár Aangfiten om Doen wel vergeten in Nederland maar ook in Rusland. Ook Hiér Krijgt geen enkele Native ook maar Schijn van Kans en is het erger dan hun zuidafrikaanse apartheit.

  Dat zullen dus simpel 40.000 joodse sekteleden zijn. Met hun justitieelraciaaldiscriminerende willekeur kunnen ze hier ook ALLES bepalen WÀT heden nou weer eens hét hot item zal zijn. Altijd in hun eigen belang winst macht en voordeel en altijd ten koste van Natives en Zwakkeren.

  Hét general ondermijnen van Natives anyway hun standaard vaste program en campagne. Zo elk Volk de WInd uit de Zeilen houdende voor de macht van hun bankenbaasjes en nwoparasieten.

  Ook in Rusland ondanks Putin´s Ingrijpen en Reformaties zal die geen Kans Hebben ze overal de machten Uit te Werken en saboteren en ondermijnen ze geheel de Samenleving zo niet van uit ene machtspunt dan wel en ander en alle tijden dwars door alle kabinetten héén ALTIJD alle bepalende macht en invloed behoudende ter misdrijf en eigenbelang,

  En zo blijven We maar last houden van die parasiterende ubermenschen die zelfs nog drie miljoen Aangiften wegens oorlogsmisdaden Tegen zich hebben liggen naast de holocaust op 1 miljoen Nederlanders en roof van Al Hun Eigendommen Land Grond en Bezittingen.

  Dus zulk anti Native gejank Moest Je maar Naast Je Neerleggen Geweten wié daar roepen. Immers Zelf Woon Je ook in het Land en zien ze echt GEEN verschil tussen Ons en Jou Spaarvarken noch Familie Ook. ÀLs Je voor hen bent ben Je tegen Iedereen incluis Eigen.

  Schermen met rechten en rassen en Leed en vette winsten maken uit leed hen Allen door henzelf aangedaan de Natives aansmeren als schuld doen ze als de besten maar trap er Niet in.

  Men heeft geen eens Dóór dat de scholen crimineel raciaalseparerende systemen zijn noch dat status datzelfde criminele doel dient en er maat 1 parasiet 1 koekkoeksjong in die top der weelden zit – ZIJ ….de op Volken parasiterende crimineel en mafiagebroed.

  Méér Dán genoegelijk Bewijsmateriaal er Van is Uitbudnig te Vinden al is het alleen al klassenfotios van sinds de oorlog te Bekijken. Òf wié nu de besturen burgemeesterschappen en top uitmaken en dat internationaal. Een soort van bovenvolk van geboorten Zeker?

  Like

 2. Lees net over die Kempenaar maar die knoeide bij mij ook de zaak bij elkaar.En zal je ook wel opgevallen dat er veel mensen opduiken als ze je proberen te zieken die al gauw weer vertrokken zijn of niet meer in dienst.Mensen die teveel het belang van het kind voor ogen hebben worden er ook uitgewerkt.En iedere keer kom je dezelfde namen weer tegen als er geknoeid word.En ook de steeds dezelfde ‘Maakhetslachtoffertotdaderpolitie’ weer opduikt die in samenwerking met liegende officieren of officieren die dondersgoed weten dat alle aangiftes vals zijn aangezien ze zelf de boel stimuleren om hun eigen vuiligheid maar onder het tapijt te houden.Dienders die oprecht naar de zaak kijken worden overgeplaats of word er weer zo’n geinstrueerd poppetje opgezet.
  Snap sowieso niet dat die hele jeugdzorg niet eens aangeklaagd word voor kinderhandel en dat kan alleen maar als de top er ‘gewoon’ aan is anders hadden ze dat allang aangepakt.Kinderen die op valse rapportjes en dikke premies geplaatst worden is toch gewoon ordinaire kinderhandel??

  Like

 3. Frides Lameris (@frideslameris) zegt:
  8 april 2013 om 08:25
  Af en toe even op adem komen. Herkenbaar. In de zaak familie van den Brink gijzelde bv. pedolotieteam Bergen enkel weken geleden Leonie Minkema vanwege een niet-betaalde parkeerbon, waarbij het haar vooraf in alle stadia onmogelijk was gemaakt om te betalen en de boete daarom inmiddels tot 600 Euro was afgelopen. Die boete moest alsnog ter plaatse betaald worden, nadat Leonie al door 2 agenten van team Bergen naar het politieburo in Alkmaar was afgevoerd.

  Een nepvonnis van een rechtszaak tegen Ben werd een week na datering ontvangen en in de papieren stond geen mogelijkheid tot aantekenen beroep, wat WEL het geval behoort te zijn. Inmiddels heeft de pedolitie als weer een truc uitgeprobeerd om de kinderen over te plaatsen van Buro Jeugdzorg Noord-Holland naar Zuid-Holland (Haaglanden), maar dat kan niet legaal geschieden. Steeds duidelijker wordt dat Demi en Nirvana van den Brink ontvoerd zijn door misbruikpolitie (pedolitie). Toen alles net was begonnen, ruim 3 jaar geleden, wilde men de ouders met de kinderen contact laten hebben op ‘neutraal’ terrein”. Dat neutrale terrein bleek vervolgens het POLITIEBURO Zoetermeer te zijn. Gezellige ontmoetingsplaats, nietwaar?

  Zie voor laatste nieuwtjes svp op http://www.hetuurvandewaarheid.info Via de reactiekolom aan de rechterzijde wordt de zaak dagelijks bijgehouden. A.s. woensdag is het weer de beurt aan de pedocops van politieburo Bergen om iets te proberen. Er is een bijeenkomst aangekondigd, waarbij de ouders hun verhaal mogen doen. Althans dat wordt beweerd.

  Heden heeft men de straat waar Ben en Leonie wonen zonder aankondiging aan beide kanten afgezet en zijn er (graaf?)werkzaamheden in de buurt van Bens huis. Graaft men een ondergrondse tunnel richting het huis van onze familie?? (ha ha). Dat zou goed aansluiten bij de algehele tunnelvisie van overheid, justitie, politie, etc!

  India heeft het in zijn landsleus: Satyam evan Jayate : “Waarlijk, de waarheid zal overwinnen.

  Power to the people!

  Wordt vervolgd.

  Like

 4. Het gebruik van vele verschillende dossier namen door de Raad voor de Kinderbescherming

  Arend Jansen
  11:16 (0 minuten geleden)

  aan Jan, Nils, Frides, René, rocketron, marcelvervloes., P, postvananne
  DE REGELAAR VAN DE ILLEGALE STUKKEN ,TEAMLEIDER P.KEMPENAAR ,DAN WEER P.J KEMPENAAR,
  DHR KEMPENAAR ,KEMPENAAR .

  DEZE DOSSIER NAMEN WERDEN INZAKE DEZE ILLEGALE ONTVOERING GEBRUIKT !!

  Demi Jane van den Brink Dhr. van den Brink
  Brink-Minkema Brink-Minkema2
  Van de Brink-Minkema Demi Jane van den Brink en Nirvana van den Brink

  HERHAALDELIJK GEBRUIK MAKEND VAN VERSCHILLENDE PERSOON GEGEVENS ,ELKE VERZONDEN BRIEF EEN NET WEER ANDERE NAAM GEBRUIKT
  ONDERZOEKERS VERSTUUR DIT NAAR VERSCHILLENDE PERSONEN BIJ DE RAAD VOOR DE KINDERBESCHERMING IN ALKMAAR EN OOK ANDERE KANTOREN DAN IS HET OOK ZO OVER EN UIT MET DHR KEMPENAAR ,TEAMLEIDER PUUR CORRUPTIE !!!!!

  Like

 5. Graag aandacht geven aan de ont-moeting burgemeester vd Laan en zijn topambtenaren in de Hoofdstad ..
  Waarom gestaafd?
  Sedert 2002 doet Amsterdam aan integraal management onder paraplu van integer ambtenaarschap ; mede tot hoog verstoon gebracht door gemeente secretaris Eric Gerritsen.
  Die wat later promoveerde tot andere functie.
  Dat een integer ambtenaar de burgerkracht moed geeft behoeft geen nader motief.

  Hier meldt oud bm Cohen: hoog aannemen is hoog afgeven.

  Laten we de hegriopen hoog en laag niet met elkaar verwarren (dat heet mensenhandel?)

  Uiteindelijk geldt het recht dat de voorzitter vd CRvB/opperrechter ongeschreven tekent in de vertrouwenssfeer. Hier baseert de persoon bekend als Willem van Buren zich op olympisch sportieve wijze ter illustratie van het het volk en haar leden.

  NaviGeer kracht geboden ..

  Like

   • ben zie je voertuigen van die werkzaamheden kleine busjes of zo geef de kentekens eens hier door

    Like

   • zal wel loos zijn.daarom moet je altijd wat vuurwerk bij de hand hebben als je het niet vertrouwd als er mensen aanwezig zijn gooi wat af en als ze dekking zoeken of grijpen naar de binnenjas weet je waar je mee te doen heb is een reflex.zo niet dan zullen ze de politie bellen

    Like

   • Nou dat bedoelde ik niet met kalmte bewaren.

    Beste Eindhoven je zult het wel goed bedoelen, maar met die adviezen van je maak je de man alleen maar nerveuzer. Dat kan toch niet je bedoeling zijn!…

    Hij kan beter de gemeente bellen om te vragen hoe het zit met die werkzaamheden in zijn straat of een kennis dt laten doen.

    Ik vind het gewoon erg vreemd dat de gemeente de mensen niet hebben ingelicht.

    Like

   • Zeg je bent toch niet Gerrit Gerrits, beste Eindhoven, want die kan soms ook effe olie op het vuur gooien. Niet meer doen, met je vuurwerk. Ben heeft het al moeilijk genoeg.

    Like

   • Cameras ,hebben we reeds maar dagelijks politie om je heen begint ook gauw te vervelen ,het blijft ongekend schokkend ,politie agenten die meewerken om je dochters illegaal UHP om een pedo netwerk af te dekken .Nu zelfs op dit moment in handen van een pedo ex rechercheur in Zoetermeer wie ook weer drie kinderen [pleegkinderen] bij de politie zitten ,agenten en jeugdbeschermers tezamen met 8 UHP kinderen in landen als Tjechie en Kroatie op vakantie!!!

    Like

   • Nou het kwam wel goed over, maar ik wil je toch even wijzen op het gevaar van je advies. Tegenwoordig zijn er genoeg voorbeelden dat agenten een burger doodschieten. En zeker als ze het op Ben hebben voorzien, dan zijn dergelijke acties, effe knalle met vuurwerk op een doordeweekse dag in april, kijke hoe ze reageren, helemaal gevaarlijk, lijkt me. Het zal wel weer typisch mannelijk denkwerk zijn. Het is maar goed dat ik hier af en toe even oplet.

    Like

   • nee bij gerrit komen ze niet dat weten ze wel een kogelvrijvest daar heeft een scorpio lak
    aan en mn hond ook kruutjes kekke kerrit sinds 233 j na cristus

    Like

   • Ja daar zeg je wat. Ze kunnen het zelfs als excuus misbruiken zoals de terrorist piet hein donner ook nog steeds van uit de struiken van zijn provincieschap illegaal leiding boven blijkbaar de burgemeesters over politiediensten heeft en allerlei twitterjochies terroriseerde om zo de bevolking om Hun Woord te bedreigen waar Jeugd zorg zich ook al te graag voor liet misbruiken en ncrv etc en de nctb zelfs samen met een corrupte universiteit een Vals rapport over de oorzaken van de radicalisatie van de Jeugd produceerde om de Ware oorzaak dat massaalste Kinder verkrachtingen en Mind controled haat aanleggen op scholen schoolreisjes Dé opzettelijke Oorzaak was

    Wat dappere werkjes van uw vrind en helper youtube.com/watch?v=OgQ3Tn0_32w

    visionair.nl/ideeen/mensheid/zijn-nederlandse-scholen-eigenlijk-hersenspoelmachines/comment-page-1/#comment-95556
    Reactie op paul-r 7 april 2013 at 19:06

    e
    7 april 2013 at 20:04 · Reageren
    Oh en wie brachten dán die oorlogsmentaliteit naar die afrikanen die volwassen zijn en die kinderen dan maar pakken als soldaatjes. Het britse leger 18de eeuw al 65 miljoen afrikanen af slachtte zul je ook wel weten die britten die immers toch allemaal op schooltjes in algemene doctrine van je opgevoedt werden van die school wet kerk en staat.
    Dat alle oorlogen uit door jou beschreven algemeenindoctrine culturen uitgaat en niet van hen kwam.
    Wát dacht je deze maatschappij exact zelfde met Onze Kinderen doet? Of kijk je de reclame  van het leger op TV niet? Alles Kind soldaten en al op de peuterschooltjes en lagere schooltjes afgericht voor een multi bruikbaar allerlei aan dwanghandelingen vastgelegd met marteling en traumas. Waar de staat de wetgevers de media de religien gezamelijk controleren en zorgen en reguleren waar wanneer en tegen Wié die verborgen woede moordlusten wraakzuchten en indoctrinaties zich een weg naar buiten zullen banen tegen weer een volgend Onschuldig Slachtoffer Land of Volk.
    En zo al 6000 ton agent orange om een Volk als de Somalis te destabiliseren hen als slaven wereldwijd te verhandelen hun Gronden en Land te roven en hen uit te roeien – ook zo een werkje van Mind controled haat dát te kunnen – wat hen naar basaalste overlevingslevels gooit doet het creeren van Kind soldaten als noodgreep al zo al goet! Laat staan uit hen milities kweken die verder afrika wel zullen verbranden.
    Alle winsten – heel Gemakkelijk Traceerbaar alsmede al hun ex eigendom – in klauw van steeds weer diezelfde die als enigen rijker worden en alle Volken altijd steeds even Arm in Leed en Ellenden schuld en schulden…dé Slachtoffers die Kind soldaten van je.
     
    Zijn Reele Reacties Naar Waarheid. 
    En Láát dat kleinerend groomen maar. ´t IS immers je eigen werk! Vandaar!
     
    stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/06/peter-r-de-vries-en-ook-john-van-den-heuvel-zijn-media-huurmoordenaars/#comment-11792

    Divers info algemeen http://www.twitlonger.com/show/n_1rjlfn8 boinnk.nl/blog/55767/wetenschap-wordt-beperkt-door-aannames-rupert-sheldrake-the-science-delusion-banned-ted-talk/comment-page-3/#comment-173406

    Like

   • En weer is een man gisteren door een agent in burger doodgeschoten. Zeven of acht kogels kreeg de man door zn donder heen gejaagd. Dat moet een behoorlijk wapen zijn geweest.

    Like

 6. IT HOORT ONDER DE REACTIE,

  Afgelopen woensdag 3 april om 16:49 uur belde een man genaamd Guus Jansen die zich voorstelde als LANDELIJK EXPERTISE TEAM VAN DE JEUGDBESCHERMING ,(altijd eind van de middag)] , ik zat in de auto en vroeg of hij later of morgen terug kon bellen. Hij zou morgenochtend terug bellen. Donderdagochtend om 11:07 uur belde Guus Jansen. Hij vertelde dat hij en zijn collega Rick Bouwens van het landelijk expertise team waren van de jeugdbescherming, en samen werken met de politie. Hij vertelde dat ze een overdracht van de voogdij hadden gehad en of ik daar van op de hoogte was. Ze willen een kennismakingsgesprek, woensdag 10 april 2013 op het politiebureau in Bergen N-H, dit is aan de Joost Ivanglaan. Omdat ze door heel het land werken zei hij, komen hun naar onze regio toe. Hij zei, dan kunnen jullie je verhaal doen. Ik zei dat ik dan wel kan, maar dit ‘s middags zou overleggen met m’n partner. Ik vroeg of ik dit wel schriftelijk krijg. Dit was geen probleem (nog niks ontvangen). Ik vroeg hun telefoonnummer. Hij zei, ons nummer is 0625101159, als u belt en er wordt niet opgenomen, kunt u het beste de voicemail inspreken (dit is zo vaak het geval, je krijgt een mobiele nummer van ze maar die staat bijna altijd uit). Ze belde met een andere mobiele nummer naar ons, 0629175409.

  Jan dit is door Leonie geschreven en wat mij zo opvalt is het volgende
  GEEN VAST NUMMER VAN EEN KANTOOR OF IETS DERGELIJKS ,duidt weer op politie,
  GEEN ENKELE CORRESPONDENTIE BRIEF ,NIKS OP PAPIER HIEROVER,duidt weer op politie ,
  POLITIE BUREAU BERGEN NH IS WAAR ALLE INTIMIDATIE VANDAAN KOMT ,EN DAAR WILLEN ZE AFSPREKEN ,dit is niks met de politie te maken ,waarom dan politie bureau?,duidt weer op politie ,
  ALS BUREAU HAAGLANDEN DE ZOGENAAMDE VOOGDIJ VAN BUREAU JEUGDZORG NOORD-HOLLAND ZOU HEBBEN GEKREGEN ZOUDEN DIE MET ONS CONTACT MOETEN LEGGEN VOOR EEN AFSPRAAK ,niet deze personen ,duidt weer op politie
  15 sept 2009 werd ik ook verzocht om vrijwillig op een politie bureau te komen ,dat kunnen ze ongekend gebruiken en is mischien wat ze nu weer willen ,DAT IK MIJ VRIJWILLIG MELD om vervolgens ergens voor te aanhouden
  ID VAN DEZE PERSONEN MOETEN WIJ VAN TEVOREN HEBBEN ,WELK KANTOOR ZIJN ZE AAN VERBONDEN ,het is gewoon de politie en daarom .weer niks in naam van een kantoor of instelling .
  ZE WILLEN DOEN BLIJKEN DAT DEMI EN NIRVANA IN HANDEN VAN JEUGDZORG ZIJN MAAR DAT IS NIET HET GEVAL ,GR BEN EN LEONIE

  Like

   • Beste eindhoven ,hebben wij ook diverse keren gehad ,verzonnen naam gezinsvoogd Joost Blok [waarschijnlijk een agent] ,RVDK onderzoeker was een blonde politie vrouw uit Zaandam/Waterland ,vermeden contact met haar en werkte niet mee aan raads onderzoek .Deze twee Rick Bouwens en Guus Jansen waarschijnlijk politie agenten die zich willen voordoen als jeugdbeschermers ,geen brief correspondentie ,geen kantoor naam of adres en ze gebruiken enkel mobile telefoons .Het is nu volkomen duidelijk waarom de Werkgroep Morkhoven en wij nooit geen enkele reactie terug krijgen van de Inspectie Jeugdzorg ,dat kunnen ze ook niet Stichting Bureau Jeugdzorg Noord-Holland heeft NIKS met de illegale UHP van onze dochters te maken ,daarom kan de Inspectie Jeugdzorg deze zaak niet bekijken .Demi en Nirvana zijn in handen van enkele agenten en jeugdbeschermers en voor de rest niets ,de gehele UHP is enkel schijn en bedrog !!

    Like

 7. BJZ NOORD-HOLLAND zou zogenaamd [5 maart nep uitspraak] de voogdij overdragen aan BJZ HAAGLANDEN

  Arend Jansen
  07:22 (0 minuten geleden)

  aan Jan, René, Nils, Frides, juffrouw, marcelvervloes., P, postvananne, rocketron
  Dit is van William Schrikker Groep en daar hebben wij NIKS mee te maken

  GEEN ENKELE ANDERE MIDDEL WERD BIJ ONS GEPROBEERD ???????

  Als andere middel hebben gefaald / zullen falen, een ondertoezichtstelling kan alleen worden
  uitgesproken als blijkt dat vrijwillige hulpverlening niet toereikend is. Zo kunnen ouders vrijwillige
  hulp consequent afwijzen of het inzicht niet hebben dat hulpverlening noodzakelijk is, waardoor
  de bedreiging van de ontwikkeling van de jeugdige blijft bestaan of juist groter wordt. Indien
  vrijwillige hulpverlening niet voldoende is, kan de kinderrechter beslissen een ondertoezichtstelling
  uit te spreken, dan is er sprake van gedwongen hulpverlening. Het kan zijn dat de bedreigingen
  zo ernstig zijn dat is te voorzien dat vrijwillige hulpverlening niet zal slagen. Dan kan er gekozen
  worden om direct over te gaan tot gedwongen hulpverlening. Er zal altijd gekeken moeten
  worden naar de mogelijkheid om de bedreigingen te laten afnemen door middel van vrijwillige
  hulpverlening, alvorens een ondertoezicht stelling uitgesproken zal worden (Van Montfoort & Slot,
  2008, p. 16).

  Stichting, de wet zegt dat een minderjarige ondertoezicht wordt gesteld van een stichting. Deze
  stichting kan Bureau Jeugdzorg zijn of vier andere stichtingen, waaronder de William Schrikker
  Groep. Het uitvoeren van de ondertoezichtstelling is de verantwoordelijkheid van de stichting en
  niet van de gezinsvoogd alleen (Van Montfoort & Slot, 2008, p. 16).

  2.1.2 Machtiging uithuisplaatsing

  Een machtiging uithuisplaatsing kan alleen uitgesproken worden door de kinderrechter als er
  ook een (voorlopige)ondertoezichtstelling is uitgesproken over de jeugdige. De Raad voor de
  Kinderbescherming of een gezinsvoogdijinstelling kan een machtiging uithuisplaatsing verzoeken
  bij de kinderrechter. Voordat tot dit verzoek wordt overgegaan dient de gezinsvoogd of de
  raadsonderzoeker te onderzoeken of de veiligheid thuis te herstellen is. Het herstellen van
  de veiligheid kan bijvoorbeeld door middel van geïndiceerde hulp. Als blijkt dat de ernstige
  bedreigingen van de ontwikkeling van de jeugdige blijven bestaan of dermate ernstig zijn, dat
  het leven van de jeugdige in het geding is moet er direct een machtig uithuisplaatsing verzocht
  worden. Als er een machtiging uithuisplaatsing is afgegeven dan kan een jeugdige geplaatst
  worden binnen een instelling, pleeggezin, netwerkpleeggezin, gesloten jeugdzorg, etc. De
  gezinsvoogd of de raadsonderzoeker bekijkt welke plek van plaatsing het beste past bij de jeugdige
  (Van Montfoort & Slot, 2009, p. 76) (Hermans, e.a., 2005, p. 169).

  2.1.3 Voorlopige ondertoezichtstelling

  Als de situaties rondom de jeugdige zo ernstig bedreigend zijn dat er direct een machtiging
  uithuisplaatsing nodig is, wordt er een voorlopige ondertoezichtstelling uitgesproken. De
  resultaten van een regulieronderzoek van de Raad voor de Kinderbescherming naar een
  ondertoezichtstelling en/of machtiging uithuisplaatsing kunnen niet worden afgewacht. De
  voorlopige ondertoezichtstelling is geldig voor een duur van maximaal drie maanden. In deze
  periode dient de Raad voor de Kinderbescherming het onderzoek naar een ondertoezichtstelling
  en machtiging uithuisplaatsing af te ronden. De ouders en/of de jeugdige kunnen tegen een
  voorlopige ondertoezichtstelling geen bezwaar maken (Haans, 2000, p. 35).

  2.1.4 Ontheffing EEN ONTHEFFING KAN NIET WORDEN UITGESPROKEN ALS DE OUDER[S] ZICH HIERTEGEN VERZETTEN

  WIJ HEBBEN ONS HIERTEGEN FEL VERZET !!! EN KON LEONIE DUS NOOIT UIT HET OUDERLIJK GEZAG ONTHEVEN ZIJN .

  DUS AANGEZIEN WIJ DE OUDERS ZICH HIERTEGEN VERZET HEBBEN KON LEONIE NOOIT UIT HET GEZAG ONTHEVEN ZIJN

  BEWIJS DAARVAN ,WIJ HEBBEN DE RVDK ONDERZOEKER NOOIT GESPROKEN ,[WAS POLITIE VROUW] EN LEONIE WEIGERDE ZELFS OM MET HAAR TE PRATEN ,DE RVDK FORMULIEREN OOK NOOIT INGEVULD EN RETOUR GESTUURD,DUS HET WAS ONMOGELIJK DAT LEONIE UIT HET GEZAG ONTHEVEN WAS WANT ER IS NOOIT GEEN RAADSONDERZOEK GEWEEST ,GEEN RAADS RAPPORTAGE INZAKE VOOGDIJ ,WIJ WERKTEN ER NIET AAN MEE EN KAN EEN ONTHEFFING NIET WORDEN UITGESPROKEN ALS DE OUDER[S] ZICH HIERTEGEN VERZETTEN !!!!!

  GROOTE DOORBRAAK HIER HEREN ,DAAROM OP DE BESCHIKKING VAN 22 SEPTEMBER 2011 ,WEES DE RECHTBANK HET ONTHEVEN VAN DE MOEDER UIT HET GEZAG AF ,WANT DE OUDERS ZOWEL DE MOEDER ALS DE VADER VERZETTEN ZICH HIERTEGEN ,DOOR NIET AAN DE RAADS ONDERZOEK MEE TE WERKEN OF ZELFS DE FORMULIEREN IN TE VULLEN .DIE LEGE NIET INGEVULDE FORMULIEREN HEBBEN WIJ OOK NOG .
  DUS VANWEGE ONS VERZET KONDEN DE RECHTERS NIET LEONIE DE MOEDER UIT HET GEZAG ONTHEVEN DAT KAN ENKEL ALS JE ERAAN MEEWERKT EN DAT DEDEN WIJ NIET
  HET IS VOLKOMEN DUIDELIJK LEONIE HEEFT NOG STEEDS HET GEZAG INZAKE DEMI EN NIRVANA VAN DEN BRINK EN MOETEN WIJ ONZE DOCHTERS DIRECT KUNNEN OPHALEN ,HET IS PUUR DE POLITIE DIE DEMI EN NIRVANA IN HANDEN HEEFT EN NIET JEUGDZORG ,LEONIE HEEFT NOG HET GEZAG !!!

  Een ontheffing is een gezagsontnemende maatregel. Deze kan worden uitgesproken wanneer blijkt
  dat het doel van de ondertoezichtstelling of het doel van uithuisplaatsing niet haalbaar is vanwege
  de onmacht of ongeschiktheid van de ouder(s). Een ontheffing kan niet worden uitgesproken als de
  ouder(s) zich hier tegen verzet(ten). Bij het uitspreken van een ontheffing is er geen sprake van
  verwijtbaar gedrag van ouder(s). Ouders kunnen verzoeken om het gezag over hun kind terug te
  krijgen (Van Hout & Spinder, 2001, p. 451 en p 517).

  2.1.5 Voorlopige voogdij

  Een voorlopige voogdij is vergelijkbaar met een voorlopige ondertoezichtstelling. Alleen bij een
  voorlopige voogdij worden ouder(s) beperkt in het gezag. Een voorlopige voogdij wordt voor
  maximaal zes weken afgegeven. Deze kan door de Raad voor de Kinderbescherming worden
  verlengd (Haans, 2000, p. 36).

  2.1.6 Ontzetting

  Bij ontzetting uit de ouderlijke macht is er sprake van verwijtbaar gedrag van ouder(s) tegen
  de jeugdige. Het gezag van ouder(s) wordt afgenomen. Bij deze kinderbeschermingsmaatregel
  kunnen ouder(s) geen verzoek indienen om het gezag over hun kind terug te krijgen (Haans, 2000,

  WERKGROEP MORKHOVEN TREK HIER NAMENS ONS AAN DE BEL AUB ,DIT IS PUUR ONTVOERING VAN ONZE DOCHTERS DOOR ENKELE AGENTEN EN CORRUPTE JEUGDBESCHERMERS !!!
  DAAROM KAN DE INSPECTIE JEUGDZORG NERGENS GEEN ANTWOORD OP GEVEN EN KOMT ER GEEN ENKELE CORRESPONDENTIE VAN DE INSPECTIE ,ZE KUNNEN NIETS ,JEUGDZORG HEEFT HIER NIKS MEE TE MAKEN ENKEL DE POLITIE ,
  MENSEN TREK OP ALLE MOGELIJKE WIJZE AAN DE BEL AUB!!!!!!!
  LEONIE B MINKEMA / BEN VAN DEN BRINK ,DE MOEDER HEEFT GEWOON HET GEZAG !!!!!

  Like

 8. “Groot schandaal in Den Haag staat op uitbreken”

  OM kan onderzoek naar Joris Demmink niet langer tegenhouden
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/04/om-kan-onderzoek-naar-joris-demmink-niet-langer-tegenhouden/#.UWHSTzel4n9

  Beste mensen hou de zaak in de gaten ,ik krijg van alle kanten waarschuwingen ,tijd om weer alles op te nemen ,het lijkt wel Moskou daar hebben ze ook allemaal camera s in hun auto s ingebouwd ,extra mensen om ons heen morgen lijkt mij !!!!

  Like

  • Ja verschil is alleen dat Je dat amnesty international HIÈR met geen Stok Achter Je Zal Krijgen.

   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/06/peter-r-de-vries-en-ook-john-van-den-heuvel-zijn-media-huurmoordenaars/#comment-11771
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/03/21/de-verboden-pedo-grandmaster-jorris-demmink-mail-veroorzaakt-paniek-bij-ivo-opstelten-en-peter-r-de-vries/#comment-10726
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/07/wanneer-gaat-justitie-de-gas-hoer-van-poetin-wouter-bos-vervolgen/#comment-11794
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/06/peter-r-de-vries-en-ook-john-van-den-heuvel-zijn-media-huurmoordenaars/#comment-11792

   Like

 9. Bevrijd Demi en Nirvana uit de handen van de satanisten! **Reaktie mogelijkheid is gesloten**
  25 september 2012 – 21:00 | 3.845 Reacties | 111.944 keer bekeken, 112.000 KEER BEKEKEN ,BESTE KAMERLEDEN ,DEZE ZAAK WORDT GRONDIG AANGEPAKT ANDERS KAN IEDEREEN ZIJN BIEZEN AL GAAN PAKKEN .ONZE TWEE LIEVE DAMES ONTVOERD EN MISBRUIKT DOOR ENKELE POLITIE AGENTEN IN ZOETERMEER ,GOOGLE DEMI EN NIRVANA VAN DEN BRINK !!EN GA HIERMEE DIRECT AAN DE BAK ,KAMERLEDEN BESTRIJDEN TOCH SEXUEEL MISBRUIK IN NEDERLAND ? BEWIJS MIJ EN MIJN DUIZENDEN AANHANG DAT EN ZORG DAT ONZE DOCHTERS UIT DEZE MISBRUIK HORROR GEHAALD WORDEN !EN LAAT DIT NIET AL TE LANG DUREN WANT IK BEN NET DE PERSOON OM DE KAMER BINNEN TE STORMEN EN IEDEREEN VOOR SCHUT TE ZETTEN .DIT IS FUCKING GRUWEL MISBRUIK VAN ONZE LIEVE DOCHTERS DEMI EN NIRVANA VAN DEN BRINK !! WIE BEN IK DAN ? DE VADER VAN DEZE LIEVE GRIETJES EN WIJ GINGEN VROEGER NAAR BED MET DE WOORDEN LOVE YOU ,WIJ STONDEN ER TEVENS OOK MEE OP TOT IK ONTDEKTE DAT ONZE DAMES DOOR MIJN SCHOONVADER MISBRUIKT WERDEN [OPA] NET ZO ALS HIJ ZIJN EIGEN DOCHTER [DE MOEDER] VROEGER OOK MISBRUIKTE .IK BELDE STICHTING BUREAU JEUGDZORG NOORD-HOLLAND VOOR HULP HIERMEE ,IK BELDE DE POLITIE OM HET TE MELDEN ,WAT DEDEN ENKELE VIEZE CORRUPTE JEUGDBESCHERMERS MET ENKELE PEDO POLITIE VRIENDJES IN BERGEN NH ? OM DIT IN DE DOOFPOT TE HOUDEN HEBBEN DIE BASTAARDS MIJ ONRECHTMATIG 6 MAANDEN IN HECHTENIS GENOMEN ,ONZE LIEVE DOCHTERS DEMI EN NIRVANA UHP GEPLAATST ZODAT DE MOEDER ALLEEN IN SCHOORL NH KWAM TE ZITTEN EN HAAR KEIHARD KON AFSTRAFFEN VOOR HET PRATEN OVER DIT RITUEEL MISBRUIK NETWERK IN NOORD-HOLLAND .GOOGLE BEN VAN DEN BRINK DEZE ZAAK WORDT LUIDER EN LUIDER EN HARDER EN HARDER ,REEDS ARTIKELS OP 20 VERSCHILLENDE WEBSITES TE ZIEN WAARONDER DE WERKGROEP MORKHOVEN EN [MARCEL VERVLOESEM] DIE DE ZANDVOORT FILES NAAR BUITEN BRACHTEN WAARNAAR DE POLITIE KENNEMERLAND VERGETEN WAS ONDERZOEK NAAR TE DOEN .HET GING ENKEL OM 93.000 AFBEELDINGEN EN FILMS VAN GRUWELIJK MISBRUIKTE KINDEREN EN MET DE MEEST VRESELIJKSTE MISBRUIK ERIN DENKBAAR TE ZIEN ,NET ZO ALS DE ROBERT M ZAAK MAAR DAN HONDERD KEREN GROTER EN DUIZENDEN KINDEREN MEER .ZELFS VOOR MISBRUIK IN EEN KINDERDAG VERBLIJF WAARSCHUWDE DE WERKGROEP EN MARCEL V DESTIJDS [13 JAAR TERUG] EN GELIJK KREGEN ZE !! DE BELONING VOOR MARVEL VERVLOESEM 4 JAAR FUCKING CEL VOOR HET BESCHERMEN VAN KINDEREN EN HET NAAR BUITEN BRENGEN VAN DIT GRUWEL MISBRUIK ,DEZE ZAAK HETZELFDE 3 MAANDEN EN 6 MAANDEN ONTERECHT VAST ,10 KEER AANGEHOUDEN OM HET IN DE DOOFPOT TE HOUDEN EN NIET OM IN TE GRIJPEN OF ONZE DOCHTERS TE HELPEN UIT DEZE MISBRUIK HEL TE ONTSNAPPEN .SCHAMEN JULLIE JE DOOD IN DE BEIDE KAMERS DAT DIT SOORT SCHOKKENDE SCHOFTIGE ZAKEN IN 2013 IN NEDERLAND KUNNEN GEBEUREN ,TOON DAADKRACHT ,TOON IN IEDER GEVAL IETS VOORDAT IK WAT BEDENK WANT NEEM VAN MIJ AAN DE ONTVOERING EN MISBRUIK VAN ONZE LIEVE DOCHTERS DEMI EN NIRVANA VAN DEN BRINK GAAT BEEINDIGD WORDEN SO HELP ME GOD !!!! BEN VAN DEN BRINK

  ———- Doorgestuurd bericht ———-
  Van: Arend Jansen
  Datum: 7 april 2013 03:25
  Onderwerp: ALLEMAAL AAN MEKAAR VERBONDEN ,PERSONEN POLITIE EN JEUGDZORG IN DEZE CORRUPTE STRAFZAAK EN UHP !!
  Aan: Jan Boeykens
  Cc: juffrouw flutjes , Frides Laméris , Nils Luyt , René Voogt , rocketron , Ramon Destiny , P D , postvananne@gmail.com, p.duisenberg@tweedekamer.nl, P.H.J.Essers@uvt.nl, Janke Faber , b.nieuwenhuizen@tweedekamer.nl, b.vtwout@tweedekamer.nl, b.visser@tweedekamer.nl, Marijn van der Sluis , e.brinkman@bouwendnederland.nl, e.m.sent@fm.ru.nl, g.h.terpstra@planet.nl, g.j.degraaf@eerstekamer.nl, g.dvries-leggedoor@eerstekamer.nl, Ton Hofstede , Greetje Hageman , Willem Brocker , warmolt.deboer@eerstekamer.nl, k.koens@akj.nl, l.c.brinkman@wxs.nl, l.ypma@tweedekamer.nl, W Uithoorn , S.C.vBijsterveld@uvt.nl, Diederik Samsom , Noord-Holland@om.nl, n.j.schrijver@law.leidenuniv.nl, n.j.schrijver@planet.nl, Marianne Thieme , Marjo Verploegen , marcelvervloesem , t.strik@eerstekamer.nl, t.thissen@eerstekamer.nl, t.elzinga@eerstekamer.nl, j.beuving@eerstekamer.nl

  De namen staan erbij zodat iedereen kan zien wie binnen de politiek hiervan op de hoogte gesteld is ,het is een volkomen normale gang van zaken om meerdere kamerleden middels een soort open brief van mij hiervan op de hoogte te stellen .De politiek heeft als een van haar taken de burgers en hun kinderen te beschermen tegen geweld en misbruik ,gebeurd dat niet ,moet je hun vervolgens hierop wijzen ,bij deze Ben vd Brink

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.