Elitaire Misdaad

Onderzoek bepleit naar rol ‘Misdaadgroep-KPMG’.

Wouter Bos

(door Tom Kreling en Esther Rosenberg en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir-Het functioneren van accountant-gangsters als ‘Top-PvdA-Hoer Wouter Bos’ van de ‘KPMG-Misdaadgroep’ bij de inmiddels genationaliseerde bank en verzekeraar ‘SNS Reaal-Misdaadgroep’ moet worden onderzocht. Dat stellen hoogleraar accountancy Marcel Pheijffer van de Nyenrode Business Universiteit en directeur Jan Maarten Slagter van beleggersvereniging VEB in NRC Weekend.

De misdaad-bank verzekerde op 7 maart 2011 aan de accountant in het kader van de jaarrekening geen informatie te hebben achtergehouden. Pas na de publicatie van de jaarcijfers vertelde ze de accountant dat al een jaar fraudeonderzoeken liepen bij de vastgoedtak. De ernstige bevindingen kende de misdaadbank ook al voor 7 maart.

Het is onduidelijk wat de accountant-gangster daarop heeft gedaan. ‘Misdaadgroep KPMG’ wil het niet zeggen en beroept zich op zijn zwijgrecht. Volgens Pheijffer had KPMG “nader onderzoek” moeten doen. Bij ernstig vermoeden van fraude moet een accountant ook aangifte doen. De fraudeonderzoeken hadden aangetoond dat de misdaadbank tientallen miljoenen euro mogelijk niet terug zou krijgen. Toch stelde  ‘Misdaadgroep KPMG’ achteraf dat de bevindingen niet van invloed zouden zijn geweest op de jaarrekening. Klasse-Justitie heeft ons laten weten bij monde van hun Pers woordvoeder de beroeps–leugenaar Job van de Sande (Criminaliteitsbestrijding en –preventie )  niet over te gaan tot vervolging , aangezien o.a. de ‘Top-PvdA-Hoer’,ex- Minister Wouter Bos zijn zakken loopt te vullen bij ‘Misdaadgroep-KPGM’.

2 antwoorden »

  1. Ook kolonialen zoals plantagehouders zijn lid van de PvdArbeid of PvdAso’s, want plantagehouders houden ook van arbeid en met name van SLAVENARBEID. Dat is ook de reden dat de PvdA-er Oud de VVD heeft opgericht die houdt ook van de arbeid, de slavenarbeid.

    Uit de krochten van het ministerie van Schlemielen Zoeken Werk. aangestuurd door de Haagse Mata Hari, Jetta Klijnsma http://www.youtube.com/watch?v=UNinzamNV7I die de vakbond weer eens voor de PvdAso’s gekaapt heeft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.