Elitaire Misdaad

Oud-NUON-Gangsterbaas Løseth onder vuur in Zweden voor miljarden roof.

De Nederlandse accountants-gangsters type ‘Wouter Bos en Balkenende verzorgden de alibi.

 De stem van het volk

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Vrije Marktwerking: De gas wordt duur betaald door de gewone man onder het regime van de “VVD- Snake Rutte” en zijn “PvdA Chiwawa Asscher”.
Het wachten is op de ‘privatisering-roof’van het Water en de Lucht en dan is het over en sluiten maar voor ‘Jan met de Pet’.

Jachtseizoen op Verworpenen der aarde geopend in Banana-Nederland. Terwijl de Elite-Gangsters vrij spel hebben in het leeg roven en plunderen van het gewone volk wordt onder de ‘gewetensvolle’ leiding van de PvdA “Mooiweer- Pooier Samson” het jachtseizoen geopend voor de Troepen van ‘ VVD-Moordenaar’ Fred Teeven met zijn ronduit misdadige private ‘Berta-gevangenissen’ op de aller armste en weerloze mede mens onder ons: de Verworpene der aarde, de arme politieke vluchteling.

Dit terwijl het vrij leeg roven van de “Nederlandse Straf de arme maatschappij” door de Elite-Gangsters straffeloos dagelijks doorgaat.

De’Super Elite-Gangsters bestuursvoorzitter van Nuon-eigenaar Vattenfall, de Noor Øystein Løseth, ligt onder vuur in Zweden. Na het aanvankelijk ontkend (gelogen dus) te hebben, lijkt Løseth als NUON- Maffia-boss zelf de overname met Vattenfall te hebben geleid om vervolgens de Godfather te worden bij het Zweedse staatsbedrijf. NUON blijkt achteraf voor veel te veel geld te zijn aangekocht.

De Noor Øystein Løseth, de Elite-Gangster boss van energiereus misdaadgroep Vattenfall, ligt onder vuur in Zweden vanwege zijn criminele rol bij de overname van  het Nederlandse Staats-NUON in 2009. In Nederland is er natuurlijk zo als gebruikelijk onder de Bestuurs-Gangsters niet aan het handje: ons kent ons is hier het motto. Het spreekt voor zich dat indien justitie een grondig onderzoek zou doen naar de criminele rol van de NUON-aandeelhouders, de provincies Noord-Holland, Gelderland, Friesland en de gemeente Amsterdam er tientalen  corrupte “Jos van Rey-tjes” de bak in zouden verdwijnen en de Staat miljoenen middels de Plukze wet kan terug vorderen.

Allemaal weer toeval.
Gangster-Løseth was destijds net een jaar de Godfather bij energiereus NUON toen dit bedrijf werd overgenomen door Vattenfall. Na de overname werd hij de Maffia-boss bij Vattenfall. Nu blijkt dat hij destijds persoonlijk de onderhandelingen over de overname heeft geleid, zo geeft hij zaterdag toe in een interview met de Zweedse krant Svenska Dagbladet.

Hij ontkent( liegt) in het interview geruchten dat hij van de NUON-aandeelhouders, de provincies Noord-Holland, Gelderland, Friesland en de gemeente Amsterdam, destijds een omkopings- beloning zou hebben ontvangen als dank voor de succesvol verlopen criminelen onderhandelingen.

Het feit dat hij vervolgens gevraagd werd de  Maffiabaas van Vattenfall te worden, kwam voor hem “als een volslagen verassing”, zo liegt hij in de krant.

Te dure overname is normaal in de Vrije Markwerking maatschappij van “Snake Rutte” en zijn “PvdA-Hoeren”.
De overname van NUON door staatsbedrijf Vattenfall in 2009 heeft in Zweden voor veel hoofdpijn gezorgd. De overname, die meer dan 10 miljard euro heeft gekost, blijkt veel te duur te zijn geweest. Vattenfall heeft al circa 1,75 miljard euro op de overname moeten afschrijven en is druk aan het reorganiseren. Ook in Nederland zullen op termijn waarschijnlijk veel banen gaan verdwijnen.  Een feit dat de PvdA “Mooiweer Pooier” Samsom en de VVD-‘Moordenaar’ Fred Teeven goed uitkomt, wat dan kunnen die werkloze (samen met de politieke Vluchtelingen de verworpene der aarde) op termijn nadat zij uit pure wanhoop een Volks-misdaadje hebben gepleegd te werk worden gesteld in de VVD- en PvdA ‘Berta- Volks-gevangenissen’.

6 antwoorden »

 1. De natuurkundige Isaac Newton’s belangrijkste baan was ‘Ward of the Royal Mint’. Zijn opdracht was valsemunters te ontmaskeren. Daarin slaagde hij wonderwel.
  Tegenwoordig heten de valsmunters bankdirecteuren en politici.
  In Nederland werd kortgeleden een andere valsemunter in Noord-Nederland door een vooraanstaand natuurkundige ontmaskerd. De PvdA-er Diederik Samson zei om zijn politieke valse argument tegen deze hooggeleerde heer in de theoretisch natuurkunde te verstevigen dat hij natuurkundige was. Vreemd, hij heeft dat vak nimmer uitgeoefend dan alleen in zijn studie. Na zijn studie was hij een soort Bart Saris, ook natuurkundige en na zijn promotie in Leiden in 1941 leider van het Studentenfront (NSB-studenten voor de niet-ingewijden). Hij was zijn leven lang vriend van Jaap Kistemaker, zijn kamergenoot in Leiden. Kistemaker was spion voor de Nazi’s.
  De hooggeleerde meneer zei hem:”Ik heb honderden studenten opgeleid tot natuurkundige.”
  Zo hebben we in de Amsterdamse gemeenteraad een GeelGroenLinkser zitten, die beweert dat hij van huis uit natuurkundige is. Hij is een gesjeesde student, die zijn tentamens natuurkunde niet kon halen en ten lange leste de politiek inging, zie http://amsterdam.groenlinks.nl/node/24185
  Zijn vader was banketbakker. Hij kan op zijn hoogst zeggen dat hij van huis uit koekenbakker is.

  Gezocht een natuurkundige die de huidige valsemunters gaat ontmaskeren een soort Rudi Harthoorn, een natuurkundige en econoom, zie http://www.onderduikers.nl/?p=1012
  en lees ook zijn door Roger Vleugels gecensureerde boek “Vuile Oorlog in Den Haag”.
  Het oorspronkelijke manuscript is bij de centrale bibliotheek van Den Haag te verkrijgen.
  Anders wil de secretaris van Haagse Harry het wel op internet zetten.
  Zijn vader was communist en zat in het verzet, zoals fatsoenlijke mensen betaamd. Echter dat was een reden voor de Nederlandse overheid om hem het leven na WOII lastig te maken.

  Uit de burelen van infame Nederlandse natuurkundigen, zie https://www.ntvn.nl/

  Like

 2. Wat ook zo’n melkkoe is gebleken is die euro die we als verwijderingsbijdrage op al het witgoed e.d. moeten betalen. Die hele kringloopbusiness is het bekijken waard. Wat doen ze met al dat geld? De kringlopen die daar eerst van werden gesubsidieerd moeten nu zichzelf kunnen bedruipen. Je hoort er verder nooit wat over, niet wat er binnen komt en ook niet hoe die gelden worden beheerd en besteed. En het ingeleverde witgoed wordt verscheept naar de ontwikkelingslanden. Dat moet ook big business zijn. Ik heb er geen bezwaar tegen om iets betalen voor de verwijdering of het recyclen van producten, maar de vraag is of dat ermee wordt gedaan? Waar blijft al dat geld?

  Like

  • Dat geldt ook voor belasting, lees ik zo hier en daar elders, ook een verzonnen schuld, behalve als je op je salarisstrook kijkt, dan is het wel mooi afgeschreven. Hoe verzinnen ze het he, Mars.

   Like

 3. En waar is al dat geld gebleven? Hebben de provincies dat geld teruggeven aan de burgers? Hebben ze geinvesteerd in duurzame energie? Nee ze zijn subiet belegger geworden. Hebben ‘veilig’ belegd in staatsobligaties in bijvoorbeeld Italie, frankrijk, spanje. Of gewoon de centen tegen hoge rente vastgezet in IJsland. Weg centen. Allemaal slimme beleggers in de BV Nederland.

  Kijk ze hebben het steeds over die 3% staatsschuld, waar we dan onder moeten blijven. Weet je hoe ze aan dat bedrag komen? Nou ik las dat alle jaarverslagen van staat, provincies en gemeenten op een hoop worden gegooid en vervolgens de rente-inkomsten en de rente-uitgaven van elkaar worden afgetrokken en dan komen we dus plusminus 400 miljard tekort. Wat precies de uitstaande schuld is, geen idee. Hoeveel onze beleggingen en verplichte beleggingen in het buitenland omvatten, geen idee. Maar het moeten gigantische bedragen zijn. Tja en je weet het he, winsten in het verleden geven geen garantie op de toekomst. NoordHolland kon fluiten naar de miljoenen die in IJsland zijn verdwenen.

  Ik moet nog denken aan die Wouter Bos, die in DWDD uitlegde wat een slimme trucs ze hadden uitgehaald met hun beleggingen in Amerika. In de kamer waren ze min of meer al aan het kwijlen over de winsten die die beleggingen en hypotheekgaranties ons zouden gaan opleveren. Ze maakten al ruzie over de besteding daarvan. Kun je je dat nog herinneren, Steven? Triest!…

  Like

  • Kortom als die zuidelijke landen, waar wij in hebben belegd failliet gaan dan zijn we de klos. Al het belegde geld weg. Dan zijn wij ook failliet. Maar wij Hollanders zien dat niet. Ik vind dat onvoorstelbaar. De redenatie tot nu toe is toch zeer simplistisch. Wij met onze verdien capaciteit op AAA niveau konden hoge schulden aan, immers ons volk kon die schulden met alles wat we verdienen zogenaamd makkelijk aflossen. Dat is ook de reden waarom de staat der Nederlanden door Europa gesommeerd is miljarden te lenen op de financiele markt om daarmee dat geld weer uit te lenen aan landen met niet zo’n florisante verdien capaciteit. Maar ondertussen wordt de schuldenberg groter en groter en wat als landen waarin wij hebben belegd hun afspraken niet meer nakomen en onze verdiencapaciteit achteruit holt? Dan wordt de schuldenberg uiteraard heel wat groter omdat we dan de afgeschreven beleggingen er niet meer van af kunnen trekken. Daarom is het zo interessant om te weten hoeveel we met elkaar aan schulden hebben opgebouwd en hoeveel aan (risicovol) bezit. En dan kon de schrik wel eens menigeen om het hart slaan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.