Media -Maffia

‘Peter-Kruidvat-de Vries’ actie is goed voor drie jaren gevangenis voor Willem Holleeder’.

Een tikkende tijdbom onder politiek Den Haag. Holleeder dient het algemeen belang.

R van Rebel

(van onze Corrupte News of The World redactie i.s.m onze bibberende corrupte justitie)

Amsterdam-Noir`Fittie Peter R & Holleeder is een Hoax`.
De afgelopen weken werd er open en bloot aartsbrutaal fikse, illegale sluikreclame gemaakt voor het ‘Kruidvat Peter Rebel & Held boekie’ door met name zijn “Schandknaap Miljonair Matthijs van Nieuwkerk” van de VARA.

Koning-Vuilnis-Joop 1” & “Maffia-Boss John de Mol” & Chinese Maffia Het Kruidvat met hun actie Held Peter Rebel.
“Koning-Vuilnis-Joop 1“ & “Maffia-Boss John de Mol” hebben even achter de schermen geregeld dat het Nederlandse Volk naast het “Verloederings-Koningslied”, nu ook hun ‘aangifte Held Peter Rebel’ door een boerenkool strot gedouwd krijgen.

Extra pikant: Kruidvat-condoom-omzet bepaalde wie het ranzige boekie mocht uitgeven.
Het boekie is uitgegeven door één van (ex) Mr. Bram Moszowicz zijn gangstersletjes Femmetje de Wind. Deze zelfverklaarde slettenbak heeft het Peter R. boekie van Het Kruidvat mogen uitbrengen als beloning, omdat zij en de hare 30% van de condoom omzet  van Het Kruidvat voor hun rekening nemen. Ons is niet bekend of deze slettenbak Femmetje de Wind ook de Kruidvat condooms met Peter heeft getest.

Kruidvat-Held Peter R. in ‘actie-doodsangst’.
Ondanks dat “Peter-Kruidvat- de Vries” het verleden week nog zwaar door de ‘actie-broek’ heeft gedaan, omdat zijn jarenlange vriend en Boss Willem Holleeder wat ‘actie- kwade’ woorden naar hem had geroepen, omdat hij zijn poen wilde hebben is toch de legale reclame –campagne-actie van het “Chinese Maffia Kruidvat” voor hun ‘Held’  “Peter Rebel” van start gegaan.

Bespottelijk actie-spotje ‘Peter-Kruidvat de Vries’.
Het Kruidvat reclamespotje voor het boekie Peter Rebel komt in een flits voorbij met de tekst:” koop twee actie producten en dan krijg u mij er bij, en wie mij niet koopt daar doe ik aangifte tegen.”

Held Peter de Rebel de Kruidvat aangifte actie-man.
Roep wat kwade woorden naar mij (Peter R.) en men krijgt naast de twee Kruidvat actie-producten tevens een jarenlange ‘actie-gevangenis-reis’ van de “Kruidvat Held Peter R. van Rat uh ik bedoel van Rebel”. Die ‘gevangenisstraf – Peter Rat-actie’ wordt verzorgd door de jarenlange Justitie beschermheer van Peter R. , zijn procureur –generaal Herman Bolhaar.

Peter R. van Rat werkt samen met huurmoordenaar Rob Zegerius en procureur-generaal Herman Bolhaar.
De ‘Kruidvat Held Peter R’. had met zijn ‘huurmoordenaar Rob Zegerius’ Albert Kraus onder supervisie van de Herman-Bolhaar-justitie in de val gelokt en heeft o.a. de vrouw van Albert Kraus voor de verbogen camera latten lokken door moordenaar Rob Zegerius voor een lynch uitzending met als gevolg acht jaar gevangenisstraf voor Albert Kraus.

Na die lynch-uitzending riep Albert Kraus door de telefoon uit de gevangenis wat vervelende woorden naar “Het Kruidvat Held Peter Rebel”, omdat hij de originele beelden willen hebben die Peter R. verknipt en geplakt had uitgezonden. De originele beelden heeft Albert en zijn advocaat nooit gekregen. Wel kreeg Albert Kraus er twee jaar actie-gevangenis straf erbij wegens telefonische bedreiging van ‘Het Kruidvat Held Peter R. de Vries’, die tegen Albert Kraus aangifte had gedaan bij zijn persoonlijke vriend de procureur-generaal Herman Bolhaar. Uiteraard heeft Peter R. deze Lynch-uitzending met een verdwijn-actie, waar geen Kruidvat–schoonmiddel tegen op kan uit zijn ‘Heldendaden dossiers’ geschrapt.

(zie: Steve Brown schrijft op zijn weblog dat ‘Cocaboer De Vries’ vanuit zijn auto minachtende gebaren naar hem maakte. Toen Brown verhaal ging halen zou De Vries met opzet de deur in zijn gezicht hebben gegooid. Hierna ontstond volgens Brown een gevecht. Op zijn weblog schrijft hij: “Hij maakte mij uit voor gek. Waarop ik antwoordde: ‘moet jij dat zeggen, jij die de weduwe van je beste vriend wekelijks ligt te krikken, smeerpoets.’‘” Brown heeft ook aangifte gedaan, meldt hij. Maar die worden automatisch door de ‘Herman-Bolhaar-justitie’ geseponeerd)

Nog meer aangiften-acties van Peter R.
‘Peter R. de Held’  heeft ook nog samen met zijn  ‘Panorma Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ en zijn ex-Panorma ‘Pyromaan Koen  Scharrenberg’  een valse ‘actie-aangifte’ gedaan tegen Steve Brown wegens bedreiging (en nadien zelfs nog een tweede terechte aangifte  tegen Steve Brown wegens mishandeling.) Dit omdat Steve Brown een artikeltje had geschreven over Peter R. de Vries en zijn loopjongens Bas van Hout en Koen Scharrenberg. Steve Brown werd veroordeelt tot 200 euro voorwaardelijke boete, nadat Steve Brown eerst nog even tijdens de rechtszitting was bedreigd door een man of acht, waaronder Koen Scharrenberg en Bas van Hout.

Nu heeft ‘Peter Rebel Held’ weer aangifte gedaan dit keer tegen zijn 25 jaar lange vriend en Boss Willem Holleeder. En die loopt nu de kans op drie jaar de gevangenis in te verdwijnen. Daar had Peter R. en Willem Holleeder en Herman Bolhaar niet opgerekend.

Dat is een grote misrekening van Peter R. de Vries en zijn justitie beschermheer Herman Bolhaar, die hen duur te staan kan komen.

Stammen oorlog bij Justitie
Kennelijk is er een stammen oorlog bij justitie aan de gang tussen de ‘Pro–stroming-  Fred Teeven & Herman Bolhaar’ van Peter R. de Vries en de contra Peter R. de Vries stroming van de integere justitie ambtenaren, die Maffioso Peter R. de Vries spuug zat zijn. En door het lekken van de voorwaardes van Willem Holleeder zijn voorwaardelijke vrijlating wordt de Pro-stroming-Herman Bolhaar & Fred Teeven van Peter R. de Vries voor het blok geplaatst.

De ‘Pro-stroming’ van Peter R. de Vries gaan spannende tijden te gemoed, want anders dan Albert Kraus en Steve Brown kan Willem Holleeder immense schade veroorzaken als hij opening van zaken gaat geven over de mis en wandaden van Peter R. de Vries en zijn Pro-justitie stroming van Herman Bolhaar de afgelopen 25 jaar.

Steve schopt Peter

Holleeder dient het algemeen belang.
Als Willem Holleeder gaat praten verdwijnt Peter R. de Vries en John de Mol en wie zal het zeggen ook Herman Bolhaar en de zijne geheid de gevangenis in en daarmee heeft Peter R. en Holleeder voor het eerst in hun leven de maatschappij en de Rule of Law een grote dienst bewezen en daar mag best gratie voor Willem Holleeder voor de z.g. bedreiging aan het adres van het ‘swingers echtpaar De Vries’ tegen over staan.

Het is dus niet Peter R. van Rebel maar Peter R. van Rat.

10 antwoorden »

 1. de vries en jensen groomden de sbs6 hersendoden bevolking incluis een boekske.

  de vries moet een van vollenhovenvoortbrengsel zijn als demmink holleeder samsom wim dankbaar dat ook zijn. Nu is het wel zeer mogelijk feit er dat jensen een zoon van ivo opstelten moet zijn. Enig Journalist zich mischien geroepen dat bij ivo opstelten te verifieren?

  Like

 2. Aan de rooftocht van de onwettige “Regering van amsberg II (1980-2013)” komt vandaag een feestelijk eind.

  Voor velen valt echter weinig meer te vieren.

  In de 33 jaar van deze onwettige regering is gigantisch veel vernietigd aan nationale soevereiniteit en individuele rechten. Maar erger is de ongebreidelde uitbreiding van macht en kapitaal van deze vreemde geïmporteerde Duitsche familie met allerlei vertakkingen en duistere connecties. Met een geschat vermogen van meer dan € 50 miljard, betaalt deze familie geen belasting en via beschermingsconstructies worden de meeste leden voorzien van een eveneens netto inkomen. De laatste die door de mand viel waren de piano-prinz en zijn Rode Kruis mevrouw Margriet. Bekend is ook dat ALLE familie-leden maandelijks een riante netto uitkering krijgen overgemaakt. Tot en met het meest onnozele Spaanse achterneefje aan toe.

  Thans wordt de zoveelste stiekeme oranje staatsgreep gepleegd.

  Onder luid gejoel van amper 10% van de bevolking.

  oranjegevoel

  Want het blijft een onverteerbare zaak, dat de individuele burger geen enkele zeggenschap heeft over wie hier aan de touwtjes moet trekken. Er wordt wel gestemd, maar te kiezen is er niets. De volgende “koningin” is ook al bekend en het oudste “prinsesje” Amedalia wordt nu al in de roddelpers opgevoerd als geheim wapen. Stuitende journalistiek door een volledig gecontroleerde pers.

  Een regering voert het “opperste gezag” uit en doet dat door het “uitvaardigen van wetten en instellen van organisaties met een bepaalde opdracht”. Het via staatsgrepen aan de macht gekomen staatshoofd is regeringsleider. Kabinetjes van welke kleur ook, doen niet ter zake. Geen enkele burger heeft de mogelijkheid gehad ergens voor te kiezen. Alles in deze nep-staat gaat via indirecte formules, die de wil van de burger lam leggen. Er kan niet worden gekozen voor het beleid, want stemmen op een partijsoldaat is pertinent niet het kiezen voor een beleid, maar het neutraliseren van uw stem. Stemmen in een democratie is het overhevelen van bevoegdheden en soevereiniteit van de individuele burger.

  De overdracht van de regering van dit land is onwettig, want niemand heeft er over kunnen stemmen.

  Het is daarom dat de ware democraat (republikein of niet) deze “koning” met zijn Argentijnse bijrijdster NIET erkent als staatshoofd en hoofd der regering. Deze constructie is een belangenverstrengelende privé aangelegenheid, het draait slechts om de zekerheidsstelling van het “oranje-kapitaal”.

  Voor deze nieuwe “koning” heeft geen antecedentenonderzoek plaatsgevonden, geen psychologisch onderzoek en geen IQ test. We weten dus helemaal niet eens waar we niet voor hebben gekozen. Het aanstellen van een volslagen onbekend individu, die niet met een “koe-in-de-wei” wenst te worden vergeleken is een doodgewone gok. Deze Overbodige, de Allerlaatste zal de grondlegger van de echte democratie worden. Zijn moeder durft het woord “democrassie” ook in haar mond te nemen, het ultieme bewijs dat het een wassen neus is.

  Nederlanders beseffen nog niet in voldoende mate dat ze op volcontinue basis worden besodemieterd door een crimineel aangelegde familie van nep-adel. Deze familie levert standaard de zetbaas van de bezettende mogendheden sinds 13 mei 1940, toen Paulientje de Ranitz de benen nam en de staat der Nederlanden aan Hitler overdroeg. De dynastie van Bernhard de Verzetsprinz heeft het van Paulientje overgenomen met alle desastreuze gevolgen van dien. Hij werd geen Statthalter van Hitler, maar zijn nakomelingen werden zetbaas van Corporate DC namens de London City Crown Temple. Ongeloofwaardig zullen de meeste mensen denken, maar niets is wat het lijkt en niets is wat u wordt aangepraat.

  De nep-staat aan de Noordzee is bezet gebied, een wingewest van een kleine elite.

  Alles en iedereen in het oranje gehuld collaboreert met zijn of haar eigen armoedige bestaan.

  “Oranje” staat voor NSB, fascisme, veelwijverij, staatsgrepen, nepotisme, machtsmisbruik, opium en drugs, wapenhandel, milieuverwoesting, genocide, hongerwinter, anti-verzet, occultisme, Bilderberg, Trilateral, population control, Verdrag van Rome, Argentijnse junta, IG-farben, SS, NSDAP, Lockheed, Northrop, Nazi Ratlines, geheime genootschappen en occulte ridder-orden, omkoping, steekpenningen, pedofilie, foute pedofiele vrinden, onwettige bastaarden, moord namens de kroon, u kunt het zo slecht niet bedenken of er zit een ORANJE strikje omheen.

  De in oranje lompen gehulde Nederlanders die op toeters blazen en de andere kant op kijken moeten zich diep – DIEP en HEEL DIEP schamen voor hun eigen onnozelheid en totale gebrek aan opvoeding. Voor het overgrote deel VOLWASSEN en (normaal gesproken) tot hun verstand gekomen.

  Op een dag als vandaag worden we met de neus op de feiten gedrukt.

  Maar voor de echte democraat is deze “regering van amsberg II (2013-2015)” een markeringspunt.

  “Koning” Willem Bier de Laatste wordt de grondlegger van de republiek.

  Like

  • Welke republiek? Die drie man en een paarden kop die op de zes aangewezen plekken stonden. Het Hollandse zooitje likt zijn vingers erbij af met hun oranje hoedjes en sjaaltjes. Bagger volk, totaal geen ruggengraat.

   Like

   • De meeste bruinhemden ehhh ik bedoel oranjegekleurden zullen leden van de politieke partijen van de activisten van ze geweest zijn zoals d66 pvda vvd cda. Dat zijn allemaal cellen van de bankiers.

    Like

 3. Denk dat het zover niet komt ,holleeder hoeft het restant niet te zitten ,de aanklacht verdwijnt .In zijn geval dan ,indien het u gebeurd blijft hij staan en is hij niet terug te draaien .De wet is niet voor iedereen gelijk .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.