Elitaire Misdaad

Politicus Wiels op Curaçao als ‘Bada-Bing-Gangster ‘vermoord.

Waait deze Curaçaose Bestuurs-Gangster-oorlog over naar de Nederlandse ‘Pulp- Media- Pedocratie’. 

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir– Terwijl heel goed en dom Nederland al maanden in slaap wordt gesust door “Koning-Vuilnis Joop 1” en zijn ‘BN-slaven’ met de ‘Greatest Royal Dutch Show on Earth’  met in de hoofdrol “Koning Willem Heineken 1” is er een bikkelharde Bestuurs-Gangster oorlog uitgebroken. ‘Koning Joop’ en zijn kompaan ‘Maffia-Boss John de Mol’ weten van niets ( kuch).

Bestuurs-Gangster -oorlog uitgebroken om de macht van Witwas centrales Curaçao en Aruba.
Op de ‘Witwas-Centrale- Curaçao’ is zondag de politicus Helmin Wiels het slachtoffer geworden van een heuse liquidatie. Dat hebben de corrupte autoriteiten op het wetteloze eiland bevestigd. Twee huurmoordenaars zouden op een strand in totaal vijf schoten op hem hebben afgevuurd.

Aruba houdt  rekening met mogelijk komst moordenaars Wiels.
De Nederlandse ‘Godfather Erik Staal’ te Aruba heeft zo ver wij hebben vernomen van onze plaatselijk drugsdealer-correspondent een alibi. Hij was volgens eigen zegge in overleg op het tijdstip van de liquidatie met zijn  ‘account-gangster Wouter Bos’ om zijn boekhouding van de gestolen subsidie-miljoenen van zijn toenmalige huurders wit te wassen. Deze zaken bespreking vond plaats in de Nederlandse stripclub Bada Bing.

Bestuurs-Gangster misstanden.
Wiels had vrijdag in een interview met de Nederlandstalige nieuwssite versgeperst.com misstanden aan de kaak gesteld bij het telecombedrijf UTS. Volgens hem was het bedrijf betrokken bij de illegale verkoop van telefoonnummers aan een loterij.

’Een klant koopt beltegoed’, aldus Wiels op de website, ‘en het beltegoed wordt omgetoverd tot contant geld, wat op een bankrekening in Sint-Maarten belandt.’ Hij zei één en ander met documenten te kunnen ondersteunen. Het is niet bekend of Wiels’ beschuldigingen te maken hebben met zijn dood en of Wouter Bos de accountant is van UTS of Bada Bing.

De 54-jarige Wiels, een strijder voor onafhankelijkheid van Curaçao, leidde de grootste partij op het eiland, Pueblo Soberano. Die partij steunt het huidige corrupte zakenkabinet.De banden tussen het gangster- zakenkabinet en de Nederlandse Klasse-justitie autoriteiten onder leiding van het vriendje van Ivo Opstelten de Procureur-generaal Taco Stein ( zie Noot) zijn zeer schimmig en duister en hebben veel uit te leggen over deze huurmoord. Dus daar horen wij niets meer iets van.

Wiels was maatschappelijk werker en had 9 jaar lang een dagelijks radioprogramma met actualiteiten. Wiels nam zelden een blad voor de mond. Tijdens de verkiezingen van vorig jaar beledigde hij volgens politieke tegenstanders Nederland, vrouwen en de Rooms-Katholieke Kerk. Kan men feitelijk wel ‘Pedo-Nederland’ van het “VVD- Zwijn Ivo Opstelen” met zijn ‘Pedo-Grandmaster Joris Demmink’ en de ‘Pedo-Katholieke Kerk’ beledigen?

In maart van dit jaar toonde de ‘PVV-Bruinhemden’ zich verontwaardigd over een uitspraak die Wiels een jaar eerder zou hebben gedaan. Hij zou hardop hebben gezegd dat hij lijkzakken voorziet voor Nederlandse Bestuur-Gangsters. Later sprak hij tegen dat hij dat zou hebben gezegd: „Ik ben niet gek, ik ken de macht van de Nederlandse Ratten in pak.”

Is dit het begin van een Bestuur-Gangster oorlog in Curaçao, die wellicht overwaait naar ‘Bestuurs-Gangster-Nederland’?  Minister Ivo Opstelten weet meer, maar die houdt zijn kaken stevig Bada-Bing op elkaar en neemt nog een Heineken-biertje.

Noot:
CURAÇAO – De Rijksministerraad heeft, op voorstel van minister Ivo Opstelten van Veiligheid en  Klasse Justitie, ingestemd met de voordracht voor benoeming van Taco Stein tot advocaat-generaal bij het parket van de procureur-generaal in Sint Maarten. Stein (1951) is momenteel werkzaam als advocaat-generaal op Aruba. Hij kreeg deze feestelijke  Tropische goed betaald Bada- Bin baan voor bewezen diensten aan o.a. de ‘VVD-Misdaadgroep’.

4 antwoorden »

 1. Sedert Mevrouw Winnie Sorgdrager de wet van Mulder hadt in gevoerd
  belanden Nederland in een sociale bankroete gedachte gang
  en is de sociale gedachte gang gewoon failliet en bankroet
  de ene na de andere sociale armoedige politicus die de bewoners
  van de Koningrijk beroofde van hun hebben en houwen

  Wiels kon dat niet meer aan zien en is als een wilde hond dood
  geschoten

  Like

 2. Patrice Lumumba Steve Biko George Jackson
  Malcom X Huey Newton Mao Zedong
  Soekarno Pol Pot Idi Amin Hugo Chaves
  en nog vele onbekende die geen onrecht
  konden zien
  de vlag van rechtvaardigheid blijft
  door gaan tot de duivel rechtvaardig word
  shitsesteem van Teeven moet vallen

  Like

 3. ik ben het wel met hem eens over die lijkzakken, die voorzie ik ook. en binnen afzienbare tijd want de dalai lama zei het al: indien genoeg getreiterd is zelfs een monnik niets menselijks vreemd en het volk is genoeg getreiterd, niet alleen hier in ons eigen k…land, maar wereldwijd en al eeuwen lang. in het kader van de onvermijdelijke evolutie van de mensheid kan het nooit lang meer duren, ze gaan het niet redden, we zijn eindelijk wakker, (thanks, Steven!) de laatste loodjes wegen het zwaarst, nietwaar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.