Elitaire Misdaad

Top Bestuurs-Gangsters werkvoorziening Schiedam intimideerde’-Niemand gearresteerd.

Schiedam de place to bee voor corruptie, graaien en snaaien van  ‘Top VVD-Hoer Wilma ‘Chocolate’

( van onze corrupte justitie redactie i.s.m. onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Bert Gille Siep Adolfs

Amsterdam-Noir- ‘VVD-Misdaad’ loont wel. VVD-Klasse justitie, ben je mal! Na ‘Kampf –Walcheren’ Orions weer een slavenkamp ontdekt. Dit keer in Schiedam. ‘VVD- Hoertje-Ronald Plasterk’ de grootste leugenaar van 2012: “Ons land wordt fatsoenlijk bestuurd”.
Tja, het ‘VVD-Hoertje Minister Ronald Plasterk’ van Binnenlandse corrupte zaken kan het niet vaak genoeg stellen Nederland wordt fatsoenlijk bestuurd: Intimiderend handelen, schending van de gedragscode en intens corrupte belangenverstrengeling. Hieraan hebben de Gangsters-Bestuurders- top Siep Adolfs en Bert Gille. van BGS, een bedrijf voor asociale  dwang-werkvoorziening van de gemeente Schiedam, zich schuldig hebben gemaakt. Het bedrijf heeft zich op een misdadige wijzen vergrepen aan de aller zwakte en weerloze onder ons. Radeloze mensen die niets bezitten dan hun rug werden uitgebuit en vernedert tot op het bot.

Dat concludeert een onafhankelijke commissie maandag in een onderzoeksrapport en werden daarna direct met de dood bedreigt.

( Twee VVD- Dikke Deuren Siep Adolfs en Bert Gille  geven Leugen-showtje van onschuld)

‘VVD- Slaven-Kampfen’ duiken overal op.
De twee ‘Dikke Deuren’ Siep Adolfs en Bert Gille ontkennen heftig en voeren aan ter verdediging dat zij altijd algemeen beschaafd Nederlands spreken en zich keurig kleden volgens de ‘Bestuurs-Gangster dress-code’ als “Ratten in pak”. En al jaren prominent lid zijn van de VVD. Daarnaast wijzen zij er nog op dat zij niet anders handelen dan gebruikelijk voor Bestuurs-Gangsters in deze private misdaad werkloze ‘VVD-Kampfen’. Wij hebben toch winst gemaakt. Afijn, hoe het ook zij er is meer dan voldoende Volks-bewijs om Siep Adolfs en Bert Gille met stip tussen de ander Ratten in pak te plaatsen op het Elite-Gangter Billboard.

Billboard Elite-Gangsters

De directeur-gangster en vier van zijn handlangers werden in november vorig jaar op non-actief gezet.

Waarom zitten zij nog niet in de gevangenis?

De vertrouwenspersoon van ‘BGS- Slaven -Kampf’ zou meldingen van  zwak begaafde dwangarbeiders hebben gekregen over onheuse bejegening, waarbij de bedrijfscultuur in gevaar kwam.
De commissie, onder leiding van Tonny van de Vondervoort, stelt dat er met betrekking tot de werk-dwangarbeid-cultuur sprake is van onvoldoende aandacht voor de ontwikkelingsmogelijkheden van WSW-medewerkers. Het ziekteverzuimbeleid is streng. Pas bij 41 graden koorts mocht men thuis blijven.
,,De bedrijfscultuur laat op het punt van zorgvuldige bedrijfsvoering, goed werkgeverschap en behoorlijke omgangsvormen veel te wensen over”, aldus de commissie. Die vindt dat de directeur en het hoofd financiën en economische zaken een zware verantwoordelijkheid dragen in het ontstaan en in stand houden van deze angst en graai maar raak  cultuur.
De commissie zegt ook dat verschillende colleges en de ambtelijke top hebben verzuimd ,,zorg te dragen voor voldoende ‘checks and balances’.” ,,De gemeente heeft onvoldoende gereageerd op signalen, die er wel waren.”
In een reactie veinzen burgemeester en wethouders geschrokken te zijn van vooral de  dwangarbeid-omgangsvormen in het bedrijf. Het college gaat bekijken welke maatregelen er nu moeten volgen.  De Beroeps-leugenaar-woordvoeder Sentina van der Meer van  de VVD Crimefighter Volksonderdrukker Fred Teeven heeft ons laten weten de facto nooit partij genoten te vervolgen.

Opmerking : wij hebben dit artikel in het kader van wederhoor voorgelegd aan Burgemeester en Wethouders van Schiedam en de Gemeente raad, alsmede aam het Ministerie van justitie t.a.v. van Fred Teeven, alsmede aan Minister Ronald Plasterk. Daarnaast hebben wij de verantwoordelijke bestuurders in deze verzocht ons te laten weten waarom  er geen justitieel onderzoek is gestart.

Aan Minister Roland Plasterk hebben wij specifiek gevraagd of hij nog steeds van mening is dat Nederland fatsoenlijk wordt bestuurd.

( info@bijstandsbond.org, nieuws@rijnmond.nl. redactie.ns@whm.wegener.nl, c.s.van.der.meer@minvenj.nl, elaine.boer@minbzk.nl, contact@schiedam.nl, catelijne.dg@hetnet.nl, hekman@kabelfoon.nl, m.houtkamp@hetnet.nl, andreasgbs@gmail.com, e.gloudi@hccnet.nl, j.vangogh@hotmail.nl, sfhamerslag@hotmail.com, j.dela.rie1@kpnplanet.nl, theohbschoenmakers@yahoo.co.uk, theo-wijmans@hotmail.com, johanjongen@outlook.com, i.vdberg@planet.nl )

4 antwoorden »

 1. @ZatvanNl Overgang, ‘Jan met de Pet Crisis’ of Economische Derde Wereld Oorlog.
  Anjerrevolutie (Portugal, 1974)
  Bataafse Revolutie (Nederland, 1795)
  Belgische Revolutie (België, 1830)
  Cubaanse Revolutie (Cuba, 1959)
  Commune van Parijs (Frankrijk, 1871)
  Duitse revolutie (1873)
  Egyptische Revolutie van 1919 (Egypte, 1919)
  Egyptische Revolutie van 1952 (Egypte, 1952)
  Egyptische Revolutie van 2011 (Egypte, 2011)
  Fluwelen Revolutie (Tsjecho-Slowakije, 1989)
  Franse Revolutie (Frankrijk, 1789)
  Glorious Revolution (Engeland, 1688)
  Haïtiaanse Revolutie (Haïti, 1791)
  Iraanse Revolutie (Iran, 1979)
  Jasmijnrevolutie (Tunesië, 2011)
  Julirevolutie (Frankrijk, 1830)
  Mexicaanse Revolutie (Mexico, 1910)
  Revolutiejaar 1848 (Europa, 1848)
  Revolutie van Ayutla, (Mexico, 1855)
  Roemeense Revolutie, (Roemenië, 1989)
  Russische Revolutie (Rusland, 1917)
  Russische Revolutie (Rusland, 1905)
  Sandinistische Revolutie (Nicaragua, 1979)
  Saur-Revolutie (Afghanistan, 1978)

  Het wachten is nu op de Globel- revolutie die een einde maakt aan de plunderingen van de Elite-gangster, de Ultra rijken
  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/?s=derde+wereld+oorlog

  Like

 2. hoelang zou het nog duren voordat er weer groeperingen als de RAF opstaan en onze zogenaamde leiders opblazen?
  Nederlanders word toch eens wakker voor het zover komt, u word genaait, anaal ,oraal en in elk ander gat dat die ratten in DenHaag maar kunnen vinden!

  Like

 3. Top dat je hier aandacht aan besteedt! Over de ruggen van de zwaksten wordt het VVD/PvdA kapitaal vergaard. Er is echt sprake van een afglijdende schaal onder de ‘bezielende’ leiding van VVD en PvdA. De ‘sociale’ ambtenaren vinden het allemaal prachtig (de paar goede niet te na gesproken) en doen gewillig mee. De bevolking die nog niet in het rood staat, denkt dat het allemaal ‘terecht’ is, maar beseft niet dat het de doodlopende weg is van arbeidskampen, strafkampen, concentratiekampen. Alles voor de winst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.