Elitaire Misdaad

PvdA-Gangster-kopstuk Harry van den Bergh smokkelde geld voor de CIA.

PvdA en het zwarte Bloedpoen en terminale heroïne hoertjes.

Corrupte PvdA- politici van alle tijden.

(Door: Marcel van Lieshout  en bewerkt door de waarheid-commissie)

De stem van het volk

Amsterdam-Noir- PvdA-Hoeren’ krijgen weer een zeer pijnlijke spiegel voorgehouden.
Ontvangt de PvdA nog steeds zwart CIA-Bloedpoen om bijv. nu de SP de nek om te draaien samen met de Internationale corporate crime pulp-media. Is Nederland nu weer betrokken bij de ‘Spookmiljoenen van CIA naar kantoor Warlord Karzai’met zijn ‘Lego-politie’.

‘Oud-PvdA-Gangster-politicus Harry van den Bergh’ (71) heeft in 1974 ‘ongewild’ als CIA-agent-koerier opgetreden. Van den Bergh smokkelde illegaal geld naar Portugal om de geestverwanten onder leiding van Mário Soares te steunen. Hij ‘dacht’ dat hij dat deed in opdracht van Willy Brandt, leider van de Duitse SPD, maar in werkelijkheid kwam het geld uit de VS. In werkelijkheid wist hij precies waar het bloedgeld vandaan kwam, maar dat durft Andere Tijden niet te melden op straffe van verlies van subsidie,

Het tv-programma Andere Tijden gaat vanavond (Nederland 2, 21.20 uur) over een historische gebeurtenis die sociaal-democraten op leeftijd nog altijd warme gevoelens bezorgt: de Anjerrevolutie in Portugal. Zonder bloedvergieten kwam in 1974 een einde aan 47 jaar militaire dictatuur. De sociaal-democraat Soares won de daaropvolgende vrije verkiezingen. 

Die winst kwam niet vanzelf tot stand in een land waarin bijvoorbeeld ook de communisten veel aanhang hadden. Soares’ PS kreeg in de verkiezingstijd steun van verwante partijen in Europa. Het zijn de jaren zeventig en in veel Europese landen zijn sociaal-democraten aan de macht: Joop den Uyl in Nederland, Willy Brandt in West-Duitsland, Harold Wilson in Engeland.

smokkelroutesLippendienst
- Witwassen en smokkelen van geld.
(Zie Steve Brown: “Smokkelroutes en Witwaspraktijken”)

Harry van den Bergh is dan nog internationaal secretaris van de PvdA, drie jaar later is hij Kamerlid. Via een naaste medewerker van Brandt, door Van den Bergh omschreven als ‘God zelf’ wordt hij benaderd voor een criminele steunactie. Het mag niet bij lippendienst blijven. Het wordt een gevaarlijke én illegaal en criminele klus, die in strijd is met het Internaionale recht ( inmenigen in binnelandse zaken van een ander land): rijke sociaal-democratische partijen uit Noord-West Europa hebben het plan opgevat om de Portugese PS financieel te helpen. Die bemoeienis is in strijd met de Portugese wet en het Intrenationaal recht. 

Maar voor het goede doel mag alles, vinden de buitenlandse  gangster-geestverwanten. Van den Bergh is bereid koerier te worden. Ook andere landen leveren koeriers. Harry van den Bergh haalt een keer of zes, zeven stapels escudo’s op bij de Nederlandse Middenstandsbank in Amsterdam. Voordat hij de eerste keer naar Portugal vliegt vraagt hij voor de zekerheid aan de Nederlandse premier en diens minister van Buitenlandse Zaken of zij wel écht op de hoogte zijn. Joop den Uyl en Max van der Stoel stellen hem gerust maar weten officieel uiteraard van niets. M.a.w welkom in “Gangsta’s Paradise”.

Diplomatieke status
 wordt misbruikt .
Steve-Brown-in-Gangsta's-Paradise wereldwijde corruptieHet is een feit van algemene bekendheid dat z.g. derde wereldlanden al jaren drugs en geld smokkelen met hun diplomaten en nu blijkt maar weer eens dat Banana-Nederland niet voor hen onderdoet. ( zie :“Steve Brown in Gangsta’s Paradise”)

Van der Stoel regelt op enig moment zelfs een criminele diplomatieke status voor de illegale geldkoerier. Wat Van den Bergh zich indertijd niet realiseerde (of juist wel) is dat hij een pion was op het schaakbord van de wereldpolitiek: de vele miljoenen (in guldens) die Soares’ PS mocht ontvangen zijn voor een groot deel afkomstig uit Amerika. Hoeveel Harry Bloedpoen in eigen zak heeft gestoken al dan niet onder kopje onkosten wilde hij niet zeggen.

Dat land maakt in 1974 in het geniep een beleidsomslag. Amerika legde de militaire dictatuur nooit een strobreed in de weg, maar na de Anjerrevolutie moet er een keuze worden gemaakt. 

Arthur Hartmann, toen staatssecretaris onder Henry Kissinger, legt in Andere Tijden uit hoe het ging. Kissinger was bang dat de communisten in Portugal aan de macht zouden komen en moest kiezen uit kwaden: dan maar steun aan Soares, in de hoop dat Portugal de NAVO trouw zou blijven. ‘O God!’, liegt Van den Bergh tegen de programmamaker als hij zogenaamd van het eerst hoort van de Amerikaanse bemoeienis, ‘ik weet al waar je naartoe wilt.’ 

Hij koerier van Kissinger. Hij ‘agent’ van de CIA. Diezelfde CIA die een jaar eerder de Chileense sociaal-democraat Salvador Allende ten val liet brengen. Of hij met de wetenschap van nu..?
Op 71-jarige leeftijd, heeft Van den Bergh nog steeds die indrukwekkend volle valse snor en zit financieel rondom gevuld. Van daaronder komt geen spijtbetuiging.  De vraag blijf open of Harry een echte onvervalste ‘PvdA-Hoer’ van het eerste nu gevuld zit met CIA-bloedgeld.

Rob Oudkerk aka de terminale heroïne hoertjes loper.
Ook de vraag waarom in godsnaam Rob Ouderkerk als de grote PvdA terminale heroïne lijken schlemielen hoertjes klant toch nog steeds aan baantjes en VARA tv-optredens wordt geholpen. Wat weet perverse, zieke Geile Robbie van de PvdA? Maar goed die vragen worden pas beantwoord over een jaar of twintig  in Andere tijden.

18 antwoorden »

 1. Btw na dat china de rechten op groenlandse grondstoffen opgekocht hadd stuurden ze 2000 man personeel wat heel erg veel is voor mijnen. I Guess dat die tevens geheime militaire bases daar aanleggen??? Is een makkie daar de banksters hun roots en dus loyaliteit in china liggen en dezen al meer dan 1000 jaar zelf de keizers van china zijn. Mede de plunder en rooftegoeden allen naar oa china af gevoerd werden ondermeer onder mom van globalisatie en lagelonenlanden. Li member ruud luubers was alle tijd al hoogleraar “kuch globalisatie en scheet onze studenten de paradijsbeelden er van in de hoofdjes daarmee ze de buit hielpen dragen wég dragen en milieuvervuiling en Schaden retour als importbalans die trouwens ook al decennia vervalst werd. Sja Rekingetjes hebben We ook Wél Vóór die bankiers en Méér dan ze ooit Kunnen Betalen. Gedenk alleen al de Gratis Aardwarmte die ze al 43 jaar in hun allenig eigenbelang verwzijgen daarmee We hun artikelen kopen en de Milieuschaden en kosten er om. Dan dat ze den Uyl dwongen zeer langdurige gascontracten tegen laagste marktwaarden af te sluiten die ze dan over de grens aan Franse zijde duur door verkochten. Kassa Graag!

  De kwade genius bij de scheel kijkende debieltjes en inboorlingen.

  Like

 2. Harry deed ook vreemde zaken met Fokker. Zijn vrienden in de PvdA hebben vandaag het doodvonnis over een aantal vluchtelingen uitgesproken. De schoolopleiding van hun peuters en de hypotheek op hun huizen is belangrijker dan hun tegenstem bij de criminalisering van illegaal in Nederland verblijvende vluchtelingen. Nederland is nog steeds een land gestuurd niet door het volk (democratie) maar door de policatrie, de nieuwe adel.
  Eens kijken wanneer de eerste dode valt.http://www.telegraaf.nl/binnenland/21557570/__Dorststaker_naar_ziekenhuis__.html
  Het is te hopen dat deze tragedie niet plaats vindt. In eerste plaats natuurlijk voor dit slachtoffer.

  Like

 3. het verhaal om van den berg is mijns inziens van ouder datum dan affaire Afghanistan.

  De taliban zette de papaverhandel volkomen stil. Dat maakte dat alle bankiers die allen aan de heroine hooked zaten in paniek raakten. Door het gebruikelijke tweesporenbeleid van en dreigen en verleiden hebben ze de Westerlingen en eu Afghanistan in weten te krijgen

  Het pallet dat ze er voor gebruiken was Ons enerzijds bedreigen met de enorme schuldenbergen die ze zelf op onze namen aangelegd en gekweekt en ook zelf de afgelopen decennia met hun handlangers en kroost in onze regeringen en politiek weer roofden en weg gestolen hadden,

  En anderzijds Ons bedreigen met dat de laatste druppel olie in het zicht was en dat een shift in de machtsbalans zou geven wat de militairstrategische paniek hoog deed oplopen.
  Èn de meldingen op eens van de vondsten van voor triljoenen aan gevonden ertsen en Waarden in Afghanistan.

  Wat nog een extra oorlog op Grondstoffengebied veroorzaakte,
  Heel het bankster en adelkabinet was gericht op Afghanistan om de heroine en family van de banlsters li kah sing in china om de hoek ook wel.

  Mede werd/wordt er een olieleiding van azerbadjan via Afghanistan richting erfvijand islamiet pakistan aangelegd wat china ook wel uitkomt als buffer en medestander tegen het Westen waar ze de islamitische haat tegen het Westen zelf ook wel olie voorzien om dat voor al maar in stand te houden terwijl ze tevens heel de Wereld naar Grondstoffen afzoeken dermatig dat ze al naast usa wonen op groenland en daar de laatste zeldzame ertsen al hebben geconfisceerd.

  Vanwege deze heropstarting van de afghaanse heroine waarbij de broer van karzai al breed in beeld was om de heroinehandel en uiteraard door de banken en niemand anders geplant is was ruud lubbers die banksterfamily is van de li clans en li kah sing ook met zijn gladio van de partij in Turkeye om elke tegenstand tegen de heropstart weg te vagen. Wat nog tot relaties en relationele problemen tussen Nederland en turkeye leidde en de baybasins bij Ons mochten logeren als gevangene en ex geheime dienstagent van turkeye als die maar beloofde zijn Mond te houden over dat turkeye deep in de heroinehandel zat/zit waar die zeventiger/-tachtiger jaren toch al gezegd hadden het Westen met drugs kapot te zullen maken. En ze deden nog wel meer.

  Uiteraard zal de nederlandse overheid al gepekeld en gesmeerd met drughandel mensenhandel en protituties dat feilloos door gepakt hebben snugger dat ze zijn.

  En van alle alarm dát het einde van alle olie in zicht zou zijn hébben We nooit meer gehoord en bleek al ras dat We er in verzopen. En van de triljoenenschatten aan waardevolle Gronstoffen ook nooit geen Toon meer dat vast wel naar china en pakistan verschaapt zal worden dan. Want Wij hebben dát Niet ook dát al weer niet en mochten wel Volken en Weerstand openbreken en mosten dan koest de schulden wel door betalen ondanks allerlei eerdere andere beloften beweringen en voorspiegelingen van die bankiers!

  All the family van die bankiers en adel zitten wél in Afghanistan op koopjes en eigendomsjacht en ook van de Nederlandse afgevaardigden oa balkenende. Maar Ons kennen ze niet meer behalve als ze roodstanden willen slijten.

  Like

 4. Uw maakt zich zorg over een verleden terwijl
  men vandaag als ik deze teks op typt men
  de wereld in een moslim terrorisme tijd perk zet
  die zwaar racisten zijn
  met goedkeuring van de westelijk maffia gilde
  hebben ze een hele zwarte stad in libie uitgemoord
  enkel en allen omdat het zwarte zijn
  Vieze spel word gespeeld

  Wc papier die zwaar giftig is werd op de markt gezet
  in Jamaica en waarom

  de weigering om eindelijk eens Saoedi arabie
  plat te gooien voor de vieze speel die ze spelen
  begrijpt me goed als die woestijn land een keer
  de kracht merkt is de vrede gelijk in vele reigo

  Like

  • De moslims hebben ca tm somalie nu en nigeria heel noordelijk afrika in de hand samen met hun collaborerende bankiers en zijn die een kersteningsproces bezig al. Wo hun priesters/rabbis schooltjes en aanklagers en wetgevers te sturen die de Bevolking dan de schuld van hun eigen zelf via andere terreurcellen gepleegde oorlogsmisdaden gaan geven en de bevolking schuldcomplexen aanpraten terwijl ze hun Kinderen op de schooltjes verkrachten als ze Ons hier ook sinds 14de eeuw deden. Die zijn al gezien daar. Zéér Slecht Teken! Dé banken zijn er al…een nóg Slechter Teken! Die roven rapen en plunderen gebruikelijk Mens en Goed!

   Like

   • Oh jee en heel erg schrikken als er naar die mislims in Europa gekeken wordt en de verwachtingen dé bange verwachtingen met dé 8,1 kind voortplantingsbommen die ze van hun meisjes gemaakt hebben en Onze 1,3 Kind uitstervingsratio.

    Hoé dezen die 8,1 kinderen KÙNNEN financieren en Wij EEN Kind geen eens IS grootste raadsel in heel dit Universum! Maar dit is een extinctiebeeld!

    Like

   • Btw ná de moslim is de pakistanenvloed ook niet over het hoofd te zien! Collaboreren ook al major in de mass Kinder verkrachtingen en misbruiken. En worden in Engeland al een na ander opgerold!

    Like

 5. “Euker Voorn” <email@anonym; schreef in bericht
  news:email@anonym…
  RTL Boulevard: Lucassen en Sander Vreeman hingen vaak samen rond
  speeltuinen en kinderzwembaden rond!

  Het wordt nu echt met de minuut gekker, ik zit echt compleet te shaken
  hier nu!

  Het zijn broers. Beetje bijblijven graag.

  Politieagent bekende moord op Milly – Pagina 2 – Forum voor de …
  http://www.forum-voor-de-vrijheid.nl › … › Algemeen Nieuws?
  22 mrt. 2010 – (Novum) – Bram Moszkowicz gaat Sander Vreeman, die veroordeeld is voor de moord op Milly Boele, niet verdedigen. De advocaat laat …
  Politieagent bekende moord op Milly [Archief] – Forum voor de Vrijheid
  forum-voor-de-vrijheid.nl › … › Algemeen Nieuws?
  18 mrt. 2010 – 30 berichten – 6 auteurs
  De ex-agent Sander Vreeman werd eind november tot achttien jaar cel en tbs veroordeeld voor de moord op de 12-jarige Milly Boele. Vreeman …
  Beantwoorden
  ben van den brink schreef:
  Uw reactie is in afwachting van moderatie.
  12 mei 2013 om 16:05
  SANDER VREEMAN

  Like

 6. Fluwelen handschoentjes voor Sander V.?

  door Jolande van der Graaf en Sebastian Schramm
  DORDRECHT – De afschuwwekkende moord op Milly Boele is het misdrijf van 2010 dat het meest zal bijblijven. Het 12-jarige meisje uit Dordrecht verdween in maart onder verdachte omstandigheden. Het hele land leefde mee met haar familie en aanschouwde bijna een week later een verbijsterende ontknoping. Milly bleek meegelokt, misbruikt en omgebracht door haar buurman Sander V., notabene zelf een politieman. De zaak kreeg gisteren voor de Dordtse rechtbank opnieuw een bizarre wending: V. kreeg een bedroevend lage gevangenisstraf. Een terugblik op de feiten, met de grote vraag: werd politieman V. met fluwelen handschoentjes aangepakt?

  Mail Print

  Proefabonnement,
  10 weken € 30,-!
  Al meteen na de alarmerende verdwijning van het tienermeisje maakt de politie kardinale missers. Er wordt een lijst ’vaste procedures’ afgewerkt en totaal niet gekeken naar de ronduit verdachte feiten die doortastend en vooral razendsnel optreden vereisen.
  Milly, alleen thuis, heeft woensdagavond 10 maart om half zes voor het laatst telefonisch contact met haar moeder. Haar laatste woorden: ’Mam er staat een buurman met een kat op zijn arm voor de deur. Bel je me zo terug?” De brugklasser is al meegelokt door V. als Tineke Boele even later vergeefs probeert haar dochter te bereiken. Twee huizen verder trekt de politieman in de hal van zijn huis de batterij uit Milly’s gsm om vervolgens zijn slachtoffertje te knevelen, te misbruiken en uiteindelijk te wurgen met zijn riem. Haar lichaam begraaft hij in zijn tuin.
  Al in het eerste telefoontje aan de politie vertellen de ouders wat er aan de hand is. Het vervolg is bekend. De politie slaat geen acht op de belangrijke informatie over de buurman, het feit dat een veiligheidsbeugel aan de binnenzijde van de voordeur in huize Boele is afgebroken en het gegeven dat Milly direct na het telefoontje verdwenen en onbereikbaar is. De agenten verzuimen om logisch te handelen: de wijk afgrendelen en vanaf huize Boele onmiddellijk iedere woning met speurhonden uitkammen. Zoiets staat niet in het protocol. Vandaar.
  Uren later staat de politie bij buren op de stoep, maar alleen om hen als getuigen te horen. Even na middernacht belt de politie ook bij V. aan. Milly’s moordenaar weet zijn collega’s meteen gerust te stellen. Welnee, hij heeft niks gezien.
  Terwijl de politie hardnekkig volhoudt niet van een misdrijf uit te gaan, meldt De Telegraaf daags na de vermissing dat het meisje gezien de feiten slachtoffer van een gewelddadige ontvoering moet zijn geworden en dat voor haar leven valt te vrezen. De berichtgeving wordt met hoongelach en spottende uitlatingen door een politiezegsman weggewuifd. “Weet De Telegraaf soms iets dat wij als politie niet weten?”
  Onderwijl werpt de moordenaar zich in zijn buurt op als behulpzame oom agent. V. zoekt naarstig mee naar Milly, wordt gezien terwijl hij nonchalant met Dordtse agenten keuvelt. In het weekeinde van 13 en 14 maart ontwaakt de politie enigszins en moeten Milly’s buurmannen verklaren waar zij rond het tijdstip van de verdwijning waren. Ook V. wordt om uitleg gevraagd. Maar terwijl hij in de verste verte geen alibi heeft, laten de agenten hun collega gewoon weer met rust. De politie neemt zich voor na een paar dagen nog ’s bij hem aan te kloppen. Waarom in vredesnaam niet eerder?
  Op dinsdag 16 maart, bijna een week na de vermissing, meldt deze krant na eigen onderzoek dat Milly’s kidnapper vanwege diverse redenen uit haar directe omgeving moet komen. Ook brengt De Telegraaf een achtergrondverhaal over Amerikaanse onderzoekscijfers waaruit blijkt dat kinderontvoerders vaak vlakbij hun slachtoffertjes wonen. Nog dezelfde dag geeft V. zich aan en bekent. Milly’s lichaam wordt in zijn tuin opgegraven.
  Deskundigen vegen in deze krant de vloer aan met het politieonderzoek dat nog steeds door een commissie wordt bestudeerd. Naar verluidt verschijnt met de kerst een onderzoeksrapport met zogeheten ’verbeterpunten’. Waarom duurt dat zo lang? Wilde de commissie eerst de rechtszaak afwachten?
  V. wordt in die tijd door de recherche aan de tand gevoeld. In eerste verklaringen praat hij honderduit. ’Ik was ziek in mijn kop’, zegt hij. ’Wilde weten hoe het voelde om iemand mee te lokken. Ik vroeg me af of ik seks kon hebben met iemand die ik had ontvoerd. Hoe het was als ik haar zou betasten.’
  In latere verhoren doet V. er het zwijgen toe. Juist dan gaat het sporenonderzoek tellen. Maar dát is verre van volledig. Forensisch experts verklaren in deze krant dat het NFI fouten maakte en ook binnenin Milly’s lichaam monsters had moeten nemen. De kans is groot dat dan spermacellen waren aangetroffen. Dat was keihard bewijs voor verkrachting geweest en had een veel hogere gevangenisstraf opgeleverd.
  In mei volgt voor Milly’s nabestaanden een volgende klap. Justitie klaagt V. slechts aan wegens doodslag. De commotie is ongekend. Waarom zet het OM niet als altijd met het zwaarst mogelijk feit in en wordt V. niet beticht van moord? Onthutst geven Milly’s ouders en hun advocaat Frank van Ardenne een interview in deze krant. Kort erop verzwaart het OM de aanklacht naar moord. Waarom toen wel?
  Tijdens de eerste pro formazitting lijkt alweer alsof V. een voorkeursbehandeling krijgt. Hij gaat niet als andere lustmoordenaars voor onderzoek naar het PBC. Justitie zegt er zijn veiligheid niet te kunnen garanderen, dus reizen de psychologen wekenlang af naar zijn cel en ontsnapt hij aan een gedragsobservatie. Opmerkelijk genoeg wordt in die tijd opeens een tweede, veel ervarener officier van justitie aan het onderzoek toegevoegd. Wat was de reden daarvoor?
  Doorgaans duurt het onderzoek bij soortgelijke misdrijven minimaal een jaar. Maar agent V. staat medio deze maand al terecht. Talloze vragen blijven tijdens de twee dagen durende inhoudelijke behandeling voor de rechtbank onbeantwoord. Was het onderzoek wel grondig genoeg?
  De prangende vraag waarom uitgerekend een onschuldige twaalfjarig kind in zijn klauwen viel, beantwoordt V. niet. Op cruciale onderdelen beroept hij zich telkens op geheugenverlies. Hij rookte die dag dertig joints en is veel vergeten, beweert V. Maar voor hem ontlastende informatie lepelt hij wel telkens moeiteloos op. De meervoudige strafkamer doet die twee dagen nauwelijks moeite om de moordenaar het vuur aan de schenen te leggen.
  Kritische vragen wimpelt V. voortdurend af met ‘dat kan ik me niet herinneren mevrouw’. Hij komt er steeds weer mee weg. Andere belangrijke vragen komen niet eens aan bod. Hoe wist V. dat Milly alleen thuis was? En waarom houdt de rechtbank de verklaringen van V.’s toenmalige vriendin Linda, óók een agent, niet eens voor? Wat onthulde V. aan haar, vlak voor zij hem ertoe bewoog zich aan te geven? Wat kan zij over hem vertellen? Over hun seksleven? Is V.’s voorkeur voor jonge meisjes, die zijn collega’s wél opviel, ook Linda gebleken?
  Er is in deze gruwelijke kindermoord zelfs geen reconstructie verricht. V. heeft daardoor alle gelegenheid ongestoord zijn verhaal te doen.
  Een gotspe is ook het door V. voorgespiegelde drugsgebruik; zó onrealistisch hoog dat anderen dit moesten merken. De woning had bij dertig joints letterlijk blauw moeten staan. Het had de rechters moeten opvallen dat buren die avond echter helemaal niets roken en de agenten die langskwamen, evenmin iets opsnoven toen V. de deur opende. Wat merkte Linda ervan toen zij die nacht na een late dienst thuiskwam? Rook zij iets? Was V. volgens Linda eigenlijk wel ’knetterstoned’ als hij zelf beweert?
  Komt bij dat de meest doorgewinterde gebruikers het roken van zoveel zware joints als volstrekt onmogelijk bestempelen. Alleen bij tien stickies per dag is iemand al van de wereld en nergens meer toe in staat. Niets wordt er tijdens de zitting over opgemerkt. Laat staan dat de rechtbank V. kritisch bevraagd over de xtc-sporen op Milly’s trui. Die zijn daar niet zomaar opgewaaid. Rookte V. wel alleen cannabis of slikte hij die dag misschien ook nog xtc, drugs met een totaal andere uitwerking? Wat weet zijn vriendin over mogelijk xtc-gebruik?
  Vraag is waarom de rechtbank, die er notabene rekening meehoudt dat het xtc-spoor van V. afkomstig is, dit met harenonderzoek niet verder uitgezocht wil zien. V. ontkent harddrugs te gebruiken, dit kan aantonen dat hij al die tijd loog. Leugenachtige verklaringen zijn debet aan bewijs. Maar kennelijk is het allemaal niet relevant in de strafzaak tegen politieman V. Waarom niet?
  Al even vaag blijft op welk tijdstippen V. Milly doodde en haar lichaam begroef. Hij komt er, met deze rechtbank, moeiteloos mee weg. Wat gebeurde er om kwart over zeven toen de doorgaans rustige hond van de buren plotseling in wolvengehuil uitbarstte en over zijn hele lijf begon te rillen? Wat merkte Linda op toen zij ’s nachts thuiskwam? Wat zag zij, hoorde zij? Lag ze op bed toen V. Milly’s graf groef? Hoe laat ging zij naar bed?
  De lijst is lang. Volstrekt onbegrijpelijk is ook dat de enorme hoeveelheid kinderporno in zijn computer de politieman niet eens ten laste is gelegd. Dat terwijl het volgens recherchedeskundigen een wezenlijk onderdeel van het misdrijf vormt en aanzienlijk strafverzwaring had kunnen betekenen.
  Een seksuele moord als die op Milly gebeurt niet in een opwelling. Het is het gevolg van al lang bij de dader aanwezige fantasieën die versterkt worden door het bekijken van kinderporno. Tot de fantasie zelf niet meer voldoende is en de dader die gaat uitvoeren. Van welke aard zijn eigenlijk de filmpjes van V.? En wat is de relatie tot de moord op Milly? We horen er geen woord over, in de Dordtse rechtbank.
  Beantwoorden
  ben van den brink schreef:
  Uw reactie is in afwachting van moderatie.
  12 mei 2013 om 15:42
  De lijst is lang. Volstrekt onbegrijpelijk is ook dat de enorme hoeveelheid kinderporno in zijn computer de politieman niet eens ten laste is gelegd. ????????????

  Hier waren meerdere politie agenten bij betrokken !!!!

  Like

  • Het IS zelfs Raadzaam de agenten/rechercheurs/chefs die aan het zoeken/onderzoek betrokken waren naar hun alibi te vragen. Zó werken die wel! Dat houden ze tot in de hoogste toppen zó alles in eigen beheer en was met de schoolreisjes ook zo eigen politie eigen artsen eigen tandartsen eigen rechters eigen ovjs eigen pr en media. Powned en geenstijl zijn niet om niets door justitie gefinancieerd ingebracht als wel meer supposed activisten en supposed crimefighters kuch vriezen, thijs moet ook buffelen voor zijn miljoen.

   Dat heel de politiek en tweede kamer alle zwijgen om al dit soort zaken is opgelegd is natuurlijk ook al lang publiek geheim incluis een volkomen zwijgen verzwijgen van hondérden Mensen en Slachtoffertjes van de slaapfeestjes van de notabelen in de hofnarzaak tot in de hogeraad.

   Like

  • Haar laatste woorden: ’Mam er staat een buurman met een kat op zijn arm voor de deur.””

   De zeer actieve en zeer gewaardeerde bezoeker white indian 1964 getuigde op klokkenluideronline dat de Moeder van Milly dat gelijk aan de recherche gezegd had en dat hij dat zelf van de Moeder Vernomen had alsmede dat de recherche tegen haar zei dat ze dat beter in kader van het onderzoek kon gaan verzwijgen.

   Maw ze wisten van meet al van dag een al dat Milly bij sander v was. En aan mijn eerder comment hier op vast en zeker zelfs van te voren al. Just damagecontrol.

   Like

 7. Club 1A
  Het gaat om een gezellige club van mensen die in ieder geval 3 dingen gemeen hebben:
  – Liefde voor de politiek in het algemeen en de VVD in het bijzonder;
  – Gewerkt hebbend voor of in een van de VVD Tweede-Kamerfracties
  – Het leuk vinden om contact te houden met oud-collega’s.
  Deze Linked-In-groep ondersteunt de activiteiten van Club 1A, die verder vooral bestaan uit borrels en andere gezellige en daarbij wellicht ook nog nuttige evenementen. Het lidmaatschap kost een tientje per kalenderjaar.

  Lid worden van groep
  Of Inschrijven »
  Ook bekeken

  HUIZE HILLEGONDA

  Huize De Duivelspoort

  Huize DELTA

  Wij, Heeren van Boven

  Tweede Kamer der Staten-Generaal

  Het Oostenrijkse debutantenbal

  Die Coffye Vlagh

  Adel in Nederland

  Like

 8. Wie denkt dat hij er niets van wist ,droom lekker verder naturlijk wist hij ervan .Net zo goed hij wist van gladio en vele andere zaken ,die in samenwerking met amerika nu en in het verleden gedaan werden .En denk niet alleen de pvda menig andere partij is horig aan amerika .

  Like

  • Let op IPA…. Deze kerel heeft goed onderzoek gedaan.. AL zijn filmpjes zijn een must om gezien te hebben.. Het tuig waartegen we vechten (de nazi`s) komen uit Zwitserland… Al eens afgevraagd waarom Zwitserland nog nooit in een oorlog verwikkeld is geraakt? De wereld wordt gerund vanuit Nazi Zwitserland

   Like

   • Al eens afgevraagd waarom Zwitserland nog nooit in een oorlog verwikkeld is geraakt?”

    Zwitserland is een notouch vrijstaat van de bankiers waar naut wellink ook van een van tevoren alvorensd aan de plunderingen en misdrijven te beginnen al een bovenwettelijk immuniteitsnestje had kunnen organiseren. Dus ahw een piratennest een boekaniershol. Zoals `s Werelds grootste Slavenhandel en Kinder pooier de eucommisie vol van hun kloost ook vrijstaat biedt aan leden en hardwerkende gepensioneerden waar zelfs de usa volkomen buitenspel is gezet. Uiteraard pik nog meer arresten om de lagere bendeleden ook wat te verwennen en hun suppressiestructuren instand blijven niet vergeten.

    Elke grote megascam is steeds wéér van tevoren van gewettigde immuniteiten en onverhaalbaarheden voorzien!!! Alle wetgevers bendeleden en mafiageboeften.

    Eerder al was Belgie gecreerd als vrijstaat voor de vermogens van de franse adel nog voor de franse revolutie. Laat stáán wát israel allemaal in de gangenstelsels onder de dimonareactor heeft samengeroofd aan Goud bonds en edelgesteenten vele decennia van noeste rooftochten en oplichterswerk liggen daar. Waar naast ze ook niet 1 oorlogscrimineel genocidenpleger of delichtenpleger uitleveren.

    Rara wáár is dat onvindbare Duitse Goud toch? En de Russiche Barnsteenkamer?

    Like

  • DRAKE:
   TentoVision 5.9.13 – Navy SEAL Extortion 17 EXPOSED – Obama Failures
   Published on May 9, 2013

   May 9, Thursday 10:00 AM, National Press Club, Washington, DC:

   Watch these Navy SEAL Team VI families and other family members as they reveal the Obama Administrations culpability in death of their sons in the fatal helicopter crash in Afghanistan following the successful raid on bin Laden’s compound. This is a powerful and riveting briefing thatincluded some of America’s most significant military leaders.

   Source: http://americannationalmilitia.com/navy-seal-extortion-17-exposed-obama-failures/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.