Elitaire Misdaad

‘Roermondse VVD Misdaad-Chapter’ chanteert ‘VVD-justitie’ voor hun Godfahter Jos van Rey.

Roermondse VVD-Godfather Jos Van Rey voorlopig van kieslijst af onder zware druk van afgang “Snake Rutte” bij NOS- gesprek met de Minsiter President .

Mark Rutte;” Iedere ‘Rat in pak’ is welkom bij de VVD”.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Mark Rutte snake in suitAmsterdam-Noir- Afgelopen vrijdag zat de “VVD- Snake Rutte” vet verschut te sissen  toen hij werd gevraagd naar zijn partijgenoot Jos van Rey bij het NOS-gesprek met de minister-president.

Waarden en normen VVD.
Daar zei siste de “Snake”: dat iedereen die verdachte is van een strafbaar feit, maar nog niet is veroordeelt bestuurder kan zijn of worden bij de VVD. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dergelijke bendeleden houdbaar te houden.

Indien men een fatsoenlijke, eerlijke partij is zou dat natuurlijk moeten zijn: dat iedereen die formeel, publiekelijk is aangemerkt als verdachte door het OM van een misdrijf pas een bestuur functie kan bekleden wanneer de rechter zijn onschuld heeft bepaald en/of als het OM formeel af ziet van vervolging.

Het is namelijk zo in Nederland dat de wet stelt dat het OM een persoon alleen als verdachte kan aanmerken als een veroordeling bewijsbaar geacht is. ( zie Noot)
Kennelijk was ‘Snake Rutte’ even overvallen en in een onbewaakt moment van eerlijkheid   gaf  dat een zeldzaam inkijkje in de waarde en normen van de ‘VVD-Misdaadgroep’: Iedere door het OM verdachte “Rat in pak” was en is welkom.

Jos van ReyHet rommelt binnen de VVD-misdaadgroep.
Het ‘Katvanger-bestuur’ van de ‘VVD-Godfather Jos van Rey’ in Roermond heeft de kandidatuur van Jos van Rey als lijstduwer voor de verkiezingen van maart 2014 opgeschort tot 18 november. Als het Openbaar Ministerie (OM) dan nog steeds niet duidelijk heeft gemaakt waarvan Jos van Rey verdacht wordt of waarvoor hij mogelijk moet voorkomen, kan de leden bende vergadering hem alsnog op de Chapter-lijst zetten dreigde de “Kleine VVD-Gangsters” van Jos. Wat weet Jos van  zijn zooitje  ‘VVD-laaienlichters’ in Roermond, dat zij hem niet naar behoren uit de partij zetten.

Ons dunkt is er tot 18 november voldoende tijd om zaken af te ronden en de bij herhaling gevraagde duidelijkheid te verschaffen”, aldus het ‘VVD-Chapter-Roermond’ in een  hysterische verklaring. En hiermee zet een politieke partij die Law en Order hoog in zijn vaandels heeft justitie onder zware druk. Wat vindt hun partij genoot de Crimefighter Volksonderdrukker Fred Teeven hier nu van?

VVD- beschuldigd  de ‘VVD-justitie’ van onbehoorlijk, corrupt gedrag. Projectie van de VVD- Chapter-Roermond?
„Het lijkt erop dat het OM de afhandeling vertraagt”, staat in de verklaring. „Waarom? Om hem te belemmeren zijn politieke rentree te maken? Wie kwaad wil denken zou het haast gaan geloven.”
„Door de werkwijze van het OM worden de rechten van Jos van Rey ernstig beperkt, met als absoluut dieptepunt dat een aantal mensen en een groot deel van de Vrije- Media als “Volksnieuws uit Amsterdam-Noir” zich laten meeslepen in de aanname van ongefundeerde veronderstellingen(kuch).

Kennelijk is het bij de VVD Chapter-Roermond ontgaan dat een ieder ander burger al maanden in voor arrest had gezeten bij dergelijke feiten.
En daarnaast met ‘lekken’ van de kijkcijferpolitie aan de pulp-media, bijv. De Telegraaf politiescribent John van den Heuvel of hun ‘AVRO &TROS mediahuurmoordenaar Peter R. de Vries’ tot op het bot ten gelde zou zijn gemaakt  aan de ‘sensatie-pulp-Schandpaal’.

Piet van PolOorlog in de VVD-Misdaadgroep, politie vreest doden.
Men zou kunnen spreken van een politieke veroordeling zonder tussenkomst van de rechter”, staat in de verklaring. Nou, welkom bij de ‘VVD- Hang him high in de pulp-sensatie-media club’.
„Wie van iets wordt verdacht heeft ook rechten.  Over welk land die  VVD-idioten in Roermond hebben is ons nu even niet duidelijk.

Hij of zij heeft het recht om te kiezen of verkozen te worden. Dat sommige VVD’ers zonder kennis van zaken hier anders over denken en durven spreken is op z’n zachts gezegd betreurenswaardig. Men zou als rechtgeaarde ‘Kleine VVD-Gangster- liberaal’ beter moeten weten.”

Het OM verdenkt Van Rey van o.a. (VVD)- corruptie samen met zijn ‘gabber in crime’ de  gesubsidieerde alles-bouwer in Roermond en omgeving de ‘Elite VVD-gangster Piet van Pol’.In oktober 2012 trad hij daarom af als corrupte “Twee Petten-senator” en ‘Piet vanPol ’s  Bouw-wethouder’. Een woordvoerder van het OM zei zaterdag dat pas na het eind van het onderzoek resultaten en conclusies worden bekendgemaakt.

Noot:
Volgens de wet bent u een verdachte in drie gevallen:
1. Als uit feiten of omstandigheden een redelijk vermoeden naar voren komt dat u zich schuldig heeft gemaakt aan een strafbaar feit.
2. Als u door de overheid daadwerkelijk wordt vervolgd voor een strafbaar feit.
3. Als er tegen u een strafrechtelijk financieel onderzoek loopt of als u voor een strafbaar feit bent veroordeeld en de officier van justitie probeert bepaalde goederen of geld dat u door een strafbaar feit verkregen heeft, aan u te ontnemen.

1.  Een redelijk vermoeden van schuld aan enig strafbaar feit.
U bent dus een verdachte als er voldoende aanleiding is om u te verdenken van het plegen van een strafbaar feit. Het is dus onvoldoende als een politieagent op grond van pure intuïtie denkt dat u iets strafbaars gedaan heeft.
Aan de andere kant wordt het volgens de wet vereiste ‘redelijke vermoeden van schuld aan enig strafbaar feit’ vrij snel aangenomen. Een rechter komt in de praktijk in heel veel gevallen tot het oordeel dat u terecht als verdachte door de politie bent aangemerkt.

1 antwoord »

  1. Het is eigenlijk een gotspe ,zo lang zamerhand lijkt het dat vele van de politieke chapters van welke partij dan ook ,niet onder doen voor chapters van motorclubs .Wie heeft dat van wie afgekeken .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.