Elitaire Misdaad

‘Nederlandse Elite-Gangster Victor Muller betrokken bij fraudezaak Saab’.

Zijn er al gedragsregels opgesteld voor Victor Muller?

‘ALLEN & OVERY GAAT ALLE GRENZEN OVER VAN LIST, PLUNDERING EN BEDROG * TIM STEVENS DE GROTE MAN ACHTER DE CRIMINEEL VICTOR MULLER’.

(door Lex Boon en bewerkt door de waarheidscommissie)

Victor MullerAmsterdam-Noir-De Nederlandse zakenman Elite-Gangster Victor Muller speelt een criminele rol in een zaak rond belastingontduiking door Saab in Zweden en loopt frank en vrij rond in het land van Crimefighter Volksonderdrukker Fred-Big Head-Teeven. Dat meldt de Zweedse krant Svenska Dagbladet. Hoofdaanklager Olaf Sahlgren wil Muller horen in verband met een mogelijk misdrijf. Vitcor Muller is zwaar beledigt, want liet hij ons weten: “ik heb in Zweden niet anders gehandeld dan ik als rechtsaarde VVD-er al decennia’s in Nederland doe, en daar word ik nooit vervolgd”.

Muller is één van de twee oprichters oplichters van het Witwas Vehikel Spyker Cars. Het enige autobedrijf in de wereld, dat ( o.a. Russische Maffia) miljoenen heeft aangetrokken met tot nu toe slecht het bouwen van twee auto’s; één voor Victor Muller zelf en één voor zijn zoon. Het is ons niet bekend of één van die twee fantasie-bolides ooit echt op de weg zijn geweest.

In 2011 werd hij ook de voorzitter van Swedish Automobile. Dat bedrijf werd gevormd na de overname van Saab door Spyker Cars in 2010. Saab ging in december 2011 failliet– Victor-Muller-Truuk. ( zie Noot)

De Nederlandse Top-VVD-er zou volgens de krant 690 duizend euro betaald hebben gekregen voor zijn ‘advieswerkzaamheden’  (ander woord voor corruptie) tussen juli 2010 en oktober 2011. Dat geld werd betaald aan een spook- bedrijf van Muller in een belastingparadijs, op de Nederlandse Antillen.
Daardoor was sprake van ingewikkelde berekeningen voor belastingen en premies te doen gebruikelijk voor criminele  VVD-lieden als Victor Muller: stelen met de pen en de (Nederlandse ) wet in de hand.

Afgelopen week klaagde Sahlgren oud-Saab-topman Jan Jonsson, juriste Kristina Geers en de financiële topman Karl Lindstrom aan wegens ‘ernstige belastingontduiking’. Ook werd door Nederlandse opsporingsautoriteiten een inval gedaan bij het brievenbus-kantoor van Spyker in Zeewolde, in verband met het Zweedse onderzoek naar de belastingfraude en daar horen wij uiteraard verder nooit meer iets van zolang justitie in handen is van de VVD ‘gabbers in crime’ van Victor Muller de VVD-er Ivo Opstelten en Fred-Big Head-Teeven , die zijn te druk met het Klootjesvolk en arme politieke Vluchtelingen te Crimefighten (kuch). Kijk had onze fijne Victor nou een kip gestolen in de Supermarkt, omdat bij bijv. geen geld meer had om te eten dan had hij al lang en breed de binnenkant gezien van de private ‘Berta-Volksgevangenissen’ .

Hoe het ook zij, wij zijn Victor Muller een excuus schuldig, want hij heeft als geen ander recht op een spot in het Elite-Gangster-Billboard. Hij heeft aan alle gedragsregels voldaan van het Elite-Gangster Billboard. Wij hadden hem gewoon door de grote toeloop over het hoofd gezien. Afijn, Victor wees u gerust u staat nu pontificaal tussen uw soort genoten: “De Raten in pak”.

Noot: Artikelen uit het archief van Kleinte muurkrant (stelling.nl)

Geschuifel in Tirol (1)
dinsdag 12 oktober 2010
In de eerste aflevering van onze zomerse serie “De baas van Saab” op 27 juli 2010 ronkte iets voorbij voor de liefhebbers van netjes gewassen geld. Kwootje. Komt ie:

” … De methode was een abc-tje: er werden spulletjes gekocht van niet bestaande ondernemingen in het westen en zo gingen meloenen op het oog netjes de voordeur uit en kwamen eventueel stiekem door de achterdeur weer terug“.

Nou blijken niet alleen de Antonovjes, de Russische sponsors van Saabbaas Victor Muller, dit soort was- en strijkkunstjes in de praktijk te hebben gebracht. Uit Duitsland bereikte ons de afgelopen week een rouwannonce over hetzelfde soort praktijken in Zuid-Tirol. Gaat ie:

” … De [Nederlandse] heren maken gebruik van een eenvoudig concept. Ze kopen voor een appel en een ei vastgoed op en gaan vervolgens aan de slag met vaak niet geregistreerde koopcontracten en intentieverklaringen. Bij die schijntransacties wordt cashgeld rondgepompt en die gaat als winst terug naar waar het vandaan is gekomen. Zwitserland, Liechtenstein etcetera. Soms gaat het zelfs om vastgoed dat niet eens hun eigendom is! Zo wassen ze hun zwarte geld wit. Er zouden al een paar honderd miljoen euro een dergelijke behandeling hebben gekregen“.

Dan denk je misschien “ver van mijn bed show”. Laat ze maar lekker jodelen in Tirol. Maar wat denk je van deze:

”Het geld komt uit Luxemburg en Nederland. En mocht het gaan om een echt bouwproject dan wordt er gebruik gemaakt van de diensten van Durnwalder Bau GmbH en Durnwalder Immobilien GmbH. Voor een deel eigendom van de zoon van de gouverneur in Zuid-Tirol. Daardoor is het zelfs mogelijk pas een bouwvergunning te krijgen aan het eind van de rit. Als het pand er al staat“.

Inmiddels loopt er een officieel onderzoek naar dit geschuifel onder leiding van officier van Justitie Michael Maier. Wij wensen hem veel sterkte. Wie die Nederlandse heren zijn? Komt nog. Stay tuned.

Zie :uit kleintje actueel Lekkage (2)
uit kleintje actueel De baas van Saab (12)
uit kleintje actueel De baas van Saab (11)
uit kleintje actueel De baas van Saab (10)
uit kleintje actueel De baas van Saab (9)
uit kleintje actueel De baas van Saab (7)
uit kleintje actueel De baas van Saab (6)
uit kleintje actueel Geschuifel in Tirol (1)
uit kleintje actueel De Baas van Saab (3)
uit kleintje actueel De Baas van Saab (2)
uit kleintje actueelDe Baas van Saab
uit kleintje actueel Laag water
uit kleintje actueel Octopussy (313)
uit kleintje actueel Fecundo à la Saskia (2)

12 antwoorden »

 1. Ze kopen voor een appel en een ei vastgoed op en gaan vervolgens aan de…””

  Dat doen ze zelfs op nationale en internationale schaal door die reccesie inflatie en prijsmanipulaties met oa Goud en dán hun mafiacel moody´s er nog eens overheen voor een Duitslandje nummer duizend en zo kregen ze elk Land op de Knie en in bezit. Kwamen mét oorlog ramp en tyfus en vertrokken met hetzelfde product van ondergang en ramp.

  Met alle Eigendom en Gelden dat ze van Ons gestolen geroofd en wég gesleept hebben sinds de oorlog kopen ze nu Ons ZELF weer óp en zijn We zelfs in Onze Volkseigendommen hún arbeider en hún slaven geworden! En hebben We niets meer dán niéts ÉN schulden áán hén … diezelfden. Dát is Raar! Zó brachten ze Engeland al eeuwen geleden in hun eigendom en deed deze hoer alles wat ze wilden oa china binnenvallen voor de papavers….met de bankentruck!

  Like

  • Btw die bankentruck vereist dat We Arm en schuldig (komt het werk zelfs van hun kerk van de eeuwen om de hoek bij te pas inzake Armoedenzaaien en schuldcomplexen/minderwaardigheid(status) aanpraten) gehouden worden anders Bouwen We Zelf Wel een Toekomst en Eigendom/Bezit en lenen We niets meer bij ze. Dus Armoeden en rampen oorlogen en epidemien ontwrichten ze gehele Samenlevingen mee om een hoef tussen de Deur te krijgen. Vraag maar aan de Somalis hoe de agent orange smaakte en er nu overal van die moraalridders met hun creches en Kinder schooltjes rondstruikelen ….dé bank er al de kastelen aan het bouwen is!

   Like

 2. Alleen Jack Snag wordt door onze Caesar nog nog vertrouwd. Zo nu en dan zie ik zijn Mobilgogo voor de deur staan.Hij haalt patat. Tout Wassenaar komt er. De wijn bij de Aldi in Voorburg en de patat aan ’t Kleine Lo. Eerlijk patat. Op nummer 1 van de AD-test van dit jaar.

  Like

 3. LS…
  Ja, ja ! Je moet zo langzamerhand hongerend en in je blote gat over straat in een zeepkist want overal zit tegenwoordig een luchtje aan. Het zijn de Oranjes, Nazi’s of Nazi Oranjes, Kinderarbeid, Beursfraude, Antibiotica, Paardenvlees, Homo’s dan wel Pedofielen / VVD ers, Liegende rechters, veel te dure pace makers, nep vaccins en ga zo maar door ! Ook de lucht en het water zijn dodelijk… Dus ?!

  Like

 4. Het is niet zo verwonderlijk ,dit spelletje speelt hij al een tijdje ,bedrijfje opzetten subsidietje of geinversteerd geld opstrijken en dan is hij pleite .UITERAARD met de poen ,en dat de zweden er in getrapt zijn geeft blijk dat op dat moment het water saab aan de lippen heeft gestaan .Met alle gevolgen van dien .Maar geloof me ook hier zwemt hij weer onderuit ,zoals een vvdrat betaamd .Het vreemde is dat de nederlandse fiskus nog steeds geen onderzoek heeft in gesteld naar spijker cars ,het bedrijf heeft zgge en schrijve een paar auto,s verkocht ,en is op een haar na diverse malen faiiet geweest .Het vreemde is dat zijn concurent donkervoord al jaren lang winst maakt en veel meer auto,s heeft verkocht.Het zou zo maar kunnen dat het hele spijkereen leuke witwasmachine is .

  Like

  • Zo hebben de nutsbedrijven ook al honderen miljarden geroofd van de energiebelastingen. Oa deltanuts onder mom van brakwaterenergieproject terwijl ze al wisten dat dit niet werkte. Hoppa 100 miljoen en hebben zich oa daarmee in de waterleidingen van Rotterdam ingekocht > Dat IS witwassen. Daar naast misbruikten ze ook de Klanten door dezen maandvoorschotten op basis van de paar koudste maanden te berekenen en zeer hoge maandbedragen dus aan te rekenen. Dat teveel kregen We dan wel terug maanden maanden later en haden ze zich een tijdelijke schone schijn en balans mee gecreerd waar mee ze weer verder konden oplichten. Paypal deed ook zulks met de betalingsstromen van de Klanten onder vals voorwendselen van veiligheidsmaatregelen Boekingen vasthouden wekenlang….en zijn nú miljardairs.

   Like

   • Ja mét family in eu en ecb wat banksterterritory is zoals president ecb draghi extop goldmansacks international is en ze hadden zó een bankvergunning no Questions Asked. Dat Krijgen Landen nog geen eens.Wel bij ebay zeer geliefde collegas. Rutte hielp draghi nog die extra 200 miljard voor Supposed Griekenland voor hem roven en pushen en kreeg er 1 miljard steekpenning voor. Zalm had er totaal zeven miljard gekregen…hoé dié dan zal hebben helpen pushen en finance aansmeren?

    Like

   • Oa de internationale krisis bewerken cq voorbereiden deden Onze overheden wetgevers en regering incluis belastingdiensten 2005-2009 ook aan mee. Ook die rooftocht kwam van de bankiers. En Ik denk dat ze deze samengeroofde Gelden en Goederen niét Aan gegeven hebben en belonen zich zélfbenoemd tm heden met de woekerhoér edith schipperachtige woekerlonen en woekerbonussen. http://tinyurl.com/ot2ytet

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.