Elitaire Misdaad

Hoe ‘Pedo Grandmaster Demmink’ bij De Witte ‘aan tafel’ ging.

Hoge Pedofielen en societeit De Witte staat boven de Wet. 

Joris Demmink

‘Ik ben geen lid van De Witte geworden om aan één tafel te zitten met iemand die zo’n geschiedenis met zich meezeult.’

Amsterdam-Noir- Alleen mogelijk in fatsoenlijk Banana-Nederland:
Nederland het Koninkrijk der Justitie Pedofielen.
Ivo Opstelten , Fred Teeven, Harm Brouwer, Herman Bolhaar, Hans Vrakking, Ed Nijpels en Peter R de Vries, VVD-etc. doen het zwaar door de corrupte ‘Pedo-broek’ voor de ‘Joris Demmink waarheid’.

Sociëteit de Witte in Den Haag is een deftige vereniging “voor gezellig verkeer en geoorloofde uithuizigheid”. Ja, de place waar ook de “VVD Black Hole Chapter” onder leiding van de VVD ‘Bijbanen Gay-Koning Jan Franssen’ zijn door de provincie betaalde  extreme duren schandknapen en cocaïne orgies houdt. Kan het nog maffer en crimineler?

Binnen die sociëteit heb je zogenaamde ‘tafels’, een soort disputen. Sommige daarvan zijn besloten. Als je daar lid van wilt worden, moet je eerst worden beoordeeld.

‘Te barsten geschrokken’
Volgens een betrouwbare bron meldde zich daar onlangs een aspirant voor zo’n tafel. De aangewezen beoordelaar van de tafel kreeg van de aspirant een curriculum voorgelegd dat klonk als een klok. De aspirant had zich weten op te werken tot de top van de Haagse ambtelijke hiërarchie. Er was dus geen enkele reden bezwaar te maken binnen de voorgeschreven termijn van twee weken. Op het einde van die termijn zou de beoordelaar echter spontaan op het idee gekomen zijn de naam van de aspirant in te tikken op Google. Daarop schrok hij zich naar eigen zeggen “te barsten”. De aspirant bleek bekend te staan als de spreekwoordelijke bonte Pedo corrupte justitie ‘VVD-hond’.

Vuilspuiterij?
Toen de beoordelaar dit alsnog meldde bij de voorzitter, zou deze geantwoord hebben op de hoogte te zijn. Wat op internet over de aspirant beweerd werd, was echter louter “vuilspuiterij”. Vraag het maar aan Top VVD-ers Ed Nijpels en Jan Franssen die kunnen garant staan voor Joris Demmink. Hoe dan ook, de aanname van de aspirant aan de tafel was niet meer terug te draaien.

Aantijgingen
De beoordelaar in kwestie besloot zich daarop van de tafel terug te trekken. “Misschien is het wel vuilspuiterij”, zou hij verklaard hebben. “Maar ik ben geen lid van De Witte geworden om aan één tafel te zitten met iemand die zo’n geschiedenis met zich meezeult, zelfs al zouden de aantijgingen op niets gebaseerd zijn. Dat kan ik niet beoordelen en daar wil ik ook niet op aangesproken kunnen worden.”

Andere Schaamteloze Good Old Boy’s (Pedo)- leden
Het aspirant-lid was uiteraard de ‘Pedo Grandmaster Joris Demmink’, voormalig secretaris-generaal van Justitie die sinds jaar en dag onder vuur ligt wegens aantijgingen van pedofilie. Volgens een tweede geverifieerde bron zijn andere leden van diezelfde tafel overigens  de gewetenloze Ian de Jong (Helsinki Comité Nederland) en Hans Heinemann (voormalig ambassadeur te Praag).
Bron: katholieke nieuwsblad 

20 antwoorden »

 1. Waarom kwam het volgende niet in alle media ?
  Enkel omdat justitie dat niet wil ?
  Marcel Vervloesem

  Morkhoven :
  Poolse kinderhandelaar klem gereden in het Nederlandse Eindhoven .Teams van de Werkgroep Morkhoven hebben vannacht omstreeks 3 uur een Poolse wagen , bestuurd door L.GH uit Polen in Eindhoven klem gereden . De man was al drie weken in het vizier van de onderzoeksafdeling van de Werkgroep . Eergisteren haalde de man twee poolse jongetjes in Polen op om deze naar Nederland over te brengen . De vracht werd opgewacht en gevolgd . Net op het moment dat de man in Eindhoven arriveerde en de jongetjes aan een Brit wilde overdragen , reden de Morkhoven teams de wagen klem . De ganse operatie is gefilmd en werd vanavond samen met de jongetjes aan de autoriteiten in Polen overgedragen . De gegevens van de Brit is overgemaakt aan Engeland.

  https://www.facebook.com/marcel.vervloesem?hc_location=stream
  Beantwoorden
  ben van den brink schreef:
  24 mei 2013 om 23:35
  Werkgroep Morkhoven redde hiermee de levens van de twee jongens, wat de meesten niet weten, deze datum de bijzondere 23ste houdt in dat het Satanisch netwerk hier werkzaam was en dat deze jongens hoogst waarschijnlijk met de volle maan vermoord zouden worden!!!

  Like

  • Overigens Ben, wil ik je laten weten dat ik nog steeds geloof in jou.
   Ik begrijp dat je de informatie die je vindt direct wilt delen, heel verstandig. Het is ongestructureerd en daarom voor het merendeel van de mensen nog niet te begrijpen. Het moeilijke is dat dergelijke kwaadaardige netwerken opereren binnen maatschappelijke aanvaarde verbanden. Ik vind jou een heel moedige man, laat dat hier gezegd zijn.

   Like

 2. Ik heb De Witte maar even een mailtje gestuurd, zal niet het eerste zijn dat ze over deze vuilak krijgen:

  Geachte De Witte,

  Wat een smerige bedoening moet dat bij u zijn, Joris Demmink als vaste gast aan tafel, hoe durven jullie, of wordt dat door hogerhand aan jullie opgelegd?

  Getver…

  Paul Harmans

  Like

 3. Pas als de massa evolueert danwel revolueert verandert er pas iets.

  De massa wakker schudden is een keihard en pijnlijk proces voor zowel de wakkerschudders(want worden vervolgd, voor gek…etc) als voor de massa zelf : Ok je wilt het niet geloven, wat zelfs niet zien de waarheid HIER HIER en daar BAM BAM ze er met hun neus bovenop drukken, lieftst tegelijk laten voelen dat door belastingdruk, werkloosheid hun kinderen roven enz en, ze op een gegeven moment echt de pineut zijn.

  Like

 4. @Quirine Ik ook. Dit heeft voor een groot deel te maken met Cognitieve dissonantie. In gewone woorden gezegd : Ik wil het niet weten, want het past niet in mijn straatje(lees beperkte denkraam).
  Als je jarenlang opgroeid in een bepaald milieu dat van de eerlijke arbeider of de oprechte witte boord ‘werker’ dan geloof je niet(want hebt dat nooit meegemaakt) dat er mensen zijn die kinderen kunnen dood maken alsof het een vlieg is of een hert waar je tijdens de jacht opschiet).
  Inderdaad DE VERVANMNBEDSHOW. Iemand die dat beweert wordt dan ook steevast gemeden, voor gek verklaard of vervolgd e.d.

  Omgekeerd is niet helemaal vergelijkbaar; maar als je uit het milieu van de elite komt dan weet je dat je met een hypotheek van roof, uitbuiting, uitspattingen , perversies t/m moord en pedofilie toe op wereld bent gekomen.
  Een schuldig geweten wordt toegedekt vaak met nog meer schuld dus nog meer schanddaden. Daarbij kunnen/leren ze uitermate goed te toneelspelen alsof het gewone mensen zijn die volk & vaderland dienen. De werkelijke onlustgevoelens naast lustgevoelens die dit opwekt worden vaak in hun cong dissonantie ontkent danwel verdrongen.
  Door hun positie van macht en geld kunnen ze alles kopen iedere deskundigheid en iedere handlanger kopen danwel omkopen dus daarmee zijn ze volgens ons wetssyteem(police etc.) niet te pakken, daarbij door repressie(onderdukking) en chantage toe te passen zijn ze onaantastbaar. Hoe arresteer ik mijn corrupte baas, nou dat doen er niet veel.

  De massa tuint er in. Het sprookje van het Koningshuis, de ratten in pak en heksen in mantelpak doorzien ze niet, ze geloven echt dat die hoger dan hun staan en mogen staan.

  Pas als de massa evolueert danwel revolueert verandert er pas iets.

  Like

 5. @ Steve, ik had deze link al op youtube geplaatst bij het interview van jou met Myra, maar ik wil zeker weten dat jij de link te zien krijgt dus plaats ik hem hier ook.
  Je moet er zelf www. voorzetten want ik weet niet of hij werkt als ik hem er helemaal op zet.
  youtube.com/watch?v=zUPxqGYt5iw

  Dit liedje moet je gehoord hebben Steve.Dit gaat ook over het Demmink-clubje.

  Like

 6. De politiek en media belazeren ons waar we bij staan. Het volk boeit het niet, ook niet al die dode kinderen en dieren. Zolang ze nog te vreten hebben, ach jammer en men klets maar mee van ach jee en de volgende dag praten ze weer over het weer of hun vakantie. Alleen interesse in een kopje koffie, nieuwe auto en de aanbiedingen. Als je succesverhalen hebt, is iedereen opeens je vriend. Ruim je beerputten op, dan zie je niemand meer. Elk individu heeft zijn verantwoordelijkheid voor een gezonde planeet, maar helaas. Elite is voor mij al bij voorbaat crimineel. Ze staan bovenaan de keten met geld en macht, chanteren en besodemieteren elkaar doorlopend, veroorzaken oorlogen, kinderporno en honger. Ze laten zich bedienen door criminelen en buiten alles en iedereen uit, compleet gewetenloos en ik pijnig mijn hersens hoe deze primaten in onze schepping en ecologisch systeem terecht zijn gekomen en waarom er niets aan wordt gedaan?

  Like

 7. Wijlen ‘partner’ van Bea was P:) Helaas in het eliteparadijs is het blijkbaar de normaalste zaak als je kinderen verkracht/vermoordt, zie interview Myra van Marcel Vervloesem op site van Micha Kat. Dit is al meer dan 20 jaar bekend en Justities NL/BE doen er van alles aan om klokkenluiders kapot te maken, dus kom maandag naar de zaak van Micha vs Pedograaf te Amsterdam. Steun Micha zodat kinderen weer veilig zijn in Nederland.

  Like

  • ik begin meer te denken dat in de hoge regionen van de vrijmetselarij het normaal is als je kinderen verkracht/vermoordt om een hogere graad te krijgen.want de denk wijze van de vrijmetselarij is nog hetzelfde als 300 jaar geleden.en 300 jaar geleden keken de mensen niet raar op als er ergens weer een lijk lag die wisten niks anders dat dat zo erbij hoort bij ons bestaan

   Like

 8. ik denk dat beatrix een pedofiel is heb je daar een nog een andere naam voor voor vrouwelijke pedofielen.toen bij de dodenherdenking op de dam van 2012 kwan er zo een sliert van die kinderen aangelopen voor bloem legging of zo iets toen trok beatrix ook maar een vreemde glimlach van daar zit meer achter die glimlach.

  Like

 9. Heb begrepen dat niet enkel zijn pedofiel verleden (en waarschijnlijk heden) maar vrnl zijn valselijke juridische machtsterreur een mogelijk nog grotere rol speelt.
  Zo denk ik ook te begrijpen dat in de vorige eeuw -al lijkt dat de dag van gisteren- staatssecretaris Teeven (toen OvJ) betrokken is geweest bij het verdwijnen van een aantal kilo’s cocaïne waarop beslag was gelegd,, en dit best wel eens te maken kan hebben met de latere chantage aan het adres van Nederlandse hoogwaardigheid bekleders.
  Laten we eerlijk zijn, Teeven heeft de intelligentie van prins Bernhard die niet verder reikte dan ongeveer 22 cm op de schaal van lust.
  Bernhard zou de Bildenberg groep hebben mee opgericht,, hier een link door wie Bernhard in werkelijkheid is ingefluisterd.
  Over deze man -Retinger- gingen de volgende geruchten; Accused by whispered rumors of being a Vatican agent, a Jesuit spy, a high-ranking Mason, a Knight of Malta, a Jew, a homosexual, a CIA agent, a Zionist agent, an MI5 agent, an MI6 agent, a Russian agent and The Devil’s Cousin — and he’d say “that’s not the half of it”
  http://www.geschiedenis24.nl/andere-tijden/afleveringen/2003-2004/Bilderberg-conferentie-1954.html
  http://home.teleport.com/~flyheart/retinger.htm
  Teeven schijnt veel te weten,,ieg meer dan zijn concurenten.

  Like

  • in 1933 komt Adolf Hitler aan de macht,
   33 graad vrijmetselaar,

   TEHUIS VOOR NSB -MEISJES
   3 JAAR VERHUURD AAN DE STICHTING 500, DIE ER 100 JOODS-POOLSE KINDEREN IN ONDERBRACHT,
   MICHEL MENDES DIE 300,000 GULDEN SCHONK AAN JOODSE “DE CLARASTICHTING” EN CLARA WAS ZIJN MOEDER ,
   IN 19 33 [VRIJMETSELAAR] UITGEBREID MET EEN “LIGHAL” AMSTERDAMSCHE VACANTIE KOLONIE, OFFICIELE OPENING OP 23 SEPTEMBER 1913 [SATANS GELUK GETAL], 23 SEPTEMBER IS VOOR DE OCCULTE SEKTE EEN BELANGRIJKE DAG, “HERFST EQUINOX”

   Hierin zit het geheim !!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.