Elitaire Misdaad

‘VVD-Godfather Van Rey’ getipt door ‘VVD-Top-Justitie’ voor inval’

Zijn er al gedragsregels voor de VVD en hun justitie opgesteld

( van onze corrupte VVD- Klasse justitie redactie)

Jos van ReyAmsterdam-Noir- Wil de enige echte eerlijke VVD-er nu opstaan.
‘Roermondse VVD Misdaad-Chapter’ chanteert ‘VVD-justitie’ voor hun Godfather Jos van Rey.
De plaatselijke Roermondse ‘VVD-Godfather Jos van Rey’ wist al voor de invallen op 19 oktober in zijn huis en wethouderskamer in Roermond dat het  integere, eerlijk zeldzame gedeelte van het Openbaar Ministerie hem op de hielen zat. Er wordt beweerd dat hij was getipt o.a. als wederdienst voor het zwart sponsoren van VVD Types als ‘Bestuurs-gangster Frans Weeker’s. En het feit dat de ‘VVD-misdaadgroep’ vreesde dat  hun Jos indien hij verschut zou gaan  dan wel eens kon gaan doorslaan op de rest van de landelijke Top van de VVD als justitie de bewijzen van o.a. zijn corruptie en witwassen zou aantreffen

Dat meldt De Limburger zaterdag op basis van informatie waarover de krant beschikt.
Een hoge-corrupte  Limburgse ‘VVD-politiefunctionaris’ dient nu als Katvanger voor de VVD-ers Ivo Opstelten en “Fred-Big Head-Teeven” als diegene die Van Rey zou hebben getipt. Deze z.g. Law en Order -man is volgens de krant nu onderwerp van onderzoek door het corrupte VVD gedeelte van justitie, dus daar horen wij nooit meer iets van.

Stijn KlijnhoutVVD-Pedofielen-Sociëteit de Witte geheimen lijst
Welke ‘politieman’ het is, is moeilijk te raden, want er zijn zoveel corrupte (Pedo-Gay)- VVD-politie en justitie mensen.
Ons schoot als eerste te binnen deze Law en order VVD-man een voormalig officier van de Marechaussee Stijn Klijnhout. De ‘VVD Godfather Van Rey’, die jarenlang  de Wethouder van de ‘Elite-Gangster Piet van der Pol’ in Roermond was ook nog lid van de
‘Twee -Petten-Kamer’, wordt verdacht van corruptie en witwassen en obstructie van het justitieonderzoek en lid en/of leiding geven aan een criminele-(VVD)- organisatie.

Trial by ‘Open Riool RTL Boulevard’ en hun ‘Hoer-John’ van Badr Hari.
Het VVD-OM onderzoek nu zogenaamd sinds een paar maanden of en door wie vertrouwelijke informatie is gelekt naar Van Rey en andere mensen die een rol spelen in deze zaak. De ‘Show-voorzitter’ van de “VVD- Chapter-Roermond”, Victor Cillekens de Katvanger van Jos van Ray en hun Boss Piet van der Pol , liegt in de krant dat de informatie door het OM zelf is gelekt, maar justitie wil daar niet op reageren. De VVD-Justitie liet nog weten alleen te reageren in ‘Volkse Kruimel Criminele zaakje’ als die van bijv. Badr Hari. 

Justitie: “ en dan doen wij dat alleen middels onze OM-Boulevard-riool- Officier van justitie mevr. Susanne Terporten‘ aka “Lady Slettenbak”. U krijgt uw pulp-antwoord daarna van haar bij  onze VVD- Valse rrelnicht, tevens Bruine Oranje Nassau Ridder van “Koning Willem Heineken 1”  Albert Verlinde , de Ega van onze VVD- Burgmeester Onno-wietpas-Hoes  bij het RTL- Boulevard-open-Riool. Allemaal fijne, eerlijke , integere VVD-ers.

Coruuptie bij  Justitie en onze VVD? Hoezo Corruptie?”

21 antwoorden »

 1. hetuurvandewaarheid schreef:
  26 mei 2013 om 16:13
  Als het goed is zijn dit “De Missende Uitzendingen”… Heb nog geen tijd gehad om ze te beluisteren…

  Deel 1
  [audio src="http://www.mijnbestand.nl/Uitnodiging-4X7P43DJG76W.mp3" /]

  Deel 2
  [audio src="http://www.mijnbestand.nl/Uitnodiging-YJFE6ACPDLBM.mp3" /]

  Deel 3
  [audio src="http://www.mijnbestand.nl/Uitnodiging-AD6WUVQ3W6MT.mp3" /]

  Deel 4
  [audio src="http://www.mijnbestand.nl/Uitnodiging-FDIIUV8UZEWP.mp3" /]

  Like

 2. De VVD heeft zo langzamerhand de meeste criminele en corrupte leden in haar partij ,en ook een dame die zich in haar studie tijd liggende staande gehouden heeft in een duur bordeel .Maar het is toch een prestatie je zelfs in de tweede kamer te neuken .Er bestaat buiten de gooise matras dus ook een haagse .

  Like

  • De VVD zijn een gevaar voor elk Nederlandse kind want niet alleen dekken ze gruwel misbruik af ,velen doen er volop in mee en behoren velen tot een vrijmetselaar orde die Ritueel Misbruik net zo gewoon vinden als wij een sigaret roken.Stiekeme tekens ,sprookjes ,geheimpjes en puur horror misbruik dat heel erg dit jaar naar buiten zal komen en zal NEDERLAND zijn ware titel gaan ontvangen van MISBRUIK RITUEEL PEDO STAAT NR 1 .De meest georganiseerde gruwel misbruik ter wereld in stand gehouden door de Rechterlijke Macht == R M ==Ritueel Misbruik !

   Hey,

   Je had het gister over de “Water Vereniging Zandvoort” en de datum 1966 wat 666 is…

   Hmmm
   Er zitten toch echt nog wat meer handtekeningen van de metselaars in verborgen – zij kunnen het nou eenmaal niet laten om alles in het open aan te tonen – echter werd ons nooit geleerd waar we op moet letten – vandaar dat ze het ook doen middels Numerologie en Symbologie – ofwel OCCULTE SHIT…”

   http://www.google.nl/#sclient=psy-ab&q=waterverreniging+Zandvoort+1966&oq=waterverreniging+Zandvoort+1966&gs_l=hp.3…5019.6530.2.6926.5.5.0.0.0.0.66.297.5.5.0…0.0…1c.1.14.psy-ab.yyXsvwJ07rc&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.47008514,d.d2k&fp=75838407b916d8d9&biw=1024&bih=629

   Kijk naar de VET gedrukte teksten waarop ik zocht…
   Je ziet dat ze de watervereniging WV z noemen… WV is het omgekeerde van VW – VW betekend (Occult) 666

   Daarnaast – als je de oprichtingsdatum op rij legt en optelt krijg je – 1 + 8 + 2 + 1 + 9 + 6 + 6 = 33

   Like

 3. Ik wil van diverse personen van de Ritueel Misbruik macht weten wie opdracht gaf om corrupte rechtbank zittingen te houden om onze dochters te ontvoeren .Dit geldt ook voor de vele nep corrupte strafzaak zittingen om mij illegaal in hechtenis te nemen,weet Nederland al dat de meest welgestelde families van het land elk kind in hun familie verkrachten.Dat hun gehele families uit incest relaties tot stand gekomen zijn ,hoe zou het zijn met Mark Rutte ? zou hij ook uit zo een Incest familie komen? Waarin elk kind in de familie gruwel misbruik heeft ondervonden en waarvan elk familie lid een bijzondere DNA opmaak heeft tot stand gekomen door onder elkaar in de familie te neuken en daaruit kinderen geboren zijn ! Wie is Familie van wie in Nederland ? Wie heeft babys verkracht ? Wie moet allemaal uitkijken om geen enkel DNA van hun ergens achter te laten ? Op een glas ,kopje ,zakdoek of iets dergelijks ! Ik denk dat Demi en Nirvana snel bij ons thuis moeten zijn voordat ik de namen en families begin te tonen die allemaal gruwel misbruik hebben zitten plegen.En waarin de families doorweekt zijn met incest die zo makkelijk is aan te tonen enkel door DNA ,en dus weten wij ook welke families kinderen OP DIT MOMENT GRUWELIJK MISBRUIKT WORDEN.Dus ook welke families wij totaal de puin in kunnen helpen door exposure want het gruwel misbruik vindt natuurlijk op dit moment plaats bij elk kind in de incest familie.

  Like

 4. ikzelfzelf
  mei 25, 2013 om 10:44 am
  Ben is een harde strijd aan het strijden.Hij doet het op deze wijze en hij doet het goed.
  Ik denk dat hij met zijn laatste strategie de elite echt in het nauw aan het drijven is.
  Natuurlijk is het offtopic, maar uiteindelijk sluit alles op elkaar aan.
  Dus probeer jezelf er niet aan te irriteren, want als Ben deze strijd wint dan heeft het gunstige gevolgen voor alle levende wezens op aarde.
  Ik weet dat dit raar klinkt en ik kan het je niet in 1 verhaal uitleggen [ook niet in 50 verhalen].
  Het hele verhaal is zo groot dat je er naar toe moet werken om het te begrijpen.
  Ik heb 1,5 jaar onderzoek gedaan om het hele verhaal te begrijpen en ik heb er dagelijks, in die 1,5,
  meer dan 12 uur per dag aan besteed.
  Ik ben nu dus niet meer aan het onderzoeken maar ik hou de stand van zaken bij, zodat ik weet hoe de ontwikkelingen op deze wereld voortgaan.
  En ik zeg nogmaals:
  Ben kan weleens degene zijn die de deur opent naar de waarheid.
  Als die deur open is dan is het over voor de elite.
  De echte waarheid van het hele verhaal is zo groot dat je van je stoel af valt van verbazing [en je zult meer dan 1x van je stoel vallen van verbazing].

  Like

 5. LS…

  Even off topic… Wat ging die af onze arrogante hufter BADDDERRR H. of hij maakt een VVD dive voor een miljoentje… Lul je daar maar eens uit en niet eens wachten voor de prijsuitreiking… Zou God toch bestaan ?!

  Like

 6. Rutte en Pechtold zaten niet voor niets bij de bilderbergjes vorig jaar, het zijn poppenspelers, ze hebben helemaal niets te vertellen. Ze worden betaald om een geheime agenda uit te voeren! De nieuwe wereldorde, alleen de vieze, smerige pedo-activiteiten gaat hun plannen doorkruisen..

  Like

  • zijn misschien wel lid van de homo vrijmetstelarij bij de vrijmetselarij blijft alles binnendeurs en bij de bilderbergjes toch ook

   Like

 7. Het word steeds erger ,de politiek is door en door verrot .Geen enkele partij uitgezonderd ,maar de VVD spant de kroon .De jaren dat zij mee regeerden ,maar niet het alleen voor het zeggen hadden viel het niet zo op .Nu dat ze boven op de macht zitten en daar schaamteloos gebruik van maken door een totale afbraak .Juist nu komen de excessen boven ,de arrogantie van vele van hun leden word steeds meer zichtbaar . Het idee dat ze zich alles kunnen veroorloven groeit met het uur ,en word aangevoerd door een MP die zich verbeeld dat hij het in de vingers heeft .Een gevaar voor NEDERLAND ,die zich lachend en onbekommerd een land naar de knoppen helpt ,voor eigen en partij gewin .En vooral zijn graai vrienden tevreden te houden ten koste van de laagst betaalden en de midden groep .Dit kabinet zal in de toekomst NEDERLAND zo ten gronde gericht hebben dat de kreet van deze MP niet doorschuiven maar aan pakken zal zorgen voor een jaren lange kosten stijging .Die niet alleen ons treft maar ook onze kinderen en klein kinderen .Het is te hopen dat wij ooit de kans zullen krijgen om deze afbrekers van de democratie voor het gerecht kunnen dagen .En ze ter verantwoording kunnen roepen .En uiteraard tot opsluiting in de door hunzelf gebouwde gevangenissen .En het geroofde en weggegeven geld verhaald word op deze graaiers .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.