Media -Maffia

Politie-informant Peter R. de Vries met zijn Schandknaap Matthijs Nieuwkerk zetten val voor Mr. Spong en worden ontmaskerd.

Update: Nieuws verdwijnt waar De Mol-groep verschijnt.
Inmiddels heeft de corrupte smeerpoets rechercheur Nanko Veenbrink op last van Maffia Boss John de Mol en politie-informant Peter R. de Vries het twitter bericht (hierna weer gegeven verwijderd  waaruit blijkt dat hij in een complot zat met Peter R de Vries en Matthijs van Nieuwkerk.

( van onze Corrupte News of The World redactie)

Amsterdam-Noir –. De criminele praktijken van Matthijs van Nieuwkerk en Peter R. de Vries kennen geen grenzen.  Compleet schaamteloos en gewetenloos zijn de gesubsidieerde twee pulp-media Gents. Zo werd vandaag met hulp van “Het Kruidvat Held en Rebel Peter  R’. zijn voormalige Boss Willem Holleeder nog gearresteerd, was hij ‘s-avonds al weer bezig samen met zijn Schandknaap Matthijs van Nieuwkerk en één of andere gangstersletje Chantal van Schuylenburg in actie om Mr. Spong in de val te laten lopen met een verlopen corrupte Kijkcijfer-rechercheur Nanco Veenbrink. Ook ‘intellectueel’ Jan Mulder mocht weer naast de meest succesvolle (media) -huurmoordenaar Peter R. de Vries zitten en had nu even een Walnoot in zijn hoofd.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6KAOvz23Gl0

(De schokkende beelden hoe uw subsidie geld misbruikt wordt bij de  VARA doorPeter R. de Vries en Matthijs van Nieuwkerk om Mr. Spong in de val te lokken.)

Geen woord bij de Wereld Draait Door over het feit dat Willem Holleeder toch wel al een kwart eeuw de Boss van Peter R. de Vries is gearresteerd. Geen nieuws (kuch) .

Frank Buis betrapte Peter R. de Vries en zijn verlopen corrupte Kijkcijfer-rechercheur Nanko Veenbrink op camera en Peter R. kuste zijn slettebak Chantal en scheurde weg in zijn Pooiers Bolide.

Twitter Nanko Veenbrink

Eerst nog even Frank Buis beledigen, dat Frank Buis dronken was. De gebruikelijke ordinaire tactiek van Peter R. de Vries als hij op hetendaad betrapt wordt. Frank Buis in geheel onthouder.

Matthijs van Nieuwkerk met zijn door gesnoven Schandknapen kop scheurde weg op zijn fiets-nu even geen commentaar. Blijf door fietsen Matthijs, want eerdaags ga je tekst en uitleg geven over je criminele hand en spandienst voor de Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries.

Opmerking: voor de liefhebbers van de  Judas- praktijken van Peter R. de Vries

Zie bij 0.56  dat Peter R. samen pratend naar binnen gaat met zijn  rechercheur Nanko Veenbrink.Na de uitzending spreekt Frank Buis hem op zijn Judas-praktijken aan En zie bij 3.16 de 2 ras komedianten Peter en Chantal in de rondte kijken van waar heeft Frank het nou over komt net op dat moment 3.19 rechercheur Nanco Veenbrink naar buiten komt en Peter R. de Vries groet. De Vries doet net doet alsof hij hem niet kent. De  waggelende rechercheur Veenbrink voelt zich zichbaar opgelaten.

Dat is dus de misdaadjournalist van de Wereld Draait Door de  gesubsidieerde de ‘AVRO & TROS man Peter R’., die een precair programma maakt over Kind prostitutie!

48 antwoorden »

 1. AMSTERDAM – Fred Teeven heeft in 2005 een ontmoeting gehad met Willem Holleeder en sportschoolhouder en vechtsporter Dick V. De ontmoeting vond plaats in het Zandvoortse café van Serge van Lent.

  Dit heeft Remko van Lent, de broer van Serge, woensdag als getuige verklaard in het proces tegen onder anderen Donald G. en Hells Angel Harry S., die worden verdacht van diverse afpersingen. De gebroeders Van Lent zouden ook tot hun slachtoffers hebben behoord.

  De rechtbank heeft woensdag direct een onderzoek naar de bewering van Van Lent gelast. Teeven, de huidige staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, was in 2005 officier van justitie bij het landelijk parket. Hij was destijds betrokken bij een grootscheeps onderzoek naar Holleeder, die werd verdacht van afpersingen

  Like

  • Steve al enige tijd tracht ik een interview van u naar boven te halen
   waarop u reageerde op verraders die mee werkten met de IRT,
   en rijk daarvan werden en anderen in de val lokten en u zei iets in de trant van
   dat het daarom bij bepaalde mensen wel goed gaat,

   Like

 2. Hoe lang zou het nog duren voor peter r de Vries word aangepakt zijn vijanden zijn bijna of inmiddels op vrije voeten ik denk zelf dat het niet lang meer duurd voor dat ze hem aanpakken

  Like

 3. Grote druk op Ben. Net zijn computer 100% door een virus getroffen dat KLPD heet op het moment dat Ben verder belastende foto’s ivm Wilmahuis wilde bestuderen, die hij net had ontdekt.

  Hij heeft nu ook ontdekt dat Wilma Bruins hoogst waarschijnlijk familie is van de moeder van Leonie Minkema, zijn partner.

  Ook enkele andere incestueuze verbanden tussen families zijn nu duidelijk geworden.

  Leonie heeft vanavond een zeer ernstige bedreiging ontvangen.

  Ben vraagt mensen in de buurt langs te komen of om hem te contacteren.

  Vandaag is er voor het eerst confrontatiespanning geweest en heeft er een ernstig incident plaats gevonden, waarbij Ben zelf echter NIET betrokken was.

  Verder heeft een slachtoffer van het Wilmahuis (die ook dader is) meer gruwelijkheden onthuld van dit satanisch misbruikhuis waar ook kinderen geofferd worden. Bij nadere studie is op een foto in het Wilmahuis ook een hakenkruis op een afbeelding zichtbaar. Hier ziet men dus de Nazi-roots van dit misbruik bevestigd.

  Like

  • LET OP! Ook hier weer IS de nonreactie en volkomen afwezigheid van heel de overheid wetgever justitie EN politie een Teken aan de wand van mededaderschappen!!!! Dat al elke Seconde van begin dát Ben van den Brink met Zijn Ziel onder dé Arm Lopen moet!

   Like

 4. Nog even over die walnoot van J.Mulder.
  Die walnoot heeft ie rectaal binnen geschoven gekregen toen dat katholieke onderkruipseltje Antoinette B. bij hem achter op de scooter in Rome zat op kosten van I.N.G.geld.

  Like

 5. Spong lacht hem in de uitzending DWDD aan het eind recht in z’n gezicht uit. Je kan er wat van vinden- van Spong dus- maar hij is een Baas. Bekijk vanaf 15:13 het betoog van de Vries en hoe Spong hem op 15:47 volledig onderuit haalt. Top die kop van de Vries. En let met name op het lachje van Spong!! BRILNEUKENDJANT!
  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/237001

  Like

  • Spong is een verworden retard. Je maakt hem zélf Onterecht briljant. Hij heeft immers verzuimd éven uit te leggen hoé dan een Man na een uitglijderd heel duidelijk nog leeft ondanks een aderlijke bloeding wat gewoonlijk heel snel verloopt en dat die ná de Moordaanslag(Geen doodslag uiteraard volgens de kunsten der Definities) door die groep Wél doodging. Duidelijker Oorzaak en Gevolg op Één IS er Niét!

   Ook dat ze van die Moord een doodslag maakten IS al sabotage en obstructie van Recht en Strafwetgevingen!

   Daarnaast IS spong inderdáád een baasje en gilde die al als die Kinderen in de Keeltjes scheet óf Ze mischien dachten dé baas te zijn en liet ze met dat schijten zién wié dán wél dé baas zou zijn dat zwijn. Heel die overheid en hun geit IS satanisch metier. HOE VEEL circumstantial ÈN Régelrécht Bewijs ÉN Getuigenis wil men dan nóg? Dutrouxzaak polanksizaak hofnarzaak Zandvoort Schadwald en duizénden andere zaken Allen met Maar ÈÈN Hele Grote Wijsvinger Naar die rótkop!

   ´t IS Pas briljánt ÀLs Je ZÈLF éven Overdenkt wát een ander heeft gedácht te willen zeggen bedoelen of praten Máár!

   Dé volwassene in die Moordpartij zal de Jongeren hebben bevolen mee te moeten doen. Dat is iets dat ze tijdens de rituele misbruiken op de schoolreisjes al als mogelijkheid in de Kinderen aanleggen! Kan zijn dat die grensrechter om heel ander motief uit de weg geruimd moest worden. Denk maar aan Wát Ik al over die lieve feuttbalklubjes Heb Gezegd Hier inzake mafiapraktijken en Kinder misbruik!

   Zal Tóch Hoop Ik ondertussen Wel Duidelijk zijn dat Kinder misbruikers en Kinder handelaren JUIST zulke gelegenheden en omstandigheden OP ZOEKEN ? Al die jeugdprogrammas en zelfs een jeugdzorg zitten er ook al diep in.

   HOÈ de samenzwering tussen rechtbank en justitie en daders verloopt Zie Ik ZELFS direct belang der wet en justitieleden IN! > Die immers al ZIJN de meest voorkomende daders op de slaapfeestjes en de schoolreisjes ALTIJD AL geweest > ELK JAAR steeds weer!

   Dat zijn oa die bovenwettelijke criminele beloningen aan family&bendeleden van die Mind control beriaprogrammas.De verkrachtingen en voortdurende misbruiken ZÈLF al zijn Mind controlmethoden van dUIzenden jaren oud!

   Een Kindje nooit Geboren:

   Like

 6. De pooier heeft op 23 mei 2013 een auto aangeschaft, zie http://www.autoweek.nl/kentekencheck?kenteken=2-KKV-33.
  Blijkbaar vindt deze pooier dat zijn ego een boost nodig heeft. Is met het geld gebeurd dat Willem Holleeder van hem heeft proberen af te pakken? De fee voor de film?

  Hij lijkt zo uit een b-film weggelopen te zijn. Het is alsof Ik de lucht uit het urinoir aan het Rembrandtplein ruik. Volgende keer met motor even naast hem rijden en een klopje op het raam, daar schrikt deze dappere dodo van.

  Like

  • @gerrit: gezonde info haal je nooit uit vervuilde bron.

   M.i.: verbod is politieke move. Meer niet. Niets te maken met gevoelige info vziw. Behalve dan wellicht inzicht in het karakter van de schrijver..

   Like

  • Gerrit bestel dat boek gewoon in Amerika is het vrij verkrijgbaar.
   uw zo daarin toch niet te lezen krijgen, hoe de Palestijnse
   bevolking hun land verloor en al meer dan een halve
   eeuw in een vreemde soort concentratie kamp leven
   en de VN hypocrieten die bevolking in de steek laten

   Like

 7. POLITIE ZOETERMEER PROBEERT ,OP ALLE MOGELIJKE MANIEREN GROOTSCHALIG RITUEEL MISBRUIK AF TE DEKKEN TERWIJL EEN STORTVLOED AAN INFO VAN SLACHTOFFERS HIERVAN ELK UUR TOENEEMT.7 POLITIE AGENTEN TOT NU TOE AANGEWEZEN EN BETROKKEN MET RITUEEL GRUWEL MISBRUIK!!!!

  Jan Boeykens
  15:44 (18 minuten geleden)

  aan mij
  Probeerde het eerste te openen maar dat ging niet. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt.
  Kreeg als bericht:

  Je Gmail-account is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Probeer het over een paar minuten opnieuw. Je kunt het Apps Status Dashboard raadplegen voor de huidige status van de service.

  Ga naar het Helpcentrum van Gmail » als het probleem zich blijft voordoen.

  Jan Boeykens
  15:46 (17 minuten geleden)

  aan mij
  Voor het tweede kreeg ik ook dergelijke mededeling:

  Tijdelijke fout (404)

  Je Gmail-account is helaas tijdelijk niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Probeer het over een paar minuten opnieuw. Je kunt het Apps Status Dashboard raadplegen voor de huidige status van de service.

  Ga naar het Helpcentrum van Gmail » als het probleem zich blijft voordoen.

  Opnieuw proberen Uitloggen

  Like

  • bill cooper
   28 mei, 2013 at 22:58
   BREAKING !!

   Computer van Ben compleet lamgelegd door Landelijke Politiedienst (klpd) om te voorkomen dat er info verspreid wordt – wat gebeurde op een cruciaal moment waarbij info verspreid werd ter ontmaskering van het pedonetwerk waartegen gestreden wordt. Ben heeft direct contact gezocht met Morkhoven en het advies gekregen dit wijd en breid te verspreiden daar dit verdomde veel wegheeft van een poging om juist te voorkomen dat die cruciale info verspreid wordt – wat wel eens de nekslag zou kunnen betekenen voor dit pedonetwerk.

   Er kwam spontaan een melding op zijn beeldscherm te staan van:

   KLPD – HET LANDELIJKE SYBERTEAM
   UW COMPUTER WERD GEBLOKKEERD VANWEGE MOGELIJKE SPAM, PORNOGRAFISCHE BEELDEN OF MOGELIJKE AUTEURSRECHT SCHENDINGEN …

   Ben heeft contact met goede computerexperts en die vertellen hem dat deze vermelding NIET AFKOMSTIG IS VAN DE NATIONALE OPSPORINGSDIENST (KLPD)…

   Het heeft er alle schijn van dat deze poging ondernomen werd door de “satanische sektor” die zich tevens bevinden op sleutelposities en dus ook in staat zijn om deze dingen ten uitvoer te brengen.

   Ben heeft echter niet 1 pornografische afbeelding op zijn pc staan juist voor eigen veiligheid.

   Is dit een poging om onder valse voorwenselen Ben en Leonie op te laten pakken voor het bezit van zogenaamd pornografisch materiaal? Is dit een poging om de klokkenluider van Satanisch Ritueel Misbruik op te laten sluiten en monddood te maken? Of zijn ze van plan hem zelfs te vermoorden?

   Dit stinkt ENORM….

   (reactie v mij: of zijn er andere galbakken ah werk…?)

   Like

   • zuid-oost nederland in elk geval wel:
    (brunssum heerlen hoensbroek kerkrade klimmen landgraaf nuth)
    bruin, de bruin, bruijn,de bruijn, de bruijne, bruijns, bruinenberg, van de bruinhorst, bruinink, bruininks, bruins, bruinseels, bruinssins, bruinsma, bruinooge, bruyn, de bruyn, bruynseels,

    Like

 8. Subject: zoetermeer

  Geachte heer,
  Op de klokkeluiderssite stuitte ik op dit commentaar http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23458/zelfmoord-hoax-jeroen-denis-stort-neer#comment-95509 betreffende slachtoffers van Zoetermeerse pedofiele politiemensen.
  Ik woon in Zoetermeer en heb grote tegenwerking door de politie met alle aangiftes mbt stalking belaging, enz ernstige schending van mijn burgerrechten.
  Mogelijk zijn er dezelfde lieden bij betrokken. Omdat de stalkers proberen mijn geval op dat pedo terrein te forceren.
  Kunnen we van gedachten wisselen?
  Vriendelijke groet,
  Vandaag komen de Satanisch Ritueel politie pedo netwerken in Zoetermeer volop in beeld !!

  Like

 9. kan ook zijn dat de vries oud rechercheurs voor hem liet werken en die hadden weer contact met nog in dienst zijnde rechercheurs

  Like

  • EINDHOVEN ,of familie van een zeer groot Ritueel Insect familie!!

   Publicatiedatum: 22 april 1994
   „Meisje van 12 ritueel misbruikt”
   Werkgroep kan geen tastbare bewijzen vinden
   DEN HAAG/ALKMAAR De politie in Den Helder heeft een netwerk opgerold dat een 12jarig meisje jarenlang op rituele wijze zou hebben misbruikt. Het gruwelijke karakter van de zaak is vergelijkbaar met dat van het incest-drama in Epe.
   onze binnenlandredactie
   De politie heeft tot nu toe negen verdachten aangehouden. Onder hen zijn de vader (35) en de stiefmoeder (24) van het meisje. Zij zouden hun dochtertje tegen betaling beschikbaar hebben gesteld. Het misbruik vond plaats tussen het vierde en achtste levensjaar van het slachtoffer. Ze is volgens een van de advocaten „geestelijk en lichamelijk een wrak” en verblijft in een tehuis.
   Tijdens het misbruik droegen de daders maskers. Ook is er sprake van beschilderingen. Het misbruik zou in groepsverband hebben plaatsgevonden. Het geval is gemeld bij de werkgroep-Hulsenbek van het ministerie van justitie. Die bracht gisteren rapport uit aan staatssecretaris Kosto.
   Geen bewijzen
   De werkgroep zegt geen tastbare bewijzen gevonden te hebben dat in ons land sprake is van ritueel misbruik, al wil ze niet uitsluiten dat het voorkomt. Het geval in Den Helder valt, voor zover nu bekend, niet onder de definitie die de werkgroep voor ritueel misbruik hanteert. Dan moet. er meer dan één slachtoffer zijn.
   De werkgroep, genoemd naar haar voorzitter de Arnhemse advocaat-generaal mr. J. Hulsenbek, onderzocht het waarheidsgehalte van de meldingen bij de inspectie Jeugdhulpverlening en van de verhalen die vorig jaar werden verspreid via tv-uitzendingen en perspublikaties. Volgens de getuigenissen van psychiatrische patiënten zouden in ons land kinderen seksueel worden misbruikt in georganiseerd verband.
   Het misbruik zou gepaard gaan met satanische rituelen. De verhalen werden naar buiten gebracht door psychotherapeuten die ze uit de mond van (ernstig beschadigde) patiënten hadden opgetekend.
   Twijfel
   Na gesprekken met hulpverleners is de commissie tot de slotsom gekomen dat in ons land enkele tientallen kinderen en volwassenen vermeend slachtoffer zijn van rituele mishandeling. Hun verhalen kenmerken zich volgens de commissie door uitzonderlijke angsten.
   De werkgroep zegt op goede gronden te betwijfelen dat ritueel misbruik daadwerkelijk voorkomt. Onderzoek in binnen- en buitenland heeft geen enkel tastbaar bewijs opgeleverd. Toch wil de werkgroep geen uitspraak doen over de geloofwaardigheid van ‘de verhalen. Zie verder pag. 3

   J. Hulsenbek,DIT IS NIET EEN FAMILIE DAT OOIT RITUEEL MISBRUIK NAAR BUITEN ZOU BRENGEN !!!

   Like

 10. Eindelijk ontmaskers als POLITIE INFORMANT ,ik wil wel weten hoeveel Volks Leute er door zijn toedoen[PeterINFORMANTde V] de bak in zijn gegaan dmv knip en plak werk onderleidinig van het openbaar ministerie,of vermoord zijn of levenslang kapot zijn gemaakt door de media[met die rotkop van Stacher John de M die samen werkt met een Pedofiel Berlusconi] Dat Mensch moet snel van de tv.Peter de V hoort in de Bak te recht ,waar zijn Collega’s nu ook zitten[geloof dat 5 mensen uit zijn organisatie] ,en hij Moet Steve Brown SCHADE/BELASTING betalen voor zijn vieze judas praktijken waar het OM hem {peter de v] zelfs op de vingers tikte dat hij zwaar Illigaal bezig was en verboden ,toch heeft die Pedofiele vriend John de M de uitzending door laten gaan.Ik snap ook die Mathijs niet 2 jaar geleden beledigde Mathijs Peter over zijn introduktie van zijn boek,en nu zijn ze maatjes .Wie word er afgeperst of gechanteerd hier .Keertje met zijn alle naar de Wereld draait door gaan ,word het meteen Volkse wereld draait door.Kijken of Peter hard kan rennen en dan op cam vast leggen .Steve We blijven lezen dag in dag uit

  Like

   • 1 maand na de aangifte van PeterrdeVries over de vermeende bedreiging van Holleeder:

    Peter R. de Vries ‏@PeterRdeV
    #WillemHolleeder aangehouden, gehoord, excuses aangeboden en weer heengezonden. Aangifte is niet ingetrokken. Er komt een zitting.(27april)
    Politie Midden-Nederland heeft kwestie met #WillemHolleeder direct hoog opgenomen na aangifte.(26e)
    Mijn vrouw was getuige van bedreigingen #WillemHolleeder en heeft ook aangifte gedaan bij politie.(26e)
    #WillemHolleeder bezocht mij gisteravond onaangekondigd op privé-adres. Ging volledig door het lint.(26e)
    Aangifte tegen #WillemHolleeder gedaan bij politie Utrecht (Hollands-Midden) wegens bedreiging met dood.(26e)
    Doorgedraaide #WillemHolleeder bedreigt mij op woonadres met de dood in aanwezigheid van mijn vrouw. Direct aangifte gedaan bij politie.(26e)

    En op 25 April een vooruitziende blik??!!

    De bezuiniging op de #AIVD is waanzinnig. En moet je kijken wat voor keel politici opzetten als er over 2 jaar een aanslag plaatsvindt

    Like

   • Aangifte tegen #WillemHolleeder gedaan bij politie Utrecht (Hollands-Midden) wegens bedreiging met dood.(26e)””

    Hmm terwijl het zulk goete maatjes zijn die saampjes een Kerel(Moi) en een Kind Zomer 2006 in de ajax viplounge alle hoeken van geweld en misbruik lieten zién. Waar aan ook die eigenaar die btw een rotchild is en al die populaire voetballers aan mee deden met geil en zwijn. Kan Me die bilspleten van de heer peter r de vries nog Heel Goéd Herinneren. Hoé een baasje dat IS! Én voorganger leiding in dat spel van de Kindér hél!

    Ghana zal ZÈKER NIÈT pluis zijn! Mbye mischien tóch eens haar homeland haar roetsvolkje Waarschuwen mischien of zijn er andere motieven voor haar introductie en betrokkenheden?

    Máárrrr kort óm die holleeder en die de vries IS ÈÈN pot nat DUS! En zoals Ik moest Ervaren Zeker dé meerdere dé baas van holleeder ook. Die bevool holleeder daar bij ajax. En die eigenaar deed dat ook!

    Like

 11. 50 kamer leden , 150 anderen hebben volgens mij nu een beter zicht op de werking van deze Ritueel Incest families ,vooral als je ze allemaal tegelijk bij elkaar op bed ziet liggen met waanzinnige wilde blikken in hun ogen !!!!!

  Like

 12. de kruitvatrebelheld heeft ook nog klasse met zijn palastieke (draag)zak, was dr dat eentje van het kruidvat zelf en wat zat erin? poep die hij niet meer kon houden? de schijtlijster loopt het immers dun door de broek en hij ziet er inderdaad niet fris meer uit. GEWELDIG!
  keep going strong Ben!

  Like

 13. Steve ,ik vind Peter Incest de Vries er niet zo goed uitzien en kan mij goed voorstellen dat hij zich op kort termijn nog een stuk slechter voelt ook,verhoog zijn hoofdpijn Steve en verdiep je eens in de Vries stamboon,dat zie jij allemaal vrij snel,vele net iets veranderde familie namen,vele geboorte en sterfte op de datum 23ste ,belangrijke personen vaak ook op de 5de geboren en ongekend veel scheidingen nadat er kinderen geboren zijn .Direct wordt volgende relatie aangegaan en direct weer zwangerschappen,er zullen ongekend veel dode babys voorkomen in de familie die snachts overleden zijn en meestal daarbij de tijd vermeld ,dan vermelden ze geen namen en word N.N neergezet en kunnen ze in de toekomst daar alle kanten mee uit.Betere tekst en uitleg met voorbeelden wordt morgen door anderen rondom verspreid .Vraag je aan deze bastaards Dna of neem je het ergens stiekem vanaf zie je ze al kokken uit angst ,net zo als zij de kleine kinderen dit ook lieten doen .Heel erg veel rode loper [Satanisch Rood] publiek maakt zich schuldig aan Ritueel Misbruik,het begint niet bij pubers of zo maar idem aan de Robert M zaak en de Zandvoort Files neuken ze de jongste babys en beginnen ze gelijk te rekken en te strekken van het kind .Hun gehele Ritueel Incest familie stort zich op het kind en mag “”iedereen spelen “”zo noemen ze deze gruwel praktijk !!!!

  http://www.politaia.org/sonstige-nachrichten/die-grunen-die-padophilenpartei/

  Like

 14. Uw reactie is in afwachting van moderatie.
  27 mei 2013 om 23:56
  Twee meldingen van sexueel misbruik op scholen in Zoetermeer zijn gedaan bij zowel de Engelse als Duitse politie krijg ik zo juist te horen.
  Twee families betrokken in grootschalig Ritueel Misbruik in Zoetermeer is tevens door ons aan diverse instanties gemeld zowel in Nederland als in het buitenland ,een lijst met de naam veranderingen die hebben plaats gevonden in de families om incest te bedekken is in zeer detail verstrekt.In beiden families zijn er politie agenten betrokken met Ritueel Misbruik van kinderen en de baby s en kinderen in de families ondervinden allemaal naar gruwel misbruik.

  Tegelijk worden 20 namen vrij gegeven van kinderen die op twee scholen in Zoetermeer zitten en sexueel misbruikt worden, ook noemen wij twee van de Ritueel Incest families die kinderen hebben geboren uit incest !!!

  POLITIE ZOETERMEER ,ZEDEN POLITIE DEN HAAG ,
  Hierbij verzoeken wij u nogmaals dringend om de ontvoering en sexueel misbruik van Demi en Nirvana van den Brink onze dochters DIRECT TEN EINDE TE BRENGEN en zorg ervoor te dragen dat de daders van tientallen jaren Ritueel Misbruik van ten minste 70 kinderen in de wijk Meerzicht in Zoetermeer aangehouden worden. Er is inmiddels in alle stilte en aantal kinderen onder observatie geweest van een deskundig psycholoog die onze meldingen schriftelijk ondersteunt ,baby s zijn zelfs slachtoffer geworden van deze misselijke Ritueele waanzin die 50 jaar lang in Nederland nooit is aangeraakt enkel afgedekt.De woorden van de Alkmaarse kinderrechter W.C Oosterbroek tegen mijn partner zal ik niet snel vergeten [zij ook niet] “”u moet kiezen tussen Ben en u kinderen “” volledig wetend wat voor waanzin mijn partner in haar jeugd had meegemaakt en dezelfde Schoorlse Ritueel Incest families begonnen daarmee bij onze lieve dochters. Corrupte schijn rechtbank zittingen inzake Uhp en strafzaak tegen mij om dit Gruwel Ritueel Misbruik in de doofpot te houden en Mevr W.C Oosterbroek die zich een kinderrechter durfde te noemen WIST DONDERS GOED DAT ONZE LIEVE DAMES RITUEEL MISBRUIKT GINGEN WORDEN en plaatste hun direct in de Hel.De rechters hierin geboren dekken het af en staan onder dwang van de Ritueel Incest families !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.