Elitaire Misdaad

‘Bestuur-Gangster VUmc Elmer Mulder’ jatte transparant 8 ton-niemand gearresteerd!

Zijn er al gedragsregels opgesteld voor criminele lieden als Elmer Mulder en Cees Jan Veerman en  Reinout Oerleman .

Elmer Mulder Cees Veerman Reinout Oerlemans

‘Volkspolitie’ staat op het punt om met hun arrestatieteam’s over te gaan tot massale invallen en arrestaties bij de ”Ratten in pak”.

( van onze  VVD-klasse-justitie-redactie)

Amsterdam-Noir- Crisis? Voor wie dan?
‘MooieSamsom tijden’ voor de ‘Bestuurs-Ratten’ in pak.
Fatsoenlijk stelen met de wet en de pen in de hand is zo’n beetje de hoofdmoot ‘Core business’ geworden van de ‘Ratten in pak’ in ‘Banana-Fraude Nederland’.

En het gewone ‘klootjesvolk’ krijgt maar iedere dag van de ‘Onnozele VVD-Hoer PvdA’er Dijsselbloem’ te horen dat zij nog meer de broekriem moet aanhalen in de ‘Straf de Arme maatschappij’.

Wie is hier nu eigenlijk Gek of Crimineel?

Banana-Fraude Nederland: “Het land van honing en melk voor ‘Ratten in pak”.
Bestuurs-Gangster Elmer Mulder’, de vorig jaar onder bedreiging vertrokken ‘Bestuurs-Godfather’ van de ‘Graai maar raak-VUmc-misdaadgroep’ heeft in het afgelopen rampjaar (rampjaar? Voor wie dan?) bijna acht ton straffeloos en risicoloos in zijn zak kunnen steken. Behalve een ‘Show- Mega-Graai uitkering’ van bijna 2,5 ton, kreeg  ‘Bestuurs-Gangster Elmer-Jat de zieken-Mulder’ ook nog eens een ontslagvergoeding van een half miljoen euro mee. Kassa!
Deze roof met de pen heeft de Bestuurs-Gangster geheel zonder enige risico kunnen uitvoeren in “Het land met de Twee Maten” van de VVD en de PvdA
Nou, dat zien wij types als ‘Volks-Kruimel Crimineeltjes a la Willem Holleeder’ hem niet zo gauw nadoen, die trouwens inmiddels mede dankzij politie-informant ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R.’ bezig is het record van meer dan de helft van zijn leven in de bak te vestigen.

Elite-Gangster-Billboard Amsterdam-Noir.

Billboard Elite- Gangsters

Afijn, ‘Bestuurs-Gangster Mulder’ en zijn Godfather Cees Veerman  zijn dan ook per direct op het “Elite-Gangster Billboard“ geplaatst, alwaar het goed toefen is voor deze (VVD en CDA )- ‘Raten in pak’. Ons is niet bekend  of Mulders ook net als zijn collega ‘Bestuurs-Godfather Erik Staal’  reeds First Class is afgereisd naar Aruba met zijn gejatte tonnen. Cees Jan Veerman kan nog niet weg , die is nog veel  te druk met links en rechts ‘Bestuurs-Graaien’.

De hiervoor beschreven orgie van tonnen jatten blijkt uit de feestelijke Graai maar raak jaarrekening over 2012 van de ‘VUmc-misdaadgroep’, zo meldt NRC.
‘Bestuurs-Gangster Mulder’ ontving een uitkering  tot zijn aftreden vorig jaar augustus  van 229.004 euro, naast de gebruikelijk ‘VVD- Onno-wietpas-Hoes Pooiers-Bolide’ van de zaak met een cataloguswaarde van 65.675 euro. Daarnaast jatte hij een ontslagvergoeding van circa 500.000 euro. Medebestuurder-Gangster Wouter van Ewijk, die tegelijk met Mulder opstapte vanwege de zich opstapelende problemen binnen het ziekenhuis, kreeg geen ontslagvergoeding. Waarom niet?

Onder ‘Bestuur-Gangster Mulder’ ( nee, hij is geen familie of bekende van ‘Vestia Godfather Erik Staal’) leiding raakte het ‘VUmc-misdaadgroep’ vorig jaar in hoog tempo verstrikt in een aantal zeer pijnlijke ‘Bestuur-Gangster-affaires’. Zo was er de ruzie tussen specialisten, en onjuiste informatieverstrekking daarover van het bestuur aan de inspectie. Daarna zette het ziekenhuis longarts Piet Postmus op non-actief, die de ruzies en de veiligheid van patiënten aan de kaak had gesteld. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) zette de ‘VUmc-misdaadgroep’ daarop onder verscherpt toezicht (kuch) en ging het roven en plunderen  van de zieken vrolijk transparant door.

Wie is de ‘VUmc-Rat’  die met ‘Katvanger Reinout Oerlemans’ een half miljoen van de zieke heeft gejat.

Eyeworks VUmc

(uitzending NieuwsUur “Tussen leven en Dood”)

Ook was er de ‘miljoenen-rel’ rond de strafbare samenwerking van het ziekenhuis met ‘riool- pulp media tv-producent Eyeworks’ ( Eyeworks =Witwas constructie van “Koning Vuilnis Joop I”) over opnames voor het later geschrapte RTL4-programma ’24 uur: “Tussen Leven en Dood” kassa voor RTL-4 en ‘Riool- Eyework’.

De Strafwet geldt niet voor ‘Misdaadgroep VUmc’ en de ‘Media-Maffia’.
Daarvoor werden zonder vooraf toestemming te vragen opnames gemaakt van patiënten, hetgeen gewoon weg een misdaad is en dus strafbaar is. Maar uiteraard nooit vervolgd door de VVD-Justitie. Maar dat laatste feit zal uiteraard nooit vervolgd worden door de’ VVD-Justitie’ met in deze strafzaak hun corrupte Pulp-media  sepot Officier mevr. Wijffers’, die ‘toevallig’ ook de officier was in de mishandeling zaak van ‘Maffiajournalist en politie-informant’ Peter R. de Vries tegen  ing. Steven Brown. Die strafzaak was wel binnen drie maanden voor de Rechter. Het is toch werkelijk waar één smerige ‘ons kent ons’ Good Old Boy’s kliek.

Wel werd nadien nog eventjes de fake productiekosten van een half miljoen aan ‘Riool-Eyeworks’ betaald. Kassa!
Tweede Kamerlid Henk van Gerven van de SP vindt het ‘volstrekt absurd’ dat de VU bereid is voor de kosten op te draaien. Volgens hem kan het niet zo zijn dat belastinggeld richting Eyeworks en RTL gaat. Hij wil, als het ziekenhuis juridisch verplicht is het geld te betalen, dat de directieleden persoonlijk voor de kosten opdraaien.

 Hij heeft ook geen goed woord over voor Katvanger van Joop van den Ende Reinout Oerlemans, de z.g. eigenaar van Eyeworks: ‘Het is ongelofelijk dat een miljonair over de rug van patiënten een slaatje uit deze zaak wil slaan. Hij moet het fatsoen hebben toe te geven dat hij een faux pas beging en van het geld afzien.’ Bron: Het Parool 

In hoeverre daar steekpenningen voor zijn betaald is nooit onderzocht door de ‘VVD-Justitie’, want dan kunnen zij wel aan de gang blijven. En eerlijk is eerlijk dan blijft er de facto geen ‘VVD-partij lid’ meer over die niet de Volks- gevangenis in draait. Hoe het ook allemaal duister en corrupt zij de ‘Godfather Cees Veerman’ is ook in dit verband als vertegenwoordiger van de ‘Misdaadgroep-steel en roof over de ruggen van de zieken- VUmc’ op het ‘Elite-Gangster Billboard’ geplaatst.

PVV de  Bruine redder van Nederland.
De PVV heeft inmiddels Kamervragen ingediend over de “schandalige vertrekbonus” van Mulder. De partij wil van ‘VVD-minister Schippers rook je maar transparant dood’ weten of het geld eventueel kan worden teruggevorderd. Een woordvoerder-beroepsleugenaar Prof. dr. C.P. Cees Veerman, voorzitter van het Graai maar raak ziekenhuis laat aan De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir weten dat deze jat en roof- vertrekregeling met Bestuurs-Gangster Mulder’s aanstelling in 1999 is vastgelegd. M.a.w. een roof overal met voorbedachte rade dus!

Opmerking: wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorlegd aan VUmc en Elmer Mulder. Daarnaast hebben wij Vumc verzocht ons te laten weten welke person(en) de contracten met Katvanger Reinout Oerlemans heeft geregeld. En waarom er geen aangifte is gedaan tegen die personen in verenging( art 140 Sr) met Katvanger Reinhout Oerlemans.

communicatie@vumc.nl ,pvv.publiek@tweedekamer.nl, pvv.pers@tweedekamer.nl, press@pvv.nl, webmaster@pvv.nl, c.p.veerman@tilburguniversity.edu, info@tilburguniversity.edu, r.vandenbosch@tilburguniversity.edu, C.H.Schouten@tilburguniversity.edu, univers@uvt.nl  )

Noot: de Vumc-misdaadgroep wordt geleid door een Klassieke ‘CDA-Rat Cees Veerman’ met een onvervalste ‘Bestuurs-Gangster strafblad’.

61 antwoorden »

 1. Het is van al die mediahoofden bestuurders burgemeesters politici ambtenaren directeuren telefonisten en zelfs belastinginspecteurs een Noodzaak eens te Bezien hoe lang ze in het Land zijn. Als ze pas per 2004 en 2009 in het Land zijn behoren die tot de 200.000 bendeleden die drangheta mafiageneraal ybo buruma invoerde om hun gelederen en macht te versterken en Gezién de epidémié van bedrog diefstallen en oplichtingen zijn die het Land zeer behoorlijk aan het schaden. Dan kun je op misdaad en Gevolgen wachten lijkt het wel.

  Ik heb gezien dat ze dit met Belgie ook deden en dan wellicht de andere Europese landen ook.

  Like

   • Kans dat ze deze massieve internationale huurlingen/troepen/personelbewegingen via bedrijven als blackwater dat heden weer een ander schuilnaam heeft organiseren uitvoeren.

    Als We nou eens Politie hadden konden die Simpel hogeraadslid en sexclubhouder van pussyclub.nl via een holding en dranghetageneraal ybo buruma gewoon even er Naar Vragen incluis ALLE namen van die ongewenste gasten. En ron miltenburg de heroineman van burgemeester krikke bekend van krikkegate en Klokkenluider Sietze Planting is er zo een waarbij van hem Opgetekent is dat die op een politieconferentie in Chicago 2004 tegen de komende scumbags zei””pak hun Vrouwen pak hun Kinderen” wat ook even met gemak te Verifieren is. Waar na zijn Loodgehalte verhoogd Mag Worden!

    Like

 2. @Lidy, excuus, wij wilde hier geen censuur toepassen, maar dat geldt voor meningen en opvattingen m.b.t. het artikel dat is gepubliceerd -voor of tegen maakt ons niet uit.
  We zijn nu genoodzaakt te gaan om de reactie eerst te checken op niet relevantie, etc en dan gaan de reacties er pas op, dus hopelijk ben je hiermee weer retour

  Like

 3. Beste Steven, wat moet ik hier toch mee?

  Normaal gesproken reageer ik niet, maar ik hoef maar een reactie hier of daar te geven, of ik krijg het stel stalkers weer achter me aan. Ik probeer netjes te blijven, maar vind je het normaal dat ik op deze manier telkens wordt achtervolgd met allerlei insinuaties en onfrisse bejegeningen?

  Ik verantwoord me voor wat ik schrijf. En erg moeilijk doe ik niet over mijn identiteit. Die spotje hier denkt dat hij de ontdekking van het jaar heeft gedaan, de ontsluiering van lidy. Mag ik effe zuchten. Steven, jij staat mensen toe zich hier te misdragen. Ik heb geen zin om de kop van jut uit te hangen. Adios amigo, even goeie vrienden, maar ik hou het voor gezien.

  Like

  • of ik krijg het stel stalkers weer achter me aan”” “”achtervolgd met allerlei insinuaties en onfrisse bejegeningen?”” Dát Bent u Tóch Zélf? Tegen …Klokkenluiders Getuigenissen Bezoekers en Geschadigden hiér en elders ook al aan betroffen. Mij belaagt u van begin al. En voorts enkel Geschadigden Maar.

   Like

   • Neemt niet weg dat Frides Lameris erg veel moeite heeft om de simpele vraag of hij zelf de beweringen en de bewijzen waar Ben mee komt en op basis waarvan hij tot tweemaal toe de burgemeester van Zoetermeer heeft gesommeerd actie te ondernemen, of hij die bewijzen zelf onder ogen heeft gehad. Rechtstreeks krijg ik geen antwoord, maar hij schrijft in zn algemeenheid dat hij wel wil , let op, organiseren dat bewijsstukken worden overlegd aan deze en gene. Kortom, nog steeds geen antwoord op deze simpele vraag: heb jij zelf Frides Lameris de bewijzen onder ogen gehad voordat je de burgemeester sommeerde. Een ja volstaat, maar die ja komt niet.

    Dit is een hele ernstige zaak. Dus Frides, nogmaals aan jou de uitnodiging om deze vraag te beantwoorden. Het is ja of nee. Zo moeilijk kan dat niet zijn.

    Like

   • Niet in trappen Frides. Trap je er in is Je Bron Je Bewijs wég Je Getuige of het Slachtoffertje bewerkt. Hetuurvandewaarheid is Helaas ook al gevallen en gaat eenzelfde weg nu als klol en argusoog als boinnk en zoveel meer voor hen.

    Ook onderhandelen kun je vergeten. ALLE diensten tm fbi mi6 mi5 aivd zijn in hun macht. Enig wat er op zit IS Materiaal verzamelen en dát zo breed mogelijk in 1 Go op Internet en aan de Wereldmedia storten. In zoveel mogelijk Landen tegelijk daar die allen dit probleem hebben.

    Like

   • Sja maar Tóch heb Ik ondertussen weer Gelijk en is ondertussen Ben van den Brink´s Bewijsmateriaal zwaar beschadigd door de handlangers_bendeleden van ivo opstelten.

    “”….dat de heer van den Brink mij kenbaar Heeft gemaakt dat een rechercheur van politie Utrecht, Mariëlle Hansen en haar partner Ingrid Ouwens in de nacht van zaterdag op zondag 1 op 2 juni jl., tijdens een bezoek aan de familie van den Brink op hun woonadres in Schoorl aan de Hulstweg 11. Tijdens een slaapperiode van de heer van den Brink, op diverse wijzen zijn computer hebben bewerkt met als resultaat dat een gezamelijk emailbestand van zo’n 2500 mails (in -en uitgaande), alle relaterend aan informatie over de activiteiten van een crimineel pedofielenetwerk in Noord- en Zuidholland van de computer zijn gewist. Vele mails waren ook voorzien van belangrijke bijlagen en bestanden.

    Omdat de heer van den Brink afgelopen zaterdag nog een ernstige doodsbedreiging had ontvangen…” http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23756/ben-van-den-brink-hangt-aan-zijden-draad

    *Op hetuurvandewaarheid waren al wat handlangers aan getroffen en is Renéé nu opeens overal beren op de weg aan het zien. En hier zijn ze ook aan het binnenkomen zoals die cher die zjoz en meer nieuwen konden volgen om te pogen aan te doen wat ze huvdwh deden en argusoog. Gebruikelijk starten die twisten zoals lidy al van begin aanlegt en is al snel elk topic Onbespreekbaar gemaakt zoals dát argusoog uiteindelijk ook onder vele dat metier aangaande artikelen overkwam. Nu moet Men zich ook op fysieke toenaderingen en gevaar gaan instellen. Op zelfde wijze belagen ze dan Ben van den brink ook al steeds 24/7

    Dit is dezelfde dadergroep die op klol al de vaatstra artikelen fors onwerkbaar maakten en op argusoog alle artikelen aangaande staat wetgevers ritueel misbruik en banken/adel en dan nu ben van den Brink en dus betrokken bij staat jeugdzorg en justitie en hun misdaden….en dán uiteráárd gerelateert/in samenspan aan die dagelijkse rits “bovenwettelijk beschermde” uitvreters en saboterende bestuurders/directeuren/fourminutemen/mafiadiensten van de banken die Brown zga dagelijks in het Zonnetje moet zetten.

    Vrees dat elk Land de eu zal moeten Verlaten om die chronische rits van rooftourismen/tochten te Stoppen daar de eucommisie uitsluitend Grensoverschrijdend belang van de banken is.

    Like

  • beroeps coma traithor? Ja dat zit er in. Als je haar kop even naar je desktop download en dan upload naar google images met zoekwoorden als “lidy er in/bij dan zit een naam als lidy broerse er ook wel in…. volgens een comment van 2011 met haar kop.

   En uiteráárd dáár al Slachtoffers Getuigen Deskundigen Auteurs betwijfelen betwisten verbeteren kritiseren en dé daders laten kopen daar immers NOOIT een Woord of Pieteit om Gevonden met de Slachtoffertjes. denieuwereporter.nl/2011/02/wie-doet-er-mee-met-leugens-nl/

   Iedereen neermaaien en afbranden onder valse voorwendselen is Blijkbaar haar ding
   tinyurl.com/krpuy7z dat is Geen keurige dame.

   Like

   • Voor de duidelijkheid. deze mevrouw heeft wel wat aardige comments her en der maar dát zijn juist dé spinzaakjes van de dadermetiers. Máárrrr Raken de Comments dan háár belangengroep > elite staat wetgevers academien Valse politieke/wetenschappelijke agendas bankenstel adel bestuur dán wordt ze vuig wat ze ook hier tegenover Mij nou al meermalen deed.

    Deze mevrouw zal vast oneindig met je meegaan inzake een zwembadpedo een Sietze een eenzame zwerver omdat daar naar afleiden een bij houden hun werk ook is Maar het Vermelden van massaalst misbruik drogeringen Kinder misbruiken en verprostitueringen/handel via scholen staat wetgevers medialeden establishments bestuursleden burgemeesters jeugdzorg wijkterrorismen(raciale religieuze//mafieuze collaboraties)ze een hele doorn in het staar is en ze dán in de Rug komen als judas óok zijn muntjes samen schraapte!

    Like

 4. Hoi Steve,

  Je hebt het bericht al per email ontvangen. Vannacht heeft Ben van den Brink het Nederlandse illegale incestfamiliegebeuren 100% gekraakt. Een en ander is bevestigd door Duitse en Engelse politie. Dit door duistere krachten geplande incestgebeuren heeft tot de ongebreidelde groei geleid van misbruik en misdaad die zijn weerga niet kent. Gelukkig gaat dit nu tot een einde komen en het buitenland helpt hier aan mee, omdat de Nederlandse autoriteiten totally compromised zijn.
  We hopen met deze onthullingen op korte termijn er voor te kunnen zorgen dat de Demi en Nirvana van den Brink zo snel mogelijk weer met hun ouders verenigd kunnen worden. Daarna hebben we dan ook weer extra energie om al die ‘ratten in pak’ in de Nederlandse politiek aan te pakken en tevens een aantal mensen achter de schermen die opdrachtgevers zijn voor alle ellende die de burgers is en wordt aangedaan.

  Like

  • Al een paar maal heb ik Ben voorgehouden dat overdaad schaadt. Ik kan het ook al lang niet meer behappen, al die informatie. Dat er dingen niet volgens de regels zijn gegaan, daar ben ik wel van overtuigd. Maar het kan niet zo zijn dat er wild beschuldigingen worden geuit, Frides!… En de vraag om bewijzen is uiteraard terecht. Ik lees ook telkens op korte termijn, op korte termijn. Wanneer gaat wat gebeuren en wie neemt daartoe het initiatief? Wie zijn dat precies in het buitenland en heb jij daar persoonlijk contact mee?

   Like

  • Beste Frides, je blijft blijkbaar weg zodra er vagen worden gesteld. Ik heb ook het verhaal gelezen op bovendien en daar onderstaande reactie voor jou en ben achtergelaten.

   Lidy schreef:
   Uw reactie is in afwachting van moderatie.
   2 juni 2013 om 08:33
   Beste Frides, jij schrijft dus dreigende brieven aan de burgemeester met ultimatum op basis van je geloof in Ben? Je hebt dus helemaal niets gecheckt?
   Dan heb ik ook medelijden met jou.

   Nou beste Ben, ik heb het heel erg met je te doen en vrees dat je toch echt hulp nodig hebt. Ik hoop dat je dochters zullen begrijpen dat hun vader voor hen heeft gevochten. En dat is op zich te prijzen. Maar Ben, volgens mij ben je nu het spoor helemaal bijster. Ik kan mij goed voorstellen dat feiten en fantasie door elkaar gaan lopen, want er gebeuren ook vreselijke dingen. Dat maakt het ook zo ingewikkeld voor de mensen die jouw zaak volgen.

   Beste Frides, ik denk dat jij er ook goed aan doet je te bezinnen over je rol, want ik was nog al onder de indruk van die brieven aan de burgemeester. Ik dacht, dan moet je toch wel zeker van de zaak zijn. Als ik nu je reacties lees, dan ben je dat helemaal niet. Dat is je aan te rekenen, want jij levert de aanpak van pedocriminaliteit in Nederland daarmee geen dienst, in tegendeel.

   Kijk je mag een heleboel schrijven, en ik kan daar een hele tijd in mee gaan, want er is ook het nodige aan de hand dat het daglicht niet verdraagt, maar op een gegeven moment zul je je beweringen ook waar moeten maken. En ik krijg nu de indruk dat dat moment maar niet komen gaat. De bewijzen die jullie claimen te hebben liggen overal en nergens?

   Like

 5. @evenoff the rec:

  Blokkade van de ECB en demonstraties in Frankfurt 3000 man
  idem op Cyprus en Turkije

  en niets in de MSM. Duidelijk dat er censuur heerst.
  Nederland wordt dom gehouden en mag zelfs niet weten wat er in de wereld gebeurt!

  Morgen maar eens kijken in het NSB handelsblad of de Pedograaf
  danwel het Achterlijk Dagblad.
  onTrouw geloof ik wel lees ik toch niet,,,

  Like

  • Het is de hoogste tijd om eens af te rekenen met een hardnekkig misverstand. NRC-Handelsblad onderzocht vorig jaar welke partijen het beste op de centen letten. En wat bleek? Van de 38 jaar dat de VVD de afgelopen decennia regeerde, zaten we 29 jaar met een begrotingstekort

   Like

 6. Maak je niet druk om de ratten in pak ..ze mogen er even aan snuiven …..even met het idee leven dat ze rijk en machtig zijn, alvorens ze stuk voor stuk in het riool worden verzopen.

  Like

 7. Goed voor pulp-kijkcijfers: kampioen petomaan. Weer eens wat anders dan een pedofiel of een pedograaf. Anders wordt het een beetje eentonig. Lachen is gezond, toch

  Like

 8. The Tiny Dot. Over hoe een absolute minderheid al eeuwen de massa uitmelkt. Het feodale stelsel werkt nog steeds. Middeleeuwen 2.0.

  Like

 9. Dit is net een hele grote Ritueel Incest zaak geworden aangezien diverse buitenlandse diensten alles weten want het is zo klaar en duidelijk ,gebruik van diverse namen om broer zus relaties te bedekken ,vader dochter zwangerschappen etc etc etc .De zaak wilde ik vrij beperkt houden totdat wij gisteren erachter kwamen van een zet up om mij en andere personen onderuit te halen ,nu wordt alles en iedereen aangewezen bij wie waar niet klopt en kinderen ook nog eens ritueel misbruiken in groeps verband .DNA liegt niet en wij hebben de zaak overduidelijk neergezet en top onderbouwd ,later vandaag worden er verzoeken door bekende personen gedaan in Duitsland ,Engeland en Denemarken om de Ritueel Misbruik van onze dochters te beeindigen.En natuurlijk is het nu fucking feest in verband met tonen van beelden iets wat ik perse wilde vermijden ,de personen in Duitsland versturen beelden naar 20 verschillende kranten in Duitsland later vandaag en ik hoef er niks meer aan te doen ,ik wil onze ontvoerde dochters nu terug voordat dit echt een wereld wijd aandacht krijgt ,hoe groot en goor wil je het hebben OUD HOLLANDSE FAMILIES die iedereen en alles in de familie neuken en zelfs de babys .Ik denk dat er een hoop in Zoetermeer straks walging vertonen als ze door krijgen hoeveel kinderen er echt gruwelijk vernield zijn !!!!

  Like

  • Frides die het een af onder in deze zaak uitlegt en de druk daarbij verder omhoog draait ,ook denk ik dat er intussen wat geschokte burgers zijn vannacht ,dat kan enkel toenemen naar ongekende omvang elke dag dat de ontvoering en ritueel misbruik van onze dochters langer duurt ,wij willen ze thuis hebben en nu ook moet er echt walging in Nederland exploderen dat 100.000 mensen de gruwel van ritueel misbruik zien ,want dan smeken Leonie en ik de mensen die de beelden gezien hebben om mee naar binnen te gaan om ze te bevrijden ,!!!

   Like

   • Is het zo of lachen ze je gewoon uit met je belacheijke onterechte beweringen? Mij krijg jij niet kapot omdat JIJ bullshit lult over mijn gezin – en als ik weet dat ik gelijk heb is dat ook zo en ben jij degene die je maar beter kan gaan bergen want jij hoort in een inrichting thuis!

    Like

   • Steve, gooi die Bd Brink en die lamlul van een Frides in godsnaam van deze site af. Het is een al stemmingmakerij. Informeer eens in het milieu naar Ben. In Schrool heeft hij al een behoorlijke reputatie.

    Like

   • @cher welk onrecht doet die je?

    @Bb wat wordt er over Ben van den Brink in het milieu gezegd?

    Like

   • Hee wacht eens ….jij bent die cher die zich vorig jaar al bij Ben van den Brink met een zielig verhaaltje op Argusoog.org infiltreerde en Zijn Hulp af troggelde en Hem sindsdien belaagd en belastert? Sja figures! En nou waar u Hem zélf om vroeg Bleek je dus ook al een broer te hebben die diep in te kleine gaatjes huist? Sja figures wie u dan bent!

    Jammer dat ivo opstleten eenzelfde kaliber is anders Had die je Mooi Kunnen Aanpakken en Info aan je Kunnen Destileren in de eenzame opsluitingen waar men zo goet kan Nadenken. Ipv u zitten de Slachtoffers en Slachtoffertjes Helaas in zijn gevang en bordeel! U zult dan vast ook wel aan de/zijn financiele delicten der diensten overheden instanties betrokken zijn?

    Like

 10. reeds First Class is afgereisd naar Aruba met zijn gejatte tonnen. Cees Jan Veerman kan nog niet weg””

  Er moet van worden uit gegaan dat dit allen hitmen van de bankenmafia zijn die de instanties en politieke partijen bedrijven media en zelfs Landen bepaalde wegen in moesten leiden om aan/via derden dan via die daden macht invloed en geld en eigendomswegtrekkingen te kunnen mogelijk maken en die paar ton zullen dé schaden Niet zijn maar de miljarden en nog eens miljarden die weg gesluisd werden via stockmarkets en zulks.

  Het IS zonneklaar dat ALLEN bovenwettelijke bescherming genieten en DÙS dit handlangers/family/hitmen/fourminutemen van de altijd plunderende bankenmafia zijn.

  Dát ze blijkbaar steeds naar abc landen vluchten IS ook Teken bankenmafia waarbij genoteerd dat heel justitie en regering daar blijkbaar ook kind aan huis is en van aruba er de engste verhalen rondgaan wat Kinderen en Jongeren en rare feestjes betreft!

  Dezen berokkenen Geen tonnen Máár miljárden Schaden en kosten!

  Like

  • …en zelfs Landen bepaalde wegen in moesten leiden om…..””

   Denk ook aan mark rutte balkenende donner hirch ballin edith schippers (ALLE politieke partijen) en > de eu. Die hebben Ons triljoénenschaden berokkend en stelen en roven steeds meer. En elk gelijk een topbaan als achterafje als loon en dank voor hun roof en verraad! Daar behoord geheel wetgever en justitie ook toé.

   Like

  • Ter illustratie van uit een zóóóveelste roofhoek van ze

   localmc
   31 mei, 2013 at 22:16
   Pensioen-onkosten?

   – Uit onderzoek van pensioenconsultant Lane, Clark en Peacock blijkt dat pensioenfondsen op de 25 miljard euro aan pensioenuitkeringen maar liefst vijf tot zes miljard euro aan uitvoerings en vermogensbeheerkosten maakten.

   Ter vergelijking: de Nederlandse sociale verzekeringsbank wist voor 112 miljoen euro aan uitvoeringskosten maar liefst 31,4 miljard euro aan AOW uit te keren.

   Bron 3de tekstblokje http://www.groene.nl/2013/22/pensioenen

   http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23714/morgen-gaat-den-haag-on-fire#comment-96352
   _______

   àls dáár geen aankomend billenboardmateriaal tussen zit…..?

   ALLE instanties diensten dienstverleningen etcetcect zélfs gelden réchtstreeks de belastingdiensten uit regelrecht naar bendeleiders in azerbeidjan en china waarbij de betrokken banken aparte zwartboekkantoren er voor onderhielden. Aan de Armsten”dé Natives eisen ze nog 1300 euro per jaar voor boekengeld voor school per Kind zo dat daarmee zo ook genociden “by finance” gepleegt kunnen worden en tegelijk zorgen dat de buitenlanders met hun 8,1 kind tegen Onze Armzalige 1,3 wél fluitend de straat door galmen met hun torentjes.

   Like

  • “”Dezen berokkenen Geen tonnen Máár miljárden Schaden en kosten!””

   Staal van vestia had nog alvorens de wijk te nemen dat Bedrijf in de miljardenbewegingen en binnen afpersingsbereik van de banken gebracht. Dat kon er wel eens zo een zijn die pas per 2004 of 2009 in het Land was en dan is er ook nog een voor de Grondspeculanten via geenstijl werkende erik staal die Tegenpartijen via belagingen wég vaagt. Die is ook nieuw.

   Like

  • En wát en wié zouden deze aangevoerde roof&hit&runbestuurders mischien dienen en zijn hun frauden en misdrijven GEEN op zichzelf staande Feiten maar is er Meer achter aan belang en roof en ALLE belang hebben aan al die afleiding der kleine grutten fourminutemen van hen in de lagere rangen?

   visionair.nl/ideeen/mensheid/studie-niet-co2-maar-cfks-oorzaak-opwarming/comment-page-1/#comment-104224 (Ziet ook boinnk.nl van vandaag eens in de linker artikelenkolom)

   En de politieke kleur van emile roemer Blijkt ook behoorljk bankairelitair

   Elytist met prefab geimmuniseerd bankster eubaantje roemer blokt Goede Bovenbeste Burgers van zijn elitetwits

   *Een kandidaat billboard? Mogelijk dat er vethandles aan zijn eventuele billenboard moeten wegens overgewicht wat Wij wegens Armoeden niet hebben?…Val áf wordt Burger van Nederland!

   twitter.com/emileroemer/status/342028237314076672

   Like

 11. En dan hoop ik ook de zogenaamde hoge omes, allemaal!! Weg met dat smerige tuig inclusief de zogenaamde oranje elite uitkeringsstrekkers……..

  Like

 12. Het wordt de hoogste tijd dat er wat ratten in pak opgepakt worden Steve! Dat geldt ook in het geval van alle pedoratten die steeds meer in de klem komen in Schoorl, Zoetermeer en everywhere in Nederland.

  In Schoorl krioelt het op dit moment van de politeauto’s – vertelde Ben van den Brink mij zojuist – die met sirenes gillend door het dorp rijden. Wij hebben zojuist een vrouwelijke kroongetuige in de zaak van den Brink een ultimatum gegeven tot 12.30 uur om met de volle waarheid op tafel te komen. Anders gaan onthullingen van een nieuw een orde onmiddellijk het internet op. We worden ook vanuit het buitenland gevolgd en de zaken gaan naar een ongekend hoogtepunt voor de welwillende en eerlijke burgers en rap naar een absoluut dieptepunt voor de familie der misbruikers. Vandaar het grootse pedolitionele schijnvertoon nu in Schoorl, waar men in 2009 reeds 11 politieauto’s voor de deur van de familie van den Brink parkeerde toen Ben het had aangedurfd verhaal te gaan halen bij zijn schoonvader ivm ernstig misbruik van zijn vrouw Leonie Minkema en hun kinderen Demi en Nirvana.

  Like

 13. ben van den brink schreef:
  Uw reactie is in afwachting van moderatie.
  31 mei 2013 om 11:24
  Subject: Re: Laatste nieuws Ben vanden Brink

  Gefeliciteerd met dit succes en wat een incasseringsvermogen en moed heeft deze Ben en die nu wel beloond lijkt te gaan worden.

  Groet, Ton Marinkelle
  Beantwoorden
  ben van den brink schreef:
  Uw reactie is in afwachting van moderatie.
  31 mei 2013 om 05:41
  Wat hebben de onderzoekers de afgelopen nacht ontdekt en vervolgens heel de nacht zitten verspreiden ? Het is over voor deze grote ritueel incest familie .
  35 mails gister avond over deze gestoorden ontvangen ,politie kan er nu niet meer omheen teveel personen nu hierover op de hoogte!!!
  Beantwoorden

  Like

   • Zo jij hebt wel lef he??? Ik weet niet waar jij deze bekrompen informatie vandaan haalt over mij en mijn gezin maar DNA liegt niet en DNA heb ik.kan onomstotelijk bewijzen dat jij hier de boel bij elkaar liegt en mensen die jou helpen zo in de problemen te brengen alleen maar gebasseerd op JOU leugens. Ik waarschuw je ik ga door tot jou ware aard boven is. Gelukkig gaan steeds meer mensen inzien dat jou verhaal gebasseerd is op leugens. NOOIT kom jij met feiten. Zou jij afgelopen nacht niet iemand naar René V sturen om hem bewijs te laten zien??? René heeft niets gezien. Je loopt op glad ijs. Jij bent hier degene die jou dochters hier kapot maakt jij bent degene die misbruik van hun maakt. Voor hoer en slet worden ze uitgescholden op school omdat JIJ naar klasgenoten van jou dochter stuurde dat zij zeer ernstig misbruikt tworden HOE KAN JIJ??? Jij denkt hier niet in het belang van jou kinderen of aan slachtoffers. Nee ben jou kinderen zijn slachtoffer van JOU.666666666
    Plaats over mij wat je wilt ik weet dat je onzin uitkraamt en macht over mij zal jij nooit krijgen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.