Elitaire Misdaad

‘Arbeitserziehungslager-Pastiel’ in Sneek. PvdA staatssecretaris Jetta Klijnsma enthousiast.

Zijn er al gedragsregels opgesteld voor de ‘Neue VVD-Henk Kampf bewakers’ anno 2013.

Empatec(Bron: Nacht und Nebel Organization Empatec)
( van onze regionale ‘Nacht und Nebel’ redactie i.s.m. onze ‘VVD-Henk Lager- Kampf’ redactie)

Amsterdam-Noir-  ‘MooieSamsom tijden’ voor de ‘Bestuurs-Ratten’ in pak.
Direct aan de Slag als dwangarbeider in Arbeitserziehungslager-Pastiel te Sneek. Het is nog niet duidelijk of inmiddels ook slachtoffers uit Amsterdam zijn gedeporteerd naar de  Arbeitserziehungslager- Pastiel’

Vergeten verleden.
Zonder enige vorm van proces worden hier tegenstanders van het “Snake Rutte 2 regime” gedwongen tot arbeid, zoals (echte) socialisten, communisten, vakbondsmensen en pacifisten en werklozen en radelozen.
De “Snake Rutte regime” en de regionale overheden in o.a. Walcheren,  Schiedam  en Sneek sloten een  ‘Nacht in Nebel-overeenkomst’ waarin is bepaald dat de gewone, eerlijke mensen als dwangarbeiders kunnen worden gebruikt  en  in  die (achterlijke) gebieden zouden bijdragen aan een grotere economische zelfstandigheid van de “Ratten in pak” in het algemeen en in het bijzonder die van de “Kleine VVD-gangsters.”

Het Westen van Friesland zinkt weg in “Nacht und Nebel mist.
Dertien gemeenten in het westen van Fryslân starten samen met Empatec, een “Nacht und Nebel” organisatie een uniek ‘Lager-Kampfen-proefproject’ om rechtelozen uitkeringsgerechtigden zo snel mogelijk aan dwangarbeid te helpen en hun laatste restje van menswaardigheid te vernietigen. Daarmee nemen zij een voorschot op de roof de arme scheel plannen van het ’Rechts-Links kabinet’ “Snake Rutte 2”.

Feestelijke opening van Slavenkampen.
Woensdag 6 februari 2013 vond de officiële feestelijke start plaats onder onmenselijke en gewetenloze leiding van de Neue Type ‘VVD-Henk Kampf Bewaarders: Mattijs Endedijk, directeur Finance en Control,Trijn van der Meulen, directeur Industrie & Diensten en Empaselect,Erik Kleppe, directeur Groen en Civiele Diensten,Gertrude Ruhof, directeur Human Resources Management,Tineke Hendriksma, directiesecretaresse

De hiervoor genoemde Sneekse ‘Nacht-und Nebel’ ‘Bestuurs-Gangster-Lager-directieleden’ maken zich stuk voor stuk schuldig aan het schenden van de mensenrechten. En het wachten is dan ook op de ‘Bevrijder’, zodat zij zich allen zullen moeten gaan verantwoorden voor het Internationaal Strafhof.  Tot die tijd zijn deze misdadigers  vast in vereniging (art. 140 sr.) allen op het ‘Elite-Gangster Billboard’ geplaatst.

Billboard Elite- Gangsters

Bezoek ‘Pvda-Imbiciel Jetta Klijnsma’, staatssecretaris van Asociale Zaken en Dwang-Werkgelegenheid.
‘VVD-Henk Kampf’ Arbeitserziehungslager  PASTIEL Propaganda:
“Op 27 mei bezocht mevrouw Jetta Klijnsma, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ons Pastiel Project en sprak met kandidaten, Jobcoaches en Accountmanagement over de werkwijze van Pastiel. Bovendien bezocht zij de werkgever Van de Leur en sprak bovendien met een door Pastiel geplaatste werknemer. Mevrouw Klijnsma is zeer enthousiast en vond Pastiel een schoolvoorbeeld van regintegratie.”
Bron: http://www.pastiel.nl

Minister van asociale zaken Asscher wil de Henk kampfen’ sluiten.
Het is bijna niet te geloven in anno 2013 met z.g. sociaal democraten mede aan de macht.  De Boss  de ‘VVD-Chiwawa Asscher’ van zijn  imbeciel Jetta Klijnsma is naarstig op zoek naar deze ‘Neue Henk Kampfen’ om die te sluiten, maar kan de ‘VVD – Henk-Kampfen’ kennelijk niet vinden onder zijn z.g. sociaal democraten reet. In welke ‘ ich habe das nicht gewust’ tijden hebben wij dat eerder gehoord?

De “VVD-Chiwawa Asscher” beroept zich op ‘ich habe das nich gewust’ en krijgt in ruil  daarvoor wat Bestuurs-Gangster functies voor zijn partij genoten, her en der in de nieuwe geheime ‘VVD- Slavenkampen’.’
De  weerloze, werklozen slachtoffers zijn vrolijk met Pastiel en Empatec terug in de jaren 20-30-40 van de vorige eeuw. Hoe is dat mogelijk? Waar is het verschrikkelijk crimineel fout gegaan? Waar komen die fatsoenlijk ogende gewetenloze slavendrijvers in het pak vandaan?

Sneek op weg naar Nacht Und Nebel .
Bestuurs-Gangsters en extreme gewetenloze slavendrijver Douwe Willemsma, voorzitter van de stuurgroep van het proefproject en zijn ‘Kampf-lager Furherin Trijn van der Meulen’ van Pastiel bezoeken dinsdag 7 mei ‘Vriesia Glas Slaven-Kampf’, die totaal in Sneek de honderdste gedwongen plaatsing voor zijn rekening neemt. Lees hier het gehele propaganda persbericht.

Dagboeken van Pastiel ‘Henk Kampf Lager’ Slachtoffers.
Lees hier de tragische dagboeken die wij samen met de SP hebben kunnen redden van de slachtoffers van de ‘Neue Nacht und Nebel Lager Kampfen’ van ‘Oberfurher Douwe Willemsma’ en zijn ‘Lager Kamp Führerin Trijn van der Meulen’.

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd in het kader van hoor en wederhoor en als aanklacht aan/tegen Sneek, Pastiel, Empatec, Jette Klijnsma, Lodewijk Asscher/PvdA en het Internationaal Strafhof en Amnestie International.
(werklozen@werklozenbond.nl, vrouwenenbijstand@werklozenbond.nl, michel@werklozenbond.nl, info@bvvu.nl, dmeer@home.nl, communicatie@sp.nl, onderzoek@sp.nl, sp@sp.nl, ffennema@minszw.nl, svgils@minszw.nl, otp.informationdesk@icc-cpi.int, amnesty@amnesty.nl, pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, voorzitter@pvda.nl, redactie@pvda.nl)

20 antwoorden »

 1. De mark werking is in het geding want hoe ken je als ondernemer
  concurrentie aan gaan met een bedrijf die gratis werk nemers krijgt
  die hij als lijfeigen houd .

  kunnen we van lijfeigen spreken in deze casus
  volgens mijn wel en van een hele gemeen brute
  slinks maffia achtige groep die met de wet in de hand
  de staat der Nederlanden benadelen

  want het grappige van al deze bedrijven dat ze allemaal
  subsidie krijgen en nooit hun kas een winst boeken
  in geen ene jaar sedert hun bestaan
  en de SP moet het kunnen weten
  http://www.cabgroningen.nl/uploads/tx_bwpublications/55_11_2006_eindrapportDSWStadspark_def.pdf

  Redactie ik denk dat uw gewoon de hele politieke landschap de keur merk corrupt
  ken geven
  geloof het van een Sociale Anarchist

  Like

 2. maak bezwaar tegen rechts links kabinet . laten we eens kijken wie er werkelijk aan de touwtjes trekt . wie zijn de beleids bepalers wie hebben de belangrijke functie s kortom de rode draad ???? wie verraad die land aan de rothschild banksters nou das niet zo moeilijk toch kan zelfs meneer de bruin nog wel zeggen

  Like

 3. revolutie s en idioten wat dacht je van evolutie sprongetjes das pas revolutie en das er eentje die niemand kan stoppen geen doden alleen informatie niet zoals bij het hofnarretje van de amsterdammers waar iedereen monddood gemaakt wordt door een pedo advocaat en rerchtbank en dan ook nog vragern om een financiele vergoeding kijk !!kijk das hetsterke punt van die pedo advocaat al die tijd geweest he hou die paupers maar een worst voor en ze happen dat ka je wel aan amsterdam overlaten he lidy bijlmerramp enzv bibob crime .maar het internet kun je niet stoppen ne meneeer prof drs mr bruintje dat lukt niet ben van mening dat 1 mens met een goede pc de hele wereld kan besturen gek maken nietwaar spottie ha ha ha

  Like

  • Sja ik denk dat af en toe daar wél een gevoelig zenuw in de weg ligt ja. Dat gaat altijd om meer geld en moraal roepen als dat in paniek raakt!

   Like

 4. @Kees: Everybody knows the good guys lost

  Idioten? Oprispingen; In een dag is een Oprisping een Revolutie.
  Politiek-sociale revoluties

  Anjerrevolutie (Portugal, 1974)
  Bataafse Revolutie (Nederland, 1795)
  Belgische Revolutie (België, 1830)
  Cubaanse Revolutie (Cuba, 1959)
  Commune van Parijs (Frankrijk, 1871)
  Duitse revolutie (1873)
  Egyptische Revolutie van 1919 (Egypte, 1919)
  Egyptische Revolutie van 1952 (Egypte, 1952)
  Egyptische Revolutie van 2011 (Egypte, 2011)
  Fluwelen Revolutie (Tsjecho-Slowakije, 1989)
  Franse Revolutie (Frankrijk, 1789)
  Glorious Revolution (Engeland, 1688)
  Haïtiaanse Revolutie (Haïti, 1791)
  Iraanse Revolutie (Iran, 1979)
  Jasmijnrevolutie (Tunesië, 2011)
  Julirevolutie (Frankrijk, 1830)
  Mexicaanse Revolutie (Mexico, 1910)
  Revolutiejaar 1848 (Europa, 1848)
  Revolutie van Ayutla, (Mexico, 1855)
  Roemeense Revolutie, (Roemenië, 1989)
  Russische Revolutie (Rusland, 1917)
  Russische Revolutie (Rusland, 1905)
  Sandinistische Revolutie (Nicaragua, 1979)
  Saur-Revolutie (Afghanistan, 1978)
  [bewerken]Maatschappelijke of economische revoluties

  Agrarische revolutie
  Culturele Revolutie (China)
  Demografische revolutie
  Digitale revolutie
  Groene revolutie
  Industriële revolutie
  Militaire revolutie
  Neolithische revolutie
  Seksuele revolutie
  Wetenschappelijke revolutie
  [bewerken]Omwentelingen in voormalige Sovjetrepublieken

  In een aantal landen in de voormalige Sovjet-Unie hebben de afgelopen jaren regeringswisselingen plaatsgevonden, waarbij na straatprotesten de oude regering het veld moest ruimen. Door de media werden dit al snel revoluties genoemd.
  Oranje Revolutie (Oekraïne)
  Rozenrevolutie (Georgië)
  Tulpenrevolutie (Kirgizië)

  Like

 5. Ik deel jullie verontwaardiging en woede over de wantoestanden rond gedwongen tewerkstelling maar ik denk dat deze toonzetting niet bijdraagt aan het verdwijnen ervan. Het geeft de tegenstander alleen maar argumenten om het protest af te doen als oprispingen van een stel idioten. Ik denk dat er effectievere en volwassener manieren zijn om het onrecht aan de kaak te stellen en te bestrijden.

  Like

  • Be our guest, zou ik zo zeggen. Noem ze maar, die volwassen manieren om onrecht aan de kaak te stellen en te bestrijden. Ik wil graag iets van je leren.

   Like

   • @lidy #Wakker. Maar inderdaad om belering waar Ik Nut aan Heb Sta ook Ik altijd Open!

    Oa eens leren hoe profilers te werk gaan. Die aanvaarden elke eerste gedachte die in ze opkomt zonder kritiek en laten de invallen en intuitie hoogtij vieren. Dat Betekent Naar die soms al heel zwak geworden Stemmetjes In Je Gaan Luisteren. Al is er honderd kilometer in de verre omtrek geen Bewijs. Bewijsvoeren komt ook Pas ná Vinding en Inzicht//Doorzien! Dat is het pakkie aan van een Ander een pffff eigenlijk Dienst dan…Een giechel pfff wétgever …. Áls We die Hadden!

    Like

   • Argumenten aanvoeren waarom gedwongen tewerkstelling niet deugt en nergens toe leidt, alternatieven aandragen, demonstreren, het onrecht onder de aandacht van een groot publiek brengen, de verantwoordelijke bewindslieden confronteren met en aanspreken op de gevolgen van hun beleid. Kern van de zaak is de respectloze wijze waarop dwangarbeiders worden bejegend. Je bereikt er mijns inziens niets mee wanneer je de verantwoordelijke bewindslieden op een zelfde niet-respectvolle wijze bejegent. Bovendien getuigt het niet van zelfrespect. Het is natuurlijk je goed recht om er anders over te denken, gelukkig leven we (nog) in een vrij land.

    Like

 6. Hoe meer mensen het financieel zwaar hebben des te meer van dit soort uitbuiting plaatsvindt. Blij dat je er aandacht aan besteedt. “denker’ heeft gelijk, dat hij vindt dat de SP best iets hiertegen kan doen. Het gemis aan CPN is mij een raadsel – die vertegenwoordigde toch de dictaturen met de straf-, heropvoedings- en werkkampen?

  Belasting of Dwangarbeid, u mag kiezen: http://langleveeuropa.nl/2013/05/nieuwe-bezuinigs-bevelen-van-de-europese-commissie/

  Like

  • De verhouding is een beetje zoek
   de werkende massa heeft geen stem en geen
   steun in deze politieke tijd
   solidariteit is bij de vakbonden onbekend
   als er een politieke partij zou zijn
   die het echt met de massa goed voor heeft
   dan worden er wel zaken opgelost
   zeker als die politieke partij een gevaar ken
   worden voor de elite hun hebben en houden

   Like

 7. Ik hoop dat ik on topic bent
  De SP Leeuwarden is misschien niet juridisch onderlegt
  want ik denk dat ze de jurisprudentie van de rechtbank
  van de zaak in Walcheren kunnen gebruiken
  om al die mensen te bevrijden van de onrecht

  De gelijkheid beginselen is zwaar in het geding
  elke eerste klas student rechtsgeleerdheid zou
  zo een proces winnen bij de Europese hof van de rechten van de
  mens

  De Socialisten Partij zou een Advocaat moeten inhuren
  en een kort geding aan moeten spanen en wel binnen
  een week

  maar daar zijn het te politicus en voor
  ik als Anarchist hoop dat de redactie van Amsterdam Noir de SP Leeuwarden
  vraagt hun politieke verantwoording te nemen en
  hun partij geld in te zetten op een rechts gang

  ik als sociale anarchist gruwel al bij de eerste verhaal
  en denk dat bij de tweede verhaal ik al de barricade
  wil gaan opzetten

  de vraag is waarom doet de SP niks en zijn ze zo slap
  ik mis in deze dagen de CPN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.