Elitaire Misdaad

‘VVD-misdaadgroep’ zet hun ‘Godfather Jos van Rey’ in Bad-standing.Oorlog in de VVD-Misdaadgroep, politie vreest doden.

‘(Ex)-VVD-Godfather Jos  van Rey’  van Chapter-Roermond wordt spijtoptant tegen zijn eigen ‘VVD-misdaadgroep’. Het wachten is nu op de liquidaties binnen de ‘VVD-misdaadgroep’

( van onze Corrupte VVD-Klasse -justitie)

Jos van ReyAmsterdam-NoirHet Wetboek van Strafrecht failliet voor en door de VVD-partij.
De ‘VVD-Beerput’ gaat open: (ex)- ‘VVD-Godfather Jos van Rey’ van  ‘Chapter-Roermond’ kiest aanval als spijtoptant van de ‘VVD-Misdaadgroep’. En reken maar dat hij veel  smerigheid weet, gezien het feit dat hij 49 jaar lid is van de ‘Misdaadgroep-VVD’.

De ‘Snake’ zet prijs op hoofd ‘Onder-Koning Jos’.
De Baas der bazen van de ‘VVD- misdaadgroep’ “Snake Rutte” is woest en eist wraak. Eerlijke betrouwbare, corrupte bronnen binnen de ‘VVD-misdaadgroep’ hebben ons laten weten dat hij per direct sissend een prijs op het hoofd van Jos van Rey heeft laten zetten van 500.000,- gld. Strijdbare spijtoptant Van Rey: ik ben eigenlijk al vermoord door mijn ‘VVD- justitie’ net zo als ontelbare andere mensen uit het gewone volk voor mij.

De VVD- Minister van Justitie van  de ‘Hoofd-Chapter Den Haag’ Ivo Opstelten aka ”Het Zwijn” verklaart spijtoptant Jos van Rey direct voor leugenaar: ‘Zwijn Opstelten’: “Zaak Van Rey niet door mij aangestuurd en ik lieg nooit.”
Afijn, wij kunnen hier vaststellen dat in ieder geval één van twee  VVD’ers liegt. Ironisch als twee VVD’ers spreken liegt er één.

Piet van PolNederland: Het Land van Twee Maten.
Minister Opstelten van de ‘VVD- Klasse- justitie’ zegt niets te hebben aangestuurd inzake  het corruptie- en wit wassen en lid criminele organisatieonderzoek naar ‘Piet van Pol zijn – ex-wethouder ’en ex-Senator van de “Twee Petten Eerste Kamer” en VVD-mede bendelid Jos van Rey van ‘Chapter Roermond’: “Ik word natuurlijk wel geïnformeerd over gevoelige dossiers, maar ik al zou ik willen, ik zou het niet aan kúnnen sturen. Dat heb ik dus ook niet gedaan. En zoals u weet ik ben reeds 70 jaar en nog nooit in een (politiek) leugentje gestikt en nog nooit gearresteerd, en buldert van het lachen, wie zou mij moeten arresteren, ik zelf toch, ha, ha, ha”.
Van Rey zegt in een exclusief interview met De Telegraaf  en Volksnieuws Amsterdam-Noir dat onder meer Opstelten de inval in Van Rey’s melomanen villa en zijn super de luxe ordinaire kantoor goedgekeurd moet hebben. “Ik ga nergens op reageren, ook niet als VVD’er. Ik sta als minister voor het ‘VVD-Openbaar Ministerie’, en dat heeft een eigen bevoegdheid om onderzoeken te beginnen,” aldus liegt Opstelten.

Jos van Rey welkom in Straf de arme Maatschappij.
De van corruptie, witwassen en fraude  en lidmaatschap criminele organisatie ( ‘VVD-Chapter Roermond’ ?) verdachte politicus Jos van Rey heeft niets te verbergen. Dat zegt de  ex-VVD’ Godfather  Chapter-Roermond’ in een gisteren gepubliceerd interview met De Telegraaf. Hij verbrak het stilzwijgen over de beschuldigingen aan zijn adres omdat hij de handelwijze van zijn ‘VVD- Openbaar Ministerie’ aan de kaak wil stellen.
De 68-jarige Van Rey vindt dat hij al bij voorbaat schuldig is bevonden( nou ja, dat heeft wel 49 jaar geduurd). “Ik ben eigenlijk al vermoord door  mijn ‘VVD-justitie’. Maar ik leef nog en ik zal tot de laatste snik terugvechten.” Hij noemt de ‘VVD- justitie’ “een losgeslagen bende van Ivo Opstelten en Fred Teeven met een Klasse VVD- justitie tunnelvisie “.

En daarmee bevestig hij tevens de opvatting van “Volksnieuws uit Amsterdam-Noir”, met die kanttekening dat wij van mening zijn dat die losgeslagen bende met tunnelvisie bij justitie in hoofdzaak de schuld is van het feit dat Justitie al tijden in handen is van Jos van Rey zijn partijgenoten met types als Ivo Opstelten ( 70 jaar en dement) en de Crimefighter Volksonderdrukker Fred-Big Head- Teeven.

Jos van Rey krijgt koekje eigen VVD-deeg.
M.a.w. Jos van Rey krijgt niets anders dan een koekje eigen deeg en zit nu met zijn bejaarde corrupte VVD-reet in de Straf de arme maatschappij. Bestaat er dan toch gerechtigheid?
De Tweede Kamer Kroeg zou een onderzoek moeten instellen naar het optreden van het ‘VVD-OM’, vindt Van Rey. Volgens hem hebben rijksrechercheurs bij de huiszoeking in oktober gezegd dat het ‘Rechts-Links kabinet’ daar goedkeuring voor had verleend. Van Rey wil weten of dat waar is. “Want dan spreek je eigenlijk over een politieke afrekening.”
De VVD’er vindt bovendien dat het erg lang duurt voordat duidelijk is of hij wordt vervolgd en is even voor het gemak vergeten dat deze handelswijze duizenden gewone mensen jaarlijks moeten ondergaan dankzij zijn VVD- bendeleden Ivo Opstelten en Fred Teeven. “Mijn familie en ik kunnen nu geen normaal leven leiden omdat ik niet weet wat me te wachten staat.” Zijn advocaat Gitte Stevens vraagt al maanden waarvan hij precies wordt beschuldigd, maar krijgt geen antwoord. Van Rey:”Het is allemaal intimidatie. Zo van: Wij zijn de baas. Wij maken wel uit hoelang het onderzoek duurt en u moet vooral uw mond houden.”

‘Jos loopt niet weg voor problemen, juist nu niet, Jos is altijd een trouw bendelid geweest van de VVD’.
Van Rey trad in oktober af als corrupte “Twee Petten-senator” en als ‘Piet van Pol- wethouder’ van Roermond vanwege de verdenking van ambtelijke corruptie, witwassen, fraude en lid criminele misdaadgroep ( VVD?) en schending van zijn geheimhoudingsplicht.
Naar aanleiding van de affaire is op het Landelijke Chapter Congres besloten dat VVD-politici-gangsters voortaan een integriteitsverklaring moeten ondertekenen, waar men dan vervolgens zijn ‘VVD-gat’ mee kan afvegen.

Jos van Rey gaat pulpsensatie misdaad en sex boek fabriceren.
Van Rey werd enkele weken geleden door de ‘VVD  Chapter in Roermond’ voorgedragen als lijstduwer voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Na een storm van kritiek schortte de lokale Chapter het besluit echter weer op.
‘De 49 jaar lang zijnde Bestuurs-Gangster Van Rey’, die zichzelf een ‘integere’ straatvechter en “Kleine VVD-gangster”noemt, gaat een sensatie-pulpboek schrijven over de misdaden en Hoereer orgies  in ‘klassieke wie heeft mij geneukt school’ van De La Paay, Heleen van Royen en ‘Held, Rebel loverboy Peter R.’.”Ik laat mijn stad portemonnee niet in de steek. Jos loopt niet weg voor problemen, zwart geld en luxe sexhuizen. Juist nu niet.” Wij gaan het zien: Zal de VVD-spijtoptant Jos van Rey ‘zelfmoord’ gaan plegen in één van de Hel- Holen van zijn bendelid Fred Teeven of zal hij de VVD- dans Macabre ontspringen.

3 antwoorden »

  1. Welke hermafrodiete bisexuele hersenloze ezelskind, zet een foto op internet met als onderschrift, elitegangster, ga je luier verschonen, imbeciel

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.