Elitaire Misdaad

Is de PvdA met de ‘MooiWeerPooier Samsom’- bedreiging op ‘SM- Melkert’ Herhaling?

Is de Partij van de Arbeid volledig de schaamte voorbij?

Worden de ‘PvdA-meetings’ gehouden in de ‘Partij- SM-Dark-rook’

Wat is de duistere (d)rol van de ‘Top VVD- Rose Pedo Ed Nijpels’ als voorzitter van de Tros?

( van onze zwaar bedreigde redactie i.s.m. onze (Pedo) SM-Darkroom redactie)

Amsterdam-Noir‘Mooie Samson tijden’ van allerlei spannende jongens boeken bedreigingen zijn aangebroken.
Bedreigingen Melkert,Rosenmoller, Samsom en Fred Teeven gefaked?

Waar is het pistool?
Waar is Ad Melkert zijn ‘PvdA -Black-Lederpakje’ en zijn sociaal democratische MS-zweepjes.
Is het waar dat zijn toenmalige politieke ‘gabber in crime’ de ‘Top VVD–Pedo- Rose Ed Nijpels’ zijn ‘Lederhose- SM-outfit’ heeft geleend aan Melkert en nooit teruggeven aan Melkert.
Zijn er remsporen ?
Zijn er kruitsporen?
Waar zijn de (Volks) schandknapen en hoertjes?
Waar is de Lul van ‘Dwergzoon Johnny de Mol’ aka “de Moran” in dit ‘SM-verhaal’?
En waar blijft in deze ‘Pedo-bedreiging- show-zaken’ hun justitie ‘Twitter-Pers woordvoeder’justitie de ‘Pedo-Pr-man Kruidvat Held en Rebel Peter R’?

Vragen die in het land van ‘Kampioen Doofpot-Hoer Femke Halsema’ nooit worden beantwoord.
Allemaal vragen die in ‘Banana-Fraude-Nederland’, het land van honing en melk voor ‘Bestuurs-Gangsters’ en hoog geplaatste (politieke en bestuur) Pedo’s onderleiding van de Pedo ‘Grandmaster Joris Demmink’, die nooit, maar dan ook nooit zullen worden beantwoord.

En de hamvraag: Wie heeft al die Fake-bedreigingen bedacht en betaald word uiteraard helemaal nooit beantwoord. De antwoorden die het Volk in deze wenst en ook recht op heeft blijven voor eens en altijd in de politieke ‘SM-Dark-Room’.

Bedreiger en bedreigingen Melkert & Rosenmoller &Teeven & Samson lossen op in vervuilde ‘SM-Dark-room lucht’.
Door Pamela Hemelrijk
Met de recente aanhouding en berechting van kogelbriefschrijver Peter S. lijkt de golf van bedreigingen (Katja Schuurman, Jeroen Pauw, Guus Hiddink, Mat Herben, koningin Beatrix en twintig anderen) die Nederland na de moord op Fortuyn teisterde tot ieders tevredenheid opgehelderd. Het OM in Rotterdam blijkt alles op alles te hebben gezet om de dader op te sporen: er is forensisch onderzoek gepleegd naar vingerafdrukken, lettertypen en DNA, er zijn daderprofielen opgesteld en ook het tv-programma Opsporing Verzocht is ingeschakeld.
Wat echter opvalt is dat er met geen woord meer wordt gerept over de dreigbrieven die indertijd in de media verreweg de meeste ophef hebben veroorzaakt: die aan Melkert (‘met pistool!’) en Rosenmoller. De afzenders daarvan lopen nog steeds vrij rond. Wordt er eigenlijk nog jacht op hen gemaakt? Of is het onderzoek nu gesloten?

Het OM in Rotterdam weet van niks. “Wij hebben onze naspeuringen beperkt tot de kogelbrieven” aldus een woordvoerster.”Met andere bedreigingen hebben wij geen bemoeienis gehad”.
Het PvdA-hoofdkwartier is nog minder mededeelzaam: “Daar weet ik niets van” zegt voorlichtster Angela de Jong. “En de mensen die het wel weten hoeft u niet te benaderen, want die willen er toch niet over praten. Er is namelijk afgesproken om niets over deze kwestie naar buiten te brengen”.

Maar de PvdA heeft toch zelf openbaar gemaakt? Het stond op 25 mei 2002 in alle kranten: Melkert had op 9 mei 2002 een pakketje toegestuurd gekregen met een doorgeladen pistool erin. ‘Bronnen binnen de PvdA’ hadden dat bevestigd, volgens Volkskrant-verslaggever Jan Hoedeman. Het pakketje was onderschept voordat het Melkerts woning bereikte, aldus Hoedeman, en de vondst werd ‘door de politie en het campagneteam van de PvdA’ stilgehouden, uit angst voor verdere bedreigingen. Het Parool kwam die avond met letterlijk dezelfde tekst aanzetten, ditmaal geheel bronloos. Ik begrijp er niets van: als zowel het campagneteam als de politie het macabere nieuws wilden stilhouden, waarom stond het dan toch in geuren en kleuren op de voorpagina’s? Met de PvdA zelf als enige bronvermelding nog wel? En wat had het campagneteam er in vredesnaam mee te maken? De campagne was stilgelegd! Als het allemaal geheim moest blijven, waarom is dan uitgerekend de publiciteitsafdeling van de PvdA erbij betrokken? Is dat niet een beetje ongerijmd? Wie heeft dat pakketje eigenlijk onderschept? Is er ook aangifte gedaan? En zo ja, waar?
Meer lezen: Bedreigingen Melkert en Rosenmoller gefaked

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.