Elitaire Misdaad

Oude VVD Rot in het Bestuurs-Gangsters vak Fred de Graaf bakt Wilders Koninklijk Bruin.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Fred de GraafAmsterdam-Noir- De “Walking Dead” melden zich voor inhuldiging bij VVD Bestuurs-Gangster Fred de Graaf aka ‘De man van Foetsie 200 miljoen’.

Zo heeft hij Apeldoorn met een gat van 200 miljoen euro achter gelaten en als dank daarvoor is bij beloond met de een eren Functie van Voorzitter van de Twee Petten Eerste kamer.

Eerste Kamervoorzitter ‘VVD- Bestuurs-Gangster Fred de Graaf’ heeft in de aanloop naar de inhuldiging van “Koning Heineken Willem 1” een kunstgreep toegepast om te voorkomen dat PVV-leider Geert Wilders in de nabijheid van de koning op tv zou verschijnen. Door een onvoorziene samenloop van omstandigheden was Wilders op 30 april bijna één van de vijf volksvertegenwoordigers geweest die de miljardair Willem-Alexander in de Commissie van In- en Uitgeleide mochten vergezellen bij zijn entree in de Nieuwe Kerk. Daar stak geroutineerde oplichter De Graaf een  list en bedrog VVD-stokje voor.

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. ‘VVD-Bestuurs-Gangster Fred de Graaf’  is een man die zijn sporen meer dan verdient heeft met listen en bedrog en Megafraudes o.a. voor en met zijn freunden van de Vastgoed-maffia. Deze onvervalste Top VVD- Rat in pak staat dan ook al tijden op het ‘Elite-Gangster Billboard’ en Wilders is nu ook door hem Koninklijk Bruin opgelicht.

Wilders zei in de Kamer dat hij er ‘woest’ over is. ‘Als het waar is, dan zijn dat vieze spelletjes van een partijdige VVD-Kamervoorzitter.’ Hij eiste nog deze week een brief van De Graaf.

“Senatoren-Tuig” krijgen het warm onder hun corrupte dubbele petten.
En wel nu heeft deze eerbare voorzitter van de Eerste Kamer hoogst persoonlijk  weer met listen en bedrog Wilders uit het beeld weg gemoffeld bij de Kroning van “Koning Heineken Willem 1”. Proost.

32 antwoorden »

 1. Spotje
  als iemand de mier verkracht martelt en aanklacht en er tegen oorlog
  voert is het Wilders wel
  man man er hoeft maar een Arabische kleutertje in de zandbak ergens
  in Gouda een andere kleutertje te duwen of Wilders wil kamer vragen
  en de VN raad bij een roepen om het kleutertje aan te klachten

  Like

  • Daar dit dé zoveelste zuiver willekeurige ponering van u is met upfront raciaal charakter en hooguit wat inhoudsloze laster als argument houdt ik het er op dat u simpelweg een zieke rascistische bastaard Bént die achter alle raciale misdaden die natives aan gedaan zijn en worden staat.

   Like

   • Uw als een daags vlieg denk de hele waarheid te hebben
    terwijl uw dromen over de verleden en de heden
    nooit door uw gezien kon en ken gaan worden
    welke wetenschaap of intellect ken bewijzen dat wat uw ooit
    geleerd heeft de absolute waarheid is

    zelf uw ervaringen kunnen bestreden worden
    want uw waarheid over de heden is niet de
    waarheid opzicht

    uw verstrooi uw zelf en andere en drijft
    met uw zelf andere misschien ook weg van de
    realiteit want daar leven we nu in

    en de feit dat hetze en haatzaaier Wilders de hele wereld
    rond toer en soms vertelt dat Palestina nooit bestaan
    heeft en dat de Palestijnen maar allemaal in Jordanie
    moeten gaan leven is al een misdaad tegen de menselijkheid

    het annexeren van Palestina is in volle gang men voetbal daar
    al een Europese voetbal toernooi
    de lidmaatschaap van de unie zou ook zo komen

    Spotje bedenk even wat het inhoud in objectieve
    zin als Israel richting Europa komt fysiek
    hoeveel nieuwe Palestijnen krijgen we dan
    is Wilders als die toe zegt eens te zijn met zulke
    plannen geen nieuw hitler

    Like

  • denker de pvv aanhang schat ik zeeeer laag in net als de bestuurders zelfde nivo als de harde kern van ado of fyenood en ajax meelopers die wachten op een baantje of een vw?? tjje vraag waarom oerganiseerd wilders geen demonstratie tegen dit nazi kabinet

   Like

 2. Overwegende, dat terzijdestelling van en minachting voor de rechten van de mens geleid hebben tot barbaarse handelingen, die het geweten van de mensheid geweld hebben aangedaan en dat de komst van een wereld, waarin de mensen vrijheid van meningsuiting en geloof zullen genieten, en vrij zullen zijn van vrees en gebrek, is verkondigd als het hoogste ideaal van iedere mens;

  Artikel 1
  Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren. Zij zijn begiftigd met verstand en geweten, en behoren zich jegens elkander in een geest van broederschap te gedragen

  Artikel 14
  1.
  Een ieder heeft het recht om in andere landen asiel te zoeken en te genieten tegen vervolging

  Artikel 7
  Allen zijn gelijk voor de wet en hebben zonder onderscheid aanspraak op gelijke bescherming door de wet. Allen hebben aanspraak op gelijke bescherming tegen iedere achterstelling in strijd met deze Verklaring en tegen iedere ophitsing tot een dergelijke achterstelling

  Nederland heeft in 1948 gelijk laten merken dat de internationale rechten van de mens
  een blanke recht moest zijn
  en heeft de onschuldige inboorlingen aangevallen en vermoord in eilanden
  in de Indische zee
  als moord machine gingen ze te werk en nog nooit is er een veroordeelt
  voor de verkrachtingen en zinloze moorden

  Wilders gesteund door de rechterlijk macht, een hetze voert en aanzet
  tot haat en haatzaaier is en mede schuldig aan 77 moorden
  wordt begrepen door de andere politicus die nog steeds niet
  willen mee werken aan de straffen van de strafbare feiten zoals genocide
  in Indonesia op weerloze inboorlingen door Nederlanders

  en die zich nu druk maken over een feest waar minister hetze niet
  op de eerste rang zat
  de Nederlandse politicus Anno 2013 zijn daardoor ook mede schuldig aan
  hetze en aanzet

  Like

  • Is je sterrebeeld slappe en je ancedant ouwehoer? Alles verdraaien een werkje gebruikelijk van de dadermetiers die het wél gedaan hebben. Geert Wilders heeft tót heden zelfs geen eens Zijn Luiers uit Kunnen Komen door lieden als u en al die daden waren al lang vóor Hem gepleegd en aangelegd. Probeer eens als Oorzaak een Het Volk buiten de wet stellen en vogelvrij verklaren door de bankenmafia per 1991 oa hirsch ballin kok lubbers van agt hoogervorst(1995) balkenende rutte cohen zalm etcetcetc voor elke misdadiger en wijkterrorist die maar geil is en grootscheepse plunder verkrachtingen genociden Kinder verprostitueringen drogeringen drugshandel en totale rechtsboycot en totale criminele dienstweigeringen door wetgevers justities diensten waar u wellicht aan mee gewerkt heeft daar u zo graag een Onschuldig Man wil besmeuren. De genociden op 1 miljoen Nederlanders en de genocide op 4,4 Miljoen Nederlanders ná de oorlog is Echt Geen zelfmoord geweest! En Wáar Zijn Onze Réchten dán? Meer dan een liegende oorlogsmisdadiger en/of vruchtmisbruiker er van bent u in Mijn Ogen Niét! Een beetje met krom en verdraaid misbruik van wetgevingen gaan smijten. Áls Iemand Wát dan ook Ván raciale mis en terreurdaden ontwrichtingen en wantoestanden Zégt dán die slet van een wét er bij slepen. Zó is dat Niét Bedoeld én tráppen Wij ook Niét in! Zuiver samenspan aan terrorismen.

   En nogmaals als u met die 77 Utoya bedoeld Dán waren dát israel en de banken en adel tesaam. Die sloten ook in de weken vóór de aanslag tientallen miljoenen Oppositie accounts oa terrorist google en facebook van ene mark zuckerman wiens family 1900 mee deden aan de ten val brenging van Rusland met de cohens de goldmans de rotchilds naast het opruimen van ruime 600 bankiers met de Titanic.

   Wilders voor u een mladic…dán u Minstens dé hitler de mengele dé goebels van de lage Landen! Een Leugenaar een Holocaustontkenner een misdaden tegen de mensheid pleger en facilitator er van! Wellicht slaapfeestjes gefrequenteert daar u zó benauwd bent dat Waarheden zó een slapeloosheid geven.

   Like

   • Spotje dat uw heilig gelooft in uw sinterklaas zijn en uw bijna
    goddelijk goedgezindheid is tot daar aan toe maar 77 moorden
    even een andere in de schoenen schuiven en een beste plek
    bij de nobele der aarde willen is een bekende tactiek
    van de duivels heren als Wilders
    In de Kerken in heel Nederland hebben zulke monsters
    hun graven onder de altaar laten bouwen
    als ware ze de goden zijn die nog eens moet verrijzen
    in de valse ritueel en de arme maar bidden voor de verrijzing
    hun tiranen

    zolang men de hetze maker een haatzaaier Wilders niet in de cachot
    gooien is de internationale tribunaal in den haag een aanfluiting
    een facade
    een westelijk middel om hun tegenstanders op te sluiten
    niks meer en niks minder

    Like

   • Ehhh denker korsakóf u zélf schuift…. en die facade die aanfluiting van u is in Mijn Ogen Veel Interessanter. Opmerkelijk dat u deze Kinderlijke discrepantie en tegenspraak in eigen comments op 1 pagina zelf niet door heeft.

    Daar naast heb Ik al Aangegeven wie Wèl en daadwerkelijk en echt Verantwoordelijk zijn voor die Utoyadoden en dat Weet Heel de Wereld al sinds de Ceremonie en Nagedachtenis incluis dat jens stoltenberg mee deed en breivik´s mentor de noord politicus christopher pollock die nu in de eu zit en zich vervolgens een rabbi stoltenberg met Mij begon te bemoeien op grenswetenschappen. De israelisch politicus avigdor lieberman die ook een tegen de moslims lobbyende familie in de Amerikaanse senaat heeft had in de weken vóor de aanslag nog alle it bedrijven als facebook en google bevolen alle Oppositionele Accounts te sluiten. Wordt wát als We oorlog met israel krijgen zijn We in 1 klap van alle Communicatie áf als ze de jsf´s ook al hadden geboobytrapped met dat stuxvirus via de siemensaparatuur. Die maken 1 groot spionageaparaat van al Onze Eigen Industrien Electronica en instanties. Zelfs de printers gaan al wat jaren geruchten over waar israel al spioneerde op ambassades via die printers…lékker..

    Like

   • Btw breivik gebruikte bij zijn aanslagen “verboden kunstmest” wat stilzwijgend Wereldwijd verboden was geworden ná de aanslag van Timothy Mc Veigh in de USA. Dús wist hij dat de handelskunstmest geen explosief meer mee gemaakt kon worden en moest hij dat via supposed speciale vergunningen aanvragen. Btw wets/staatsbetrokkenheden van begin.

    Echt een false flag van de bankenadel en hun nwo gezuig om de Landen weer wát méér dé Kelen met wét dicht te kunnen knijpen als hier ook de al decennia van hetsen tegen de Bevolking en Hun Kinderen dat doel dienen incluis de relletjes om mét wét Hun Kelen steeds dichter te kunnen blijven knijpen en daar dient de kunstmatig aangelegde reccesie ook voor daar dat vele Gevolgen heeft en excuses/acties mogelijk maakt die ze uitkomen en geweld en misdaden excuseert. Zelfs de drones zullen via die excuses wel aan de ambtenaren/partijen gesleten worden.

    Kunt Tóch zélf ook Wél Stellen waar Dán dé Echte mladic´s zitten he ?

    Like

   • Spotje als een dappere dodo blijft uw achter de massa moordenaar
    staan terwijl de meeste onnozele Wilders allang bij de wegwerp
    dildo gezet hebben

    Wilders heeft goedkoop willen scoren en heeft niet nagedacht
    over zijn woorden en hoe die zou vallen bij geestelijk gestoorde
    de verhoudingen in de wereld lijken van uit Nederland
    heel anders
    uw waarheid lijkt hier de absolute waarheid
    maar in mijn optiek infantiel
    pas als uw weet wat het is om door hetze een hele straat
    tegen elkaar tot in dood gevecht gezien te hebben
    en de totale waanzin van haat
    dan pas ken uw mee praten
    van uit uw aardappel puree buik komen
    valse gevoelens voort die geen ene werkelijkheid
    hebben gezien
    de vele malen dat ik de dood heb gezien is zelf niet
    te vergelijke als de waanzin van een oorlog als bijvoorbeeld Ruwanda

    Like

   • Dat kwam vast omdat u op Wilders aan het kankeren wás van dat die Geboren werd en al de andere mladic´s even vergat?

    Like

   • de vele malen dat ik de dood heb gezien is zelf niet
    te vergelijke””

    Hmm zou kunnen betekenen dat u iemand devoot dankbaar en enorm chantabel zou kunnen zijn voor een glaasje water wat die bankiersplaag vaker misbruikten om Kinderen af te dwingen Zich door hen te laten neuken. oa watermanagement. Een der zoveel volgende Valse politieke agenda´s

    Like

  • Gossie tóch denker gáán Wé wéér met jé verdorven academische plaag:

   klokkenluideronline.is/artikel/23946/een-massamoordenaar-in-de-hoge-raad
   klokkenluideronline.is/artikel/7502/demmink-beloont-ybo-doofpot-buruma
   klokkenluideronline.is/artikel/8554/micha-kat-hardtalk-ybo-buruma

   Wat betreft buruma had Ik Zelf hier ook al wat geplaatst. En Geert Wilders zoú dan erger moeten zijn dan ook maar 1 van zúlk metier én kaliber? Bén je nog wel in orde denker? Die hebben heel het Land áan de afgrond gebracht en jij verbloemt dat met je geraaskál?

   Like

   • sargasso.nl/de-benoeming-van-buruma
    hpdetijd.nl/2011-08-29/ybo-buruma
    nederlandvrij.com/2011/05/rechtsgeweten-van-nederland-ybo-buruma-dekt-demmink
    youtube.com/watch?v=ke27LtD0BJc

    Like

  • denker het is een denkfout als je denkt dat ieder mens gelijk is als ze worden geboren
   neem nou scheveningers inteelt mokummers ook allemaal inteelt leidenaars allemaal driedubbele onderkinnen kom je bij de naffie s hebben het iq van een condoom nee denkfoutje gr

   Like

   • gerrit gerrits
    wat men met de iq gedaan heeft de afgelopen eeuwen
    ken ik niet zeggen dat iemand met een hoge iq beter mens
    is in tegendeel
    de mens produceert ongeacht wat die eet enkel en alleen
    stront en de hoge waardige mensen stront schijnt nog niet
    voor een doel waarde te hebben
    vandaar dat we alle een en de zelfde riool gebruiken

    maar als uw meer weet heeft over de geproduceerde
    kak van de PVV aanhang en de hoge waardigheid daarvan
    graag aan deze simpele minderwaardig iq meedelen

    Like

   • Iq gaat nog maar dat asobot gedeelte dat steeds als een kapotte frisdrankautomaat autistisch blijft hangen en repeteren. U beschrijft de Wereld terwijl u alleen maar door een microscoop in een Mierewiegje aan het turen bent….en klaagt dat miertje aan.

    Like

 3. De Graaf is een pampa danser op oranje high heels met veel te dikke kuiten in een geladderde panty waar de elastiek van het broekje strak om de bovenbenen zit.
  Het is -100%- HM mevr Von Amsberg zelf geweest die de hele regie bij het feest van de eeuw voerde waar heel Nederland verwonderd zou hebben opgekeken als Wilders aan haar zijde was geweest.

  Like

 4. Send viral !!!!!!!!!
  John Ward – Greek ERT Shutdown : There was No Good Reason To Do This, And Six Damning Reaons Suggesting It Had Nothing To Do With Money – 12 June 2013

  Posted on June 12, 2013 by lucas2012infos | 1 Comment

  Mainstream news blackout blacked out

  Mick McManus throttles Greek shutdown news

  There are three observations I have to make this morning about the switch-off of Greek State television:

  1. In the United Kingdom, it’s as if it never happened. The BBCNews channel isn’t carrying the story at all, it isn’t even at the Telegraph under “News – eurozone’, and at the UK’s Balanced News site covering all UK papers, there isn’t a single mention of it.

  2. Where the story has been covered by international media and news sites, there is a hook, line and sinker swallow of ‘to save cash’ as the motive behind the move.

  3. Brussels hasn’t reacted to the news at all. One of its eurozone members shuts down the main TV and internet reception (plus radio) without warning, and yet the EU sees no problem posed for free speech at all. They will, of course, have known about the shut-down in advance – and ERT isn’t exactly the most independent State telly on the planet.

  I am left to ask the questions that the MSM doesn’t seem interested in, viz:

  1. If the stations have been such a money-pit shambles for years, why did drug, hospital and teaching staff cuts come first?

  2. If the shutdown was purely to save money, why didn’t New Democracy tell any of its Coalition partners – both of whom have condemned the move?

  3. Why does all the feedback I’ve had from Athenian and expat contacts thus far suggest the move is political – given they come from a broad spectrum of political views:

  “The ERT building on Mesogion is now totally surrounded by MAT police. FYI these are the worst, most violent branch of the police, the anti-terrorist police….PASOK & DIMAR refused to sign [the decree which] gives the government the power to shut down public entities – it seems WITHOUT a vote in parliament.”
  Read more: http://lucas2012infos.wordpress.com/2013/06/12/greek-ert-shutdown-ther-was-no-good-reason-to-do-this-and-six-damning-reaons-suggesting-it-had-nothing-to-do-with-money-12-june-2013/

  Like

 5. Wilders is aanzetter van 77 moorden op onschuldige kinderen
  Begrijpt die dat dan niet
  wil die ook naar Oslo om uit te leggen dat
  links de schuldige van oorlog en ontheemde

  Like

  • Heb ye t over Utoya? da was israel en de bankaire adel en jens stoltenberg en google en christopher pollock(polak)(twee druppels water met breivik) en het noorse koningshuis. Waar gezien alle censuurmaatregelen ook deze overheden betrokken als wel facilitators. Was om de Bevolkingen weer meer Rechten te ontnemen en als afleiding voor wtc en banken. En dán al die Orgaanroven en Mensen handel van israel steeds maar ook. Trauma en misdaad afleiden met trauma en misdaad als een parelketting des doods.

   Like

   • Spotje let goed op wat Wilders op zijn hoofd draaghttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YNU3pxy06OY

    Like

   • denker Ik ben helemaal niet onder de indruk als een Geert Wilders of wie(Obama Clinton etcetcect) met een keppeltje op lopen. Dat is opgedrongen bij dat soort gelegenheden en uit beleefdheid geaccepteerd zoals Je bij de moslimmoskee de schoenen uit moet doen in de bieb geen verstorende geluiden mag maken etcect.

    Wat de bankaire adel en eliten wel doen is al sinds ca 2009 Geert Wilders voortdurende associeren met israel op basis van een vage Jeugd kiboetsfoto om Zijn Achterban aan het twijfelen te brengen over Hem. Simpel psyops van de adel en bankaire mafia die vast beleid heeft alle Eigenheid Zelfbehoud Belang Veiligheid van alle nativevolken voortdurende weg te halen te ondermijnen en verwateren waar hun mega migratiebeleid ook onder tal van voorwendselen bedoeld is dat zeer vele doelen dient in hun en Niet Ons belang.

    Je ´herinnert natuurlijk hoé varkens als alexander pechtold en job cohen alles uit de kast haalden om de PVV te vermoorden? Hoé ze een na ander terreuraanval pleegden Zijn Partij vol stopten met geprepareert vullis? Herman van Veen voor hun sabotagekarretje spanden met die 2000 emails en manipulaties met d66 om Stemmen te winnen? En de verkiezingscomputers manipuleerden wat PVV twee zetels kostte? etcectect varkens…als Je ook aan de dágdagelijkse Headlines van dit Blog alleen al zélf Kunt Constateren.

    Zo houden ze tal van miljoenen Slaven Volken Weerloos en ongeorganiseerd en kraaien victorie en weelden zonder eind want Iemand in hun kasboeken Laten Kijken doen ze ook al niet als de Amerikaanse Senaat al decennia geen Toegang Krijgt dé Goudvoorraad in Hun Eigen Fort Knox éven te Mogen Inspecteren. Die nwo die Wereldwijde parasietennetwerken hebben We via de internationale adel religien en hun overheden al eeuwen. Vandáár dat heel dat Ons laten uit zien naar een supposed nwo dat zich ergens wil opbouwen een psyops is van Ons doen afleiden de Toekomst in de gaten te houden net als ze met big brother is watching You ook al deden en vergaten te Zeggen dat de religien de priesters de biecht al eeuwen een geducht afluister en infiltratiewapen was. En de rest wel uit de Kinderen sloegen op de schoolreisjes.

    Ook heel dat bilderberg is maar 1 der vele Mind control Kinder klasjes waar de Landsleiders hun orders en misleidingen haalden gegeven mede via pseudowetenschappelijke stavingen van academische oplichters hun minionmasters en vol overtuigingen hun politieke agendas van allemaal Valse politieke agendas uitvoerden.

    Geert Wilders is Zo Verre Okee Daar Hij Agenda Voert dat Ook Òns de Natives Wát van de Brokken Zou Geven en alle vele decennia van rascismen discriminaties en absoluut crimineel Onrecht diefstal Moord en plunder hadden Getroost. Geert Wilders mócht ook niet iets Winnen omdát ´1″ Blik op de staatsboekhouding al Een Nationaal Alarm Had Doén Af Gáán!

    En de politic waren al af gepoeierd met wát vage statistieklijntjes door de bankenmafia! Dus geen Enkel Inzicht of Onderzoek van Wélk Algemeen Belang Blijkt Mogelijk! Laat Staan de Handelsbalans is al decennia evenals alle bankboekhoudingen vervalst!

    Zo zijn er nog Wel 20 Kantjes Mogelijk en jij wordt hysterisch áls je Wilders ziét? Terwijl 70% van de Bevolking Joods IS en DUS HUN Belang dat Je onder uit haalt? Nooit Gedácht dat het de joden zijn die met de moslims en buitenlanders onder dé duim worden gehouden? In israel zelfs worden de orthodoxen al door wel erg islamitisch uitziende ordetroepen neer geslagen. Volken mét Volken….af maken mennen plunderen rapen en controleren.

    Like

   • Spotje 77 kinderen gedood door dat Wilders haat heeft gezaaid
    niks meer of niks minder
    als Wilders zijn uitspraken in Arabische was voor dat soort
    dan was die allang op de terroristen lijst geweest

    want zo preek alle haatzaaiers en ze kunnen allemaal
    wat mijn betreft de heen en weer krijgen
    Wilders is voor mijn de mladic van Nederland

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.