Media -Maffia

Fatsoenlijke, laffe Burgemeesters stelen geld en vrouwen van hun burgers in ”Banana-Fraude Nederland”.

Burgemeester in elkaar geslagen om het vrouwen jatten van zijn burgers en zit nu riant in de wachtgelduitkering op kosten van zijn burgers

De SP had deze notoire, neukende oplichter Yorick Haan al jaren geleden hun partij uitgegooid wat hem per direct als beloning van de Heersende klasse een Burgemeester baan opleverde bij de sufkonten op Vlieland.

( van onze  Fatsoenlijke Corrupte Bestuurs-Gangster redactie)

Yorick HaanAmsterdam-Noir- ‘PvdA-Top-Hoer Minister Plasterk’: “Nederland wordt eerlijk en fatsoenlijk bestuurd door lieden als ik”. En wij liegen nooit!

De laffe, fatsoenlijk (ogende) burgemeester Yorick Haan van Vlieland is vrijdag terecht mishandeld. Aanleiding was volgens de politie ‘een relatiekwestie en dat de Burgervader zijn handjes niet thuis kon houden en zijn lul in zijn broek’. Op het eiland gaat een hardnekkig gerucht dat de laffe, fatsoenlijk en o, zo Geile Corrupte burgemeester Haan een geheime relatie had met de vrouw van de verdachte. En door laf aangifte te doen bij zijn politie om zijn neuk er op los concurrent uit de weg te ruimen. Lekker fatsoenlijk allemaal en een goed voorbeeld voor onze kinderen. Alleen de ‘Top-leugenaar van de PvdA Minister Plasterk’ durft nog met droge ogen te beweren dat Nederland fatsoenlijk wordt bestuurd door al die vrouwen en geld jattende Bestuur-Gangsters.

Laffe Burgemeester Yorick Haan uit de broek neukt er op los en doet aangifte tegen zijn concurrent.
Laffe Yorick Haan van Vlieland heeft aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling en bedreiging en belemmering van zijn neuk-aktiviteiten. De verwondingen vallen mee. ,,Ik heb alleen een schram op mijn arm, maar ben verder niet gewond geraakt”, zegt hij. Over de dader: ,,Ik heb begrepen dat hij tot rust gekomen is. Ik ga maandag gewoon weer aan het werk en verder met jatten en neuken van mijn burgers, gewoon het standaard Burgemeesters werk.”

Klasse Justitie is de norm in “Banana-Fraude-Nederland”.
‘Laffe Haan’ werd vrijdag op het Waddeneiland geslagen door een man die ook op Vlieland woont (kuch). De verdachte meldde zich dezelfde dag bij de politie en werd overgebracht naar Leeuwarden. Zondag kwam hij weer vrij met een proces-verbaal. Hij moet zich later bij de rechter verantwoorden, aldus de politie. De neukende en jattende Burgemeester loopt vrij rond en ontvangt inmiddels van zijn Burgers een meer dan riante jat-wachtgeld regeling. Ach, VVD-Justice.

Hoogte salaris en onkostenvergoeding
De gemeenten zijn ingedeeld in negen inwonersklassen. Een burgemeester verdient minimaal € 5.747,72 (kleinste inwonersklasse) en maximaal € 10.325,86 bruto (grootste inwonersklasse). Daarnaast krijgt hij of zij een onkostenvergoeding van minimaal € 661,43 (kleinste inwonersklassen) en maximaal € 712,21 per maand (grootste inwonersklassen). Het wachtgeld is in het algemeen het eerste jaar 80% van het laatst verdiende salaris en vervolgens vanaf het tweede jaar 70% van het laatst verdiende salaris. Het vermogen dan wel eerdere of neveninkomsten voor of tijdens de ambtsperiode tellen niet mee bij de hoogte van het wachtgeld. Een politicus mag dus bijverdienen tijdens het uitvoeren van de functie, waarmee geen enkele rekening wordt gehouden bij het toekennen van wachtgeld.

Privé aangelegenheid altijd op kosten van de burgers.
Ondertussen speculeren bewoners van het eiland over de aanleiding voor de vechtpartij en of hun Burgervader ook met een ‘Haute La Neuka literair’ boekie komt. Het hoofdgerucht is dat Haan een relatie had met de vrouw van de verdachte en haar verteerde en die kosten boekte hij bij de Gemeente Vlieland als ‘taxikosten’.Het schijnt volgens de geruchten in Vlieland dat deze vrouw hem per ‘ritje’ berekende.

De burgemeester: ,,Het is een privéaangelegenheid vergelijkbaar met die van de ‘VVD-parenclub te Bloemendaal’, waar het een goed oud VVD gebruik is om na gedane ‘arbeid’ met de ‘Haan’ uit de broek te flaneren. Het heeft niets te maken met mijn burgemeesterschap, maar met mij als jattende en neukende, fatsoenlijke burger.” De VVD- Commissaris van de Koning John Jorritsma (nou. dat weet je het wel weer)  heeft met onmiddellijke ingang mevrouw Ella Schadd-de Boer benoemd tot waarnemend burgemeester van Vlieland. Een waarnemer is nodig nadat burgemeester Yorick Haan vanavond is opgestapt en schijnt  zich inmiddels als een Corrupte Raket gevoegd te hebben op Aruba bij  de ‘Godfather  der Bestuurs-Gangters Erik Staal’. De heer Haan constateerde vandaag dat de gemeenteraad niet langer voldoende vertrouwen in zijn neuk en jat capaciteiten heeft.

Opmerking; wij hebben in het kader van hoor en wederhoor dit artikel voorgelegd aan de Gemeente Raad (e: info@vlieland.nl, nieuws@vlie.nl,)

29 antwoorden »

 1. Of een middag / avond terrassen enig invloed heeft gehad durf ik niet in zijn geheel uit te sluiten, maar ik lig al 10 minuten te gieren om Yorick Haan – uit de broek…

  Like

 2. Wel opvallende reactie van Spotje van 1:08 pm. Eerste alinea gaat het nog goed maar tweede alinea gaat het opeens helemaal fout met leestekens en hoofdletters.

  Like

  • Deze postbus 51 oplichtersfilmpjes van dé Gekende hulpverlenermiljárdairs die de Realiteit al Helemaal NIET vertegenwoordigen doen Me Niets en Zijn Zelfs een misdaad TEGEN die Volken. Dé olie oorlogen de epidemien de rampen dé 6000 van dé 10.000 ton van de bij monsanto ingekochtte agent orange dat de Somalische hongersnoden veroorzaakte Zeggen ze ér niét BIJ en Dát is Pás allerdiepst onmenselijk!!! Die worden NU onder voorwendsel immigrant vluchteling als slaven voor misbruik in bordelen sexindustrie en industrie en Wijk terroismen dan ingezet.

   Dáár Zie Ik bij AL jullie goeierikken op heel het Internet geen enkel Spránkje of Létter zelfs Óm. Nog geen eens Vrágen. Dan Ontdek Je gelijk hét Ware gezicht van je hulp en rechtenorgs je media en meer.

   Daar naast Mogen ze van Mij daar ze Mijn hele Leven lang al van uit de culturen&religien ophitsingen en rascismen en het zijn van louter Kinder verkrachtersculturen die Mij Mijn Familie en Volk al Generaties teisteren inderdáád Óp Slág VERDWIJNEN. Desnoods Exterminaties! De gehele Noordafrikaanse Noordkust Leeg Bombarderen zou al Wonderen Doen daar de slavenstromen uit de achterlanden dan Gestopt worden. En de vijandige oplichter en voc slavenhandelaar eucommisie ook bombarderen zou enorm Schelen.

   Het gaat hier niet om een kleurtje Maar om zuivere onderhuidse raciale genocide oorlogen waar We mee te maken hebben.

   De chinese keizers de li bankiers die de Wereldwijde bankennetwerken bezitten die Ons dagdagelijks oplichten en plunderen wilden Ons in 2000 al in een atoomoorlog vernietigen waar ná ze gepland hadden terug te komen mét die allochtoon als soldiers/handlanger en burchtgraven. Er ligt al en nóg stééds in bosnie een sterke islamitische legermacht en vást al sinds 2000 waar die bankiers heus wél van zullen Wéten. Èn wát moet een islamitische legermacht nou midden in Europa? Hadden die dan niet in de buurt van israel moeten zijn nu? Klopt Niks van heel dat poppenspel tussen de islamieten en israel(asiaat). die werken immers al 13.000 jaar naadloos samen in Europa leeg plunderen teisteren en slaven halen.

   hoeiboei.blogspot.nl/2009/12/de-kracht-van-de-rede-2-oriana-fallaci.html
   hoeiboei.blogspot.nl/2010/01/de-islam-en-het-westen-uiteindelijk-had_18.html
   hoeiboei.blogspot.nl/2011/11/mongools-monetair-beheer.html

   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/18/fatsoenlijke-laffe-burgemeesters-stelen-geld-en-vrouwen-van-hun-burgers-in-banana-fraude-nederland/#comment-15846
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/16/geiten-beter-te-vreten-dan-kinderen-in-banana-fraude-nederland/#comment-15844

   Je Snapt heel Mischién Wel dat als een turkeye israel china en een azerbeidsjan allen mét een veertig jaar puisant booming rijk zijn en een heel het Westen even puisant Arm en al de bankiers als enigen triljoenen op hun accounts hebben bij geschreven dát er iets Niet in dé Haak is?

   En de noordafrikaanse staten die aal de voc slavenhandel van deze bankiers fiks mee verdienden via betalingen via de eucommisie. Dús al hun investeringen werden ook nog eens door Ons betaald.

   Like

 3. Over die burgermeester toen ik het laatst hoorde op de radio, zei ik al waarschijnlijk had hij het verdiend. Nou en ik lees nu net het verhaal.
  Volgens mij gebeurde het jatten van andermans vrouwen ook al in de tweede wereldoorlog.
  En deden sommige mannen en vrouwen in het zwart, nu blauw daar ook olijk aan mee. Anderen wegsturen naar bv. werkkampen zodat ze vrouwen (en kinderen) konden jatten.

  Er is inderdaad niet veel veranderd kwam ik tot mijn grote schrik nog maar pas enkele jaren geleden achter.
  Mijn oma zaliger las graag de prive, story, party alles las zij.
  Hi, hi van dit showbizznieuws zou ze wel behoorlijk schrikken hi,hi, gelukkig dat ze het niet weet.
  Mij verbaast het gedrag van de showbizzparty animals niet meer, het is inderdaad zum kotsen en om van te walgen. Maar aan mijn oma had ik dat niet kunnen uitleggen.

  Like

   • @ Denker, Misschien wel beter gluurder dan een gangster te zijn. Ik vind zelf gangsters nooit zo betrouwbaar.
    Beter om nieuws te verspreiden over dingen waar veel niet van op de hoogte zijn, en hij neemt geen blad voor de mond.

    En eerlijk gezegd houd ik niet van geweld, maar ergens had p de vries die schop wel terecht tegoed. En daar moet ik wel erg om lachen om dat filmpje. En ik houd niet van geweld echt niet.

    Like

 4. Spotje uw verhaal lijkt een beetje op verhalen die ik ook weleens hoor
  allen is de versie wat anders

  Ik heb gehoord dat de hele wereld in donkere tijden kwam sinds
  er een paar idioten beweerde afstammelingen te zijn
  van ene persoon die door een god landen mocht roven en de bevolking
  in slavernij mocht brengen omdat die volkeren te trost waren
  dat ken uw zo uit de bijbel halen die verhaal
  allen moet uw lezen als niet zoon van Abraham
  want dat doen vele mensen
  die zich zelf verstrooien in die waan verhaal
  want we kunnen simpel weg niet alle afstammelingen zijn
  van Abraham
  ook heeft de zogenaamde god van Abraham aan zijn rovende en moorden bende
  opdracht geven alles kapot te maken in alle landen waar ze kwamen
  vandaar dat we heel weinig geschied hebben van volkeren
  die niet van Abraham afstammen
  de moslims en de joden en de katholieken stammen alle af van Abraham
  hun zogenaamde bijbels god bestaat niet langer dan 5 a 7 duizend jaar

  als wie dan ook de bijbel leest vanuit objectieve merk dat die bijbel een hele
  oorlog zuchtig god op nahoud
  die een vader dwingt om zijn zoon te slachten
  die bedroog toe laat zodat iemand anders erven ken de land van belooft
  en dat die god van Abraham is ook geen vegetarische god is

  de bijbels en hun waanzin heeft de aarde bewoners van de aarde vervreemd

  Like

  • @Denker en Spotje,
   De bijbel is volgens mij herschrevenn door de een of andere paus in een van de eerste eeuwen, maakt mij niet zoveel uit. Aangezien wij nu al in de 21ste eeuw leven.

   De persoon Jezus komt in de Koran trouwens ook iets vaker voor dan de profeet en dat weten kenners van de Koran zelf ook. Dus ik zou niet zo uitgaan van die oude boeken, een beetje gezwets over bloedlijnen en volkstellingen. We zitten nu mooi in een bsn-systeem toch?

   En zwart en wit (blauw,paars, groengestreept whatever)onderdrukt namelijk ook zwart en wit ( blauw,paars,groengestreept whatever)
   En dan heb ik het niet perse over de Bijlmer.
   Maar we zijn nog steeds allen mensen ongeacht je kleur het is meer een kwestie van karakter en wat je hart zegt . Voorzover sommigen dat hebben in deze maatschappij.

   En volgens mij komt Bonusje zelf aardig vaak in de kerk en ik vind het erg triest als er dus achter Spotje of Bonusje echt een vrouw schuilt.
   dus even samenvattend we leven in de 21ste eeuw en niet meer in de vroegere tijden. Volgens sommigen leven we wel in vroegere tijden, maar ja die geloven volgens mij ook nog in de bananenrepubliek.
   Het is makkelijk steeds een zondebok zoeken, begin bij jezelf zou ik zeggen

   Like

   • @denker als spotje ook bonusje is plus een moeder, is het volgens mij inderdaad een vrouw (met een baard) Maar ja misschien zit er een heel ander persoon achter Spotje? Wel mysterieus..

    Like

   • Heb Niéts met kerken behalve dát Ik ze vrees en Haat en ze Mijn Familie Vermoordt hebben Mijn Geliefden Mijn Volk en 3200 jaar geleden opgezet zijn door de romeinen de familie van nero na de dood van nero om Europa te verwoesten en uit te roeien. Wéér een zovéél volgende exterminatiewerk van krankzinnige honden misbruiker en plunderaars. Dit plan bracht ook de kersteningen de kruistochten en dood van de Babies in de Wiegen al. En krankzinnige Geest verwoestende lectuur cultuur en gewoonten. Misdaad als de vrede van de dag.

    Dan Snap Je tenminste wat voor plan en doel er draait achter de ferme chronische massa immigraties en wanverhouding Natives 1,3 Kind(-35% per Generatie) en allochtonen 8,1 kind met zeer mysterieuse financieringen in Europa.

    En zo met crimineelste extreemst rascistisch vijandige volken met criminele religien en culturen op gescheept :

    boinnk.nl/blog/59475/het-is-geenszins-de-bedoeling-om-mede-haat-te-zaaien-t-a-v-de-moslims-maar-me-mogen-ons-wel-realiseren-wat-we-binnengehaald-hebben/comment-page-1/#comment-217213

    prosecuted.blogspot.nl/2011/06/moslim-cultuur.html

    Like

  • Ja dat verhaal bestaat ook denker.

   En dit:

   dat die bijbel een hele
   oorlog zuchtig god op nahoud
   die een vader dwingt om zijn zoon te slachten””

   De Eerst Geborene offeren voor hun heersers de faraos die zich god noemden evenals hun liederlijke kroost dat ook van zich zegt…als teken van absolute loyaliteit was tot in deze tijd bij de adel en bankiers nog een gewoonte in hun carriererituelen alsmede alleen al om dé laagste outercircle te mogen betreden eerst 412 Kinderen verkracht moest hebben en in Amerika en dat vast wegens personeelstekort en sneller kunnen recutreren 322 Kinderen.

   Dan kon/kon men rechter hoge ambtenaar jurist worden. Wilde men voor presidentschap ministerschap gaan dán moesten er iets van 5 Kinderen ook Vermoordt worden wat de kandidaatsministers en kandidaadspresidenten dan al af legden als ze nog maar eindexamenkandidaat universiteit waren.

   Daar ben Ik als Kind nog bij geweest toen van agt wim kok ruud lubbers bram moscowicz en een vijfde (Hmmm dader-Slachtoffertjestal gelijkheid?)op wiens naam Ik nu even niet kan komen dat Moordritueel uitvoerden.

   Werden ook allemaal premiers rechters ministers Kinder rechters en zo.

   Ik werd met een bebloed mes in Mijn nakie neer gezet en een showtje opgevoerd met een heuse rechtzaak in den Bosch om Mij voor die misdaden te veroordelen met een heuse satanische rechter. Sja Kind onder dé indruk natuurlijk en als straf 5 weekjes op de afdeling zware sexuele delinquenten en lustmoordenaars van een tbsklinkiek in den Haag om ook het Àllerlaatste Greintje Geheugen en Verstand er bij Mij uit te slaan en te neuken.

   Dat is een truck van de bankiers dat ze gewoon zijn dat als ze Kinderen misbruikt hebben Dezen dan nog eens extra door buitenlanders afrikanen allochtonen etc laten doorsmeren dagen en wekenlang om dát Áls er Herinnering optreedt het altijd de laatsten zijn die eerst opduiken in het Geheugen.

   Als de bankiers klaar waren met twee en driejarige Peutertjes af raggen en pijnlijkstHersen spoelen op hun landgoeden dan lieten die er ook nog eens imams rabbis en verder tuig over heen gaan. Geen wonder dat Kindertjes dán zware immuunreacties als mazelen krijgen en de Hersenvliesontstekingen/meningitis en gierende koorts en ijl aanvallen kwamen van de geheugen vernietigende daad om zoutzuur na de daden in de Hersentjes te spuiten onder de Schedeltjes door wat een Gevecht om te Overleven werd dan. De longontstekingen van de orale verkrachtingen/verstikkingsverkrachtingen(variant op verzuipingen) en diverse specifieke martelingen als verzuipingen en hele nare dingen laten in ademen en de reacties van de Lichaampjes daar op. Al dat is Mij ook overkomen.

   Zo heb Ik viermaal bij tbsklinieken op drie vijf zes en achtjarige Leeftijd gelogeerd als Kind. En ben ook daar naast veelvuldig in handen van deze kuch gastarbeiders en kuch vluchtelingen geweest.

   Ook de start van de 1965 immigraties was helemaal niet voor de werkgelegenheid maar om de raciale genociden daar er 500.000 noord afrikanen/marrokanen in gespoten werden met aidshiv virus alvorens dezen naar Europa/Amerika te zenden. Alle imigratie dient de exterminaties en niet de Industrie Werkgelegenheid of welk vergrijzing dan ook als Je even de heden schijnende Armoeden Beschouwd die Zeggen dat er niets Gewonnen werd maar verloren!

   “”die bedroog toe laat zodat iemand anders erven ken de land van belooft
   en dat die god van Abraham is ook geen vegetarische god is”

   Ja Mensen eters en de bankiers en bovenstaand aan gegevenen ook en ook daar was Ik soms bij mede daar dit met hun machtsrituelen gepaard ging waarbij ze dan Mensen bloed dronken en Ik dan het tapvaatje was.

   Dát kan er van worden áls Kinderen door verkrachting en geweld eenmaal los gekomen van Hun Wezen en Waarheid in de duisternis verloren gaan.

   Like

  • De zwarte man en vrouw(complexen vreten alle Leven en maken Geen onderscheid noch voor welk ras of leeftijd-besmettelijk overdraagbaar-ms13 bestond binnen tien jaar uit internationaal 30 miljoen leden-christendom/islam etc uit miljarden) IS inderdaad 1 der voet cq slaafvolken dmv al zeer vele van millenia van Kinder en Baby verkrachting van de asiaat de eurasiaat de adel en bankiers zoals Wij ook al behoorlijk wat eeuwen al.

   De afrikaan/zwarte man kwam met deze asiaat méé van Australie en zijn mengingen ván/met Aboriginals

   Deze asiaat en medevolken werden als de zondvloed Götterdämmerung Ragnarok eindtijd gekend voor Europa. Die Volken Bestaan niet Meer.

   Deze ook zich zelf geworden vloek en ondergang kwam 50.000 jaar geleden van Japan naar Autralie en 20.000 jaar geleden van Australie naar Afrika en Asie en nam de zwarte man en vrouw mee. Kijk ook eens GOED Naar de afrikaan de allochtoon de amerikan natives de eskimo´s dé pakistaan en de asiaat die zich heden als oa jood verkoopt. De Wereldwijde mengingen en gelijkenissen zullen dan wel Doordringen. Alle restanten afstammende van blanken komen van de uitgestorven en uitgeroeide Volken en héden nog de meest gewilde slaven/genotsmiddelen helaas voor Hen en werden al die tijden van de komstt al verscheept en weg gevoerd waar het christendom/katholicisme(religien voor de slaven zoals heden de democratie wetgever media en wetenschappen) met die gedwongen massa voortplantingen simpelweg van de slavenhandelsposten stamt in disquise.

   15.000 jaar geleden vonden ze de Amerikaanse Kontinenten en 13.000 jaar geleden toen het ijs zich terug trok kwamen ze via Iran/Irak naar Europa en 10.000 jaar geleden via Spanje/Andalusie en Stammen Wij Allen van Af.

   Van Mensen eter en Kinder verkrachtersculturen IS het per defintie dat ze kwaad doen en alleen maar en Who en What ever dan ook Alles en Iedereen en Zich Zélf ook en rollen de Babies al door hun Dorpen voor de heren om sexslaafjes van Ze te maken als ook dat werd aangelegd en gebracht met de kruistochten en kersteningen dat van uit/via hun rome gebracht werd. U Snapt dát áls dat christendom ván Ons zou zijn geweest er Geen behoefte was geweest Òns Zélf te kerstenen? > gewelddadige moordlustige oorlogszuchtige misdadige Kinder verkrachtervolken en minions Slaven van Ons maken van uit rome met massa Volks en Kinder verkrachtingen wát ze als romeinen ook al deden oa overal Kinderen in de Keeltjes schijten en pissen! Traumas en complexen en met oa marteltrauma aangelegde Mind controlbevelen kunnen generationele dwanghandelingen geven die vele tienduizenden jaren overstijgen en het God´s complex( ook een Beschadiging een disharmonie een onvrede) is zelfs 3 miljoen jaar oud en zat het van begin niet Goed met deze nu ene over gebleven Mensheid op Aarde waar We nu al 3000 Jaar uit aan het Ontstijgen en Helen Zijn elke Dag er van Voortgedreven tussen Hoop en wanhoop en misdaad all the way. Maar Getroost Dát hadden We zelfs daar vóór geen eens.

   Like

   • Om verwarring te Vóórkomen:

    Deze asiaat en medevolken werden als de zondvloed Götterdämmerung Ragnarok eindtijd gekend voor Europa. Die Volken Bestaan niet Meer.””

    Moet Zijn:

    Deze asiaat en medevolken werden als de zondvloed Götterdämmerung Ragnarok eindtijd gekend voor Europa. Die “Europese” Volken Bestaan niet Meer.

    Like

  • @Liesbeth,
   Ik kan er ook niets aan het is ook zum kotsen maar daar gaat nu het z.g. serieuse nieuws dagelijks over. En daar moeten we kritisch op reageren. En wie anders als wij pakken de media-maffia van Joop & John aan, niemand toch?

   Like

  • Beetje kernprobleem en wát ook onderzocht wordt van fraude banken politiek oorlog besturen burgemeesters rechters miljardairs mensenhandel….uiteindelijk vroeg of laat gaan er ook Sporen náár bóven náár dé Wiegjes dé academien schooltjes dé slaapfeestjes de Creches prostituties misbruik afpersingen afpersnetwerken.

   Like

   • Btw verkrachting Kinder verkrachting en geweld zijn tóch al meest fundamenteel probleem van bestaan van ALLE misdaad gebreken verslavingen armoeden oorlogen angsten ziekten handicaps allergrootste delen sociale en maatschappelijke premies(woekeraar edith schippers) en kosten(industrie van gemaakt) prostituties(industrie van gemaakt) gewelddadige heerszuchtige overheden en wetgevers religien en ongeluk…..

    Al dat had Europa Niét vóór de eurasiaat afrika uitgeworpen met hun voet/slaafvolken kwamen. Dát áls Contrast waar aan hele vergaande Conclusies Getrokken Kunnen Worden dán vanWAAR dán dé problemen vandáár komen ….wát Nut heeft wát Niét …..

    En Tóch waren er Vér Gevorderde Beschavingen met zeer grote Steden en van Absolute Harmonie deze mensheid Ongekend. Die Volken zijn vergaan dat ze zó zelden waren dat de joodse/romeinse senatoren 3de eeuw al verbijsterd waren als ze Die Mensen nog wel een op de slavenmarkten zagen . Deze Beschavingen worden zorgvuldig door uw heren bankiers verzwegen.

    Maar dat is ook Voor Deze Mensheid Mogelijk en Komt er Ook Aan. Waar Náást Alle Kinderen en Leven Ook Tóch al Altijd van uit Deze Harmonie Geboren Werden.

    Like

   • @ Spotje,

    Het deuntje ;

    armyranger2882 6 maanden geleden

    one of the guys i met while on deployment spoke breton (the language this song is in) and

    it means I was waiting, waiting for a long time In the dark shadow of grey towers In the dark shadow of grey towers In the dark shadow of rain towers You will see me waiting forever You will see me waiting forever One day it will come back Over the lands, over the seas The blue wind will return And take back with it my wounded heart I will be pulled away by its breath Far away in the stream, wherever it wishes Wherever it wishes, far away from this world Between the sea and the stars

    Like

 5. De burgemeesters in Nederland vertegenwoordigen niet de inwoners maar het K-huis. Burgemeester worden dan ook door het K-huis gekozen uit een groep patriciërs die zich hebben bewezen in het verkrachten van de burgers en samenleving dan wel bedankt worden voor andere smerige klussen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.