Elitaire Misdaad

‘Godfather Erik Staal’ moet alleen ‘bloeden’ voor het jatten van 1.9 miljard van zijn huurders. Is hij de Superman?

Waarom is er geen beslag gelegd op Erik Staal zijn ( zwarte) bankrekeningen, goederen, auto’s, speedboat’s, jetski’s, zeil-yacht,  sieraden en contant geld?

Wanneer worden de  criminele handlangers van Erik Staal  o.a. de PvdA’ers Peter Noordanus, burgemeester van Tilburg, en zijn echtgenote Susan Baart aangepakt en gearresteerd?

TopGodfatherEricStaal

Wordt Superman Godfather Erik Staal de eerste Spijtoptant in’ Bestuurs-Gangster Nederland’.

( van onze er is toch nog een beetje gerechtigheid in Banana-fraude –Nederland)

Amsterdam-Noir- ‘Rue de Aruba- Dutch Bestuurs-Gangster’.
‘PvdA-Hoeren’ krijgt een zeer pijnlijke spiegel voorgehouden.
Vandaag gaat er een heel klein sidderingkie door de Bestuurs-Gangsters gelederenñ heen in Nederland, maar vooral door ‘Rue de Aruba-Dutch-Bestuurs-Gangster, alwaar de ‘Dutch Bestuurs-Gangsters’ een veilig en extreem luxueus heen komen hebben gezocht onder de zon en op de tropische stranden. (het schijn er te krioelen van de ‘PvdA-Hoertjes’ met hun ‘Pooiers van de VVD’.)

Zet Vestia een nieuwe rechtvaardige trend in het ‘Bestuurs-Gangster-Nederland’?
Of is het weer de zoveelste media-pulp- farce en misleiding van het gewone Nederlandse Volk?
Woningcorporatie Vestia heeft zijn oud-Superman ‘Godfather Erik Staal’ persoonlijk voor een schade door fraude, verduistering, witwassen, en afpersing van maar liefst 1,9 miljard euro aansprakelijk gesteld. Maar waarom heeft de ‘VVD-justitie’ tot heden niet ingegrepen?  En waarom zitten Superman- ‘Godfather Erik Staal’ en zijn bendeleden niet al lang en breed in de ‘Volks-bak’?

Godfather Erik Staal maakt de Media-Pulp- Volks- Godfather als Willem Holleeder tot Criminele (kruimel) Schlemielen.
1.9 miljard  is het bedrag waarvoor de grootste misdaad-woningstichting vorig jaar haar zeer risicovolle renteverzekeringen bij meerdere MisdaadBanken heeft moeten afkopen. Vestia ging bijna failliet onder die last en kon allen overeind worden gehouden met geld van u de domme tot op het bot uitgezogen man die als enige belasting betaald en echt arbeidt.

Erik Staal de Superman onder de Gangsters van 1.9 miljard.
Het is het hoogste bedrag waarvoor een privépersoon Gangster in Nederland aansprakelijk is gesteld en dat is wel een indicatie hoeveel miljarden de “Ratten in pak” de afgelopen jaren hebben lopen jatten van het gewone Volk. En er zit tot heden geen eentje in de gevangenis. En daar komt ook nog bij dat geen één van die Bestuurs-ratten tot nu toe hun vermogen in beslag is genomen door justitie in tegenstelling tot de volkse criminelen.

Klasse Justitie Showtime met de Superman van 1.9 miljard Erik Staal.
De Volks-Media-Godfather als Willem Holleeder en Greg Remmers en Rob Zegerius (tevens redactie-medewerker van politie-informant Peter R. de Vries, daar in tegen zitten markant de helft van hun natuurlijke leven in de ‘VVD Berta-Volks-gevangenissen’ van  de VVD’ers Crimefighter Volks onderdrukker “Big Head Fred Teeven” en zijn Baas “Demente Zwijn Opstelten”. En al hun aardse bezittingen zijn in beslag genomen door de ‘VVD-Justitie’.

Waarom is er geen beslag gelegd op de (zwarte) bankrekeningen van Godfather Erik Staal.
Godfather Staal de man van 1.9 miljard moet, als enig bestuurder van Vestia, nu voor het hele bedrag bloeden en dat stinkt aan alle kanten.
Woningcorporatie Vestia verdenkt oud-topman Erik Staal ook nog eens een keer van het “onrechtmatig” beïnvloeden van zijn eigen pensioenregeling. Staal vroeg zijn  commissaris-loopjonen Jeroen Lugte, een oude ‘gabber in bestuurs-crime’, om zijn  miljoenen-pensioen te repareren na beleggingsverliezen over de ruggen van de huurders. Dat bleek gisteren tijdens een zitting in de rechtbank van Rotterdam. Op basis van die Fraude-regeling jatte Staal bij zijn vertrek begin vorig jaar 3,5 miljoen euro bruto mee. Waarom is er nog geen beslag bij de’PvdA-er Hoertje Jeroen Lugte’? Waarom is Jeroen Lugte nog niet aangehouden door Justitie voor fraude en oplichting van de huurders?

Pvda Bestuur Gangsters

Geen enkel mens, zelfs Superman kan in zijn eentje 1..9. miljard in een corporatie jatten en frauderen. De corporatie heeft beslag gelegd op alle bezittingen van de tot vertrek gedwongen bestuurder: zijn woning in Krimpen aan de Lek, een riante villa op Bonaire en zijn opgebouwde pensioen van 3,5 miljoen euro, maar niet op zijn bankrekeningen en persoonlijke goederen. Waarom niet? Bij de Volks-Godfather als Holleeder, etc. wordt er direct beslag gelegd op al hun bezittingen, waaronder ook op bankrekeningen, baar geld, auto’s’ en zelfs sieraden.

De Godfather Erik Staal heeft dan ook de facto weinig last van dit beslag en kan gewoon zijn leven als geslaagde miljonair verder leven te ‘Rue de Dutch Bestuurs-Gangster- Aruba’. Is er wellicht voor gekozen om voor de bühne van het ‘SBS-Klootjesvolk’ een daad te stellen?

Godfather Erik Staal eerste Bestuurs-Gangster Spijtoptant in Banana-Fraude-Nederland.
Het wachten is nu wat Godfather Erik Staal van misdaadgroep Vestia gaat doen? Als hij spijtoptant wordt uit wraak dat alleen hij moet ‘bloeden’ voor het roven en plunderen Bestuurs-feest in “Banana-Fraude Nederland” kon hij wel een Spijtoptant worden en dat zou dan weleens tot een kaalslag kunnen leiden onder de ‘PvdA-Hoertjes’ van de VVD.

Denkt u maar eens aan deze oude ‘Ratten in pak’ de PvdA- Bestuurs-Gangsters hierna, om er maar een paar te noemen:
de PvdA’ers Peter Noordanusde, burgemeester van Tilburg, en zijn echtgenote Susan Baart, beiden oud-toezichthouder bij woningcorporatie Vestia, kregen van Hans Spekman zware kritiek. Ze zouden ‘niet kritisch genoeg’ toezicht hebben gehouden op Vestia-topman Erik Staal, die de corporatie met een miljardenschuld opzadelde. ‘Moreel kan dat niet door de beugel.’

Wim Kok en Jacques Wallage, die als commissarissen van TNT hadden ingestemd met forse salarisverhogingen ( beide hun Mega-graai uitkering lopen in de miljoenen euro’s per jaar)

Eveline Herfkens, de oud-PvdA-minister die als VN-functionaris drie ton aan huursubsidie opstreek voor een appartement in New York.

Dirk Jan Verbeek, bestuursvoorzitter van het Groene Hart Ziekenhuis (jaarsalaris: ruim 223.000 euro)

Topbestuurder Heino van Essen, voorzitter van de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW), voorzitter van de raad van commissarissen van Menzis, lid van de raad van toezicht van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en oud-voorzitter van de hoofddirectie van PGGM ( 1.8 miljoen per jaar)

Emile Lohman, toen nog bestuursvoorzitter van het Universitair Medisch Centrum St. Radboud (inkomen: 303.411 euro), en tegenwoordig voorzitter van de Raad van Toezicht van thuiszorg organisatie Cordaan

Eelco Damen bijvoorbeeld, bestuursvoorzitter van thuiszorgorganisatie Cordaan (255.931 euro)

Tobias Witteveen, lid van de PvdA, voormalig voorzitter van het College Toezicht Sociale Verzekeringen (CTSV) en huidig bestuurder van Bartiméus Wo nen in Ermelo (212.296 euro)

Snurkend PvdA-lid’ Jim Schuyt, bestuursvoorzitter van woningcorporatie De Alliantie (250.704 euro)

Martin van Rijn, bestuursvoorzitter van de coöperatieve pensioenuitvoerder PGGM (402.000 euro)

Marjanne Sint, oud-partijvoorzitter van de PvdA, verdient als bestuursvoorzitter van de Stichting Isala Klinieken 255.911 euro.

De aartsbrutale PvdA-Miljonair de Mega-Graaier Dirk Jan Verbeek wast zich zelf  en zijn ‘partij genoten in crime’ schoon van hun misdaden
De aartsbruatel miljonair PvdA Graaier Dirk Jan Verbeek van het Groene Hart Ziekenhuis: ‘De arbeiders zijn al weggelopen uit de partij, nu vertrekken ook de goedbetaalde sociaaldemocraten( lees corrupte Bestuur-gangsters). Zo raak je iedereen kwijt. Wij zitten op  de sleutelposities in de samenleving, we hebben de nodige invloed, de nodige sympathie en we graaien maar raak. Je zou toch wensen dat men ons eens raadpleegt, mensen die elke dag met de benen in de modder( welke modder?) staan voor mega-graai uitkeringen. Dat gebeurt nooit.

Wij hebben als symbool van de verrotting van de ‘Hoertjes van de PvdA’ dit frisse vrolijke stel en blok op het ‘Elite-gangsters Bilboard’ gezet naast hun Superman van 1.9 miljard Erik Staal, want daar horen zij zonder meer thuis.

20 antwoorden »

 1. Het zal mij ok benieuwen wanneer ,hier met de roof wet uit 1972 begonnen word .De tekenen komen steeds meer aan de oppervlakte .neem alleen maar de uitlating van DIJSELBLOEM en het steeds maar weer hameren op het geld van de pensioen fondsen .

  Like

 2. Het gebeurd zó vaak dát daders wég komen met de buit(een deel) en een totaal werkeloos overheid en justitie dat de Burger daar onpasselijk van wordt en gehypnotiseerd door die bizarre gedragingen wat wel eens een opzettelijk samenspan kon zijn om de Ware daders onzichtbaar te houden. Ook die commisaris die op het laatst maar eens een aangifte dan maar ging doén dan ná dát de vogel gevlogen was de transacties de contracten reeds gelegd waren en dát ál van begin hád moéten Merken en alarmeren? Er BIJ geweest heeft Moéten Zijn dan dus!

  Justities zijn alle tijden al betrokken in plunderingen van de Landen en Burgers alsmede grootscheepse Land Grond Onroerendgoed erfenis en Eigendoms roven alsmede de grootschepse misbruiken enz

  Like

 3. Kan Zijn dat staal ut goet beloonde zondebokje is en derden en die commisie VEEL MEER er achter zitten? Zullen wel weer familia van bankiers rechtbanken etc in zitten.

  Like

 4. Het zou mij niet verbazen ,dat dit voor STAAL met een sisser afloopt .Hij zal denk ik weinig of niets op naam hebben ,dus die beslaglegging zal wel op niets uitlopen .Aangezien hij slim genoeg geweest is om dat geld weg te sluizen ,zal hij ook slim genoeg geweest zijn om het veilig te stellen .Zoals gezegd een doekje voor het bloeden .In heel veel gevallen als deze valt er niets te halen ,bij de gewone man jammer genoeg vaak wel zoals de realiteit bewijst .

  Like

 5. De Vraag óf Brown Zélf wel comments heeft verwijderd staat nu Open. Ten eerste die modereert toch nooit zó vroeg in de ochtend tenzij wakker gebeld mischien? Anderzijds zijn er ook comments weg die al lang het kritisch Oog gepasseerd waren en bleven staan al dagen…ook lijkt het als of de Site toch verkracht is gezien de linkwarboel nu….

  Is wat duidelijkheid te geven wát er nu gebeurd is?

  Like

 6. Brown als een comment weg gehaald wordt verschuiven lijkt het alle linkverwijzingen en zijn de reeds gelegde linkdoorverwijzingen niet meer accuraat. Beter dan comment laten staan en enkel de tekst wissen…

  Of de Site aangevallen en beschadigd is als dat nu Zelfs Niburu al aangevallen moet zijn? Als Ik antwoordt op een comment en op de reply klik en antwoordt komt de reactie niet onder het desbetreffende comment maar er los onder.

  Like

 7. PvdA Bestuurs-Gangsters Eveline Herfkens, Dirk Jan Verbeek, Heino van Essen, Marjanne Sint, Emile Lohman en Margriet Drijver.””

  Weet Iemand hoé lang dirk jan verbeek en mw margriet drijver al in Nederland zijn?

  Like

 8. Daarom mag Staal dat behouden wat Holleder niet mag behouden.
  Spijtoptanten daaraan heeft de criminele oranje bende niets.
  Staal leeft lekker weldadig verder,, net als al zijn broeders en zusters in oranje crime.
  Immers woont Staal niet op een veilig oranje eiland?

  Like

 9. Ja mensen zo gaat dat hier, jullie geloven toch niet echt dat deze Staal geplukt wordt volgens de pluk ze regelijng!!!
  De enigen die geplukt worden zijn de kruimeldieven en drugrunnertjes op holleeder scooters.
  De echte criminelen worden beschermd doot de rechtbank, louche advocaten en consorten,what else is new!

  Like

  • Dat die naar de abc eilanden vlucht zegt al dat die wel eens bijzonder beschermd zal worden van uit ook de eigen overheden en wetgevingen en advocatuur hier!

   Like

 10. Waarom is er geen beslag gelegd op Erik Staal zijn ( zwarte) bankrekeningen, goederen, auto’s, speedboat’s, jetski’s, zeil-yacht,  sieraden en contant geld?

  Wanneer worden de  criminele handlangers van Erik Staal  o.a. de PvdA’ers Peter Noordanus, burgemeester van Tilburg, en zijn echtgenote Susan Baart aangepakt en gearresteerd?””

  Bij dát slag Moet Je ook altijd Kijken Naar de familie van moeders kant! Ze misbruiken zeer fikse identiteitsverhulingen voor hun samenspan manipulaties en rooftochten en dat nationaal en internationaal. Zo loopt lubbers ook onder tig namen door Europa en de Wereld als ook loeb li dirupo dipiro(al oud en romeins)goldberg en vast wel meer namen en bankrekeningen.Waren ook huize karel v en huize louis en derde eeuw een koning victorious te Engeland die nog ratten uit india door zijn islamgeneraal jughoer had laten halen en de eerste pestepidemien bracht ter exterminatie van Europa dat het -hun eigen- romeinse rijk de genadeklap gaf naar Engeland kwam en later noordelijker terug naar Europa en Rusland. De naam jughoer is heden nog te vinden in de arabische/allochtone invloedskringen.

  Like

   • En de li broers te azerbeidsjan en ook te china waar family zit li kah sing die de Wereld heroinehandel bestuurd en Wereldwijd bedrifjsketens heeft en hun vermogen dat van de gekende bankiers verre overstijgt + 2 triljard. Zijn dan ook de centrale de bron van de Wereld bankennetwerken en waren 1000 jaar geleden al eigenaar van china dat ze als de kublai khan onder de voet liepen.(kahn = priester = kuhn kohn cohen job cohen(ook gekend als calvijn calvin cowen etc)

    Like

 11. Wel Op Passen met al die partij reclames Wánt dé plunderaars die de pvda vvd en cda hebben uitgewoond om te kunnen plunderen decennia lang zijn allemaal al lang 2009/2010 naar de d66 gevlucht en houden zich nu buiten beeld buiten de wind zijn laten stilletjes alle strubbels aan zich voorbij gaan om dán als enig betrouwbare te voorschijn te komen en Men trapt weer in exact dezelfde. Dat slag zijn geen politici Maar dieven rovers verkrachters plunderaars en lustmoordenaars en geven niet om achter wélk facede ze moeten kruipen. Alle partijen staan in hun dienst waarbij elke partij een ander doel dient zoals oa gl de meer activistische ploeg is. En Enig Authentieke PVV hebben ze dus al lang brandhout van gemaakt.

  Like

 12. het is duidelijk staal heeft het samen gedaan met bankiers die in de jaren 80 naar amerika zijn gegaan om dit en nog veel meer witteboorden criminaliteit te kunnen doen /aivd het lijkt mij niet zo moeilijk om dat even te controleren . landsbelang begin maar in houston texas met de naam ste..
  lukt het niet ik denk dat anonimous graag een handje helpt de klokken te luiden

  Like

  • stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/09/weer-een-oud-client-in-de-clinch-met-bram-riool-boulevard-moszkowicz/#comment-11934
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/16/gekke-henkies-willem-vermeend-en-rick-van-der-ploeg-toch-niet-zo-gek/#comment-15674
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/16/gekke-henkies-willem-vermeend-en-rick-van-der-ploeg-toch-niet-zo-gek/#comment-15676
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/11/godfather-erik-staal-verzet-zich-tegen-getuigenverhoor-top-vestia-misdaadgroep/#comment-15398
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/05/31/bestuur-gangster-vumc-elmer-mulder-jatte-transparant-8-ton-niemand-gearresteerd/#comment-14997
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/19/schaamteloze-fred-teeven-blijft-aan-als-staatssecretaris-moord-motie-van-wantrouwen-verworpen/#comment-12473
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/09/weer-een-oud-client-in-de-clinch-met-bram-riool-boulevard-moszkowicz/#comment-12021
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/09/weer-een-oud-client-in-de-clinch-met-bram-riool-boulevard-moszkowicz/#comment-12019
   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/09/weer-een-oud-client-in-de-clinch-met-bram-riool-boulevard-moszkowicz/#comment-11949

   ndrangheta mafiageneraal ybo buruma die per 2004 en 2009 in totaal 200.000 scumbags ter versterking van de macht had ingevoerd en dus daarmee ook talloze fourminute aanslag en hitnrummen zal wel weten waar de miljarden gebruikelijk en uiteindelijk dan heen gaan?

   Oa ron miltenburg waarvan 2004 op een politieconferentie te chicago was op getekent dat hij instrueerde “pak hun vrouwen pak hun kinderen” is er een van en de man van mafiaburgemeester krikke en betrokken in het krikkegateschandaal de heroinehandel en Klokkenluider Sietze Planting.

   Ook de politie en straat politie hebben ze vol gestampt met dit kaliber banksterklonen en is het een goede zet van die allochtonen dat ze zelf in Antwerpen Patroulleren om die politie in de gaten te houden.

   Like

 13. “Zet Vestia een nieuwe rechtvaardige trend in het ‘Bestuurs-Gangster-Nederland’?
  Of is het weer de zoveelste media-pulp- farce en misleiding van het gewone Nederlandse Volk? ” Denk het laatste. Hoe kun je nu 1.9 miljard terugvorderen? Blijkbaar is dat het bedrag dat weggesluisd is en dat gaan ze zogenaamd op hem verhalen. In dit corrupte en verziekte land?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.