Elitaire Misdaad

‘VVD-Godfather Jos van Rey’ van ‘Chapter-Roermond’ bracht ‘CDA-College-Gangster Herman Vrehen’ sluw en Sneaky ten val.

Jos va Rey Herman Vreheb
Jos Van Rey dreigt de hele VVD-Top mee te slepen in zijn criminele, ordinaire val!

Hebben de ‘Bestuurs-Gangsters’ in “Banana-Fraude- Nederland” dan geen  enkel greintje fatsoen of schaamte.

(van onze Liegende, stelende, snuivende en neukende Burgemeester en Wethouders redactie)

Amsterdam-De misdaad variëteit van  de (VVD en CDA en PvdA) Bestuurs-Gangsters Burgemeester en Wethouders dijt steeds meer uit zelfs in de regulier ‘Ja-knikkers-Pers’: Chantage, bedreiging, fraude, oplichting, omkoping, witwassen, afpersing, lid criminele organisatie, hard drugs gebruik, misbruik minderjarige Volks-‘hoertjes’ en Schandknapen, uitkering fraude (o.a. ten onrechte wachtgeldregeling), valse aangifte, misbruik politie en justitie en Banditotisme.

‘Oud CDA-Rat Vrehen’ loopt leeg en geeft daarmee een kijkje in de keuken van de fijne, gewetenloze Bestuurs Lady’s en Gents hun dagelijkse straffeloze Bestuurs-Gangster praktijken.
Hebben de Bestuurs-Gangsters in “Banana-Fraude-Nederland” dan geen greintje fatsoen?
De oud-wethouder Jos van Rey van de ‘VVD-Chapter-Roermond’ heeft met een listige Judas VVD-truc in zijn ‘ja-knikkers-pers’ een collega-politicus-gangster ten val gebracht.
Zijn ‘ja-knikkers-pers’ gebruikte hij om de corrupte-centen binnen te halen in strijd met een andere kaper op de kust de oud Bestuurs-Gangster Gedeputeerden Herman Vrehen van het ‘CDA-Misdaadgroepje’. ( heeft nog wel net als Van Rey wachtgeld)

De Oude ‘VVD- Rat in Pak Van Rey’ stuurde in 2009 belastende corruptie informatie over provinciebestuurder en ‘Corruptie-concurrent’ Herman Vrehen (CDA-Rat) naar dagblad De Limburger ten einde zijn eigen zakken weer eens  crimineel te vullen. De CDA Bestuurs-Gangster Vrehen zou in 2004 via een aannemer van een moeilijk verkoopbare  CDA-Villa ( met zwart betaalde  werkster voor zijn toiletten) zijn afgeholpen.
Zeg maar één van de gangbare vormen van de Bestuurs-gangsters van omkoping en corruptie in Banana-Farude-Nederland.
Daarbij was  sprake van belangenverstrengeling. Het nieuws leidde een dag na de publicatie tot het aftreden van  Bestuurs-Gangster Vrehen, uiteraard met behoudt van zijn riante wachtgeldregeling en geen dag in de cel.

Maffia-Chantage en Witwassen door  CDA-Rat Herman Vrehen blijf onbestraft.
Op het moment dat ‘VVD- Godfather Van Rey’ de krant de belastende informatie gaf, lag hij in de Maffia-Bestuurs-clinch met Vrehen. Ook de aannemer in kwestie (de bron van de informatie) zou een twijfelachtige rol gespeeld hebben in het geheel. Vrehen blokkeerde namelijk de aanleg van een glasvezelnet in Roermond, dat het bedrijf zou uitvoeren als chantage om hem te betalen middels er zorg voor te dragen zijn niet te verkopen CDA- villa te kopen of laten verkopen. Dat meldt NRC.

De ‘CDA-Bestuurs-Gangster’ Vrehen zegt desgevraagd schaamteloos dat hij er na zijn aftreden achter kwam “hoe de Bestuurs-Gangster-hazen hadden gelopen.” Vrehen: “Van Rey had  ja-knikkers-journalisten op de transactie uit 2004 gewezen.” Van Rey wil niet reageren en beroept zich op zijn zwijgrecht. Off the record liet hij ons wel weten dat mocht hij ooit door zijn  VVD-gabbers in crime “ Zwijn Justitie Opstelen” en/of  “Big Head Fred Teeven” worden vervolgt hij minimaal de halve VVD-Top meesleept met  staatssecretaris Frans Weekers voorop.

Tegen de voormalig  VVD wethouder en ‘Twee Petten-Senator Van Rey’ loopt een strafrechtelijk Showbiz Vuilnis-onderzoek wegens corruptie en het lekken van informatie uit de procedure voor een burgemeester voor de ‘VVD- Chapter-Roermond’.

Afijn, het loopt storm met nieuwe schijnheilige toetjes op ons Elite-Gangster Billboard en ondanks dat Vrehen er door Van Rey is ingeluisd komt hij toch pontificaal naast van Rey te hangen.

5 antwoorden »

 1. En ook vandaag bleek weer hoe corrupt men is ,met name wederom de zorg sector .Vakantie uitjes betaald door de zorgsector ,en georganiseerd door het ministerie van volks gezondheid .En dat heet geen belangen verstrengeling om over CORRUPTIE maar te zwijgen .En die VVD doos doet er het zwijgen toe .Ook zij heeft twee ,misschien wel meerdere petten .De vraag die men kan stellen is tot hoever .

  Like

 2. jos van rye 30 jaar geleden hebben ze al eens geprobeerd om hem zijn nek om te draaien niet gelukt weeeeeet je duur gekapte poedeltjes vechten ook nooit met elkaar je gaat toch niet bijten in een kontje met coco chanel geurtje nee straathondjes in de schilderwijk die vechten met elkaar om iedere vierkante cm daarom loopt die demmink ook rond met een brede minachtende smile

  Like

 3. Hebben de ‘Bestuurs-Gangsters’ in “Banana-Fraude- Nederland” dan geen  enkel greintje fatsoen of schaamte.””?

  Huh dán krijgt men Geen academisch diploma das carrierebreuk dan. En die schaamten gaven ze wel hun Slachtoffertjes op dé slaapfeestjes zoals er net weer een Kinder schooltje blokkendoos omviel in Belgie.

  Nu Schiet Me te Binnen dát “” dán krijgt men Geen academisch diploma das carrierebreuk dan ” Helemaal Geen grapje IS omdat er inderdaad al op de lagere scholen bepaald werd óf de Kinderen wél devoot genoeg aan de joodse zaak waren óf Hun Zieltjes wel goed genoeg verkracht en van projoodse identiteit voorzien waren met jarenlange leugens en indoctrine er boven op.

  Als Vijfjarige kreeg Ik al te horen dat Ik academie wel kon vergeten om dat mijn Hersens maar miraculeuserwijs bleven Werken en er Vragen en Bezwaren uit flapten en Ik kreeg extra schaden toe gediend om Me zo onschadelijk mogelijk te maken voor hun schimmelcultuurtjes.

  Als Ik zo Mijn Kennis aan Mensen die met de psychiatrie in aanraking kwamen Bedenk Wat Ze Weten Wat Ze Denken Wát Ze Zeiden en Zeiden Gezien te Hebben en Hun Inzichten dan er wel heel wat Meer die weg gegaan zijn en uit geschakeld. Mogelijk dat Prins Claus ook in Opstand Kwam.

  Like

 4. LS…
  Vroeger verlieten de ratten als laatste het schip. Maar dit gemuteerde soort vreet elkaar op… Maakt niet uit: Opgeruimd staat netjes !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.