Elitaire Misdaad

Luxe Bestuurs-Gangster Maffia-Zorgreisjes om even de ‘Jan met de Pet Crisis’ te vergeten, Oeps.

En Oeps: Onze bejaarde mogen maar één keer in de week in bad als zij geluk hebben, anders wordt het te duur. Het ‘Bestuurs-Tuig’ blijft maar door en door graaien. Hoezo is de private ziekteverzekering weer duurder geworden?

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. onze VVD-Klasse-justitie redactie)

dororrit-gruijtersAmsterdam-Noir- De ‘Oeps-Economie’: Honderd miljard verspild aan ‘Maffia- Fraude’ door de Bestuur-Gangsters. Oeps, niemand de bak in.
Hoe lang nog voordat het in “Banana-fraude Nederland” ‘Brazil- Time’ wordt?
‘Top-Bestuurs-Gangster-ambtenaren’ van Minister Edith Schipper van laat Het Volk zich maar dood roken ministerie treden sinds jaar en dag op als ‘reisleider’ van luxe Maffia -Zorguitjes voor “Dikke Deur”-leden van (private) ziekenhuizen, verzekeraars en ‘blinde’, corrupte toezichthouders. De gratis luxe-reizen, met call-girlls, schandknapen, champagne en cocaïne worden gesponsord ( ander woord voor omkoping) door Maffia-Zorgverzekeraars en de Medische Maffia- industrie van de Elite-Gangsters en dat is de manier van verfijnde echte, enige onvervalste “Dutch -Banana -Corruptiono”. Dat meldt De Telegraaf aan Volksnieuws uit Amsterdam.

De ‘Zorg-Maffia’ zorgt goed voor zijn ‘Dikke Deuren’
De  ‘Maffia-Zorgreizen’, georganiseerd door deskundig Corruptie ‘Ratten in pak’ congresbureau Coincide, worden onder meer ‘gesponsord’( =beschaafd omkopen) door  Maffia-Zorgverzekeraar Achmea. Ook de maffiagroepen Philips, de koepel voor de farmaceutische industrie Nefarma en ING- Staats-Misdaadbank sponsorden dergelijke reizen. VWS betaalt ongeveer 4000 euro per ambtenaar per reis. Hoeveel arme bejaarden van het gewone (domme) Volk zouden alleen van dat bedrag het bad in kunnen? Het deskundige corruptie Congres bureau Cioncide wordt feestelijk geleid door  Gangsterin types als Dororrit Gruijters, (directeur & eigenaar), die met een gladde-aal rookgordijn bla, bla, verhaaltje ware Meesters zijn om van ordinaire corruptie markant een Goed Doel te maken. Voor haar kunstgrepen om Corruptie tot Goed Doel te maken hebben wij haar een plekje verstrekt op het ‘Elite-Gangster Billboard’ van de Volkspolitie.

SP-Kamerlid Renske Leijten gaat minister Edith Schippers (Volksgezondheid voor de Ultra-Rijken) en haar kompaan in crime de VVD-staatssecretaris Martin van Rijn aka “Is gek op luxe gratis reisjes” op het matje roepen. „Het is zorgelijk dat mensen die toezicht moeten houden, zo vaak op luxe-reisjes gaan met degenen op wie we toezien.” Nou wij noemen het gewoon ronduit misdadig.

En deze gewetenloze, corrupte VVD-Minister Edith Schipper ((ex)- Top-Callgirl) met haar omkoopbare ‘Top-Bestuur-Gangster-ambtenaren’  horen gewoon in de gevangenis thuis en al hun bezittingen zouden per direct middels de plukze wetgeving moeten worden afgepakt en naar behoren worden aangewend voor de bejaarden in hun zorg.

Maar niet getreurd.
De ‘Kampioen Doofpot Hoer Femke Halsema’ gaat een gedragscode opstellen voor woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen. Fantastisch plan.

Hiermee wordt corruptie en fraude aan banden gelegd. Niet dus. Enkel de zakken van de commissieleden worden rijkelijk gevuld en die vrijblijvende gedragscode zal door de  Mega-Graaiers aan de top glimlachend terzijde worden geschoven. En neemt u nog met de compliment van Minister Edith Schipper aka de “VVD Call-girl” een sigaretje om u dood te roken, dan hoeft u later als arme reeds kaalgeplukte bejaarde in ieder geval niet weken in uw eigen poepluier te zitten.

Uiteraard hebben wij volgens goed journalistiek Amsterdam-Noir gebruik om commentaar gevraagd aan Minister Edith Schipper ((ex)- Top-Call-girl) ( en het Corruptie bureau Cioncide. Haar beroeps-leugenaar-woordvoeder Roelof Janssens (eerste woordvoerder) was niet bereikbaar voor commentaar, aangezien hij op vakantie was en de telefoniste liet ons ongevraagd weten dat hij op eigen kosten op vakantie is. Zou dat echt waar zijn?
(roelof.janssens@minvws.nl, dorrit.gruijters[@]coincide.nl )

17 antwoorden »

  • @Ik vraag mij weleens af of je nou echt wel wat aan al die petities hebt.
   Maar positief blijven maar dus ik heb hem getekend en zal proberen de petitie te verspreiden .

   Like

   • Meer Aan Goede Cruciale Informatie Helpen verspreiden van allerlei Websites en Bronnen Wat heel Gemakkelijk is als even een Linkje Plaatsen hier en daar. Geinformeerde Gewaarschuwde Bevolkingen IS Eerste Voorwaarde en ook Ambtenaren Die alle Tijd nooit Wisten wát ze dienden. Beter dan een knuppel van ze in Je Nek en die twee minuten ipv 10 uur op een plein tegen de verkeerden staan te brullen zal t Niet zijn Denk Ik.

    Like

 1. Maar niet getreurd.
  De ‘Kampioen Doofpot Hoer Femke Halsema’ gaat een gedragscode opstellen voor woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen. Fantastisch plan.””

  Daar Zal Geen Woord onwaar aan Zijn want ná haar bewezen judaswerk in de Maatschappij kreeg ze gelijk een kaderbaan bij een bank. Dat Zegt Wát over relaties

  Like

  • Sja tom staal die em er zelf diep in hing en gemeenteraadsleden wég werkte met fiat geenstijl lijkt het voor de bouw en grond fraudeurs als dezen Tegen stadse bouwplannen van de mafia waren…Lijkt of die ook al Niet langer dan 2004 in t Land is. Een gemeenteraadslid pedofiel noemen dan terwijl die zélf dé overtreffende trap van dutroux is/wás is nou Niét iets om Trots op te zijn en dát dan nog vóór een Land en Grond fraudedoel ook ipv Om Kinderen. Nou Maar Zitten Hopen dat die loon naar werken wát die gedáán heeft Krijgt liefst Ván een Jefrey Dahmer of Ted Bundy type.

   Máárrrr collega Journalisten Mogen em Rustig Wel Vragen Hóórrr óf die Kinderen verkracht óf die Kinderen (3) Vermóórdt heeft! Hun ploertenbaas ron miltenburg zei op een politieconferentie te Chicago 2004 al “pak hun Vrouwen pak Hun Kinderen” alvorens ze op bevel van hoge raadslid ybo buruma hierheen werden gezonden.

   Ook die vestia staal die zo maar naar het buitenland vlucht en blijkbaar geen Band met dit Land dan heeft lijkt er ook al zo een en hebben ze wellich alle instanties diensten bedrijven banken industrien met dit soort geboobytrapped. Zal het mischien nog lang mega frauden en omvallende bedrijven en verzekeringen regenen oa mbv banken en af gesproken stockmarketraids. Zó hebben de banken ook al minstens driemaal miljarden af geroomd en zo een fourminutehenkie enkele jaartjes tegen een riante vergoeding aan op geoffert(bank of Schotland en Spanje en Ik meende Portugal een dé miljarden opeens kwijt op de stockmarket en alle gevallen een jonkie van de bank die alleen handelde en de bankdirecteuren een mysterieuze smile van oor tot oor terwijl ze tóch nét verlies hadden geleden.)

   Like

  • Btw heel raar dat ene tom nu de eu wel even zou opentrekken ná jaren van Journallisten er uit gooien. Dan zal het zijn dat geheel het bestuurskader vervangen is en er geen hond van de fraudeurs meer zit en dán dé held gaan uithangen doet die mafia zelf om de haverklap welbewust tegen de Verkeerden die van Niets Weten.

   Zal die bij voorbeeld ook even bij ruud lubbers langs gaan die immers klokkenluider paul van buitenen voor een 12.000 eurootjes per maand als hoge euambtenaar wát minder hard liet luiden lángs Gaan of naar die 200 miljard uit de Pensioenkassen vragen waar oa lubbers Land van kocht in frankrijk Engeland Amerika? En Zulks Integers dan die held….

   Zal staal Naar de 1 miljoen verdwenen Kinderen per jaar de Unie uit Vragen Naar de 20.000€ pér afrikaans Slaaf en Maagdenreetje of de agent orange op Somalische Oogsten? De mega frauden van begin dán? Of die paul van buitenen eens Open trekken over de eu frauden?

   Vergis Je in farage ook maar Niet die is ZOOO op de hoogte van wát er aan Europa scheelt dat die vergeet te Vermelden dat die dát allemaal Wéét omdát die zelf de dertig jaar er vóór VOL OP MEE heeft geplunderd en geroofd. Alias farakhan een puisant rijke allochtone/joodse elite/adel. Die stond ook luid te kwetteren tegen Bestuurders die er nét waren en van Niets Wisten… Máár dát Wist die … de held! Zo verkopen ze dan later hun misdadig weten als intelligentie en integriteit ..JIJ blij? rtl7 ook…die riepen gelijk ván begin dat ze 2006 begonnen over reccesie…sjá áls die deze dan ook tegelijk aan het aanleggen waren mbv zelfs de belastingdienst en postbus 51 …sja Geen kunst Hóórrrrr.

   Veel van dit soort trucks ook de eeuwen dóór door rabbis en leiders áls óf ze zieners heiligen en wijzen zouden zijn hebben de revu gepasseerd en dé Schaden gedaan. Incluis een israel en beloften verzonnen om Mensen er in te laten trappen. Dé stockmarkets om de Volken af te romen met manipulatie en voorkennis van jewelste. Als bankiers van begin met twee maten meten en ijloud de Schaden nogmaals als schulden aanpraten….

   Artsen/rabbis die Je Kind naar de kloten helpen anywhchway en dán dé grote toverdoktor gaan uithangen of een edith schippers die hun misdaden anderwijs verzilverd…

   Ook de politieke partijen van de afgelopen 40 jaar pvda vvd cda cu kregen en krijgen ér van langs op alle kanalen…sja de schobbejakkken die deze partijen misbruikten voor macht en plunder zijn al lang gevlogen en had te maken met dat hirsch ballin het Verhaalrecht op bonussen nog wilde inkorten tot drie jaar en daarmee EIGEN metier de directe daders bovenwettelijk wilde afschermen. Die latere wát onwetende meelopertjes/zondebokjes/piespaaltjes/achter gelatenen waren het dan ook al niet.

   Like

   • Tom staal benaderde maar twee euleden. Zou kunnen dat hij juist die twee in een slecht daglicht moest zetten… Hun media zijn gebruikelijk Niét ter informering Máár om iets ván Je gedáán te krijgen/manipulaties of een achterliggende bedoeling. Is ook te verwachten met alle omroepdirecteuren al sinds zeventiger jaren door de banken geinstalleerde academisch militaire instructeurs psychologische oorlogvoering” tegen Jou en Je Kind. En dán dat geenstijl …..áls je Goed Kijkt Zié je nóg dat ze hun roemeense huifkar achter zich aan trekken

    Like

 2. Ik vergeet nog een kleinigheid ,namelijk dit DIJSELBLOEM zij ook nog dat indien u bank omvalt en u hoe dan ook u geld kwijt bent ,de staat niet perse coulant te zijn om 30%van u verlies te vergoeden .Wat dus betekend dat ook de staat zich niet meer verplicht om u een gedeelte te vergoeden .Denk dat binnenkort de ROOFWET van1972 wederom gehanteerd gaat worden ,heerlijk dat EUROPA ,de ELITE RIJKER en wij armer .

  Like

 3. Lees net ,dat de ministers van uitkleden in een vergadering om trend het ESM en redden van banken steggelen over het al dan niet mee betalen .en onder dat meebetalen ,verstaan hun U .Dat zij ons bedoelen was wel te verwachten na CYPRES ,maar het word nu dubbel ,zowel als belasting betaler als spaarder en heb u een zakelijke rekening bent u ook de klos .Maar ook de aandeel houder word niet vergeten .Een spaarder mag buiten wat hij aan belasting betaald 8% van zijn spaar rekening inleveren ,dus buiten de geld ontwaarding is u saldo aardig geslonken , o ja ik vergeet belasting op u rente nog .DIJSSELBLOEM probeerde voor de BUNNE nog te sputteren ,en te stellen dat ieder land zijn eigenbanken moesten redden .Maar dat stuitte op verzet van de zuidelijke landen en FRANKRIJK .Nee NEDERLAND moest dat uiteraard wel zelf doen en kreeg nog een boete .Maar hiermee blijkt dat hetgeen DIJSELBLOEM zij om trend banken uitkomt ,hij wist met zijn gezegde al bij voorbaat hoe de vlag er voor stond .HIJ WAARSCHUWDE VERDEKT dat dit stond te gebeuren .En ook dat u hier niets tegen kon doen ,aangezien u geen enkele zekerheid heeft met u bank aangaande dit soort onteigening ,bij het vallen van u bank .De ministers van de EUROPESE LANDEN proberen het nog even onder de pet te houden IN VER BAND een BANKRUN a la CYPRES .

  Like

 4. Het zal ze in den haag zeker een zorg zijn ,de beide coalitie genoten geven geen barst om de hun in ogen nutte lozen .Zij die niets toevoegen en kosten kunnen afsterven ,dus zorg dat zij dus steeds meer zorg ontberen .UITERAARD wel tegen hogere kosten ,want onze achterbanmoet wel zijn zakken kunnen vullen ,vandaar die vakantie .UITEINDELIJK hebben al die toppers in de zorg en aanverwant dat nodig ,om bij te komen van de vermoeide bezig heden om trend het bedenken van weer een of andere idiote prijs stijging in de zorg .MISCHIEN een salaris verhoging voor een MANAGER .En denk nu niet dat de minister van ongezondheid daar iets aan gaat doen welnee ook zij vreet van meerdere walletjes ,TABAKS industrie vergeten ,dacht het niet ,ECHTGENOOT bij een zorg instelling .Hoe bedoeld u belangen verstrengeling .Maar wel bejaarden tehuizen sluiten thuiszorg inkrimpen ,en mensen met een uitkering dat werk over laten nemen tegen die zelfde uitkering ,onder dwang dat dan wel weer .Maar de mensen uit die zelfde thuiszorg ,die toch al geen wereld salaris hadden ,in de WW en die zelfde bijstand Maar ja al die politieke partij vrienden moeten wel te vreten hebben .DIE STAAN BOVEN HET PLEBS .

  Like

 5. Ach of het nou kinderen of ouderen zijn, de zwakkeren in de samenleving, dat interresseert Den Haag toch niet. Zolang ze hun zakken maar kunnen vullen en lekker feest kunnen vieren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.